2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

insallah buraya gelır sırtı yere gelmezzzz esım asker arka olurdu ne guzellll
siz nerdesiniz canım valla inşallah ii bir yer olur iyi insanlarla karşılaşabileceği bir yer olur
inşallah canım :))
inşallah canım
iyiyimm tatlimm.. hamdolsunn hersey yolunda cok sukurr.. sizi ozledimmm geldim
bizde seni özledik canım maşallah yolunda olsun herşey hoşgeldinn...

Son düzenleme:

zaten dedi doktor gebelik zehirlenmesine kadar gider dedi... tuzlu tatlı yasak off tamam canım ilaç almıştım akşama içerim demiştim ama şimdi içeyim en iyisi..

Canım bende de var tansiyon ilaçlara mutlaka hemen başla çünkü ilaçların etkisi ancak 10 gün sonra başlıyormuş.. Bana da doktorum dedi ki sen istediğin kadar dikkat et tuzsuz muzsua ye hiçbir işe yaramaz, olcağı varsa olur bunlar plasental sorunlar dedi.. Ama 30. haftalardan sonra çıktığı için çok şanslısın dedi.. Çok takma, bazen sadece doktor heyecanıyla da çıkıyor.. Arada ölçtür bak her zaman yüksek değildir muhtemelen..

Bu arada Ege senin için girdim kız nete, naber hoşgeldin, kzın büyümüş maşallah..

Kızlar evi toparlıyoruz bu akşam herşeyi topluycaz anneme kıyafetler gitt. 23 nisanda gösteri var. Halılar yıkamaya gitti bugun

ben ne yapacammmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:

Halledersin sen atom karınca gibi iki çocuk yapmıssında bir evin üstesindenmi gelimicen

Kanal D de Bana Hersey Yakisir'i izlyorum.
Kilolarimi kismen de olsa verip, uzun bir alisveris haftasi yapmak icin sabirsizlaniyorum. Tahminimce yaz sonuna denk gelecek bu alisveris haftam..:)

YASİN-İ ŞERİF okuyacaklar...

1- Fatma
2- Bodrum81+
3- banayaklasma
4- Erendiz
5- JUSE (2)
6- brcylmz00 (2)
7- karacham+
8- bebekpoyraz+
9- mervenesli
10- Birce3535 (2)
11- agrin
12- bahe
13- yasil_haktanemin
14- escool+
15- Royalist (2)
16- nurmeh+
17- ezgimEE
18- volveron
19- sevibade+
20- sacrecoeur(2)
21- solanin
22- lazuri
23- zinkerbel
24- ben (2)
25- ask0507
26- karakan
27- iipekk34 (2)
28- teacher_asuman (3)
29- delimavi48

liste bu kızlar çok az açık kaldı yarına duasını yapıcam inşallah... eğer açığı kapatamazsak isteyen olursa verebilirim...

Son düzenleme:
herkeze slmmmm
az önce hastaneden geldim aslında yarın gidicektim ama bugün gittim nst ye girdim kan tahlili fln verdim herşey normal çıktı kızım 1832 gr olmuş
eee sizde ne var ne yok siz nasılsınız?

herkeze slmmmm
az önce hastaneden geldim aslında yarın gidicektim ama bugün gittim nst ye girdim kan tahlili fln verdim herşey normal çıktı kızım 1832 gr olmuş
eee sizde ne var ne yok siz nasılsınız?

oyy maşallah canım her şeyin normal çıkmasına çok sevindim... bugun hep güzel haberler var maşallah, EGEnin de bebişi 2000 gr çıkmış...

hadi ya hakkari sırnak olmasında neresı olursa olsunnn oranın derdını ceken bılırrr

hayırlısı olsun canım ne diyim dediğimiz yer olmayacak kaderinde olacak yer çkacak Allahım ii bir yere çıkarsın yarına kadar nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorumAllahım yazgısını güzel yazsın aminnn iyi bir yer olur inşallah

karakan canım bişey sorsam sana kira kontratlarında damga vergisini teminat senedi üzerinden alabilir mi vergi idaresi sadece kira muhteviyatı için alınır diye biliyorum ama tam emin değilim

oyy maşallah canım her şeyin normal çıkmasına çok sevindim... bugun hep güzel haberler var maşallah, EGEnin de bebişi 2000 gr çıkmış...

ayy bide bana sor sevindirik oldum kızımın tam yüzünü görücektim sıpa son anda kaçtı göstermedi

ne güzell maşallah maşallah

slm kızlar ne var ne yok ben temizliğimi yaptım tansiyonumu ölçtürdüm sağolsun ebeler çok güzel ilgilendi tlfn numarasını bile verdi acil bişey olursa ara diye bu iyi oldu benm için şimdide karnım aç yemek yapacak mecalim yok hazır da dışarı çıkıp alacak adam gerek acıktım ya

cnm şimdilik 2 tane oku belki okumak isteyen çıkar... olmadı özel msjla sana okuyacak olursan söylerim çok sağol Allah razı olsun.
tamamdır
Kızlar evi toparlıyoruz bu akşam herşeyi topluycaz anneme kıyafetler gitt. 23 nisanda gösteri var. Halılar yıkamaya gitti bugun

ben ne yapacammmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
allah kolaylık versin
ayy bide bana sor sevindirik oldum kızımın tam yüzünü görücektim sıpa son anda kaçtı göstermedi

ne güzell maşallah maşallah

ne güzel maşşallah bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…