2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım... Bence de zamanlaması harika olmuş yani.. Kızlar kocalarınızı salmayın valla dışarı.. Şaka maka, benim eşimde ne zaman spora diye çıksa bir yerini sakatlar gelir.. Kızım bile dalga geçiyor onunla, bizde artık yasakladık dedim senin bünyen kaldırmıyor sporu..

iyi akşamlar kızlar...

Bircecim geçmiş olsun canım, benim eşimde de var bel fıtığı hem de doktor ameliyatlık demişti, patlamış mı ne... dikkatli davrandıktan ve kiloya da dikkat ettkten sonra çok zorlamaz sizi inşallah. kilolu olanları daha çok zorluyo bel fıtığı. bi de üşütmekten falan korunmak gerekiyor... tekrar geçmiş olsun, Allah şifa versin...

yaaa geçmiş olsun canım çok üzüldüm... nedir bunların bu maç sevdası yaa benimki de ayağını sakatlar gelir hep

aç valla çok güzel para var

ciddimisin kısss dur ben bunu bi düşüniim
aslında ben giyim kuşam-incik boncuk severim ya

benimki de dönmeye çalışyor dönemiyor çok canım acıyor yaa sanki böyle göbeğimi kopartıyorlar o an

lütfen bana ağrı sızı demeyinnn
offfff geçmiyoo günlerrrr

ciddimisin kısss dur ben bunu bi düşüniim
aslında ben giyim kuşam-incik boncuk severim ya

lütfen bana ağrı sızı demeyinnn
offfff geçmiyoo günlerrrr

he kızz valla çok para var hele bi de yerini tutturdun mu ooooo aylık gelirimiz ... neyse burda söylemiyim ayıp ne o öyle görgüsüzler gibi

yaa doğru söylüyorsun inşallah geçer hemen canım... annenler falan gelse rahatlıcaksın da işte...

annem şimdi gelse çok uzun kalması gerekecek, babamı bırakamaz o kadar uzun. doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olacak anneme. zaten onlar da ben izmire gideyim diye imalarda bulunuyorlar sürekli, doğum orda olsun istiyorlar. o da ayrı bir dert yani((

aynı şehirde olsanız sorun yok da işte böyle durumlarda çok ihtiyac oluyor annelere... off Allah yardımcımız olsun valla, özellikle böyle ailesiyle ayrı şehirlerde yaşayan gebedaşlarımıza...

walla öyküm çok hoşsun
ne yapcezzz koca koca adamları kulağından tutup, sana bugün dışarı yokmu diycez
gözümün önüne geliyoda

he kızz valla çok para var hele bi de yerini tutturdun mu ooooo aylık gelirimiz ... neyse burda söylemiyim ayıp ne o öyle görgüsüzler gibi

söyle kızz ne olcek şurda biz bizeyiz demiiii
allah daha çok versin bacım,
sonra sen bizi gaza getirip doğumdan sonra hepimiz açarmışız

kızlar ya uyku tulumu aldınız mı? bugün unnado'da gördüm de dayanamadım aldım, kullanışlı bi şey mi ki acaba:26::26:

sağol canım. ben de hiç istemiyorum gitmesini, hamile kaldığımdan beri de uyarıyorum sürekli sakatlanıp yatacaksın göremeyeceksin oğlunun doğumunu diye..ama tek eğlencesi o varmış, dinlemiyor. okullar arası turnuva maçıydı bu, çok da hevesiydi ama kursağında kaldı:)) bugün doktor en azından 3 ay maç yok dedi. çıkınca güldüm sanki futbolcusun da süre verdi diye, bu sezonu kapattım sadece diyor, uyuz ya
sağol canım. evet, patlayınca sorun oluyormuş. eşimin 2 tane var, biri yırtılmış maç esnasında. kilo problemi yok eşimin, o bakımdan iyi.
birce geçmiş olsun bu arada eşine
sağol canm.

söyle kızz ne olcek şurda biz bizeyiz demiiii
allah daha çok versin bacım,
sonra sen bizi gaza getirip doğumdan sonra hepimiz açarmışız

canım bizim 2 tane dükkan var biri eşime ait diğerini ortak açtı, eşime ait olan yerden net 3,5-4 milyar geliyor ortak olduğu yerden de 1,5-2 milyar kadar yani aylık işlere göre 7-8 civarı kazancı oluyor... tamir falan yaparsa , b.sayar kurulumlarına giderse, alım satım esnasında kâr elde ederse 9 'u buluyor

offffffff sorma birce yaaa bende bıktım artık,
inan o kadar yoruldumki, anneme kıyamasam telefon açar ağlarım o derece yaniii,
sabrediyorum ama gelde sen bana sor

aynı şehirde olsanız sorun yok da işte böyle durumlarda çok ihtiyac oluyor annelere... off Allah yardımcımız olsun valla, özellikle böyle ailesiyle ayrı şehirlerde yaşayan gebedaşlarımıza...
aminnnn...
kızlar ya uyku tulumu aldınız mı? bugün unnado'da gördüm de dayanamadım aldım, kullanışlı bi şey mi ki acaba:26::26:

ben almadım ama doğduktan sonra almayı düşünüyorum.

ben almadım bilemicem canım...
şaka yapıyorum tabi canım benim. bol bol yat, uzan... hatta benim şuan bacaklarım ağrıyo maraton koşmuşum gibi, uzanıcam biraz.
görüşenziiiiiiiiiiiiiii

görüşenzi ne be hadi grşrz şekerim.

Ya bence de orda yaptır doğumunu sen doğuda değil miydin.. Bence İzmir e git bence de.. Daha iyi olmaz mı senin için

Tabi kızım yollamıycan, benim koca benim sözümü dinler, sen dinletemiyor musun bacım

Ben hiç kullanmadım, sıkıntılıyımdır ben kızımda bana çekmiş, zaten denemedim bile.

anne konusunda ben de dertliyim, geçen hafta geldi babamla ama babamla birlikte olunca gelir gelmez şu gün gideriz biz demeye başladılar. nitekim salı günü de gittiler hiçbir şey anlamadım
mervecim Allah bereket versin inşallah canım, Allah artırsın:)

şaka yapmıştım ammaaa bizdemi bilgisayar işine başlasak kızzzz
allah daha çok versin, olmayanlarada versin :nazar
kız merveeeee bu adam sana bi laptopla kurtulmasın doğum hediyesinden heee,
en az bi pırlanta seti paklar
haksızmıyım kızlar???????

Benim annemde gelmedi kızlar, bugün aramış geleyim mi diyor bende gelme artık dedim.. Bana soruyar ya kalk gel çok aklın kaldıysa.. Bu arada biz aynı şehirdeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…