2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hamıleleık boyle bıse olsa gerek sabahtan berı oturmus ciğ bezelye yıyorum 1 kılo yemısımdır herhalde bozcam mıdemı valla bırı alsın sunu gozumun onundennnn :95::95::95::95:

Geçen gün de ben bezelyeyi buharlı pişiricide pişirdim, üzerine limon sıktım karabiber ektim...
Eşimin bakışını bi görecektin, artık benden korkuyor adam....
ama çiğ yemeye kalksam korkar kaçardı, bu beni de yer artık diye..

dogum felan değilde ya herkese oranı açıp göstermek sıkıntı benim için yaa uffffff

ya agrı sızı olmadan ne yapacaklar çatı muaynesi olmaz sanmıyorum

yok kız taze mınık olanları bul ye bak cok guzel tadı 1 kılo olmustur dıyorum bak bı denemekte fayda var yanı benım esımde denedı gecen ben yerken o da begendı

yok kız taze mınık olanları bul ye bak cok guzel tadı 1 kılo olmustur dıyorum bak bı denemekte fayda var yanı benım esımde denedı gecen ben yerken o da begendı

aynı yeşil nohut gibidir o zaman bende yeşil nohuta aşermiştim anam burnumda kokuyordu gözümün önünden gitiyodu yiyemedim tabikide...

bilmem zevkine açar can yakmak için bunların işi belli olmaz dimi ama:86:

Bu hafta veya haftaya yapılabilir artık...Çünkü çatı darsa sezeryana yönlendiriyorlar...O da 38. haftada oluyor..Pat diye 38. hafta yapılmaz herhalde...Büyük ihtimal gittiğinde yapabilir doktor..

ben bi arkadaşlara soriyim müsait zamanda burda. ama bi arkadaşım vardı dogum başlamıştı çatı muayenesi yapıldı çatın dar yapamazsın diye sezeryan oldu o anlıktı yani

kuzum günaydınn kızım büyümüş öykü de büyümüştür hatta geçmiştir bilem. Nasılsın. Ben yorgunum evi toparladık akşam boya başlıycak(( 23nisan gösterisi var eyllün herşey çorba oldu..

Bu arada kızlar günaydın ...

internette böle yazıyo yada kızz diğer aylardaki hatunlara mı sorsak

Gebelikte 37-40 Hafta
Doktorunuz doğuma engel bir ” çatı ” darlığını tespit için muayene yapar.
Doğum sancıları her an başlayabileceğinden, nasıl bir sancı olduğunu bilmelisiniz. Doğum başladığında, kasılmalar düzenli aralıklarla oluşur. 10 dakikada üç kez ortaya çıkar ve her kasılma yaklaşık 50 saniye sürer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…