slm kızlar ne var ne yok ben temizliğimi yaptım tansiyonumu ölçtürdüm sağolsun ebeler çok güzel ilgilendi tlfn numarasını bile verdi acil bişey olursa ara diye bu iyi oldu benm için şimdide karnım aç yemek yapacak mecalim yok hazır da dışarı çıkıp alacak adam gerek acıktım ya
merve 1 tane de ben alayım canım
toplamda 3 yasin değil mi? tamam 3 tane de sana yzıyorum canım sağolasın...
gözünaydın canım, bebişe de maşallah.herkeze slmmmm
az önce hastaneden geldim aslında yarın gidicektim ama bugün gittim nst ye girdim kan tahlili fln verdim herşey normal çıktı kızım 1832 gr olmuş
eee sizde ne var ne yok siz nasılsınız?
Ah canim ayni duurmdayiz desene:)
Ben de kahvaltimi yapmadim dahaa, canim birsey hazirlamak istemiyorrr
napsak ki şu yemek derdi beni gerdi keşke komşulardan biri bir tabak sıcaaaak ev yemeği yapıpda getirse hayrına
bu arada kaç güne kadara okunacak eğer vaktim kalırsa dahada okurum annemede sölerim oda okur
napsak ki şu yemek derdi beni gerdi keşke komşulardan biri bir tabak sıcaaaak ev yemeği yapıpda getirse hayrına
hayırlısı olsun canım ne diyim dediğimiz yer olmayacak kaderinde olacak yer çkacak Allahım ii bir yere çıkarsın yarına kadar nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorumAllahım yazgısını güzel yazsın aminnn iyi bir yer olur inşallah
karakan canım bişey sorsam sana kira kontratlarında damga vergisini teminat senedi üzerinden alabilir mi vergi idaresi sadece kira muhteviyatı için alınır diye biliyorum ama tam emin değilim
kızşar geçen gün benim baktığım diğer topiğe uyarı geldi dua ve dini içerik yasaktır dualarınızın takibini
özelden yapın dediler aklımagelmişken söyliyimde mervecim liste yayınlıyosun dikkat et banlanma .....birde bizde ciciler topiğine ekleme yaptık teyzeleri
kızlar ya ben doğum psikolojisine girdim sanki çokaz kaldı gibi geliyo en azından mayısın 20 sine kadar işlerimi bitirmem lazım diye düşünüyorum haftaya bahar temizliğine başlamalıyım tabi 2 hafta sürer off ya birazda korkuyorum günler yaklaştıkça :26:
kahvaltı yapmadan iyi duruyorsunuz valla benim bebek acıkınca doğru durmuyortepiniyo içimde sırf onun için kalkıp yiyorum
kızşar geçen gün benim baktığım diğer topiğe uyarı geldi dua ve dini içerik yasaktır dualarınızın takibini
özelden yapın dediler aklımagelmişken söyliyimde mervecim liste yayınlıyosun dikkat et banlanma .....birde bizde ciciler topiğine ekleme yaptık teyzeleri
kızlar ya ben doğum psikolojisine girdim sanki çokaz kaldı gibi geliyo en azından mayısın 20 sine kadar işlerimi bitirmem lazım diye düşünüyorum haftaya bahar temizliğine başlamalıyım tabi 2 hafta sürer off ya birazda korkuyorum günler yaklaştıkça :26:
evet galiba bu nedenden dolayı çok sevap ama biri yemek getirse öyle dua ederimki nasıl sevaba girer bi bilsencanimm yaa, iste o yuzden demek ki, dinimizde hamilelere hizmet etmek, ikramda bulunmak cok sevap..
ben daha doğum psikolojisine girmedim nedenseaslında doğru söylüyosun önceden bitirmek lazım işleri. bahar temizliğine gelince yavaş yavaş yapalım ağırlaştık zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?