bodrumun test sonucu bugün çıkıyodu değil mi?
22 nisan diye hatırlıyorum.
hayırlı haberler alırız inşallah.
kızlaaarrrrr merhaba.ben ara ara topiğe girip okuyodum yazdıklarınızı.bende 2011 haziran annesi olacağım inşallah.31.haftamdayım.benide alın aranıza yaa.kaynaştırın benii hadiii.çok mu geç kaldımm..ama kaynaşırız inşallah..kızım olacak benim de ayşe kız..
ilk bebeğim Allah nasip ederse..alacakmısınız beni de aranızaaaa:)
Kurban olurum ben o yakışıklıya yaa....
Kız öyle deme, benim kız işveli cilveli olur haa...Tabi anasına çekerse....
Kız bende herşeyini aldım biberon emzik bile hazırda anakucağının ne acelesi var, olmasa da olur..Biz onları aldık, 5li set aldık...
Hastane çıkışını falan da aldık..Küveti, lifi, falan hazır..
Benim pijamalar da hazır...zZıbın takımları falan da hazır, 9-10 tane var..Eldiven aldım bol bol..
Kişisel bakım malzemeleri hazır...
Ama daha eksiğimiz çok ya..düşündükçe işin içinden çıkamıyorum...
Daha bebeğimin bezi bile yok, beşiği yok...Emziği yok...
bilmiyorum ki) benim bir kere daha olmustu unutunca adagimi ruyama girmesi
buyuk ada gunude yarin ama oykum yuruyemezsin o yolu zaten istirahattesin canim
kadikoydeki falan bir yere git en azinda. tesekkure gibilerinden allah biliyor ya taksimde beni dusunduruyo ama arabayi yakin bir yere park ederiz heralde
Blogcu Anne – Sezaryenin böylesi de var
kızlar aranızda benim gibi epüdüral sezeryan olucaklar yada düşünenler için harika bi video.mutlaka seyredin derim.benim gibi doğum videosu seyretmekten korkanlar için çokk masum bir video.
özellikle göbek kordonu kesiliş sahnesini izleyin.en son kesiliyo.bebeğin bağ kurması sağlanıyo.doktorumla bu şekilde konuştuk bizde.isterseniz sizde bu şekilde istediğinizi söyleyebilirsiniz.)))kıvırcık saçlı olan baba ve kordonu o kesiyo ))
marketlerde primanin 3-6 kg bezi 92liler 16 tl ile 20 tl arasinda satilio biz aldik 3 paket her hafta bir tane sende denk gelirsen al fiyati uygun geldi
Çok kaynatmayın bakayım,
kızımla kahvemizi yapıp gelecezzz....
Blogcu Anne – Sezaryenin böylesi de var
kızlar aranızda benim gibi epüdüral sezeryan olucaklar yada düşünenler için harika bi video.mutlaka seyredin derim.benim gibi doğum videosu seyretmekten korkanlar için çokk masum bir video.
özellikle göbek kordonu kesiliş sahnesini izleyin.en son kesiliyo.bebeğin bağ kurması sağlanıyo.doktorumla bu şekilde konuştuk bizde.isterseniz sizde bu şekilde istediğinizi söyleyebilirsiniz.)))kıvırcık saçlı olan baba ve kordonu o kesiyo ))
annem bizde artık tükanı kapatacaktık . sen nerde kaldın. hadi gel kaynaşalım bari kaldı 1 ayımız..kızlaaarrrrr merhaba.ben ara ara topiğe girip okuyodum yazdıklarınızı.bende 2011 haziran annesi olacağım inşallah.31.haftamdayım.benide alın aranıza yaa.kaynaştırın benii hadiii.çok mu geç kaldımm..ama kaynaşırız inşallah..kızım olacak benim de ayşe kız..
valla sorma bi rahatımki sallaaaaaa diyorum. gelince görürüz. aman düşünme daha şimdiden gelmeyi. ben alıştım gerçi antremanlıyım ama ynede zor geleck.günaydın kuzum çok iyiyim.
senden ne haber?
ooyyyy yesin seni arkadaşın.
valla rahatlık bende de başladı. sanki işe hiç dönmiycekmişim gibi :)))))
eminim çok zor olacak dönüş. hele kuzuları bırakmak offff düşündükçe darlanıyorum.
kızlar topiğin delisi nerde?
inşallah güzel haberler gelir.
çilek nerde ya. onun gibi bende rüyamda kocamı gördüm rus bir kadınla aldatıyordu beni. hemde umrunda değildim. sonra ben arabanın üstüne doğru koştum intahar edecem adam akamdan bağırıyor eyvahhh çocuğum gidecek daha bi sinirlendim kalktım uykudan patlattım bitane. yıkıldı gülmekten eşim. aklıma çilek geldi şimdi..
Kız benimkine 4 doktor baktı, bi tanesi bu sana benziyo demedi...
Hele kendi doktorum, kıpırdadığında biraz aynaya bak da azıcık da sana benzesin diye dalga geçiyo...
Babası gibi koca kafa benim kızım...Burnu ağzı, aynı babası...
Sorunlu olduğumuzdan 2 boyutlu 4 boyutlu ultrasonlara girdikçe gördük hep minnoşu..Hiç bana benzemiyo..
Çok kaynatmayın bakayım,
kızımla kahvemizi yapıp gelecezzz....
kızlaaarrrrr merhaba.ben ara ara topiğe girip okuyodum yazdıklarınızı.bende 2011 haziran annesi olacağım inşallah.31.haftamdayım.benide alın aranıza yaa.kaynaştırın benii hadiii.çok mu geç kaldımm..ama kaynaşırız inşallah..kızım olacak benim de ayşe kız..
valla sorma bi rahatımki sallaaaaaa diyorum. gelince görürüz. aman düşünme daha şimdiden gelmeyi. ben alıştım gerçi antremanlıyım ama ynede zor geleck.
valla en son yine hilmiye kızmıştı bide kar yağıyordu. bide yiğit altına doğru vuruyordu. sonra ne oldu bilmiyorum..
ayyyy allah iyiliğinizi versin,
ne bu kız son zamanlarda hep böyle görüyosunuz.
hem de rus yani koptum valla ege
kız gülme kız resmen yaşadım ya berbat bişey.. allah kimsenin yuvasını bozmasın. bide pişkinlerdi ki sorma diyorkikadına benimki 125 gn kaldı neye kaldı merak ettim..
iyiydi işte deli takmıştıyine bişeylere..he sabah geldi yani. iyidir o zaman.
yaaa hiç olmazsa ek gıdaya geçene kadar yanında olabilsem çok mutlu olacağım.
ama mümkün değil. napalım. çok vicdan yapmıyım bari
adresini söyle bakiim sen nerde oturuyosun
kız gülme kız resmen yaşadım ya berbat bişey.. allah kimsenin yuvasını bozmasın. bide pişkinlerdi ki sorma diyorkikadına benimki 125 gn kaldı neye kaldı merak ettim..
kaç gündür yoksun annem çabuk gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?