hamıleleık boyle bıse olsa gerek sabahtan berı oturmus ciğ bezelye yıyorum 1 kılo yemısımdır herhalde bozcam mıdemı valla bırı alsın sunu gozumun onundennnn :95::95::95::95:
bana yaparlarmıki bu gıttıgımde off yaa:84:
dogum felan değilde ya herkese oranı açıp göstermek sıkıntı benim için yaa uffffff
ben almadım daha. özel hastanelerin çoğu veriyormuş dediler, hastaneye sorduktan sonra alacağım. ama geçen gün mayıs annelerinde okudum orda da küçük boyu bile epey büyük oluyor yazıyordu.
ailen hala sende mi ipek?? yalnız değilsin de mi??
Geçen gün de ben bezelyeyi buharlı pişiricide pişirdim, üzerine limon sıktım karabiber ektim...
Eşimin bakışını bi görecektin, artık benden korkuyor adam....
ama çiğ yemeye kalksam korkar kaçardı, bu beni de yer artık diye..
evet canım bence de şimdiye kadar hiç göstermedik ama alışcaz açmaya heralde başka çaremiz yok
ya agrı sızı olmadan ne yapacaklar çatı muaynesi olmaz sanmıyorum
yok kız taze mınık olanları bul ye bak cok guzel tadı1 kılo olmustur dıyorum bak bı denemekte fayda var yanı benım esımde denedı gecen ben yerken o da begendı
seninle aynı haftayız önce sen git dr.a bakimben ona göre hazırlanırım
yok kız taze mınık olanları bul ye bak cok guzel tadı1 kılo olmustur dıyorum bak bı denemekte fayda var yanı benım esımde denedı gecen ben yerken o da begendı
aynı yeşil nohut gibidir o zaman bende yeşil nohuta aşermiştim anam burnumda kokuyordu gözümün önünden gitiyodu yiyemedim tabikide...
bilmem zevkine açar can yakmak için bunların işi belli olmaz dimi ama:86:
Bu hafta veya haftaya yapılabilir artık...Çünkü çatı darsa sezeryana yönlendiriyorlar...O da 38. haftada oluyor..Pat diye 38. hafta yapılmaz herhalde...Büyük ihtimal gittiğinde yapabilir doktor..
aynı yeşil nohut gibidir o zaman bende yeşil nohuta aşermiştim anam burnumda kokuyordu gözümün önünden gitiyodu yiyemedim tabikide...
Benim eşim sebze yemez hayatta...
Minikler güzel olur biliyorum, ama karnını ağrıtır kız, ağrıtmadı mı ??
günaydın hanımlar.....
Duru kızımız 2 kilo mu olmuş, oyy maşallah kuzuma yaaa....
Allah nazardan saklasın....
Ben de öyküyü ona yakın diye takip ediyorum hep, geçen de kiloları yakındı, belki benim minnakım da 2 kilo olmuştur....mutlu oldum okuyunca yaa...
ben bi arkadaşlara soriyim müsait zamanda burda. ama bi arkadaşım vardı dogum başlamıştı çatı muayenesi yapıldı çatın dar yapamazsın diye sezeryan oldu o anlıktı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?