2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şu yatakta uflayıp puflamadan dönme işi olmazsa iyiydik böyle oğluşumla sarmaş dolaş

Ben uyurken Allahım çok canım yanıyo diyormuşum dönerken falan...
Yazık eşim çok tedirgin oluyor..Ama uyuyorum hiç öyle şeyler dediğimi de hatırlamıyorum...Uykum çok ağırdır benim...Annene söyle gelsin artık diyor....
Hatunun da inadı tuttu, ben sana değil öyküye geliyom doğuma yakın gelicem diyo...Kıskanıyorum kızımı şimdiden..

Benim doktor sık dişini 39. bitince alacam demişti..Son gittiğimde öykü büyümüş 39.u bekleyemeyeceğiz sanırım...Bari 38.i doldurun dedi ama, kesem incelmiş, biz heran bekliyoruz...

dun doktor banada her an olabılır dedı korkma tatlım bebıslerımız zamanında gelıcek ben oyle ınanıyorumm

kuzucum heyecandan bende aynısıyım daha evı temızletmedım dun agladım artık yetısmıycek dıye herkes bana guldu daha 40 gun var dıye anlıyorum senı sezeryanmı olucaksın

Evet, 39. haftayı bitirebilirsem son 43 günüm...
Yok 38.bitince olacaksa son 36 kaldı...
ama hanım keseyi inceltmiş, heran bekliyoruz yani...Doktorum da yok, başka doktora da gidip kendimi kurcalatmak da istemiyorum...Ama acil bişey olursa diye doktorum bi arkadaşının numarasını verdi, gece gündüz arayın diye...
Ama ben kurtlu da kaşınıyorum ya, cam sildim geçen hafta mutfağın..Bu hafta sonu da diğerlerini silme derdindeyim..İşe de geliyom gidiyom....Kızım erken gelirse de, hiç suçu yok, bütün kabahat kurtlu anasında..

günaydın herkese hayırlı cumalar...
bendede dun evde temızlık vardı cok yorulmusum bugun dınlenıyorum.
kızımın dasıda boyandı temızlendı odasının gelmesını beklıycez artık.

bu kocalar hep aynı aynen o lafı benimki de diyor anneni çağır gelsin diye annem de doğuma yakın gelirim diyo şaşırdın valla ikizmiyiz yoksa seninle

Kuzu beni dün 3-5 dk muayene ettiler şok oldum. Yattım ve kalktım bu mudur dedim budur dedi. Resmen patlatacaktım kadına ben 3 haftadır ölüyorum kızımı görcem diye . Ama çaktırmadan arada doopler yapmış değerleri yazmış damarlarının değerlerini şirkete de prof geldi hemen gösterdim değerler normal dedi. Fazla büyük bi bebek değil ama kibar bi kız olcak dedi. Bende dedim benimkiler kibar doğar sonradan katana olurlar. (bknz.eylül)

İşleri düşünme ya, olur gider bi şekilde...
Hem yapıyoruz yapıyoruz ne oluyo, gene heryer aynı oluyo....Oyun poarkı kalmıştı onu aldın mı tamam işte..O da badanayı bekliyor zaten..Olmazsa eve bi temizlikçi tutarsın, boyadan sonra..
Türkmen kızı mı olacak, oyyy yerim onu yaa...Ben dansöz olacağını hatırlıyorm, hatta demiştin göbeği nasıl saklıcak diye..İnşallah gidersin gösteriye, eminim çok mutlu olur yaa..
Sizinkiler de sonunda el insaf yapmışlar yani..darısı başıma, ben büyük ihtimal burda doğuracağım...

uff bugün ayağa kalktıkça çocuk altıma baskı yapıyo yaa bu çocuk döndümü dönmedi mi yada çıkıcak mı uff dün işden çıktım çarşıda az dolanalım dedim bi agrı girdi çocuk ikide bir şeyime baskı yapıo çıkıcak gibi başladım aglamaya yolda hilmi şaşırdı sakin ol geçice vs demye başladı uffff

amann annesıı yazık kızımıza oyle yapma bak zaten calıyomussun barı pencerelerı baskasına sıldır kıyamam yaa bende benım bebık donmemıs hala yan yatıyo doktora dıyorum ne olacak sezeryanmı normalmı hele dur dıyo normal olsa coktan donmus olması lazım degılmı

kesenin niye inceldiği belli oldu şimdi bebeğinden önemli mi birazda pasaklı dursun ev

bendede dun evde temızlık vardı cok yorulmusum bugun dınlenıyorum.
kızımın dasıda boyandı temızlendı odasının gelmesını beklıycez artık.

