2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız ben senin üstüne gül koklarmıyım hiç annnneeeeemmm....
dün aldım izne çıkınca merak ederim kızzz. kıyamam deli falan ama arkadaşımız napalım

amaaaaaaaaaaaan şunalara bak hele piş şeyler napalım diyorlar hıh

günaydın hayırlı cumalar eşimin netteki işlerini yamak için girdim sizede selam vereyim dedim
çok işim var bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım her yer birbirine girdi

Günaydın canım....Çok yorma kendini, kolay gelsin..

Benim doktor sürekli eşime diyor, senin karı çok konuşuyor, ben bunla mı uğraşacam bebekle mi sen de geleceksin doğuma diye ama, benim herif girmemekte kararlı...Daya narkozu bayılt gitsin, sen niye uğraşıyon diyor doktora...

Benim arkadaşlar hep İstanbul Acıbadem ve Kadıköy Şifa da doğurdu ama dediğin gibi doktora gibi değişir herhalde, senin doktor süpermiş o zaman.. Bence sen düşün.. Ben ilk çocuğumu genel anestezi ile doğurdum, bunda da epidural düşünmedim benim psikolojim kaldırmaz o ortamı eşimde çok pimpirikli bayılır kalır oralarda ama bu iş ailede biter sen ve eşin için uygunsa bence de dilediğin gibi doğur, nasıl rahat etçeksen, ben epiduralden korkuyorum onun için yani, bşrde bende kan pıhtılaşması sorunu var epidural yapmıyorlar bize genelde.. Yani aslında tabi bunlar kişisel tercihler ama dediğin gibi önceden de konuşmakta fayda var..

ben de sizi özledim canımm. işlerden girebilsem bi izne çıkıyım da inşallah hep burda olcam. amin inşallah teyzesi ay minicikti bebiş yaa çok tatlıydı mevlüt okuttuk, inşallah darısı bizim bebişlerimize. ama kız kardeşimi tanıyamadım doğumdan sonra 4 kilo daha almış çok şaşırdım süt olsun diye habire yemek yiyo

erkin paşamız iyi çok şükür selin kuzucuk nasıl?

hoşbulduk ege yerinde çok şükür keyfim de kocam hastalandı yaa ona üzüldüm

bence erken yine kirlenir 2 hafta kala vermeyi düşünüyorum bende o zaman mis gibi kokar

yaa heyecan bastı ya canım sanıyorum yarın doguracam hersey bıtsın bende rahat edeyım dıyorum yoksa erken ustlerıne bısey orterım dıyorum mays bası gıbı verelımbence ne olur ne olmaz

bak fatma bu zamana kadar aramıza girmeye çalıştın sen üzülme diye fmg de dediki bu kıza numara verelim yazık oda konuşsun zaten toplandığımızda gelemedi felan dedi bende acıdım tamam dedim. biz sana bunları söylemiycektik ama sen çatla diyince bende dayanamadım..

yaa heyecan bastı ya canım sanıyorum yarın doguracam hersey bıtsın bende rahat edeyım dıyorum yoksa erken ustlerıne bısey orterım dıyorum mays bası gıbı verelımbence ne olur ne olmaz

üstlerini örtersek o olur işte herşey taze olsun istiyor insan.mayısın ilk haftası iyidir kardeş

ayyyy annen tam benim kafadan bende bazen çay yapmak istemedimmi misafirliğe gidesim gelir hilmi noldu birden dediğinda amaaaaaaaaan derim çayıda onlar demlesin

Kız sorma, benim annemi bi anlatsam var ya, hatun makyaj yapmadan dışarı çıkmaz..Tam izmir kokoşu...Ahh, bi de çile çekmicekmiş var ya, hiç yaşlanmazmış....
Tanımadığı insan yoktur, belediyede çalışıyordu geçen ay emekli oldu, her sabah simit atardı martılara, simitçisi bu gelmeyince merak edermiş...
Piyangocusu vardır, gider muhabbet eder, adamla çay içerler ayak üstü....
Karıyı bi görsen, devletin başına getirsen devleti bile idare edicekkk....
Burda yazdıklarımı bigörse, bi bilgisayarı biraz zayıf o kadar...Yine de benle msn.den görüşecek kadar biliyo onu da...

hahahahaaaayyyyyy siz bensiz yapamazsınız

hehehe annen çalı gibiymiş desene süpermiş ayyyy... kız kuzu merak ettim görümcenmiydin eltinmiydi erkek bebek istiyordu ya dra gitmiyordu ne oldu o

şu toplantınızdaki resminiz var bende pc me kaydetmiştim baktıkça gülesim geliyo ege ve fmg yeeeeeee

sabah beri kulübün üst reklamında pizza görüp duruyorum canım çekti olmaz ki böyle masus mu koyuyorlar yaw

Güzelim bu saatte canın nasıl çekti pizza ya...

Kızlar benim şu anlayışsız arkadaşlardan biri aradı bana gelcekmiş, kızı en az 5 kere reddettim artık gel dedim napim.. Ne kadar anlayışsız ya bunlar.. Birde dalga geçer gibi diyor ki hazırlık yapma, bende dedim zaten yapamam evde malzemem yok.. Şaka gibi ya doktor yat dedi diyorum millete hala hazırlık yapma diyor... Yapmıycam tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…