2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu haftalarda dönmüş olması gerekiyormuş aslında...
Benim kız 20. haftada doğum pozisyonuna girdi, o zamandan beri de dönmüyor zilli, aynı yeri tekmeleye tekmeleye aşındırdı zaten....

ayy yerım onu masallah kız benım arkadasım suan dogumda sezeryana aldılar 2 ay once bbebegın usutne kızı dusmus baya bı hareketsız kalmıs bebek doktora gıtmısler onlarda korkmayın oyle kolay kolay bebege bısey olmaz demıs dusun yanı ustune koca kız atlamıs yataktan yere yanı kolay kolay yırtılmaz canım korkutma kendını sımdı bende doguma gıdıcem yasasın yenı bebık gorücemmmmmmmmm

Allah kolaylık versin canım işin zor seninde , annenin gönlünü alırsın sen yakında.. Sen izindeyken de o dinlenir..

Ben millete akıl veririm de, işte millete vere vere bana kalmıyor....
Huy ya, biliyorum kötü ama duramıyorum...

Valla bende kendimi biraz iyi hissettim toz aldım yerleri süpürdüm falan eşimle akşam gelince kavga ettik bu yüzden çok kızdı.. Beni Aslı nın gösterisine de götürmüycekmiş, yasak dedi.. Sinir etti beni.

eso napıyınnnnn...yorgunum çok bide boğazlarım ağrıyo((kızım korkma sen hemen doğuracan bana güven bi uçağa bakar yanındayım doğuramazsan kızımla beraber dpğurturuz alp egeyi sen merak etme annesi.....

alla ben de almadım bişey ah şu annem varya hep onun yüzünden oluyo.beşiğini ben alcam gelince dedi benbeklerim de ya bebek beklemezse annemi nolcak:26::26::26:

Benim annem de iyi değildir alma doğmadan dedi diye bekliyoruz bakalım...Eşimle beğendik, hiç olmadı o gidip alacak..
Bi de bi sürü şey aldım siz bişey almayın diyor, güvendik bekliyoruz bakalım...Hatun gelmiyor da...

aman ne acıycam o bana acısın azcık.seninki de yemek yapıyomuş bak aferin. ilk zamanlar onun yaptığını beğenmeyip ertesi gün ben tekrar yapıyordum temizlik ama onu da bıraktım aman gerçekten belim ağrıyo sonra en iyisi pasaklı oturup sağlıklı olmak

size ne diyecegim...
gecen aksam ruyamda meryem anayi gordum bana ve anneme kusmustu.. bir kiliseye gidiyorum ruyamda ne anneme ne bana bakmiyor biz ona bakinca korkunc bir sey goruyoruz.. ole de uyandim ama kac gundur dusunuyorum bir adak adadimda unuttum mu diye

dun aksam hatirladim
10ekim gunu ..koca ile taksimdeydik hadi kilisiye girip mum yakalim dedi.. bende bebek icin mum yaktim..meger o gun hamileymisim 4 gun sonra testle ogrenmistim
sanirim o yuzden ruyama girdi cunku unutmustum ben
cok etkilendim

evet ultrasondan bişey anlaşılmıyor ve dr larda zaten rutin yapmaya başladı herşey normal mi diyorum kadın bana evet suyu tuzu yerinde diyor. Sanki yahni yapıyoruz..

iyiiz sekerim bizde kagan bey interaktiflesti otururjen karsimdaki hareketlerini gorebiliyor
iceride mapus biliyorsun gun dolduruyor :)))
ayy hepsi mapus kız bunların ama az kaldı şafakları..

Yok zaten korkmuyorum, benim kız söz dinliyo teyzesi eskisi gibi tekmelemiyor artık..Kibarlaştı canavarım...
Benim yengem de 8 aylıkken trafik kazası geçirmişti, dolmuşun altında kalmıştı, kolu boydan boya kırılmıştı, ama bebişine hiç bişey olmamıştı..Şimdi koca oğlan oldu 10 yaşında...
Bebiki bizim için de kokla kız, mis gibi kokar o şimdi...

kankımm yorma kendını bacım sende yeter gezme fazla ılık sut ıc dıkkat et kendıne kızımı hasta etme valla dun sehnaza sefaya aslıya kubraya dedım benım dogumagelın yoksa parcalarım sızı dedım galıba sehoyle sefa gelır kubra 2 hazıranolursa gelırımd edı aslıda dogumdan sonra gelırım dedı kızım catladın hemen ben hamıle kalınca arkamdan bende bende dıye kostun asıl senın yanımda olmanlazımdı bu ısın uzmanı olarak berenım dogsun 40 cıkar cıkmaz ordayım atlarım ucaga bızım oglusta buyur abı olur ıyce gelıcem ben gelıcem kankım

Ay sende de hiç şans yok bacım..

Benim eşimde hiç bekleyemez çok tezcanlı, bana arkadaşım anakucağı ve puset vercek, birtürlü görüşüpte alamadık, bizimki kurtlandı, daha ne kadar bekliycez ya ben gidip yeni alcam diyor, vermeye niyetleri mi yok diyip duruyor.. Deli etti beni. Dedim sanki bebek doğar doğmaz onlara ihtiyacımız olcak..

valla çok iyi olur ya yalnız toplu olarak hamile sezonundayız kübranın düğününde düşünemiyorum hepimizin elinde birer çocuk anaaaa:)))neyse şeker yine görüşürüz kahvaltı bilem yapmadım:)))

aynı şeyleri yaşıyoz senle şu anda kader arkadaşım benim

Kız bari senin kese incelmesin, ordan aynı şeyleri yaşamayalım....
Ben benim kızdan çok çekiyorum, senin bebişin uslu dursun yerinde...
Yine başladı benim hatun mubarek roman havası oynuyo içerde...Dur kızım dedikçe coşuyo...

Kız bende Büyükada daki kilisede mum yakmıştım ama pek inandığımdan değil k.valdem ısrar etmişti.. E şimdi taaaaa oraya mı gitmemiz lazım ya..

ton ton bısey olucak zaten 12 de amelıyattan cıkar dedı doktor o zaman gel dedı yerımm onu allh yardımcısı olsun onunda bızlerınde heyooooooooooooooooo kız bızımde bebıklerımız olucakkk ınsallah

tamam tatlım gıt doyur kızımı sehoda hamıle ne bereketlı kızım bereket dedeyım ben el surdugum hamıle kalıyooooooo

Biz onları aldık, 5li set aldık...
Hastane çıkışını falan da aldık..Küveti, lifi, falan hazır..
Benim pijamalar da hazır...zZıbın takımları falan da hazır, 9-10 tane var..Eldiven aldım bol bol..
Kişisel bakım malzemeleri hazır...
Ama daha eksiğimiz çok ya..düşündükçe işin içinden çıkamıyorum...
Daha bebeğimin bezi bile yok, beşiği yok...Emziği yok...

ayy bende birden tırstım git yap hemen yerine getir.

aman ağzını hayra aç erken gelirse hiç hazırlık yok .benim oğluş da dömedi heralde daha göğsümün hemen altında kafası var top gibi dayıyor yanlarda da ayakları tepiniyor. beşik kermesi mi yapsak senin kızla verin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…