2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bodrumun test sonucu bugün çıkıyodu değil mi?
22 nisan diye hatırlıyorum.
hayırlı haberler alırız inşallah.

inşallah güzel haberler gelir.

çilek nerde ya. onun gibi bende rüyamda kocamı gördüm rus bir kadınla aldatıyordu beni. hemde umrunda değildim. sonra ben arabanın üstüne doğru koştum intahar edecem adam akamdan bağırıyor eyvahhh çocuğum gidecek daha bi sinirlendim kalktım uykudan patlattım bitane. yıkıldı gülmekten eşim. aklıma çilek geldi şimdi..

unnado da sebamed ürünleri %40 indirimli bilginize....

Hoşgeldin bacım...
Nerelerde kaldın sen..Biz nerdeyse doğuracaz....
Aldık bile aramıza...Bol bol katıl muhabbetlere..

Kız bende herşeyini aldım biberon emzik bile hazırda anakucağının ne acelesi var, olmasa da olur..

Ya tekrar gidip mum dikmek gerekiyor dimi.. Ben hiç bilmiyorum ki.. Gidemem oraya çok uzak, bu arada Aslı ya hamileyken 23 Nisanda gidip kiliseye kadar da çıkmıştım, millet yolda halime şaşırmıştı , hey gidi günler hey o zamanlar ne kadar gençmişim..

Ya bana çokta masum gelmedi kızlar, ağladım seyrederken ama bu videolar yabancıların çektikleri, onlar anneyle bebeğin temasına çok önem verdikleri için bebeği anneye falan veriyorlar ama bizde durum farklı aldanmayın yani, bebeği 10 saniye anneye verip hemencecik alıyorlar yanından.. Sen orda iki saat dikişi bekliyorsun... Ablam ve bizim gelin yaptı, kaç tane arkadaşıma sordum onlarda aynı şekilde anlattı..

marketlerde primanin 3-6 kg bezi 92liler 16 tl ile 20 tl arasinda satilio biz aldik 3 paket her hafta bir tane sende denk gelirsen al fiyati uygun geldi

Bence fazla almayın kızlar, durunca kuruyorlar, bebeğin poposu acır..

kızzz cok guzewldıı cok duygulandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

annem bizde artık tükanı kapatacaktık . sen nerde kaldın. hadi gel kaynaşalım bari kaldı 1 ayımız..

valla sorma bi rahatımki sallaaaaaa diyorum. gelince görürüz. aman düşünme daha şimdiden gelmeyi. ben alıştım gerçi antremanlıyım ama ynede zor geleck.

kızlar topiğin delisi nerde?

valla en son yine hilmiye kızmıştı bide kar yağıyordu. bide yiğit altına doğru vuruyordu. sonra ne oldu bilmiyorum..

ayyyy allah iyiliğinizi versin,
ne bu kız son zamanlarda hep böyle görüyosunuz.
hem de rus yani koptum valla ege

oyy yerım o mınnosu bennn dur ızın verırlerse yenı dogmus bebegın resımlerını cekıp getıreyımsızede az bebık gorelımm:))))))))))))))99

hos geldın canımm

he sabah geldi yani. iyidir o zaman.

yaaa hiç olmazsa ek gıdaya geçene kadar yanında olabilsem çok mutlu olacağım.
ama mümkün değil. napalım. çok vicdan yapmıyım bari

ayyyy allah iyiliğinizi versin,
ne bu kız son zamanlarda hep böyle görüyosunuz.
hem de rus yani koptum valla ege

kız gülme kız resmen yaşadım ya berbat bişey.. allah kimsenin yuvasını bozmasın. bide pişkinlerdi ki sorma diyorkikadına benimki 125 gn kaldı neye kaldı merak ettim..

he sabah geldi yani. iyidir o zaman.

yaaa hiç olmazsa ek gıdaya geçene kadar yanında olabilsem çok mutlu olacağım.
ama mümkün değil. napalım. çok vicdan yapmıyım bari
iyiydi işte deli takmıştıyine bişeylere..
gelir şimdi ben geldim diye. onun teli kimsede yok unutmayalımda birimiz alalım

ek gıda dediğin 6.ayda başlıyor 2 ay alamazmısın izin yaa. neyse alamazsanda vicdan yapma millet 40 lı bebeği bırakıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…