2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allahım yaaa ne karısın ama cok tatlısın heeeeeeeee

bak ben geliyorum ortalık bi karışıyo

gündüz ege, gece merve ohhh buldum ben çatmasam olmaz

ama itiraf edin özlüyosunuz beni hee

hadi öpüldünüz hepinizi çok seviyorum

kadınceğiz bu saate kadar namaz kılmadı hee bizim yüzümüzden

günaydın uff sbah sabah sinir oldum kar yagıyor yaaaaaaaaaaaaa:84::84:

valla benıde uyku tutmadı kalktım kociş gıdınce zaten uyuyamaz oldum butun gece artık cok sınır oluyorum donup duruyorum koca yatak yetmıo sankı adamı atcam baska yere herhalde

evt aynen bende 6 da 06:30 uyanıyorum dön dön tam saat çalacagı yakın uyku bastırıyo sinir oluyorum :84:

benımde sabah kahvaltıdan sonra yatıyorum bazen tam uykuya daldıgımda ev telefonu calıo cep te deıl yuvarlana yuvarlana yataktan kalkıyorum uyku muyku kalmıo

Günaydın hanımlar.....
Duru kızımız 2 kilo mu olmuş, oyy maşallah kuzuma yaaa....
Allah nazardan saklasın....
Ben de öyküyü ona yakın diye takip ediyorum hep, geçen de kiloları yakındı, belki benim minnakım da 2 kilo olmuştur....Mutlu oldum okuyunca yaa...

olmuştur kuzucuk yaa merak etme sen....

yaa kar hala devam ediyo fıttıracam yaa:84:

senınle aramızda 1 gun varmıs canım sımdı baktım da bakalım benım oglusum ne kadar oldu pazartesı bızde gıdıcek doktora bıde bıse sorucam hıc catı muayenesı yaptımı senın doktorun

hamıleleık boyle bıse olsa gerek sabahtan berı oturmus ciğ bezelye yıyorum 1 kılo yemısımdır herhalde bozcam mıdemı valla bırı alsın sunu gozumun onundennnn :95::95::95::95:

senınle aramızda 1 gun varmıs canım sımdı baktım da bakalım benım oglusum ne kadar oldu pazartesı bızde gıdıcek doktora bıde bıse sorucam hıc catı muayenesı yaptımı senın doktorun
canım o sezeryan olucak ona yapmazlar çatı muyenesi

hayırlı cumalar olsun herkese ben de uyuyamadım yine bu gece döndüm durdum

sizinde cumanız hayırlı olsun....

olmuştur kuzucuk yaa merak etme sen....

yaa kar hala devam ediyo fıttıracam yaa:84:

Ne karmış valla, yağ yağ bitmiyo sizin orda...Burda güneş açtı kız, geçen hep yağmurluydu ama, bugün güzel hava..Haftaya yurt gnelinde sıcaklıklar artacakmış..

Yapmadı...Benim civan çok rahat, hiçbişeye gerek duymuyor..Ama ben bi de sezeryan olucam..O yüzden de çatı muayenesi yapmayacak bana sanırım...

hayırlı cumalar olsun herkese ben de uyuyamadım yine bu gece döndüm durdum

Sana da hayırlı cumalar canım...
Dün gece bende hiç uyuyamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…