2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

2 haftadan az kalmış o zaman... arada buraya da yazıyor son zamanlarda ama sohbete katılmıyor.

ya geceleri daha eğlenceli demi kızlar bu arada ben gökyüzüne baktım 35 haftalık falan yani 2 hafta sonra doğumu olur galiba

2 hafta sonra olursa bence gayet normal nesi kötü ki kızlar? Allah sağlıklı bebek dünyaya getirmeyi nasip etsin de zamanı gayet iyi bence...

ne guzel kalabalık olsun ıyıce heyecan basıyor benıııı

ammannn elektrikler gitmesin daha da heyecan basar seni

bence zaman yaklaştıkça hepimiz geceleri daha çok giricez uyku tutmıycak yada yatamıycaz

aman ne olur uyuyabilelim yaa
yoksa nöbetçi topikçimi olcaz ki

aslında doğruda ben pozitif enerji verebiliyomuyum bilemiyorum dediğini uygulayalım bakalım

aaa niye öyle diyosun volveron çokda güzel pozitif enerji veriyorsun,
ben kendi adıma senden iyi elektrik alıyorum

bakarızzzz bakarızzz
özletmeee fazla bekletmee bizi :2:
ben senin psikopat deyişini bile özlerim hemen gelll,
arkanda sakladığın iğnemi sani saftirik seniiii

yaaa daha yenı okudum gokyuzuu+ vardı hatırlarsanız kızlarr bebegını 37 haftada alcaklarmıs sanırım seker yuzunden ölüm riski felan varmıs sanırım bebegın :44:

ayyy allah korusunn yaa içim bi tuhaf oldu,
sizin nerden haberiniz oldu ki :26:

valla bacım sıtedeydı bende tıkladım cvp yazmıs bırıne ordan gordum (

ay sağol bacı ya işte sizden pozitif enerji aldım onu da size veriyorum demekki

bakarızzzz bakarızzz
özletmeee fazla bekletmee bizi :2:
ben senin psikopat deyişini bile özlerim hemen gelll,
arkanda sakladığın iğnemi sani saftirik seniiii

duygulandım şimdi heee gelicm inşallah arkamdaki mi yok canımm iğne değil o güzel bişi gell gelllll
neyse kızlar ben bi namaz kılayım dünüründe dediği gibi eğer uyku olmazsa gelirim kocam geç gelecekmiş

şimdilik grşrz hepnize dua edicemmm

Son düzenleme:
volveron oyle deme bacım gayet guzel anlasıyoruz bırımızde sorun olsa bu kadar ıyı dıyalog kuramayız sanırım

volveron oyle deme bacım gayet guzel anlasıyoruz bırımızde sorun olsa bu kadar ıyı dıyalog kuramayız sanırım
evet canım ya doğru söylüyosun herkes maşallah süper ama ben burayı unutamam ya gece gündüz çıkmıyorum herkesi tanıyorum hele doğum larımızı öyle merak ediyorumki anlatamam
herkese ii geceler kizlar, ben cikayimmm

iyi geceler canım iyi uykular

allah kabul etsın kuzum
herkese ii geceler kizlar, ben cikayimmm

iyi geceler canım

evet neyse ne yapalım kendısı bılır allah hayırlı dogumlar nasıp etsın gokyuzunee bız topıgımızden memnunuz gelen herkese kapımız acık

imza topiğin kadrolu sahibesi

bi daaaa erken gel sende şuraya

kız yok beee ne kötüsü iççin fesat senin

ya şaka maka daha namaz kılmadım ben böylee oturuyorum

aynenn

valla bacım sıtedeydı bende tıkladım cvp yazmıs bırıne ordan gordum (

gözünden de bişi kaçmıyo haa

ay sağol bacı ya işte sizden pozitif enerji aldım onu da size veriyorum demekki

sağol bacı o senin güzelliğin

bana beddua etmede

tabee canım azıcık arada bi birbirimiz yiyoz hepsi o kadar

allahım yaaa ne karısın ama cok tatlısın heeeeeeeee

Kızlar mrbbb,bende haziran annesi olucam inşşşş.tetanoz aşımn kolumda yaptığı ağrıdan uyuyamadım,çok ağrım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…