offffffff sorma birce yaaa bende bıktım artık,
inan o kadar yoruldumki, anneme kıyamasam telefon açar ağlarım o derece yaniii,
sabrediyorum ama gelde sen bana sor
anne konusunda ben de dertliyim, geçen hafta geldi babamla ama babamla birlikte olunca gelir gelmez şu gün gideriz biz demeye başladılar. nitekim salı günü de gittiler hiçbir şey anlamadım
mervecim Allah bereket versin inşallah canım, Allah artırsın:)
şaka yapmıştım ammaaa bizdemi bilgisayar işine başlasak kızzzz
allah daha çok versin, olmayanlarada versin:nazar
kız merveeeee bu adam sana bi laptopla kurtulmasın doğum hediyesinden heee,
en az bi pırlanta seti paklar
haksızmıyım kızlar???????
şaka yapmıştım ammaaa bizdemi bilgisayar işine başlasak kızzzz
allah daha çok versin, olmayanlarada versin:nazar
kız merveeeee bu adam sana bi laptopla kurtulmasın doğum hediyesinden heee,
en az bi pırlanta seti paklar
haksızmıyım kızlar???????
Benim annemde gelmedi kızlar, bugün aramış geleyim mi diyor bende gelme artık dedim.. Bana soruyar ya kalk gel çok aklın kaldıysa.. Bu arada biz aynı şehirdeyiz..
Ya bence de orda yaptır doğumunu sen doğuda değil miydin.. Bence İzmir e git bence de.. Daha iyi olmaz mı senin için
Tabi kızım yollamıycan, benim koca benim sözümü dinler, sen dinletemiyor musun bacım
Ben hiç kullanmadım, sıkıntılıyımdır ben kızımda bana çekmiş, zaten denemedim bile.
anne konusunda ben de dertliyim, geçen hafta geldi babamla ama babamla birlikte olunca gelir gelmez şu gün gideriz biz demeye başladılar. nitekim salı günü de gittiler hiçbir şey anlamadım
mervecim Allah bereket versin inşallah canım, Allah artırsın:)
çok iyi anlıyorum canım seni. bir de biz geçen yıl tayin istemedik eşim müdür yardımcısı oldu diye. annemler hevesle tayin dönemini beklerken bu haberi öğrenince çok üzüldüler. babam epey bir süre konuşmadı falan. 2 kardeşiz, ikimiz de izmirde değiliz, çok gücüne gidiyor annemle babamın. komşuların çocukları, torunları gelince annem açıp trip yapıyor. o yüzden çok da diyemiyorum gel diye. aynı şehirde olsak bebeğe de bakardı, ev işlerimi de hallederdi... neyse çok doldum bu akşam, sıkmayım sizi.
ay aynı şeyi ben de anneme söylemiştim ya gelmeden önce, sürekli haftaya gelecem haftaya gelecem diyip duruyodu, en sonunda gelme artık dedim ben de sinirlenip ama üzülmüş yaaasonra ben de üzüldüm
annemlerin ilgilenmesi bakımından iyi olur da eşim her an yanımda olmaz izmirde olursamm. çok hevesli bebeğin her şeyiyle, bir kontrole gelemese bir sonraki hafta bahane buluyor, bebeği görmeye gidiyoruz. ikimiz de çok buruk olacağız. bir de doktoruma çok güveniyorum ve aramız çok iyi, benimle ilgili her şeyi biliyor. bu saatten sonra izmirde doktor bulup her şeyi baştan anlatmak zor geliyor. artıları da eksileri de var yani.Ya bence de orda yaptır doğumunu sen doğuda değil miydin.. Bence İzmir e git bence de.. Daha iyi olmaz mı senin için
Benim annemde gelmedi kızlar, bugün aramış geleyim mi diyor bende gelme artık dedim.. Bana soruyar ya kalk gel çok aklın kaldıysa.. Bu arada biz aynı şehirdeyiz..
aaa dinletmez olurmuyum bacım,
benimki dibimden hiç ayrılmaz dışarı çıkmazki
bizim gezmelerimiz, eğlencelerimiz hep birlikte olur
hanii spor mpor derdim yok allahtan
birceee sende gel izmire beraber doğuralım,
seni benim dr a götüriim
sen yine dua et geliyorlarmış,
hiç gelemeyenler ne yapsın??
