allahım yaaa ne karısın ama cok tatlısın heeeeeeeee
bak ben geliyorum ortalık bi karışıyo
gündüz ege, gece merve ohhh buldum bençatmasam olmaz
ama itiraf edin özlüyosunuz beni hee
hadi öpüldünüz hepinizi çok seviyorum
kadınceğiz bu saate kadar namaz kılmadı hee bizim yüzümüzden
Kızlar mrbbb,bende haziran annesi olucam inşşşş.tetanoz aşımn kolumda yaptığı ağrıdan uyuyamadım,çok ağrım var.
ben de yatayım. iyi gecelerrr...
günaydın uff sbah sabah sinir oldum kar yagıyor yaaaaaaaaaaaaa:84::84:
valla benıde uyku tutmadı kalktım kociş gıdınce zaten uyuyamaz oldum butun gece artık cok sınır oluyorum donup duruyorum koca yatak yetmıo sankı adamı atcam baska yere herhalde
Günaydın hanımlar.....
Duru kızımız 2 kilo mu olmuş, oyy maşallah kuzuma yaaa....
Allah nazardan saklasın....
Ben de öyküyü ona yakın diye takip ediyorum hep, geçen de kiloları yakındı, belki benim minnakım da 2 kilo olmuştur....Mutlu oldum okuyunca yaa...
Günaydın hanımlar.....
Duru kızımız 2 kilo mu olmuş, oyy maşallah kuzuma yaaa....
Allah nazardan saklasın....
Ben de öyküyü ona yakın diye takip ediyorum hep, geçen de kiloları yakındı, belki benim minnakım da 2 kilo olmuştur....Mutlu oldum okuyunca yaa...
canım o sezeryan olucak ona yapmazlar çatı muyenesisenınle aramızda 1 gun varmıs canım sımdı baktım da bakalım benım oglusum ne kadar oldu pazartesı bızde gıdıcek doktora bıde bıse sorucam hıc catı muayenesı yaptımı senın doktorun
hayırlı cumalar olsun herkese ben de uyuyamadım yine bu gece döndüm durdum
canım o sezeryan olucak ona yapmazlar çatı muyenesi
sizinde cumanız hayırlı olsun....
olmuştur kuzucuk yaa merak etme sen....
yaa kar hala devam ediyo fıttıracam yaa:84:
senınle aramızda 1 gun varmıs canım sımdı baktım da bakalım benım oglusum ne kadar oldu pazartesı bızde gıdıcek doktora bıde bıse sorucam hıc catı muayenesı yaptımı senın doktorun
hayırlı cumalar olsun herkese ben de uyuyamadım yine bu gece döndüm durdum
hamıleleık boyle bıse olsa gerek sabahtan berı oturmus ciğ bezelye yıyorum 1 kılo yemısımdır herhalde bozcam mıdemı valla bırı alsın sunu gozumun onundennnn :95::95::95::95:
hamıleleık boyle bıse olsa gerek sabahtan berı oturmus ciğ bezelye yıyorum 1 kılo yemısımdır herhalde bozcam mıdemı valla bırı alsın sunu gozumun onundennnn :95::95::95::95:
bana yaparlarmıki bu gıttıgımde off yaa:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?