siz nerdesiniz canım valla inşallah ii bir yer olur iyi insanlarla karşılaşabileceği bir yer olurinsallah buraya gelır sırtı yere gelmezzzz esım asker arka olurdu ne guzellll
inşallah canıminşallah canım :))
bizde seni özledik canım maşallah yolunda olsun herşey hoşgeldinn...iyiyimm tatlimm.. hamdolsunn hersey yolunda cok sukurr.. sizi ozledimmmgeldim
siz nerdesiniz canım valla inşallah ii bir yer olur iyi insanlarla karşılaşabileceği bir yer olur
inşallah canım
bizde seni özledik canım maşallah yolunda olsun herşey hoşgeldinn...
allah zihin açıklığı versin ömür boyu yaptığı işten keyif alabaileceği bir bölüm olur inşallah
çok önemli tansiyon canım ihmal etme bizimkisi bir tipi tansiyon yüksekliğiene neden olacak şeylerin preklamsi diye bişey var gebelik zehirlenmesi o da tansiyon yükselmesinden oluyor sara nöbetine benzer nöbetler geçirtiyormuş gözünü korkutmak değil amacım ama en azından önlemi alınabiliyorken al tavsiyem
zaten dedi doktor gebelik zehirlenmesine kadar gider dedi... tuzlu tatlı yasakoff tamam canım ilaç almıştım akşama içerim demiştim ama şimdi içeyim en iyisi..
zonguldak /eregli :))
Kızlar evi toparlıyoruz bu akşam herşeyi topluycaz anneme kıyafetler gitt. 23 nisanda gösteri var. Halılar yıkamaya gitti bugun
ben ne yapacammmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
inşallah diyim ozaman canımm benim içime balıkesir doğuyo nedense ulaştırma birliiğinde alaşehirde şimdi Türkiyenin heryerine çıkma ihtimali var
merve hanımcım ben bu akşam 3 yasin okuyabilirim
toplamda 3 yasin değil mi? tamam 3 tane de sana yzıyorum canım sağolasın...
herkeze slmmmm
az önce hastaneden geldim aslında yarın gidicektim ama bugün gittim nst ye girdim kan tahlili fln verdim herşey normal çıktı kızım 1832 gr olmuş
eee sizde ne var ne yok siz nasılsınız?
Bir kac tane daha alabilirim
hadi ya hakkari sırnak olmasında neresı olursa olsunnn oranın derdını ceken bılırrr
tmm canım 1 tane daha al toplamda 2 tane okumuş ol...
oyy maşallah canım her şeyin normal çıkmasına çok sevindim... bugun hep güzel haberler var maşallah, EGEnin de bebişi 2000 gr çıkmış...
tamamdırcnm şimdilik 2 tane oku belki okumak isteyen çıkar... olmadı özel msjla sana okuyacak olursan söylerim çok sağol Allah razı olsun.
allah kolaylık versinKızlar evi toparlıyoruz bu akşam herşeyi topluycaz anneme kıyafetler gitt. 23 nisanda gösteri var. Halılar yıkamaya gitti bugun
ben ne yapacammmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
ayy bide bana sor sevindirik oldum kızımın tam yüzünü görücektim sıpa son anda kaçtı göstermedi
ne güzell maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?