2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim deli karı gitti

sevibadecim inşallah kopartıcam o b.sayarı hemde en güzelini

Son düzenleme:
e konuşmazda öle bakarsanız olacağı bu

deli karının kocesi gelmiştir
kopar tabi ya canım kocamm cicim kocammm hadi bana doğum hediyesi bi laptop al de

kız alıcak zaten bebişimin fotolarını saklamam gerekn bi alet olması lazım ama dimi ama alamadı bi türlü herkese alır kendisine almaz ama aldırıcammm

o deli karı bebekpoyraz canım

üf ya canım çok sıkkın. bütün gün hastanedeydik.cumartesi eşim belini incitmişti maçta. zor yürüyor hala,beyin cerraha gittik bugün. mr çekildi, bel fıtığı varmş. 1 hafta yerinden hiç kalkma sonra fizik tedaviye başla dedi.canı çok sıkıldı eşimin benim de tabii(

kız alıcak zaten bebişimin fotolarını saklamam gerekn bi alet olması lazım ama dimi ama alamadı bi türlü herkese alır kendisine almaz ama aldırıcammm

o deli karı bebekpoyraz canım

benimkine işyerinden 10 yıllık hediyesi olarak mini laptop verdiler,
oda evde 2 tane pc olduğu için işyerindeki dolabında bırakıyo, orda kullanıyo,
ne kısmetli çocuklarım var canım

bende mi internet cafe açsam ne

yaaa geçmiş olsun canım çok üzüldüm... nedir bunların bu maç sevdası yaa benimki de ayağını sakatlar gelir hep

aç valla çok güzel para var

geçmiş olsun canım, bu devirde 3 kişiden 2 si belden sorunlu zaten,
tamda zamanını bulmuş tüh

puahahahahah evet herkes deli burdaa:90:

boşverrrrrrr akıllı olup dünyanın kahrını çekeceneeee...

hiç alınmammmm karnım da bi tuhaf zaten bu akşam bi mıymıntılık var üstümde püffff

heee alınma zate
mıymıntı seni

yaaa geçmiş olsun canım çok üzüldüm... nedir bunların bu maç sevdası yaa benimki de ayağını sakatlar gelir hep

sağol canım. benimki de ayağını sakatlardı hep ama bu kez çok ciddi oldu. gerçi doktor maçla çok da ilgisi yok dedi. zaten eskiden beri varmış fıtık ama ters hareketle yırtılmış biri. doğum öncesi ortaya çıkması çok kötü oldu. bana en yardım edeceği dönemdi, ikimiz için de zor bir süreç olacak

yaa doğru söylüyorsun inşallah geçer hemen canım... annenler falan gelse rahatlıcaksın da işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…