şu yatakta uflayıp puflamadan dönme işi olmazsa iyiydik böyle oğluşumla sarmaş dolaş
Benim doktor sık dişini 39. bitince alacam demişti..Son gittiğimde öykü büyümüş 39.u bekleyemeyeceğiz sanırım...Bari 38.i doldurun dedi ama, kesem incelmiş, biz heran bekliyoruz...
kuzucum heyecandan bende aynısıyım daha evı temızletmedım dun agladım artık yetısmıycek dıye herkes bana guldu daha 40 gun var dıye anlıyorum senı sezeryanmı olucaksın
Ben uyurken Allahım çok canım yanıyo diyormuşum dönerken falan...
Yazık eşim çok tedirgin oluyor..Ama uyuyorum hiç öyle şeyler dediğimi de hatırlamıyorum...Uykum çok ağırdır benim...Annene söyle gelsin artık diyor....
Hatunun da inadı tuttu, ben sana değil öyküye geliyom doğuma yakın gelicem diyo...Kıskanıyorum kızımı şimdiden..
biliyorum canım ne kadar içten sevindiğini bende sizlerde öyle oluyorum.
Annemde de kalsam aklımda yapılacak o kadar çok iş varki beynim yorgun birde bende hemen olsun bitsin var sabırsızım.
Eylülüm türkmen kızı olacak çok güzel kıyfateleri var. 27 mayıstada yılsonu balosunda dansöz olacak:))) ben gidicem gösteriye inşallah aksilik çıkmazsa. Ben geçen haftadan beri cumartesileri çalışmıyorum artık arkadaş gelme sen dedi insafa geldiler..
Evet, 39. haftayı bitirebilirsem son 43 günüm...
Yok 38.bitince olacaksa son 36 kaldı...
ama hanım keseyi inceltmiş, heran bekliyoruz yani...Doktorum da yok, başka doktora da gidip kendimi kurcalatmak da istemiyorum...Ama acil bişey olursa diye doktorum bi arkadaşının numarasını verdi, gece gündüz arayın diye...
Ama ben kurtlu da kaşınıyorum ya, cam sildim geçen hafta mutfağın..Bu hafta sonu da diğerlerini silme derdindeyim..İşe de geliyom gidiyom....Kızım erken gelirse de, hiç suçu yok, bütün kabahat kurtlu anasında..
Evet, 39. haftayı bitirebilirsem son 43 günüm...
ama hanım keseyi inceltmiş, heran bekliyoruz yani...Doktorum da yok, başka doktora da gidip kendimi kurcalatmak da istemiyorum...Ama acil bişey olursa diye doktorum bi arkadaşının numarasını verdi, gece gündüz arayın diye...
Ama ben kurtlu da kaşınıyorum ya, cam sildim geçen hafta mutfağın..Bu hafta sonu da diğerlerini silme derdindeyim..İşe de geliyom gidiyom....Kızım erken gelirse de, hiç suçu yok, bütün kabahat kurtlu anasında..
günaydın herkese hayırlı cumalar...
bendede dun evde temızlık vardı cok yorulmusum bugun dınlenıyorum.
kızımın dasıda boyandı temızlendı odasının gelmesını beklıycez artık.
bu kocalar hep aynı aynen o lafı benimki de diyor anneni çağır gelsin diye annem de doğuma yakın gelirim diyo şaşırdın valla ikizmiyiz yoksa seninle
Canım dinlen, dikkat et kendine..Çok yorulma...
Kızın da mis gibi odaya gelecek ne güzel...Herkes hazırlıkları bitiriyor, biz daha bişey yapmıyoruz...
azz kaldı ben dun sordum dedım karnım tas gıbı oluyo korkoyurum bazen bır yere toplanıyo orda oyle kalıyo ve kasıklarım cok agrıyo dedım oda normal doguma hazırlanıyo dedı olur onlar dedı ben doktorum bu ısı bılen bı olmama ramen bende hamıle oldugumda senın gıbıydım nıye tas gıbı oldu dıyodum korkma dedı hersey normal dedı ıyı dedımuff bugün ayağa kalktıkça çocuk altıma baskı yapıyo yaa bu çocuk döndümü dönmedi mi yada çıkıcak mı uff dün işden çıktım çarşıda az dolanalım dedim bi agrı girdi çocuk ikide bir şeyime baskı yapıo çıkıcak gibi başladım aglamaya yolda hilmi şaşırdı sakin ol geçice vs demye başladı uffff
Günaydın kızlar, nabersiniz.. Ege dün bir türlü sana denk gelemedim kız.. Durucuk büyümüş maşallah.. Bizim Aslı okulda yüzmeye gittiği için gösteride sadece koroda olcak. Ay onu bile biy büyüttü anlatamam.. Ne heyecan yaptı dans etse falan yandık demek ki.. Bu arada badana işini de kolayca halledersin inşallah... Ama çok iyi oldu izne çıktığında mis gibi olur evin.Temiz temiz oturursun..
