üf ya canım çok sıkkın. bütün gün hastanedeydik.cumartesi eşim belini incitmişti maçta. zor yürüyor hala,beyin cerraha gittik bugün. mr çekildi, bel fıtığı varmş. 1 hafta yerinden hiç kalkma sonra fizik tedaviye başla dedi.canı çok sıkıldı eşimin benim de tabii(
üf ya canım çok sıkkın. bütün gün hastanedeydik.cumartesi eşim belini incitmişti maçta. zor yürüyor hala,beyin cerraha gittik bugün. mr çekildi, bel fıtığı varmş. 1 hafta yerinden hiç kalkma sonra fizik tedaviye başla dedi.canı çok sıkıldı eşimin benim de tabii(
yaaa geçmiş olsun canım çok üzüldüm... nedir bunların bu maç sevdası yaa benimki de ayağını sakatlar gelir hep
aç valla çok güzel para var
benimki de dönmeye çalışyor dönemiyor çok canım acıyor yaa sanki böyle göbeğimi kopartıyorlar o an
oyyy canım benimmm kıyamam (sana değil burağa tabibenimki de dönmeye çalışyor dönemiyor çok canım acıyor yaa sanki böyle göbeğimi kopartıyorlar o an
fatmagül başlıyooooooooooooooooooo:82::82:heee alınma zate
mıymıntı seni
ciddimisin kısss dur ben bunu bi düşüniim
aslında ben giyim kuşam-incik boncuk severim ya
lütfen bana ağrı sızı demeyinnn
offfff geçmiyoo günlerrrr
yaa doğru söylüyorsun inşallah geçer hemen canım... annenler falan gelse rahatlıcaksın da işte...
oyyy canım benimmm kıyamam (sana değil burağa tabi)
fatmagül başlıyooooooooooooooooooo:82::82:
birce geçmiş olsun bu arada eşine
annem şimdi gelse çok uzun kalması gerekecek, babamı bırakamaz o kadar uzun. doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olacak anneme. zaten onlar da ben izmire gideyim diye imalarda bulunuyorlar sürekli, doğum orda olsun istiyorlar. o da ayrı bir dert yani((
Geçmiş olsun canım... Bence de zamanlaması harika olmuş yani.. Kızlar kocalarınızı salmayın valla dışarı.. Şaka maka, benim eşimde ne zaman spora diye çıksa bir yerini sakatlar gelir.. Kızım bile dalga geçiyor onunla, bizde artık yasakladık dedim senin bünyen kaldırmıyor sporu..
he kızz valla çok para var hele bi de yerini tutturdun mu oooooaylık gelirimiz ... neyse burda söylemiyim ayıp ne o öyle görgüsüzler gibi
sağol canım. ben de hiç istemiyorum gitmesini, hamile kaldığımdan beri de uyarıyorum sürekli sakatlanıp yatacaksın göremeyeceksin oğlunun doğumunu diye..ama tek eğlencesi o varmış, dinlemiyor. okullar arası turnuva maçıydı bu, çok da hevesiydi ama kursağında kaldı:)) bugün doktor en azından 3 ay maç yok dedi. çıkınca güldüm sanki futbolcusun da süre verdi diye, bu sezonu kapattım sadece diyor, uyuz yaGeçmiş olsun canım... Bence de zamanlaması harika olmuş yani.. Kızlar kocalarınızı salmayın valla dışarı.. Şaka maka, benim eşimde ne zaman spora diye çıksa bir yerini sakatlar gelir.. Kızım bile dalga geçiyor onunla, bizde artık yasakladık dedim senin bünyen kaldırmıyor sporu..
sağol canım. evet, patlayınca sorun oluyormuş. eşimin 2 tane var, biri yırtılmış maç esnasında. kilo problemi yok eşimin, o bakımdan iyi.iyi akşamlar kızlar...
Bircecim geçmiş olsun canım, benim eşimde de var bel fıtığı hem de doktor ameliyatlık demişti, patlamış mı ne... dikkatli davrandıktan ve kiloya da dikkat ettkten sonra çok zorlamaz sizi inşallah. kilolu olanları daha çok zorluyo bel fıtığı. bi de üşütmekten falan korunmak gerekiyor... tekrar geçmiş olsun, Allah şifa versin...
sağol canm.birce geçmiş olsun bu arada eşine
şaka yapıyorum tabi canım benim. bol bol yat, uzan... hatta benim şuan bacaklarım ağrıyo maraton koşmuşum gibi, uzanıcam biraz.uleee burak dötünün keyfinde kız bana yasık asıll
ayrıca evet fatmagül başladı holley
söyle kızz ne olcekşurda biz bizeyiz demiiii
allah daha çok versin bacım,
sonra sen bizi gaza getirip doğumdan sonra hepimiz açarmışız
annem şimdi gelse çok uzun kalması gerekecek, babamı bırakamaz o kadar uzun. doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olacak anneme. zaten onlar da ben izmire gideyim diye imalarda bulunuyorlar sürekli, doğum orda olsun istiyorlar. o da ayrı bir dert yani((
aminnnn...aynı şehirde olsanız sorun yok da işte böyle durumlarda çok ihtiyac oluyor annelere... off Allah yardımcımız olsun valla, özellikle böyle ailesiyle ayrı şehirlerde yaşayan gebedaşlarımıza...
kızlar ya uyku tulumu aldınız mı? bugün unnado'da gördüm de dayanamadım aldım, kullanışlı bi şey mi ki acaba:26::26:
ben almadım bilemicem canım...kızlar ya uyku tulumu aldınız mı? bugün unnado'da gördüm de dayanamadım aldım, kullanışlı bi şey mi ki acaba:26::26:
şaka yapıyorum tabi canım benim. bol bol yat, uzan... hatta benim şuan bacaklarım ağrıyo maraton koşmuşum gibi, uzanıcam biraz.
görüşenziiiiiiiiiiiiiii
walla öyküm çok hoşsun
ne yapcezzz koca koca adamları kulağından tutup, sana bugün dışarı yokmu diycez
gözümün önüne geliyoda
söyle kızz ne olcekşurda biz bizeyiz demiiii
allah daha çok versin bacım,
sonra sen bizi gaza getirip doğumdan sonra hepimiz açarmışız
kızlar ya uyku tulumu aldınız mı? bugün unnado'da gördüm de dayanamadım aldım, kullanışlı bi şey mi ki acaba:26::26:
canım bizim 2 tane dükkan var biri eşime ait diğerini ortak açtı, eşime ait olan yerden net 3,5-4 milyar geliyor ortak olduğu yerden de 1,5-2 milyar kadar yani aylık işlere göre 7-8 civarı kazancı oluyor... tamir falan yaparsa , b.sayar kurulumlarına giderse, alım satım esnasında kâr elde ederse 9 'u buluyor
anne konusunda ben de dertliyim, geçen hafta geldi babamla ama babamla birlikte olunca gelir gelmez şu gün gideriz biz demeye başladılar. nitekim salı günü de gittiler hiçbir şey anlamadım
mervecim Allah bereket versin inşallah canım, Allah artırsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?