azz kaldı ben dun sordum dedım karnım tas gıbı oluyo korkoyurum bazen bır yere toplanıyo orda oyle kalıyo ve kasıklarım cok agrıyo dedım oda normal doguma hazırlanıyo dedı olur onlar dedı ben doktorum bu ısı bılen bı olmama ramen bende hamıle oldugumda senın gıbıydım nıye tas gıbı oldu dıyodum korkma dedı hersey normal dedı ıyı dedım
amann annesıı yazık kızımıza oyle yapma bak zaten calıyomussun barı pencerelerı baskasına sıldır kıyamam yaa bende benım bebık donmemıs hala yan yatıyo doktora dıyorum ne olacak sezeryanmı normalmı hele dur dıyo normal olsa coktan donmus olması lazım degılmı
gunaydiinnnnnnnnnn hayirli cumalarrrr
egeciiiikkk gozun aydiiiiinnnnnnnn masallahhhh
Benim eşim vardiyeli çalışıyor, bazen geceleri evde olmuyor..O yüzden tedirgin...
Kayınvalidem burda ama, o konuya hiç girmeyelim, kadın doğumun ne zaman olacağını bile bilmiyor..
Eşim beni düşündüğünden yazık öyle diyor..Gün içinde 50 kere arıyor, iyi misin diye...Geçen patron aldı telefonu, iyi iyi dior, bi senin karın mı doğuracak diyor....
Annem de hatunun gavurluğu tuttu valla, ben rahat edemiyorum orda diyor, doğuma yakın gelecem öyküyü görecem bol bol diyor...
Valla sana da allah yardım etsin, çok zor oluyo artık, ben bu aya kadar anlamıyordum da, bu ay zor gelmeye başladı herşey..Evi süpürürken falan çok zorlanıyoum...Batık da dursa duramam..Huyum kurusun...İnşalh annen gelir biran önce..
Günaydın kızlar, nabersiniz.. Ege dün bir türlü sana denk gelemedim kız.. Durucuk büyümüş maşallah.. Bizim Aslı okulda yüzmeye gittiği için gösteride sadece koroda olcak. Ay onu bile biy büyüttü anlatamam.. Ne heyecan yaptı dans etse falan yandık demek ki.. Bu arada badana işini de kolayca halledersin inşallah... Ama çok iyi oldu izne çıktığında mis gibi olur evin.Temiz temiz oturursun..
Bu arada sizde durumlar nasıl kızlar bende inanılmaz iştahsızlık var hiçbir şey yemek istemiyorum.. Çok sıkıcı oldu yemek yemek..
Canım dinlen, dikkat et kendine..Çok yorulma...
Kızın da mis gibi odaya gelecek ne güzel...Herkes hazırlıkları bitiriyor, biz daha bişey yapmıyoruz...
Günaydın kızlar, nabersiniz.. Ege dün bir türlü sana denk gelemedim kız.. Durucuk büyümüş maşallah.. Bizim Aslı okulda yüzmeye gittiği için gösteride sadece koroda olcak. Ay onu bile biy büyüttü anlatamam.. Ne heyecan yaptı dans etse falan yandık demek ki.. Bu arada badana işini de kolayca halledersin inşallah... Ama çok iyi oldu izne çıktığında mis gibi olur evin.Temiz temiz oturursun..
Bu arada sizde durumlar nasıl kızlar bende inanılmaz iştahsızlık var hiçbir şey yemek istemiyorum.. Çok sıkıcı oldu yemek yemek..
elma kompostosu bağımlılığı başladı , soğuk soğuk içimi rahatlatıo .. bağırsaklarıda çalıştırıo kızlar iki dk kaynatın soğutun için..
