2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım hoşgeldin. fazla yorma kendini son aydayız nede olsa

daha agrıtmadı dur tabak 10 tane falan kalmıs onlarıda yıyım yemıcem baska dun eve 4 kılo alınca esım korktu hepsını sen mı yıcem yoksa apartmana yemek mı pısırcen dedı

Ye bacım yee,
arkandan ağlamasın...Can boğazdan gelir...
Böyle diye diye bende patlıcam yakında...
Buzluğa koyarsın kız temizleyip de...Ben buzluğa çok koyarım bezelye..

dakıka ısını bılıyorumda normal yapamıcaksakta artık bılmenın faydası var gercı bılelım sezeryanmı olcaz normalmı demı en azından son dk ya kadar degısmıcekse

sana zahmet bir soruver bu çatı muayenesi beni de gerdi.kimse uğraşmasın yav benim çatıyla
şuanda erkekler var çıkarlarsa soriyim:

günaydıon kız ege varyaaa kar yagıyo kız burda benim piknik işi yatıyo galiba yaaaaaaaa:84:

herkese günaydın kızlarr bugun bebegımın esyaları gelıyo garıp bı heyecan sardı doktorum bebeğimin resmini odasına astı daha 33 haftadayım ama sankı yarın doguracam gıbı hıssedıyorum

dakıka ısını bılıyorumda normal yapamıcaksakta artık bılmenın faydası var gercı bılelım sezeryanmı olcaz normalmı demı en azından son dk ya kadar degısmıcekse
normal değilse kaçıncı haftada alırlar benimki 37.haftada alırız sezaryen olursa demişti sizce çok erken değil mi?

Maşallah duruya ya, inan çok sevindim...
Çok yorma canım kendini ya, dikkat et...Ben artık 2 iş yapayım hemen yoruluyorum..
Annemde kalacağım boya yapılırken diyordun, orda biraz dinlen bari...
Eylül dans edecekti değil mi, oyy kuzum ya, elma yanaklarını ısırırım ben onun...Heyecanlıdır o şimdi...
Sen gidebilecek misin gösteriye...İnşallah kaçırmazsın da eylülcük de sevinir..

günaydın canım hoşgeldin. Fazla yorma kendini son aydayız nede olsa
yormamaya çalışıyorum ama eşim toparladı da yanında duruyorsun onu şöyle yap böyle yap taşınıyormıuşlum gibi oldu. Anneme kıyafetler gitti.evde çocuk olunca birde 3 kişinin eşyasını yolladık. Zor ya

şuanda erkekler var çıkarlarsa soriyim:d:d:

Günaydıon kız ege varyaaa kar yagıyo kız burda benim piknik işi yatıyo galiba yaaaaaaaa:84:
kız yeter be mayıs geliyor ne karı. Senin yüzünden bu sene kardan tiksindim hee.. Yatar tabi o karın suyu 1 günde kururmu.. Yarın 23 nisan

herkese günaydın kızlarr bugun bebegımın esyaları gelıyo garıp bı heyecan sardı doktorum bebeğimin resmini odasına astı daha 33 haftadayım ama sankı yarın doguracam gıbı hıssedıyorum

güle güle kullansın bebişko eşyalarını heyecan yapma valla doğurursun he..

Günaydın, güle güle eskitsin bebişin eşyalarını...
Valla ben de artık doğuracam gibi hissediyorum...Bari diyorum mayıs başını görsem o derecedeyim yanni..
Allah yardımcımız olsun...

normal değilse kaçıncı haftada alırlar benimki 37.haftada alırız sezaryen olursa demişti sizce çok erken değil mi?

Benim doktor sık dişini 39. bitince alacam demişti..Son gittiğimde öykü büyümüş 39.u bekleyemeyeceğiz sanırım...Bari 38.i doldurun dedi ama, kesem incelmiş, biz heran bekliyoruz...

tezekkurler teyzesı hepımızınkı ınsallah dun doktorum bırazakıllı ol merdıvenlerı tektek ın cık hoplayıp zıplama yaramaz cocuklar gıbısın dedı hopluyorum zıplıyorum yarım saat sonra halım kalmıyo devrılıp yatıyorumm

Günaydın, güle güle eskitsin bebişin eşyalarını...
Valla ben de artık doğuracam gibi hissediyorum...Bari diyorum mayıs başını görsem o derecedeyim yanni..
Allah yardımcımız olsun...

kuzucum heyecandan bende aynısıyım daha evı temızletmedım dun agladım artık yetısmıycek dıye herkes bana guldu daha 40 gun var dıye anlıyorum senı sezeryanmı olucaksın

biliyorum canım ne kadar içten sevindiğini bende sizlerde öyle oluyorum.
Annemde de kalsam aklımda yapılacak o kadar çok iş varki beynim yorgun birde bende hemen olsun bitsin var sabırsızım.

Eylülüm türkmen kızı olacak çok güzel kıyfateleri var. 27 mayıstada yılsonu balosunda dansöz olacak:))) ben gidicem gösteriye inşallah aksilik çıkmazsa. Ben geçen haftadan beri cumartesileri çalışmıyorum artık arkadaş gelme sen dedi insafa geldiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…