evet 35 haftayı devırmek uzere sanırım bende anlamadım bırcee yaaa özelden msj attım nıye gelmıyorsun dıe eskısı gıbı gıremıyorum dıyor ama her zaman cvp yazmıs bıyerlere buraya gelmıyor anlamadım bende :44:
gel bakım buraya yaramaz şey sen yine mi açtın bu aleti
ya geceleri daha eğlenceli demi kızlar bu arada ben gökyüzüne baktım 35 haftalık falan yani 2 hafta sonra doğumu olur galiba
2 haftadan az kalmış o zaman... arada buraya da yazıyor son zamanlarda ama sohbete katılmıyor.
yinemı kotu cektınnnnnnnnnnnnnnn
2 haftadan az kalmış o zaman... arada buraya da yazıyor son zamanlarda ama sohbete katılmıyor.
2 hafta sonra olursa bence gayet normal nesi kötü ki kızlar? Allah sağlıklı bebek dünyaya getirmeyi nasip etsin de zamanı gayet iyi bence...
ne guzel kalabalık olsun ıyıce heyecan basıyor benıııı
bence zaman yaklaştıkça hepimiz geceleri daha çok giricez uyku tutmıycak yada yatamıycaz
aslında doğruda ben pozitif enerji verebiliyomuyum bilemiyorum dediğini uygulayalım bakalım
ben mi küstüm? yok kızz benim küsmüklüğüm kuuş uykusu gibidir hayatta küs kalamamküsmedim ablacım gel gel oy oyy ben yokken iyi bakın buralara beni de öptüğün için tşk ettim bende seni öpeyim gel:94:
yaaa daha yenı okudum gokyuzuu+ vardı hatırlarsanız kızlarr bebegını 37 haftada alcaklarmıs sanırım seker yuzunden ölüm riski felan varmıs sanırım bebegın :44:
kız yok beee ne kötüsü iççin fesat senin
ya şaka maka daha namaz kılmadım ben böylee oturuyorum
ammannn elektrikler gitmesin daha da heyecan basar seni
aman ne olur uyuyabilelim yaa
yoksa nöbetçi topikçimi olcaz ki
aaa niye öyle diyosun volveron çokda güzel pozitif enerji veriyorsun,
ben kendi adıma senden iyi elektrik alıyorum
bakarızzzz bakarızzz
özletmeee fazla bekletmee bizi :2:
ben senin psikopat deyişini bile özlerimhemen gelll,
arkanda sakladığın iğnemi sani saftirik seniiii
ayyy allah korusunn yaa içim bi tuhaf oldu,
sizin nerden haberiniz oldu ki :26:
ammannn elektrikler gitmesin daha da heyecan basar seni
aman ne olur uyuyabilelim yaa
yoksa nöbetçi topikçimi olcaz ki
aaa niye öyle diyosun volveron çokda güzel pozitif enerji veriyorsun,
ben kendi adıma senden iyi elektrik alıyorum
bakarızzzz bakarızzz
ayyy allah korusunn yaa içim bi tuhaf oldu,
sizin nerden haberiniz oldu ki :26:
bakarızzzz bakarızzz
evet canım ya doğru söylüyosun herkes maşallah süper ama ben burayı unutamam ya gece gündüz çıkmıyorum herkesi tanıyorum hele doğum larımızı öyle merak ediyorumki anlatamamvolveron oyle deme bacım gayet guzel anlasıyoruz bırımızde sorun olsa bu kadar ıyı dıyalog kuramayız sanırım
herkese ii geceler kizlar, ben cikayimmm
allah kabul etsın kuzumduygulandım şimdi heee gelicm inşallah arkamdaki mi yok canımm iğne değil o güzel bişi gell gelllll
neyse kızlar ben bi namaz kılayım dünüründe dediği gibi eğer uyku olmazsa gelirim kocam geç gelecekmiş
şimdilik grşrz hepnize dua edicemmm
herkese ii geceler kizlar, ben cikayimmm
evet neyse ne yapalım kendısı bılır allah hayırlı dogumlar nasıp etsın gokyuzunee bız topıgımızden memnunuz gelen herkese kapımız acık
duydum dedikodumu yaptıgınızı geldim hemen :)
bende yazıp öyle okuyorum çoğu zaman ama bugün geçmişten başladım ne hikmetse bi dahaya bende öyle yapim sohbete zaman kalmıyo yoksa böyle
ayy Allahtan 37. hafta erken bi zamanda alınmak zorunda değil mayıs sonuydu sanırım onun normal tarihi 35. haftasında olması lazım 2 haftası var demek doğuma :26: sağ salim kavuşur inşallah bebeğine eskisi gibi girmiyor evet başka topiklere yazdıgını görüyorum ben genelde onun ...
evet ya sorma kaçırmışım güzelim muhabbetigeç oldu zaten yarın acısını çıkarırım ben sabah 6.30da kalkacam yatmazsam uayanamıycam en iyisi yatim ben :)) hadi öptüm hepinizi yarın devam ederiz sohbete :80:
kız yok beee ne kötüsü iççin fesat senin
ya şaka maka daha namaz kılmadım ben böylee oturuyorum
valla bacım sıtedeydı bende tıkladım cvp yazmıs bırıne ordan gordum(
ay sağol bacı ya işte sizden pozitif enerji aldım onu da size veriyorum demekki
duygulandım şimdi heee gelicm inşallah arkamdaki mi yok canımm iğne değil o güzel bişi gell gelllll
neyse kızlar ben bi namaz kılayım dünüründe dediği gibi eğer uyku olmazsa gelirim kocam geç gelecekmiş
şimdilik grşrz hepnize dua edicemmm
volveron oyle deme bacım gayet guzel anlasıyoruz bırımızde sorun olsa bu kadar ıyı dıyalog kuramayız sanırım
imza topiğin kadrolu sahibesi
bi daaaa erken gel sende şuraya
aynenn
gözünden de bişi kaçmıyo haa
sağol bacıo senin güzelliğin
bana beddua etmede
tabee canım azıcık arada bi birbirimiz yiyoz hepsi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?