Bu haftalarda dönmüş olması gerekiyormuş aslında...
Benim kız 20. haftada doğum pozisyonuna girdi, o zamandan beri de dönmüyor zilli, aynı yeri tekmeleye tekmeleye aşındırdı zaten....
canıkom sağol teşekkür edrim nasılsın kağan bey nasıllar..
aşkımmm ben dün yazdığını gördüm ama yoktun cevap yazmadım.sağol duru büyümüş ama sizinkilern yanında pek nazlı büyüyor:)) aslıcımda büyük iş yapıyor annesi koroda işte sonuçta çıkıyor. Bizimki de çok abartıyor olayları yaa.. Badana yarın başlıycak bugun malzemeler gelicekmiş. Ama evde yatacak yer yok anneye gidicez akşam. Izine çıkınca ne rahatlaması bebişin eşyaları yıkanncak ev yerleşcek herbişey hurçlardan çıkıp yıkanacak.. Bakalım daha rahat olacak ama böyle aklım evde kalıyor anneme çok yükleniyoruz. Bak eylülü kontrole götürdü sabah gelicek okula yolluycak sonra boyacıları bekliycek üzülüyorum valla.
Ben millete akıl veririm de, işte millete vere vere bana kalmıyor....
Huy ya, biliyorum kötü ama duramıyorum...
ayy yerım onu masallah kız benım arkadasım suan dogumda sezeryana aldılar 2 ay once bbebegın usutne kızı dusmus baya bı hareketsız kalmıs bebek doktora gıtmısler onlarda korkmayın oyle kolay kolay bebege bısey olmaz demıs dusun yanı ustune koca kız atlamıs yataktan yere yanı kolay kolay yırtılmaz canım korkutma kendını sımdı bende doguma gıdıcem yasasın yenı bebık gorücemmmmmmmmm
alla ben de almadım bişey ah şu annem varya hep onun yüzünden oluyo.beşiğini ben alcam gelince dedi benbeklerim de ya bebek beklemezse annemi nolcak:26::26::26:
Kıyamıyorum ki...
Kız biz hala pazara markete birlikte gidiyoruz...Eşim yemekleri yapıyo da, ona bile ağlayasım geliyo, adam bütün gün çalışıyo, sonra geliyo bana yemek yapıyo diye..
Hiç aşerip bişey almaya da göndermedim pek..ama sağolsun o da hep sorar canınn ne çekiyo diye, hiç eksik bırakmaz...
O yokken yapıyorum zaten, gelince gördüğünde kızıyor, ne kurtlu karısın diye..
evet ultrasondan bişey anlaşılmıyor ve dr larda zaten rutin yapmaya başladı herşey normal mi diyorum kadın bana evet suyu tuzu yerinde diyor. Sanki yahni yapıyoruz..ben her hafta gidiyorum ama benim doktorda artık bebekten çok kan akışına baktığı için çok detaylı bilgi vermiyor..
Artık ultrasonda da bişey anlaşılmıyor..
Ay söyleyene bak...çok alemsin kuzu...
ayy hepsi mapus kız bunların ama az kaldı şafakları..iyiiz sekerim bizde kagan bey interaktiflesti otururjen karsimdaki hareketlerini gorebiliyor
iceride mapus biliyorsun gun dolduruyor :)))
ayy yerım onu masallah kız benım arkadasım suan dogumda sezeryana aldılar 2 ay once bbebegın usutne kızı dusmus baya bı hareketsız kalmıs bebek doktora gıtmısler onlarda korkmayın oyle kolay kolay bebege bısey olmaz demıs dusun yanı ustune koca kız atlamıs yataktan yere yanı kolay kolay yırtılmaz canım korkutma kendını sımdı bende doguma gıdıcem yasasın yenı bebık gorücemmmmmmmmm
eso napıyınnnnn...yorgunum çok bide boğazlarım ağrıyo((kızım korkma sen hemen doğuracan bana güven bi uçağa bakar yanındayım doğuramazsan kızımla beraber dpğurturuz alp egeyi sen merak etme annesi.....
Benim annem de iyi değildir alma doğmadan dedi diye bekliyoruz bakalım...Eşimle beğendik, hiç olmadı o gidip alacak..
