valla en son yine hilmiye kızmıştı bide kar yağıyordu. bide yiğit altına doğru vuruyordu. sonra ne oldu bilmiyorum..
iyiydi işte deli takmıştıyine bişeylere..
gelir şimdi ben geldim diye. onun teli kimsede yok unutmayalımda birimiz alalım
ek gıda dediğin 6.ayda başlıyor 2 ay alamazmısın izin yaa. neyse alamazsanda vicdan yapma millet 40 lı bebeği bırakıyor..
kiliseye gidip mum mu yaktınsize ne diyecegim...
gecen aksam ruyamda meryem anayi gordum bana ve anneme kusmustu.. bir kiliseye gidiyorum ruyamda ne anneme ne bana bakmiyor biz ona bakinca korkunc bir sey goruyoruz.. ole de uyandim ama kac gundur dusunuyorum bir adak adadimda unuttum mu diye
dun aksam hatirladim
10ekim gunu ..koca ile taksimdeydik hadi kilisiye girip mum yakalim dedi.. bende bebek icin mum yaktim..meger o gun hamileymisim 4 gun sonra testle ogrenmistim
sanirim o yuzden ruyama girdi cunku unutmustum ben
cok etkilendim
kızlar topiğin delisi nerde?
Kız bende herşeyini aldım biberon emzik bile hazırda anakucağının ne acelesi var, olmasa da olur..
Ya tekrar gidip mum dikmek gerekiyor dimi.. Ben hiç bilmiyorum ki.. Gidemem oraya çok uzak, bu arada Aslı ya hamileyken 23 Nisanda gidip kiliseye kadar da çıkmıştım, millet yolda halime şaşırmıştı , hey gidi günler hey o zamanlar ne kadar gençmişim..
Ya bana çokta masum gelmedi kızlar, ağladım seyrederken ama bu videolar yabancıların çektikleri, onlar anneyle bebeğin temasına çok önem verdikleri için bebeği anneye falan veriyorlar ama bizde durum farklı aldanmayın yani, bebeği 10 saniye anneye verip hemencecik alıyorlar yanından.. Sen orda iki saat dikişi bekliyorsun... Ablam ve bizim gelin yaptı, kaç tane arkadaşıma sordum onlarda aynı şekilde anlattı..
Bence fazla almayın kızlar, durunca kuruyorlar, bebeğin poposu acır..
öyküm kız fatma deli rüyalar görüyor saçma sapan bende güldüm geçen gün fatmayada çileğede şimdi de ben gördüm:))). çilek neden gelmedi. merak ettim bu arada..Senin rüyan bile bir enteresan Ağam...
amin canım öyle tabi.
bak ben de merak ettim şimdi ne 125 günü.
inşallah güzel haberler gelir.
çilek nerde ya. onun gibi bende rüyamda kocamı gördüm rus bir kadınla aldatıyordu beni. hemde umrunda değildim. sonra ben arabanın üstüne doğru koştum intahar edecem adam akamdan bağırıyor eyvahhh çocuğum gidecek daha bi sinirlendim kalktım uykudan patlattım bitane. yıkıldı gülmekten eşim. aklıma çilek geldi şimdi..
unnado da sebamed ürünleri %40 indirimli bilginize....
Geldim geldim...
Ya hem yoğunuz, hem burda trafo patladı, elektrikleri kestiler...
Özledim ama herkesi...
Büyük patron gelene kadar buralardayım merak etme...
Patladı gittiiii....
Hatun hava durumuna ve hilmiye kızmaktan patlayacak yakında zaten...
kızlar selaaaaaaamm..
biz geldik çok özledik siziii..
gezmelere gittik taa kayseriye minik kuzenimizi gördük geldik. onlar da bizi gördü :)
siz nasılsınız???
kahve içersen kızın tabi tepinir sürekli fazla içme
geç gelse bari big boss :)))))
kız gülme kız resmen yaşadım ya berbat bişey.. allah kimsenin yuvasını bozmasın. bide pişkinlerdi ki sorma diyorkikadına benimki 125 gn kaldı neye kaldı merak ettim..
kızlar selaaaaaaamm..
gezmelere gittik taa kayseriye minik kuzenimizi gördük geldik. onlar da bizi gördü :)
siz nasılsınız???
anaaaa geldi valla bize patlatacak şimdi.Patladı gittiiii....
Hatun hava durumuna ve hilmiye kızmaktan patlayacak yakında zaten...
ne ara konuştunuz aldın sende az değilsin hee .. beni ikinci plana atma fatmayı oyarım..ben dün aldım numarasını var bende.
alamam ege 2 aydan fazla yapıyor idare edeceklerini sanmıyorum.
amaaan dediğin gibi napıyım. kayınvalidem de 40 günlük bırakmış eşimi.
elden birşey gelmiyor.
hoşgeldinizzzzzzzzzzz nasılsınız . keyfin yerindedir.kızlar selaaaaaaamm..
siz nasılsınız???
şansa bak yaa. iyi bi dr buldun onu bile elinde tutamadınkiliseye gidip mum mu yaktın
burdayım geldim deli karıkız sekreterin yanıan gittim bide ona arattım asker hastanesini izne gi,tmiş dr ama randevu vermiyorlar önceden izne gitsede veriyorlar adam gidici demek yaa uffff
Çilek dün merak etmeyin bu aralar pek gelemeyeceğim demiş ama ????
İşleri mi yoğun onu bilmiyorum...Bi de bi atatürkçilük muhabbeti olmuş ya, ondan mı yoğunluktan mı bilmiyorum...
kızlar selaaaaaaamm..
siz nasılsınız???
burdayım geldim deli karıkız sekreterin yanıan gittim bide ona arattım asker hastanesini izne gi,tmiş dr ama randevu vermiyorlar önceden izne gitsede veriyorlar adam gidici demek yaa uffff
125 dedi valla sordum sabah ama bilmiyordu:))))))))))))))))))))
heyt bee havaya bak hele ingilizcesini konşturuyo heyy tosunum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?