Güzelim bu saatte canın nasıl çekti pizza ya...
Kızlar benim şu anlayışsız arkadaşlardan biri aradı bana gelcekmiş, kızı en az 5 kere reddettim artık gel dedim napim.. Ne kadar anlayışsız ya bunlar.. Birde dalga geçer gibi diyor ki hazırlık yapma, bende dedim zaten yapamam evde malzemem yok.. Şaka gibi ya doktor yat dedi diyorum millete hala hazırlık yapma diyor... Yapmıycam tabi...
selam herkeseeee
nasılsınız bakalım?
merve bugün giremeyecekti int. dimi bilgisayarı gittigi için
nasıl haber vercez yasini okuduğumuzu?:26: :44:
hehehe annen çalı gibiymiş desenesüpermiş ayyyy... kız kuzu merak ettim görümcenmiydin eltinmiydi erkek bebek istiyordu ya dra gitmiyordu ne oldu o
şu toplantınızdaki resminiz var bende pc me kaydetmiştim baktıkça gülesim geliyo ege ve fmg yeeeeeee
Kızlar benim şu anlayışsız arkadaşlardan biri aradı bana gelcekmiş, kızı en az 5 kere reddettim artık gel dedim napim.. Ne kadar anlayışsız ya bunlar.. Birde dalga geçer gibi diyor ki hazırlık yapma, bende dedim zaten yapamam evde malzemem yok.. Şaka gibi ya doktor yat dedi diyorum millete hala hazırlık yapma diyor... Yapmıycam tabi...
kız oykum gelince sende desene yaa bi kap yemek yapda öle git diye desene kız noluuuuuuuuuuuuuuuuuur
o niye ki kıskanç karı gelemedin diye di mi?
benim hesaplayıcıda 4 haziran diyor ama sezaryen olursa mayıs sonu olur belli değil daha 34 e gircem pazar günü:26:
kız oykum gelince sende desene yaa bi kap yemek yapda öle git diye desene kız noluuuuuuuuuuuuuuuuuur
ozelden mesaj at canım
ara tatlımm kız canım pızza cektı ben cıkamıyorum gelırken bana kucuk bıtane alsana degelıyosa barı bısey getırsınn
benim hesaplayıcıda 4 haziran diyor ama sezaryen olursa mayıs sonu olur belli değil daha 34 e gircem pazar günü:26:
Kız benim doğum da 4 haziranda...
ara tatlımm kız canım pızza cektı ben cıkamıyorum gelırken bana kucuk bıtane alsana degelıyosa barı bısey getırsınn
yok onu da diyemez heralde baksana reddedememiş bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?