Kız bende Büyükada daki kilisede mum yakmıştım ama pek inandığımdan değil k.valdem ısrar etmişti.. E şimdi taaaaa oraya mı gitmemiz lazım ya..
ton ton bısey olucak zaten 12 de amelıyattan cıkar dedı doktor o zaman gel dedı yerımm onu allh yardımcısı olsun onunda bızlerınde heyooooooooooooooooo kız bızımde bebıklerımız olucakkkınsallah
size ne diyecegim...
gecen aksam ruyamda meryem anayi gordum bana ve anneme kusmustu.. bir kiliseye gidiyorum ruyamda ne anneme ne bana bakmiyor biz ona bakinca korkunc bir sey goruyoruz.. ole de uyandim ama kac gundur dusunuyorum bir adak adadimda unuttum mu diye
dun aksam hatirladim
10ekim gunu ..koca ile taksimdeydik hadi kilisiye girip mum yakalim dedi.. bende bebek icin mum yaktim..meger o gun hamileymisim 4 gun sonra testle ogrenmistim
sanirim o yuzden ruyama girdi cunku unutmustum ben
cok etkilendim
Biz onları aldık, 5li set aldık...
Hastane çıkışını falan da aldık..Küveti, lifi, falan hazır..
Benim pijamalar da hazır...zZıbın takımları falan da hazır, 9-10 tane var..Eldiven aldım bol bol..
Kişisel bakım malzemeleri hazır...
Ama daha eksiğimiz çok ya..düşündükçe işin içinden çıkamıyorum...
Daha bebeğimin bezi bile yok, beşiği yok...Emziği yok...
günaydın hatunlar.
hayırlı cumalar
aman ağzını hayra aç erken gelirse hiç hazırlık yok .benim oğluş da dömedi heralde daha göğsümün hemen altında kafası var top gibi dayıyor yanlarda da ayakları tepiniyor. beşik kermesi mi yapsak senin kızla verin mi?
Şaka maka doğuracaz ya, ben de günler biran önce geçsin kızıma kavuşayım istiyorum..
Bi de çok merak ediyorum bana hiç mi benzemeyecek bu kız diye...Benzemezse küserim...Bütün sıkıntıyı ben çekiyorum, herife benzerse bozuşuruz...
günaydın hatunlar.
hayırlı cumalar
Blogcu Anne – Sezaryenin böylesi de var
kızlar aranızda benim gibi epüdüral sezeryan olucaklar yada düşünenler için harika bi video.mutlaka seyredin derim.benim gibi doğum videosu seyretmekten korkanlar için çokk masum bir video.
özellikle göbek kordonu kesiliş sahnesini izleyin.en son kesiliyo.bebeğin bağ kurması sağlanıyo.doktorumla bu şekilde konuştuk bizde.isterseniz sizde bu şekilde istediğinizi söyleyebilirsiniz.)))kıvırcık saçlı olan baba ve kordonu o kesiyo ))
sana da hayırlı cumalr canım nasıl keyifler
bodrumun test sonucu bugün çıkıyodu değil mi?
22 nisan diye hatırlıyorum.
hayırlı haberler alırız inşallah.
marketlerde primanin 3-6 kg bezi 92liler 16 tl ile 20 tl arasinda satilio biz aldik 3 paket her hafta bir tane sende denk gelirsen al fiyati uygun geldi
senin tepinikli kızına mı kaldık benim yakışıklı oğlumu kim görse beğenir hıhgünaydın canım..Nasılsın..
Kız söyle dönsün, bak o zaman sezeryana alırlar...Çocuğu telkin et, uyar...
Ben hep tepin kızım diyordum, çocuk tepiniyordu, dozunu ayarlayamadı garip...
Veremem bacım ben kızımı, candaş vardı ya topikte onla kerttik biz, ama ben onun oğlanı alacam, öyle anlaştık...Benim kız kıymetli, 5 senede geldi zar zor...Gelin etmiyoruz, iç güvey alıcaz...
aynennnn bende hemen gunlerını doldursun kavusayım ogluma dıyorum bızımkı babaya benzıyo top burun :))))))kızlar anneye benzıyo sana benzer canımm
günaydın canım..Nasılsın..
canımm arkadaşım sanada hayırlı cumalar. nasılsın benim kız bütün gece sağ tarafımda toplandı kaldı karnım resmen yamuk uyudum uyandım şimdi düzeldi.
fmg kız ben kaç haftadır cumartesileri gelmiyorum bi rahatlık geldi bana sanki bidhaa hiç gelmiycem gibi davranmaya başladım zaten ayrılıcam diyip duruyorum :)) altı üstü 4-6 ay arası bişey yani ama nasıl bir rahatlık geldi.. sende de varmı
senin tepinikli kızına mı kaldık benim yakışıklı oğlumu kim görse beğenir hıh:76:
kızlaaarrrrr merhaba.ben ara ara topiğe girip okuyodum yazdıklarınızı.bende 2011 haziran annesi olacağım inşallah.31.haftamdayım.benide alın aranıza yaa.kaynaştırın benii hadiii.çok mu geç kaldımm..ama kaynaşırız inşallah..kızım olacak benim de ayşe kız..
ilk bebeğim Allah nasip ederse..alacakmısınız beni de aranızaaaa:)
kızlaaarrrrr merhaba.ben ara ara topiğe girip okuyodum yazdıklarınızı.bende 2011 haziran annesi olacağım inşallah.31.haftamdayım.benide alın aranıza yaa.kaynaştırın benii hadiii.çok mu geç kaldımm..ama kaynaşırız inşallah..kızım olacak benim de ayşe kız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?