2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

heyt bee havaya bak hele ingilizcesini konşturuyo heyy tosunum benim
tosunum felan bak aranızdaki muhabbet fazla samimi geldi bana senide 2013 haziran annelerine sürerim daha yumurtada can bile olamazsın. beni dellendirme fatmaaa

amann bende bugunaynı ruyadan gordum esım benı ogrencılerıyle aldatıyodu okula gıttım okulu bırbırıne kattım demek bu ara hepımız aynıyız sabah adamı tekmeledım kalk gıt yanımdan dıyee

allah allah ne oluyor bize bee.. ay sen güzel tepki vermişsin ben yine sarıldım ayy kötüydü felan bu öküzde nimetten sanar kendini bak şimdi sinir oldum he

ooooooooooh biz karla cebelleşelim hasbam ıspartaya gezmeye gtisin ne bu yaaa:84::84: şaka kız benim yerimede gez olur mu

egeeeeeeeeeeeeeee çatla kızım patşla hemde fmg de de bende de öğretmen hattı var beleş beleş konuşcaaazzzz. ohhhhhhhh canıma değsin

iyi tatilllerrr

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün dün yine uçmuş sayfalar okuyamadım geçmişi felan
birazdan kaçıcaz hepimiz. sen totonu yeni kaldırdın yataktan yine demi.. bende 1 hafta sonra saat 1 de topiğe girip ay yeni kalktım diycem inadına:)))))))))))))

cnm özelden mesaj at unuturuz..

ahaha çok güldüm ya annen gelir keserç benimkide halıları yıkamaya verdim diyo niye verdin anne yıkasaydı. dedim senin anan gelsin yıkasın madem

tamam canım gezerim hepinizin yerine neyse ben kaçıyorum kendinize iyi bakın görüşürüüüzzzzzzz:79::79::79::79:

hoşgeldiniz benim memleket nasıl soğuk mu oralar

aaa hemşerimiyiz kız. yok çok da soğuk değildi valla istanbuldan daha ılık bi hava vardı. ama dönüşte hava berbattı uçak kalkarken de inerken de gece döndük bide uçak düşecek sandım çok korktum

Ohhh, hatun geziyo...
İyiyiz sen nasılsın...Kız ben işe zor gelip gitmeye başladım, sen gezmelere nasıl gidiyorsun...

valla ne biliyim işte kızkardeşmin bebeği olmuştuya kuzu çok merak ettim bidaha gidemem kolay kolay diye bi cesaretle gittik geldik çok şükür bi sorun olmadı.

günaydın hayırlı cumalar eşimin netteki işlerini yamak için girdim sizede selam vereyim dedim
çok işim var bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım her yer birbirine girdi

yani adamın tayini çıktı gidiyo buralardan demek

evet hemşeriyiz canım birden kanım ısındı sana

))))vallahi benim eşimde zor ikna oldu açıkcası doğuma girmeye)perde arkasında olacağı ve kesiği görmeyeceği konusunda anlaştı doktorumuzla))ama kordon kesme kısmını bilemem))zannetmiyorum ben eşimin o makası alacağını eline))ama ayak tırnaklarımı kesiyo zavallım hakkını yiyemicem...)

Son düzenleme:
ahaha çok güldüm ya annen gelir keserç benimkide halıları yıkamaya verdim diyo niye verdin anne yıkasaydı. dedim senin anan gelsin yıkasın madem

Yok halı falan yıkattırmaz anneme..Zaten yıka dese, anam ehlikeyiftir benim..Parasını verir yıkatır, kendini yoramaz...
Kız çay içmeye bile mahalledeki cafeye gider hatun, evde demlemez kim uğraşacak der...
Benim halılar temiz allahtan onlarla uğraşmayacağım...Taşınırken yıkamaya vermiştim...Doğumdan önce de eşim evdeki halı yıkamayla yıkayıp koltukları falan da yıkayacak..Yeter onun temizliği zaten..

ne ara konuştunuz aldın sende az değilsin hee .. beni ikinci plana atma fatmayı oyarım..

kız ben senin üstüne gül koklarmıyım hiç annnneeeeemmm....
dün aldım izne çıkınca merak ederim kızzz. kıyamam deli falan ama arkadaşımız napalım

ayyyy annen tam benim kafadan bende bazen çay yapmak istemedimmi misafirliğe gidesim gelir hilmi noldu birden dediğinda amaaaaaaaaan derim çayıda onlar demlesin

benım evde aldı basını gıdıyo bende halıları yıkamaya versemmı daha erkenmı yoksa :44::44:

İyi yapmışsın kız, ben fasatlığımdan diyom gez tabi...
Benim civan yasakladı ya, kendim gezemiyom, kimse gezmesin istiyorum...
Bebiş nasıl iyi mi...Süt kokuyordur şimdi o...Misss, miss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…