Bu arada sizde durumlar nasıl kızlar bende inanılmaz iştahsızlık var hiçbir şey yemek istemiyorum.. Çok sıkıcı oldu yemek yemek..
Kuzu beni dün 3-5 dk muayene ettiler şok oldum. Yattım ve kalktım bu mudur dedim budur dedi. Resmen patlatacaktım kadına ben 3 haftadır ölüyorum kızımı görcem diye . Ama çaktırmadan arada doopler yapmış değerleri yazmış damarlarının değerlerini şirkete de prof geldi hemen gösterdim değerler normal dedi. Fazla büyük bi bebek değil ama kibar bi kız olcak dedi. Bende dedim benimkiler kibar doğar sonradan katana olurlar. (bknz.eylül)
Kuzu beni dün 3-5 dk muayene ettiler şok oldum. Yattım ve kalktım bu mudur dedim budur dedi. Resmen patlatacaktım kadına ben 3 haftadır ölüyorum kızımı görcem diye . Ama çaktırmadan arada doopler yapmış değerleri yazmış damarlarının değerlerini şirkete de prof geldi hemen gösterdim değerler normal dedi. Fazla büyük bi bebek değil ama kibar bi kız olcak dedi. Bende dedim benimkiler kibar doğar sonradan katana olurlar. (bknz.eylül)
Canım dinlen, dikkat et kendine..Çok yorulma...
Kızın da mis gibi odaya gelecek ne güzel...Herkes hazırlıkları bitiriyor, biz daha bişey yapmıyoruz...
ay kız benim daha az kaldı ozaman amaninnn dün kasıklarım ağrıdı gökhan diyorki elif sakın doğurma bu eve çocuk getiremeyiz annene gideriz. Dedim valla 2 gün hastanede kalıcam o arada ne yaparsan yap.evet, 39. Haftayı bitirebilirsem son 43 günüm...
Ama hanım keseyi inceltmiş, heran bekliyoruz yani...doktorum da yok, başka doktora da gidip kendimi kurcalatmak da istemiyorum...ama acil bişey olursa diye doktorum bi arkadaşının numarasını verdi, gece gündüz arayın diye...
Ama ben kurtlu da kaşınıyorum ya, cam sildim geçen hafta mutfağın..bu hafta sonu da diğerlerini silme derdindeyim..işe de geliyom gidiyom....kızım erken gelirse de, hiç suçu yok, bütün kabahat kurtlu anasında..
yorma cnm kendini ama mis olmuştur iyi günlerde kullangünaydın herkese hayırlı cumalar...
Bendede dun evde temızlık vardı cok yorulmusum bugun dınlenıyorum.
Kızımın dasıda boyandı temızlendı odasının gelmesını beklıycez artık.
el insaf yapmaz bunlar biraz benim laflarımdan mecbur kaldılar..işleri düşünme ya, olur gider bi şekilde...
Hem yapıyoruz yapıyoruz ne oluyo, gene heryer aynı oluyo....oyun poarkı kalmıştı onu aldın mı tamam işte..o da badanayı bekliyor zaten..olmazsa eve bi temizlikçi tutarsın, boyadan sonra..
Türkmen kızı mı olacak, oyyy yerim onu yaa...ben dansöz olacağını hatırlıyorm, hatta demiştin göbeği nasıl saklıcak diye..inşallah gidersin gösteriye, eminim çok mutlu olur yaa..
Sizinkiler de sonunda el insaf yapmışlar yani..darısı başıma, ben büyük ihtimal burda doğuracağım...
uff bugün ayağa kalktıkça çocuk altıma baskı yapıyo yaa bu çocuk döndümü dönmedi mi yada çıkıcak mı uff dün işden çıktım çarşıda az dolanalım dedim bi agrı girdi çocuk ikide bir şeyime baskı yapıo çıkıcak gibi başladım aglamaya yolda hilmi şaşırdı sakin ol geçice vs demye başladı uffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?