kız ben senin üstüne gül koklarmıyım hiç annnneeeeemmm....
dün aldım izne çıkınca merak ederim kızzz. kıyamam deli falan ama arkadaşımız napalım
yani adamın tayini çıktı gidiyo buralardan demek
benım evde aldı basını gıdıyo bende halıları yıkamaya versemmı daha erkenmı yoksa :44::44:
günaydın hayırlı cumalar eşimin netteki işlerini yamak için girdim sizede selam vereyim dedim
çok işim var bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım her yer birbirine girdi
))))vallahi benim eşimde zor ikna oldu açıkcası doğuma girmeye )perde arkasında olacağı ve kesiği görmeyeceği konusunda anlaştı doktorumuzla ))ama kordon kesme kısmını bilemem ))zannetmiyorum ben eşimin o makası alacağını eline ))ama ayak tırnaklarımı kesiyo zavallım hakkını yiyemicem... )
amaaaaaaaaaaaan şunalara bak hele piş şeyler napalım diyorlar hıh
tatlım bunu doktorunla konuşmalısın tabi biz eşimle iyice konuştuk bunu doktorumla..eşim de giricek doğuma videonuzu makinanızı hazırlayın dedi doktorumuz.videolar izletti.bu şekilde olucak kendini hazırlamam açısından malime gönderdi bi kaçtane.
sanırım doktorla alakalı ve de hastaneyle.?????
geçen sene kuzencim suda doğurdu mesela istanbulda.videosu süperdi kordonunu eniştemiz kesti.yani bu tarz doğumlar çok artık türkiyede.
hoşgeldin canım özletiyosun vallla kız ne bu. girsene arada.
ömürlü olsun minik kuzenin.
bebişin nasıl?
gidici derken anlamadım fatma.
he heeee adam neye uğradığını şaşırmıştır......
Yaaa bildiğin gibi değilne havası kız.
anaaaa geldi valla bize patlatacak şimdi.
ne ara konuştunuz aldın sende az değilsin hee .. beni ikinci plana atma fatmayı oyarım..
hoşgeldinizzzzzzzzzzz nasılsınız . keyfin yerindedir.
şansa bak yaa. iyi bi dr buldun onu bile elinde tutamadın
ben aradım şimdi açmadı belki uyuyordur. tel görünce girer. sanmam dünkü olaylardan olacağını be.
bence erken yine kirlenir 2 hafta kala vermeyi düşünüyorum bende o zaman mis gibi kokar
benim için bi ölü artıkölcek gibi demişin gidici falan ne biliyim.
noooldu alındın mı?
ooooooooooh biz karla cebelleşelim hasbam ıspartaya gezmeye gtisin ne bu yaaa:84::84: şaka kız benim yerimede gez olur mu
egeeeeeeeeeeeeeee çatla kızım patşla hemde fmg de de bende de öğretmen hattı var beleş beleş konuşcaaazzzz. ohhhhhhhh canıma değsin
yaa heyecan bastı ya canım sanıyorum yarın doguracam hersey bıtsın bende rahat edeyım dıyorum yoksa erken ustlerıne bısey orterım dıyorum mays bası gıbı verelımbence ne olur ne olmaz
ayyyy annen tam benim kafadan bende bazen çay yapmak istemedimmi misafirliğe gidesim gelir hilmi noldu birden dediğinda amaaaaaaaaan derim çayıda onlar demlesin
bak fatma bu zamana kadar aramıza girmeye çalıştın sen üzülme diye fmg de dediki bu kıza numara verelim yazık oda konuşsun zaten toplandığımızda gelemedi felan dedi bende acıdım tamam dedim. biz sana bunları söylemiycektik ama sen çatla diyince bende dayanamadım..
benım evde aldı basını gıdıyo bende halıları yıkamaya versemmı daha erkenmı yoksa :44::44:
üstlerini örtersek o olur işte herşey taze olsun istiyor insan.mayısın ilk haftası iyidir kardeş
Kız sorma, benim annemi bi anlatsam var ya, hatun makyaj yapmadan dışarı çıkmaz..Tam izmir kokoşu...Ahh, bi de çile çekmicekmiş var ya, hiç yaşlanmazmış....
Tanımadığı insan yoktur, belediyede çalışıyordu geçen ay emekli oldu, her sabah simit atardı martılara, simitçisi bu gelmeyince merak edermiş...
Piyangocusu vardır, gider muhabbet eder, adamla çay içerler ayak üstü....
Karıyı bi görsen, devletin başına getirsen devleti bile idare edicekkk....
Burda yazdıklarımı bigörse, bi bilgisayarı biraz zayıf o kadar...Yine de benle msn.den görüşecek kadar biliyo onu da...
tabı ya cıksın aradan canım ne kalıyo surda doguma dımı yaa :)) senın kacına gorunuyo dogum
sabah beri kulübün üst reklamında pizza görüp duruyorum canım çekti olmaz ki böyle masus mu koyuyorlar yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?