2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben dün aldım numarasını var bende.

alamam ege 2 aydan fazla yapıyor idare edeceklerini sanmıyorum.
amaaan dediğin gibi napıyım. kayınvalidem de 40 günlük bırakmış eşimi.
elden birşey gelmiyor.

kızlar selaaaaaaamm..

biz geldik çok özledik siziii..

gezmelere gittik taa kayseriye minik kuzenimizi gördük geldik. onlar da bizi gördü :)

siz nasılsınız???

kiliseye gidip mum mu yaktın

kızlar topiğin delisi nerde?

burdayım geldim deli karı kız sekreterin yanıan gittim bide ona arattım asker hastanesini izne gi,tmiş dr ama randevu vermiyorlar önceden izne gitsede veriyorlar adam gidici demek yaa uffff

tatlım bunu doktorunla konuşmalısın tabi biz eşimle iyice konuştuk bunu doktorumla..eşim de giricek doğuma videonuzu makinanızı hazırlayın dedi doktorumuz.videolar izletti.bu şekilde olucak kendini hazırlamam açısından malime gönderdi bi kaçtane.

sanırım doktorla alakalı ve de hastaneyle.?????

geçen sene kuzencim suda doğurdu mesela istanbulda.videosu süperdi kordonunu eniştemiz kesti.yani bu tarz doğumlar çok artık türkiyede.

Son düzenleme:
Senin rüyan bile bir enteresan Ağam...
öyküm kız fatma deli rüyalar görüyor saçma sapan bende güldüm geçen gün fatmayada çileğede şimdi de ben gördüm:))). çilek neden gelmedi. merak ettim bu arada..

amin canım öyle tabi.
bak ben de merak ettim şimdi ne 125 günü.

125 dedi valla sordum sabah ama bilmiyordu:))))))))))))))))))))

Çilek dün merak etmeyin bu aralar pek gelemeyeceğim demiş ama ????
İşleri mi yoğun onu bilmiyorum...Bi de bi atatürkçilük muhabbeti olmuş ya, ondan mı yoğunluktan mı bilmiyorum...

kız gülme kız resmen yaşadım ya berbat bişey.. allah kimsenin yuvasını bozmasın. bide pişkinlerdi ki sorma diyorkikadına benimki 125 gn kaldı neye kaldı merak ettim..

amann bende bugunaynı ruyadan gordum esım benı ogrencılerıyle aldatıyodu okula gıttım okulu bırbırıne kattım demek bu ara hepımız aynıyız sabah adamı tekmeledım kalk gıt yanımdan dıyee

kızlar selaaaaaaamm..

gezmelere gittik taa kayseriye minik kuzenimizi gördük geldik. onlar da bizi gördü :)

siz nasılsınız???

Ohhh, hatun geziyo...
İyiyiz sen nasılsın...Kız ben işe zor gelip gitmeye başladım, sen gezmelere nasıl gidiyorsun...

Patladı gittiiii....
Hatun hava durumuna ve hilmiye kızmaktan patlayacak yakında zaten...
anaaaa geldi valla bize patlatacak şimdi.

ben dün aldım numarasını var bende.

alamam ege 2 aydan fazla yapıyor idare edeceklerini sanmıyorum.
amaaan dediğin gibi napıyım. kayınvalidem de 40 günlük bırakmış eşimi.
elden birşey gelmiyor.
ne ara konuştunuz aldın sende az değilsin hee .. beni ikinci plana atma fatmayı oyarım..

kızlar selaaaaaaamm..

siz nasılsınız???
hoşgeldinizzzzzzzzzzz nasılsınız . keyfin yerindedir.

şansa bak yaa. iyi bi dr buldun onu bile elinde tutamadın

Çilek dün merak etmeyin bu aralar pek gelemeyeceğim demiş ama ????
İşleri mi yoğun onu bilmiyorum...Bi de bi atatürkçilük muhabbeti olmuş ya, ondan mı yoğunluktan mı bilmiyorum...

ben aradım şimdi açmadı belki uyuyordur. tel görünce girer. sanmam dünkü olaylardan olacağını be.

herkeze günaydıınnn
fazla duramicam hazırlık yapmam lazım ıspartaya gidicez eşim izinliymiş 23 nisandan dolayı benim sizden istediğim merveye söylermisiniz ben yasini okudum haberi olsun özelden msj atamadım nette sorun var o yüzden herkez kendine çok çok iyi baksın iyi tatiller diliyorum öpüyorum hepinizi

Kordonu kocası mı kestiii...
anammm, benim herif kesemez...
Adam benim tırnağımı bile kesemez ki, bebeğin kordonunu kessin...
Geçen banyoda uğraşıyorum iki büklüm ayak tırnağımı kesecem diye, ne uğraşıyon annen gelince ona kestir diyo...Sanki karnıma öyküyü annem koydu...

kızlar selaaaaaaamm..

siz nasılsınız???

hoşgeldin canım özletiyosun vallla kız ne bu. girsene arada.
ömürlü olsun minik kuzenin.
bebişin nasıl?

burdayım geldim deli karı kız sekreterin yanıan gittim bide ona arattım asker hastanesini izne gi,tmiş dr ama randevu vermiyorlar önceden izne gitsede veriyorlar adam gidici demek yaa uffff

gidici derken anlamadım fatma.

125 dedi valla sordum sabah ama bilmiyordu:))))))))))))))))))))

he heeee adam neye uğradığını şaşırmıştır......

heyt bee havaya bak hele ingilizcesini konşturuyo heyy tosunum benim

Yaaa bildiğin gibi değil ne havası kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…