bişey yapmayanların arasında ben de varım benim işler zaten hep son dk.da olur ne hikmetse umarım doğumda acile gelmez
bazen de hilmiye gıcık oluyorum buna demiştim bazen agrılar olabiliyomuş doguma hazırlıyomuş vs vs diye ne zman agrım var desem ilk önce bi rahatla olur olur normal doguma hazırlıyo snei.. sinirimden dün hay san bu lafı diyene doguracam sen hala aynı şeyi sölicen
canıkom sağol teşekkür edrim nasılsın kağan bey nasıllar..gunaydiinnnnnnnnnn hayirli cumalarrrr
egeciiiikkk gozun aydiiiiinnnnnnnn masallahhhh
günaydın kızlar, nabersiniz.. Ege dün bir türlü sana denk gelemedim kız.. Durucuk büyümüş maşallah.. Bizim aslı okulda yüzmeye gittiği için gösteride sadece koroda olcak. Ay onu bile biy büyüttü anlatamam.. Ne heyecan yaptı dans etse falan yandık demek ki.. Bu arada badana işini de kolayca halledersin inşallah... Ama çok iyi oldu izne çıktığında mis gibi olur evin.temiz temiz oturursun..
Bu arada sizde durumlar nasıl kızlar bende inanılmaz iştahsızlık var hiçbir şey yemek istemiyorum.. çok sıkıcı oldu yemek yemek..
canım kayınvalideler hep öyle ama benolsam öyle olmazdı bizimki vurdumduymaz. ben 4.aydan beri eşime süpürttürüyorum evi daha doğrusu benim süpürmemi istemiyo sağolsun sen de haftasonları eşine yaptır biraz işleri
Ay söyleyene bak...Çok alemsin kuzu...
aynen midem bulanıyo... su içsem yeterli gelişyo ufff
Geçen doktorum beni de aynı şeilde muayene etti, hatta dedim ya civan gününde değil diye...
Artık şikayet etmiyorum ama, aradı ya beni..Bi terslik olsa bakardı diyorum...
Biz kibar doğuracaz bacım, ebru şallı kılıklı kızlarımız olacak daa...
Ben nasıl o hale gelecem doğumdan sonra onu hiç bilmiyorum...
gunaydın canım valla bende yemek ıstemıyorum ama deli gibi yiyorum durduramıyorum kendımı doktorda az ye dedı dun aksam esımle ekmek gondermıs ozel kılo yapmayan ekmekmıs oturdum yedım yedım ama doymoyrum
Günaydın öyküm...
Keşke o iştahsızlık bana da bulaşsa ya, ben önüme geleni yiyip doyamayanlardanım hala....
Bu haftalarda dönmüş olması gerekiyormuş aslında...
Benim kız 20. haftada doğum pozisyonuna girdi, o zamandan beri de dönmüyor zilli, aynı yeri tekmeleye tekmeleye aşındırdı zaten....
yorma cnm kendini ama mis olmuştur iyi günlerde kullan
saol canım mıs gıbı olduda daha halılar falan var.
Ben de çantamı geçen haftta c.tesi acil doktoru her an doğurabilirsin, kese patlamak üzere dediğinde hazırladım...
Ama daha kızın beşiği falan almadık yaa...Bilmiyorum ne yapacağız..
canım kayınvalideler hep öyle ama benolsam öyle olmazdı bizimki vurdumduymaz. ben 4.aydan beri eşime süpürttürüyorum evi daha doğrusu benim süpürmemi istemiyo sağolsun sen de haftasonları eşine yaptır biraz işleri
canıkom sağol teşekkür edrim nasılsın kağan bey nasıllar..
aşkımmm ben dün yazdığını gördüm ama yoktun cevap yazmadım.sağol duru büyümüş ama sizinkilern yanında pek nazlı büyüyor:)) aslıcımda büyük iş yapıyor annesi koroda işte sonuçta çıkıyor. Bizimki de çok abartıyor olayları yaa.. Badana yarın başlıycak bugun malzemeler gelicekmiş. Ama evde yatacak yer yok anneye gidicez akşam. Izine çıkınca ne rahatlaması bebişin eşyaları yıkanncak ev yerleşcek herbişey hurçlardan çıkıp yıkanacak.. Bakalım daha rahat olacak ama böyle aklım evde kalıyor anneme çok yükleniyoruz. Bak eylülü kontrole götürdü sabah gelicek okula yolluycak sonra boyacıları bekliycek üzülüyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?