gece gelecektııı gelıryormus kocammmm korktugum ıcın
ne kadar sakin bu akşammmmmmmmm
ben geldim deli karı gitti
sevibadecim inşallah kopartıcam o b.sayarı hemde en güzelini
e konuşmazda öle bakarsanız olacağı bu
deli karının kocesi gelmiştir
kopar tabi ya canım kocamm cicim kocammm hadi bana doğum hediyesi bi laptop al de
kim ooooooooo deliiiiiiiiiiiiiiiiiii karııııııııııııııııııııııııııı
kız alıcak zaten bebişimin fotolarını saklamam gerekn bi alet olması lazım ama dimiama alamadı bi türlü herkese alır kendisine almaz ama aldırıcammm
o deli karı bebekpoyraz canım
burda akıllımı varki ezgicim
hani sende heçç üstüne alınmıyorsun canım
burda akıllımı varki ezgicim
hani sende heçç üstüne alınmıyorsun canım
yaaa geçmiş olsun canım çok üzüldüm... nedir bunların bu maç sevdası yaa benimki de ayağını sakatlar gelir hepüf ya canım çok sıkkın. bütün gün hastanedeydik.cumartesi eşim belini incitmişti maçta. zor yürüyor hala,beyin cerraha gittik bugün. mr çekildi, bel fıtığı varmş. 1 hafta yerinden hiç kalkma sonra fizik tedaviye başla dedi.canı çok sıkıldı eşimin benim de tabii(
benimkine işyerinden 10 yıllık hediyesi olarak mini laptop verdiler,
oda evde 2 tane pc olduğu için işyerindeki dolabında bırakıyo, orda kullanıyo,
ne kısmetli çocuklarım var canım
bende mi internet cafe açsam ne
hiç alınmammmm karnım da bi tuhaf zaten bu akşam bi mıymıntılık var üstümde püffff
üf ya canım çok sıkkın. bütün gün hastanedeydik.cumartesi eşim belini incitmişti maçta. zor yürüyor hala,beyin cerraha gittik bugün. mr çekildi, bel fıtığı varmş. 1 hafta yerinden hiç kalkma sonra fizik tedaviye başla dedi.canı çok sıkıldı eşimin benim de tabii(
puahahahahah evet herkes deli burdaa:90:
hiç alınmammmm karnım da bi tuhaf zaten bu akşam bi mıymıntılık var üstümde püffff
yaaa geçmiş olsun canım çok üzüldüm... nedir bunların bu maç sevdası yaa benimki de ayağını sakatlar gelir hep
Merve'cim ben okudum Yasin'imi haberin olsun.Hayırlı akşamlar hepinize:)
sağol canım. benimki de ayağını sakatlardı hep ama bu kez çok ciddi oldu. gerçi doktor maçla çok da ilgisi yok dedi. zaten eskiden beri varmış fıtık ama ters hareketle yırtılmış biri. doğum öncesi ortaya çıkması çok kötü oldu. bana en yardım edeceği dönemdi, ikimiz için de zor bir süreç olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?