2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canim ayni duurmdayiz desene:)
Ben de kahvaltimi yapmadim dahaa, canim birsey hazirlamak istemiyorrr

herkeze slmmmm
az önce hastaneden geldim aslında yarın gidicektim ama bugün gittim nst ye girdim kan tahlili fln verdim herşey normal çıktı kızım 1832 gr olmuş
eee sizde ne var ne yok siz nasılsınız?
gözünaydın canım, bebişe de maşallah.

egecim duru'm da büyümüş.. her şey de yolundaymış,gözünaydın. inşallah tahlil sonuçların da iyi çıkar.

delimavi inşallah iyi bir yere gider kardeşin.

kızşar geçen gün benim baktığım diğer topiğe uyarı geldi dua ve dini içerik yasaktır dualarınızın takibini
özelden yapın dediler aklımagelmişken söyliyimde mervecim liste yayınlıyosun dikkat et banlanma .....birde bizde ciciler topiğine ekleme yaptık teyzeleri

kızlar ya ben doğum psikolojisine girdim sanki çokaz kaldı gibi geliyo en azından mayısın 20 sine kadar işlerimi bitirmem lazım diye düşünüyorum haftaya bahar temizliğine başlamalıyım tabi 2 hafta sürer off ya birazda korkuyorum günler yaklaştıkça :26:

Canım şimdi kontrat 2008 sonrası ise icralık olma durumunda kefil varsa damga vergisi ödenir.yoksa alınmıyor ama anladığım kadarıyla vergi dairesine intikal etmiş konu ozaman şöyle diyim normalde kontratın yıllık bedeli üzerinden hesaplanır fakat bir teminat bedeli var ise ve vergi dairesine bu ibraz edilmişse onun üzerinden alabilir diye düşünüyorum gerçi biraz muhasebesel konular ama bildiğim kadarı ile böyle olması gerekir

ne saçma ya dini şeyler yasakmış biz Allah ın hoşuna gidecek şeyler yapıyoruz ya hemen taş koysunlar fitil oldum aaaaaaaa

ben daha doğum psikolojisine girmedim nedense aslında doğru söylüyosun önceden bitirmek lazım işleri. bahar temizliğine gelince yavaş yavaş yapalım ağırlaştık zaten

napıyım ipekcim banlanrsak bu yolda banlanalım zaten bitti 3 tane falan kaldı... onları da dağıtsam dha da liste eklemicem... zaten okuycaklarımızı okuduk Allah'ın izniyle...

Bahar temizliginde kendini cok yorma.. iyi degil.

canimm yaa, iste o yuzden demek ki, dinimizde hamilelere hizmet etmek, ikramda bulunmak cok sevap..
evet galiba bu nedenden dolayı çok sevap ama biri yemek getirse öyle dua ederimki nasıl sevaba girer bi bilsen
ben daha doğum psikolojisine girmedim nedense aslında doğru söylüyosun önceden bitirmek lazım işleri. bahar temizliğine gelince yavaş yavaş yapalım ağırlaştık zaten

hakkatten ağırlaştık evi bile zor temizliyorum artık yavaş yavaş bir gün mutfağın çanaklarını temizliycem bign kaynanam gelir bi gün annem bigün temizlikçi kadın ama genede yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…