Canım dinlen, dikkat et kendine..Çok yorulma...
Kızın da mis gibi odaya gelecek ne güzel...Herkes hazırlıkları bitiriyor, biz daha bişey yapmıyoruz...

Günaydın kızlar, nabersiniz.. Ege dün bir türlü sana denk gelemedim kız.. Durucuk büyümüş maşallah.. Bizim Aslı okulda yüzmeye gittiği için gösteride sadece koroda olcak. Ay onu bile biy büyüttü anlatamam.. Ne heyecan yaptı dans etse falan yandık demek ki.. Bu arada badana işini de kolayca halledersin inşallah... Ama çok iyi oldu izne çıktığında mis gibi olur evin.Temiz temiz oturursun..

Bu arada sizde durumlar nasıl kızlar bende inanılmaz iştahsızlık var hiçbir şey yemek istemiyorum.. Çok sıkıcı oldu yemek yemek..

bu kocalar hep aynı aynen o lafı benimki de diyor anneni çağır gelsin diye annem de doğuma yakın gelirim diyo şaşırdın valla ikizmiyiz yoksa seninle

Benim eşim vardiyeli çalışıyor, bazen geceleri evde olmuyor..O yüzden tedirgin...
Kayınvalidem burda ama, o konuya hiç girmeyelim, kadın doğumun ne zaman olacağını bile bilmiyor..
Eşim beni düşündüğünden yazık öyle diyor..Gün içinde 50 kere arıyor, iyi misin diye...Geçen patron aldı telefonu, iyi iyi dior, bi senin karın mı doğuracak diyor....
Annem de hatunun gavurluğu tuttu valla, ben rahat edemiyorum orda diyor, doğuma yakın gelecem öyküyü görecem bol bol diyor...
Valla sana da allah yardım etsin, çok zor oluyo artık, ben bu aya kadar anlamıyordum da, bu ay zor gelmeye başladı herşey..Evi süpürürken falan çok zorlanıyoum...Batık da dursa duramam..Huyum kurusun...İnşalh annen gelir biran önce..

azz kaldı ben dun sordum dedım karnım tas gıbı oluyo korkoyurum bazen bır yere toplanıyo orda oyle kalıyo ve kasıklarım cok agrıyo dedım oda normal doguma hazırlanıyo dedı olur onlar dedı ben doktorum bu ısı bılen bı olmama ramen bende hamıle oldugumda senın gıbıydım nıye tas gıbı oldu dıyodum korkma dedı hersey normal dedı ıyı dedım

aynen midem bulanıyo... su içsem yeterli gelişyo ufff

Geçen doktorum beni de aynı şeilde muayene etti, hatta dedim ya civan gününde değil diye...
Artık şikayet etmiyorum ama, aradı ya beni..Bi terslik olsa bakardı diyorum...
Biz kibar doğuracaz bacım, ebru şallı kılıklı kızlarımız olacak daa...
Ben nasıl o hale gelecem doğumdan sonra onu hiç bilmiyorum...

Ben her hafta gidiyorum ama benim doktorda artık bebekten çok kan akışına baktığı için çok detaylı bilgi vermiyor..
Artık ultrasonda da bişey anlaşılmıyor..

Canım dinlen, dikkat et kendine..Çok yorulma...
Kızın da mis gibi odaya gelecek ne güzel...Herkes hazırlıkları bitiriyor, biz daha bişey yapmıyoruz...

Ay söyleyene bak...Çok alemsin kuzu...

ay kız benim daha az kaldı ozaman amaninnn dün kasıklarım ağrıdı gökhan diyorki elif sakın doğurma bu eve çocuk getiremeyiz annene gideriz. Dedim valla 2 gün hastanede kalıcam o arada ne yaparsan yap.
Kuzu heyecan yaptın gün verme beee

Bendede dun evde temızlık vardı cok yorulmusum bugun dınlenıyorum.
Kızımın dasıda boyandı temızlendı odasının gelmesını beklıycez artık.
yorma cnm kendini ama mis olmuştur iyi günlerde kullan

el insaf yapmaz bunlar biraz benim laflarımdan mecbur kaldılar..
Neyse bunada şükür. Temizlikçi tutucam inşallah koltuklar felan biter halılar yıkamaya gitti. Bakalım yatağını alacamda ev bi düzelsin de.

kız ağlama deli ben bu aya kadar hep öyle taşıdım çıkacak gibi neyseki döndüde rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…