2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bazen de hilmiye gıcık oluyorum buna demiştim bazen agrılar olabiliyomuş doguma hazırlıyomuş vs vs diye ne zman agrım var desem ilk önce bi rahatla olur olur normal doguma hazırlıyo snei.. sinirimden dün hay san bu lafı diyene doguracam sen hala aynı şeyi sölicen

Bu haftalarda dönmüş olması gerekiyormuş aslında...
Benim kız 20. haftada doğum pozisyonuna girdi, o zamandan beri de dönmüyor zilli, aynı yeri tekmeleye tekmeleye aşındırdı zaten....

elma kompostosu bağımlılığı başladı , soğuk soğuk içimi rahatlatıo .. bağırsaklarıda çalıştırıo kızlar iki dk kaynatın soğutun için..

canım kayınvalideler hep öyle ama benolsam öyle olmazdı bizimki vurdumduymaz. ben 4.aydan beri eşime süpürttürüyorum evi daha doğrusu benim süpürmemi istemiyo sağolsun sen de haftasonları eşine yaptır biraz işleri

gunaydın canım valla bende yemek ıstemıyorum ama deli gibi yiyorum durduramıyorum kendımı doktorda az ye dedı dun aksam esımle ekmek gondermıs ozel kılo yapmayan ekmekmıs oturdum yedım yedım ama doymoyrum

Canım dinlen, dikkat et kendine..Çok yorulma...
Kızın da mis gibi odaya gelecek ne güzel...Herkes hazırlıkları bitiriyor, biz daha bişey yapmıyoruz...

temızlıkcı vardı ama yıne ben arkasında onunde hareket edınce yorulmusum baya bıde dogumdan hemen once yaptırırsam tamamdır.

Günaydın öyküm...
Keşke o iştahsızlık bana da bulaşsa ya, ben önüme geleni yiyip doyamayanlardanım hala....

bişey yapmayanların arasında ben de varım benim işler zaten hep son dk.da olur ne hikmetse umarım doğumda acile gelmez

Ben de çantamı geçen haftta c.tesi acil doktoru her an doğurabilirsin, kese patlamak üzere dediğinde hazırladım...
Ama daha kızın beşiği falan almadık yaa...Bilmiyorum ne yapacağız..

neyse senınkı yıne doguma hazırlanıyo dıyo benımkı az yee yemekten karnına agrı gırıyoo dıyo ozaman onu terlıkle kovalayasım gelıyo

gunaydiinnnnnnnnnn hayirli cumalarrrr

egeciiiikkk gozun aydiiiiinnnnnnnn masallahhhh
canıkom sağol teşekkür edrim nasılsın kağan bey nasıllar..

aşkımmm ben dün yazdığını gördüm ama yoktun cevap yazmadım.sağol duru büyümüş ama sizinkilern yanında pek nazlı büyüyor:)) aslıcımda büyük iş yapıyor annesi koroda işte sonuçta çıkıyor. Bizimki de çok abartıyor olayları yaa.. Badana yarın başlıycak bugun malzemeler gelicekmiş. Ama evde yatacak yer yok anneye gidicez akşam. Izine çıkınca ne rahatlaması bebişin eşyaları yıkanncak ev yerleşcek herbişey hurçlardan çıkıp yıkanacak.. Bakalım daha rahat olacak ama böyle aklım evde kalıyor anneme çok yükleniyoruz. Bak eylülü kontrole götürdü sabah gelicek okula yolluycak sonra boyacıları bekliycek üzülüyorum valla.

ayyy herkesın derdı aynı galıba neden kayınvalıdeler boyle ılgsız yaa
benımde dun temızlık vardı hıc ne arıyo nne ılgılenıyo off offf

aynen midem bulanıyo... su içsem yeterli gelişyo ufff

Valla yiyememekte çok sıkıcı birşeymiş, benim gibi iştahlı bir insanın başına ilk kez geliyor da bu durum..

Gelirsin kız bebekle uğraşmaktan zayıflarsın merak etme.. Kibar olsunlar kız zaten.kız çocuğu bunlar..

gunaydın canım valla bende yemek ıstemıyorum ama deli gibi yiyorum durduramıyorum kendımı doktorda az ye dedı dun aksam esımle ekmek gondermıs ozel kılo yapmayan ekmekmıs oturdum yedım yedım ama doymoyrum

Ya iştahlılara garip geliyor ama yemek yiyememekte çok kötü, şekerden dolayı da yemem gerekiyor, lokmaları çiğnerken midem kalkıyor.. Offfff offff.. Bu da geçer inşallah...

Günaydın öyküm...
Keşke o iştahsızlık bana da bulaşsa ya, ben önüme geleni yiyip doyamayanlardanım hala....

Bu haftalarda dönmüş olması gerekiyormuş aslında...
Benim kız 20. haftada doğum pozisyonuna girdi, o zamandan beri de dönmüyor zilli, aynı yeri tekmeleye tekmeleye aşındırdı zaten....

ya benimki dönmedi hala ondan herhalde... ya bu arada asker hastanesinde dr gitmiş yaaaaa geçen gittiğimizde hilmi demişti fatma bu rütbe almış 1 aya kalmaz gider demişti sus şom agzını açma demiştim bugün öğrendim ki gitmiş yaaaaaa:84::84::84:

Ben de çantamı geçen haftta c.tesi acil doktoru her an doğurabilirsin, kese patlamak üzere dediğinde hazırladım...
Ama daha kızın beşiği falan almadık yaa...Bilmiyorum ne yapacağız..

alla ben de almadım bişey ah şu annem varya hep onun yüzünden oluyo.beşiğini ben alcam gelince dedi benbeklerim de ya bebek beklemezse annemi nolcak:26::26::26:

Kıyamıyorum ki...
Kız biz hala pazara markete birlikte gidiyoruz...Eşim yemekleri yapıyo da, ona bile ağlayasım geliyo, adam bütün gün çalışıyo, sonra geliyo bana yemek yapıyo diye..
Hiç aşerip bişey almaya da göndermedim pek..ama sağolsun o da hep sorar canınn ne çekiyo diye, hiç eksik bırakmaz...
O yokken yapıyorum zaten, gelince gördüğünde kızıyor, ne kurtlu karısın diye..

iyiiz sekerim bizde kagan bey interaktiflesti otururjen karsimdaki hareketlerini gorebiliyor
iceride mapus biliyorsun gun dolduruyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…