kuzum günaydınn kızım büyümüş öykü de büyümüştür hatta geçmiştir bilem. Nasılsın. Ben yorgunum evi toparladık akşam boya başlıycak(( 23nisan gösterisi var eyllün herşey çorba oldu..
Bu arada kızlar günaydın ...
daha agrıtmadı dur tabak 10 tane falan kalmıs onlarıda yıyım yemıcem baska dun eve 4 kılo alınca esım korktu hepsını sen mı yıcem yoksa apartmana yemek mı pısırcen dedı
internette böle yazıyo yada kızz diğer aylardaki hatunlara mı sorsak
Gebelikte 37-40 Hafta
Doktorunuz doğuma engel bir çatı darlığını tespit için muayene yapar.
Doğum sancıları her an başlayabileceğinden, nasıl bir sancı olduğunu bilmelisiniz. Doğum başladığında, kasılmalar düzenli aralıklarla oluşur. 10 dakikada üç kez ortaya çıkar ve her kasılma yaklaşık 50 saniye sürer.
şuanda erkekler var çıkarlarsa soriyimsana zahmet bir soruver bu çatı muayenesi beni de gerdi.kimse uğraşmasın yav benim çatıyla
kuzum günaydınn kızım büyümüş öykü de büyümüştür hatta geçmiştir bilem. Nasılsın. Ben yorgunum evi toparladık akşam boya başlıycak(( 23nisan gösterisi var eyllün herşey çorba oldu..
Ye bacım yee,
arkandan ağlamasın...Can boğazdan gelir...
Böyle diye diye bende patlıcam yakında...
Buzluğa koyarsın kız temizleyip de...Ben buzluğa çok koyarım bezelye..
normal değilse kaçıncı haftada alırlar benimki 37.haftada alırız sezaryen olursa demişti sizce çok erken değil mi?dakıka ısını bılıyorumda normal yapamıcaksakta artık bılmenın faydası var gercı bılelım sezeryanmı olcaz normalmı demı en azından son dk ya kadar degısmıcekse
normal değilse kaçıncı haftada alırlar benimki 37.haftada alırız sezaryen olursa demişti sizce çok erken değil mi?
normalde 38 de alıolar bıldıgım kadarıyla 37 de alması bı sorun teskıl etmez ama 1 hafta daha kalması ıyıdır kanımca
yormamaya çalışıyorum ama eşim toparladı da yanında duruyorsun onu şöyle yap böyle yap taşınıyormıuşlum gibi oldu. Anneme kıyafetler gitti.evde çocuk olunca birde 3 kişinin eşyasını yolladık. Zor yagünaydın canım hoşgeldin. Fazla yorma kendini son aydayız nede olsa
kız yeter be mayıs geliyor ne karı. Senin yüzünden bu sene kardan tiksindim hee.. Yatar tabi o karın suyu 1 günde kururmu.. Yarın 23 nisanşuanda erkekler var çıkarlarsa soriyim:d:d:
Günaydıon kız ege varyaaa kar yagıyo kız burda benim piknik işi yatıyo galiba yaaaaaaaa:84:
herkese günaydın kızlarr bugun bebegımın esyaları gelıyo garıp bı heyecan sardı doktorum bebeğimin resmini odasına astı daha 33 haftadayım ama sankı yarın doguracam gıbı hıssedıyorum
kız 19 kılo aldım kacla gıdıcem doguma hıc bellı deıl 46yla hamıle halmıstı ben
herkese günaydın kızlarr bugun bebegımın esyaları gelıyo garıp bı heyecan sardı doktorum bebeğimin resmini odasına astı daha 33 haftadayım ama sankı yarın doguracam gıbı hıssedıyorum
kız 19 kılo aldım kacla gıdıcem doguma hıc bellı deıl 46yla hamıle halmıstı ben
normal değilse kaçıncı haftada alırlar benimki 37.haftada alırız sezaryen olursa demişti sizce çok erken değil mi?
Günaydın, güle güle eskitsin bebişin eşyalarını...
Valla ben de artık doğuracam gibi hissediyorum...Bari diyorum mayıs başını görsem o derecedeyim yanni..
Allah yardımcımız olsun...
yormamaya çalışıyorum ama eşim toparladı da yanında duruyorsun onu şöyle yap böyle yap taşınıyormıuşlum gibi oldu. Anneme kıyafetler gitti.evde çocuk olunca birde 3 kişinin eşyasını yolladık. Zor ya
kız yeter be mayıs geliyor ne karı. Senin yüzünden bu sene kardan tiksindim hee.. Yatar tabi o karın suyu 1 günde kururmu.. Yarın 23 nisan
güle güle kullansın bebişko eşyalarını heyecan yapma valla doğurursun he..
Benim doktor sık dişini 39. bitince alacam demişti..Son gittiğimde öykü büyümüş 39.u bekleyemeyeceğiz sanırım...Bari 38.i doldurun dedi ama, kesem incelmiş, biz heran bekliyoruz...
Günaydın, güle güle eskitsin bebişin eşyalarını...
Valla ben de artık doğuracam gibi hissediyorum...Bari diyorum mayıs başını görsem o derecedeyim yanni..
Allah yardımcımız olsun...
maşallah duruya ya, inan çok sevindim...
çok yorma canım kendini ya, dikkat et...ben artık 2 iş yapayım hemen yoruluyorum..
Annemde kalacağım boya yapılırken diyordun, orda biraz dinlen bari...
Eylül dans edecekti değil mi, oyy kuzum ya, elma yanaklarını ısırırım ben onun...heyecanlıdır o şimdi...
Sen gidebilecek misin gösteriye...inşallah kaçırmazsın da eylülcük de sevinir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?