annemlerin ilgilenmesi bakımından iyi olur da eşim her an yanımda olmaz izmirde olursamm. çok hevesli bebeğin her şeyiyle, bir kontrole gelemese bir sonraki hafta bahane buluyor, bebeği görmeye gidiyoruz. ikimiz de çok buruk olacağız. bir de doktoruma çok güveniyorum ve aramız çok iyi, benimle ilgili her şeyi biliyor. bu saatten sonra izmirde doktor bulup her şeyi baştan anlatmak zor geliyor. artıları da eksileri de var yani.
seninki de alem:))
biz eşimin iğnesini yaptırmaya gidiyoruz, görüşürüz kızlar
Evet kızım sıkıştır kocanı, doğum hediyeni kap şimdiden sonra katakulliye getirirler..
çok iyi anlıyorum canım seni. bir de biz geçen yıl tayin istemedik eşim müdür yardımcısı oldu diye. annemler hevesle tayin dönemini beklerken bu haberi öğrenince çok üzüldüler. babam epey bir süre konuşmadı falan. 2 kardeşiz, ikimiz de izmirde değiliz, çok gücüne gidiyor annemle babamın. komşuların çocukları, torunları gelince annem açıp trip yapıyor. o yüzden çok da diyemiyorum gel diye. aynı şehirde olsak bebeğe de bakardı, ev işlerimi de hallederdi... neyse çok doldum bu akşam, sıkmayım sizi.
Gerçekten öyle mi kız, benimkisi de öyle de, bazen bayıltıyor beni.. Anneme bile gitsem 100 kere arıyor, beni nasıl bıraktın özlemedin mi diye.. Bazen çok bayıltıyor beni..
118 33 yani 118 33
evet öyküm doğru söyler,
sen aldırmıştın dimi kız, ne aldı kocen???
ay ne kadar meraklı oldum bu akşam
boşalll bircemmm boşalll
burada olmasa nereye anlatacaktık derdimizi??
bizde 3 kardeşiz ve hepimiz uzakta, ablamın 5 yaşında kızı var ve hala msn dışında görmedim,
öyküm geçen yazdıklarını okudum çok kızdım annene,
canım benimde kayınvalidemler bizden 1 saat uzaklıkta ve büyük kızım geçen sene 2 kez hastanede yattı...birinde tam 10 gün kaldık, bade bebekti emiyodu üstelik, ona babası yıllık izin alarak evde tek başına baktı, öğlen bizi görmeye gelirlerdi, yavrum gözümün içine bakarak nasıl giderdi babasının omuzunda...köşeyi dönene kadar gözümün içine bakardı,
dün sabah aklıma geldide ağladım,
sonra ben ameliyat olduğumda da gelmediler.....ailem gelebildiği yerde geldi, kızın hastanede yattığını annemden saklamıştık...
seni çoooook iyi anlıyorum
evet aynen canım sinir oluyorummmm şu reklama
Beştaş aldırdım ..Çok kötü oturdu böğrüne ama napalım..
Valla çok zor dimi, insan öyle zor zamanlarda başına gelenleri asla unutmuyor.. Benim kızımda bademcik ameliyatı oldu güya babaannesi de aşıktır torununa, geldi dikildi hastanede, acıktı hatun burda restaurant yok mu falan dedi, biz cafe de yedik de... Sonra da 15 gün aramadı.. İşte bunların düşkünlüğü bu kadar... Offf bacım of anlatsam ben sana şaşarsın.. Ben evlendim evleneli yanlızım eşim müfettişti benim yılın yarısında yoktu, kızımı tek başıma büyüttümde, kimsecikler aramazdı beni.. kendi ailemde dahil.. Birşey olunca komşularm sağolsun koştururlardı.. Hemde ablam ve abim bana çok yakın oturuyorlardı.. Valla kimseden fayda yok..
güle güle tak yakışır arkadaşıma
ahhh unuturmu öykücüm aklıma geldikçe ağlıyorum dedim ya,
hadi kaynanaları anlıyorumda, annenlere ne oluyor???
ablan abindemi soğuk?? ayy anlamıyorum bu insanları ya
güle güle tak yakışır arkadaşıma
ahhh unuturmu öykücüm aklıma geldikçe ağlıyorum dedim ya,
hadi kaynanaları anlıyorumda, annenlere ne oluyor???
ablan abindemi soğuk?? ayy anlamıyorum bu insanları ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?