tosunum felan bak aranızdaki muhabbet fazla samimi geldi bana senide 2013 haziran annelerine sürerim daha yumurtada can bile olamazsın. beni dellendirme fatmaaaheyt bee havaya bak hele ingilizcesini konşturuyo heyy tosunum benim
amann bende bugunaynı ruyadan gordum esım benı ogrencılerıyle aldatıyodu okula gıttım okulu bırbırıne kattım demek bu ara hepımız aynıyız sabah adamı tekmeledım kalk gıt yanımdan dıyee
unnado da sebamedlerde %40 indirim var almak isteenlere duyrulur
herkeze günaydıınnn
fazla duramicam hazırlık yapmam lazım ıspartaya gidicez eşim izinliymiş 23 nisandan dolayı benim sizden istediğim merveye söylermisiniz ben yasini okudum haberi olsun özelden msj atamadım nette sorun var o yüzden herkez kendine çok çok iyi baksın iyi tatiller diliyorum öpüyorum hepinizi
herkeze günaydıınnn
fazla duramicam hazırlık yapmam lazım ıspartaya gidicez eşim izinliymiş 23 nisandan dolayı benim sizden istediğim merveye söylermisiniz ben yasini okudum haberi olsun özelden msj atamadım nette sorun var o yüzden herkez kendine çok çok iyi baksın iyi tatiller diliyorum öpüyorum hepinizi
https://www.unnado.com/begin.php?ref=index.phpnerde bu indirim?
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün dün yine uçmuş sayfalar okuyamadım geçmişi felan
birazdan kaçıcaz hepimiz. sen totonu yeni kaldırdın yataktan yine demi.. bende 1 hafta sonra saat 1 de topiğe girip ay yeni kalktım diycem inadına:)))))))))))))günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün dün yine uçmuş sayfalar okuyamadım geçmişi felan
cnm özelden mesaj at unuturuz..herkeze günaydıınnn
ahaha çok güldüm ya annen gelir keserç benimkide halıları yıkamaya verdim diyo niye verdin anne yıkasaydı. dedim senin anan gelsin yıkasın mademKordonu kocası mı kestiii...
anammm, benim herif kesemez...
Adam benim tırnağımı bile kesemez ki, bebeğin kordonunu kessin...
Geçen banyoda uğraşıyorum iki büklüm ayak tırnağımı kesecem diye, ne uğraşıyon annen gelince ona kestir diyo...Sanki karnıma öyküyü annem koydu...
ooooooooooh biz karla cebelleşelim hasbam ıspartaya gezmeye gtisin ne bu yaaa:84::84: şaka kız benim yerimede gez olur mu
egeeeeeeeeeeeeeee çatla kızım patşla hemde fmg de de bende de öğretmen hattı var beleş beleş konuşcaaazzzz. ohhhhhhhh canıma değsin
hoşgeldiniz benim memleket nasıl soğuk mu oralar
Ohhh, hatun geziyo...
İyiyiz sen nasılsın...Kız ben işe zor gelip gitmeye başladım, sen gezmelere nasıl gidiyorsun...
tosunum felan bak aranızdaki muhabbet fazla samimi geldi bana senide 2013 haziran annelerine sürerim daha yumurtada can bile olamazsın. beni dellendirme fatmaaa
allah allah ne oluyor bize bee.. ay sen güzel tepki vermişsin ben yine sarıldım ayy kötüydü felan bu öküzde nimetten sanar kendini bak şimdi sinir oldum he
hoşgeldin canım özletiyosun vallla kız ne bu. girsene arada.
ömürlü olsun minik kuzenin.
bebişin nasıl?
gidici derken anlamadım fatma.
he heeee adam neye uğradığını şaşırmıştır......
Yaaa bildiğin gibi değilne havası kız.
evet hemşeriyiz canım birden kanım ısındı sanaaaa hemşerimiyiz kız.yok çok da soğuk değildi valla istanbuldan daha ılık bi hava vardı. ama dönüşte hava berbattı uçak kalkarken de inerken de gece döndük bide uçak düşecek sandım çok korktum
valla ne biliyim işte kızkardeşmin bebeği olmuştuya kuzu çok merak ettim bidaha gidemem kolay kolay diye bi cesaretle gittik geldik çok şükür bi sorun olmadı.
Kordonu kocası mı kestiii...
anammm, benim herif kesemez...
Adam benim tırnağımı bile kesemez ki, bebeğin kordonunu kessin...
Geçen banyoda uğraşıyorum iki büklüm ayak tırnağımı kesecem diye, ne uğraşıyon annen gelince ona kestir diyo...Sanki karnıma öyküyü annem koydu...
ahaha çok güldüm ya annen gelir keserç benimkide halıları yıkamaya verdim diyo niye verdin anne yıkasaydı. dedim senin anan gelsin yıkasın madem
günaydın hayırlı cumalar eşimin netteki işlerini yamak için girdim sizede selam vereyim dedim
çok işim var bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım her yer birbirine girdi
ne ara konuştunuz aldın sende az değilsin hee .. beni ikinci plana atma fatmayı oyarım..
Yok halı falan yıkattırmaz anneme..Zaten yıka dese, anam ehlikeyiftir benim..Parasını verir yıkatır, kendini yoramaz...
Kız çay içmeye bile mahalledeki cafeye gider hatun, evde demlemez kim uğraşacak der...
Benim halılar temiz allahtan onlarla uğraşmayacağım...Taşınırken yıkamaya vermiştim...Doğumdan önce de eşim evdeki halı yıkamayla yıkayıp koltukları falan da yıkayacak..Yeter onun temizliği zaten..
Yok halı falan yıkattırmaz anneme..Zaten yıka dese, anam ehlikeyiftir benim..Parasını verir yıkatır, kendini yoramaz...
Kız çay içmeye bile mahalledeki cafeye gider hatun, evde demlemez kim uğraşacak der...
Benim halılar temiz allahtan onlarla uğraşmayacağım...Taşınırken yıkamaya vermiştim...Doğumdan önce de eşim evdeki halı yıkamayla yıkayıp koltukları falan da yıkayacak..Yeter onun temizliği zaten..
aaa hemşerimiyiz kız.yok çok da soğuk değildi valla istanbuldan daha ılık bi hava vardı. ama dönüşte hava berbattı uçak kalkarken de inerken de gece döndük bide uçak düşecek sandım çok korktum
valla ne biliyim işte kızkardeşmin bebeği olmuştuya kuzu çok merak ettim bidaha gidemem kolay kolay diye bi cesaretle gittik geldik çok şükür bi sorun olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?