Bi de bi sürü şey aldım siz bişey almayın diyor, güvendik bekliyoruz bakalım...Hatun gelmiyor da...
ya benimki dönmedi hala ondan herhalde... ya bu arada asker hastanesinde dr gitmiş yaaaaa geçen gittiğimizde hilmi demişti fatma bu rütbe almış 1 aya kalmaz gider demişti sus şom agzını açma demiştim bugün öğrendim ki gitmiş yaaaaaa:84::84::84:
Benim annem de iyi değildir alma doğmadan dedi diye bekliyoruz bakalım...Eşimle beğendik, hiç olmadı o gidip alacak..
Bi de bi sürü şey aldım siz bişey almayın diyor, güvendik bekliyoruz bakalım...Hatun gelmiyor da...
kankımm yorma kendını bacım sende yeter gezme fazla ılık sut ıc dıkkat et kendıne kızımı hasta etme valla dun sehnaza sefaya aslıya kubraya dedım benım dogumagelın yoksa parcalarım sızı dedım galıba sehoyle sefa gelır kubra 2 hazıranolursa gelırımd edı aslıda dogumdan sonra gelırım dedı kızım catladın hemen ben hamıle kalınca arkamdan bende bende dıye kostun asıl senın yanımda olmanlazımdı bu ısın uzmanı olarak berenım dogsun 40 cıkar cıkmaz ordayım atlarım ucaga bızım oglusta buyur abı olur ıyce gelıcem ben gelıcem kankım
aynı şeyleri yaşıyoz senle şu anda kader arkadaşım benim
size ne diyecegim...
gecen aksam ruyamda meryem anayi gordum bana ve anneme kusmustu.. bir kiliseye gidiyorum ruyamda ne anneme ne bana bakmiyor biz ona bakinca korkunc bir sey goruyoruz.. ole de uyandim ama kac gundur dusunuyorum bir adak adadimda unuttum mu diye
dun aksam hatirladim
10ekim gunu ..koca ile taksimdeydik hadi kilisiye girip mum yakalim dedi.. bende bebek icin mum yaktim..meger o gun hamileymisim 4 gun sonra testle ogrenmistim
sanirim o yuzden ruyama girdi cunku unutmustum ben
cok etkilendim
Yok zaten korkmuyorum, benim kız söz dinliyo teyzesi eskisi gibi tekmelemiyor artık..Kibarlaştı canavarım...
Benim yengem de 8 aylıkken trafik kazası geçirmişti, dolmuşun altında kalmıştı, kolu boydan boya kırılmıştı, ama bebişine hiç bişey olmamıştı..Şimdi koca oğlan oldu 10 yaşında...
Bebiki bizim için de kokla kız, mis gibi kokar o şimdi...
valla çok iyi olur ya yalnız toplu olarak hamile sezonundayız kübranın düğününde düşünemiyorum hepimizin elinde birer çocuk anaaaa:)))neyse şeker yine görüşürüz kahvaltı bilem yapmadım:)))
Benim eşimde hiç bekleyemez çok tezcanlı, bana arkadaşım anakucağı ve puset vercek, birtürlü görüşüpte alamadık, bizimki kurtlandı, daha ne kadar bekliycez ya ben gidip yeni alcam diyor, vermeye niyetleri mi yok diyip duruyor.. Deli etti beni. Dedim sanki bebek doğar doğmaz onlara ihtiyacımız olcak..
size ne diyecegim...
gecen aksam ruyamda meryem anayi gordum bana ve anneme kusmustu.. bir kiliseye gidiyorum ruyamda ne anneme ne bana bakmiyor biz ona bakinca korkunc bir sey goruyoruz.. ole de uyandim ama kac gundur dusunuyorum bir adak adadimda unuttum mu diye
dun aksam hatirladim
10ekim gunu ..koca ile taksimdeydik hadi kilisiye girip mum yakalim dedi.. bende bebek icin mum yaktim..meger o gun hamileymisim 4 gun sonra testle ogrenmistim
sanirim o yuzden ruyama girdi cunku unutmustum ben
cok etkilendim
Kız bari senin kese incelmesin, ordan aynı şeyleri yaşamayalım....
Ben benim kızdan çok çekiyorum, senin bebişin uslu dursun yerinde...
Yine başladı benim hatun mubarek roman havası oynuyo içerde...Dur kızım dedikçe coşuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?