2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkeseeee
nasılsınız bakalım?
merve bugün giremeyecekti int. dimi bilgisayarı gittigi için
nasıl haber vercez yasini okuduğumuzu?:26: :44:

kızlar dıkkatımı cektı toplam 19 kısı var suan topıkte konusan 4 5 kısıyız arkadaslar sızlerde bır konu acabırsınız konusabılırsınz yalnızlık cekmeyın eglence kanalı burası herkese acık

daha canım neler neler çekiyorda burda olmaz şimdi

kız oykum gelince sende desene yaa bi kap yemek yapda öle git diye desene kız noluuuuuuuuuuuuuuuuuur

ara tatlımm kız canım pızza cektı ben cıkamıyorum gelırken bana kucuk bıtane alsana de gelıyosa barı bısey getırsınn

kız oykum gelince sende desene yaa bi kap yemek yapda öle git diye desene kız noluuuuuuuuuuuuuuuuuur

Ben onlar kadar yüzsüz değilim kız nasıl diyim.. Bu arkadaşlar zamanında hemileyken, 3 arkadaş aynı anda hamileydi, biz evden herkes 1 çeşit bişey yapar götürürdü onlar hazırlık yapmasın diye.. geçen ay bana geldiler hepsinin el kol boş.. Şaka gibi. İnsan bir simit alır.. Hadi o zaman riskli bir durum yoktu,şimdi istirahat ediyorum diyorum hala bana hazırlık diyor ya deli mi ne?

Hayret bişey yaaa....
Müsait değilim, bugün dktor kontrolüm var deseydin keşke....
Benim kaynanalar gibi, geçen gelip 15 gün kaldılar evi hallaç pamuğuna çevirip gittiler o geldi aklımaa...

google a bile bahar gelmiş bizim burada tık yok
birde sabah bi abla gelirken hastaneye ugrmış.. hastanenin bahçesinde biri yukarı bakıp bakıp helal olsun daha buraya yaz gelicek tövbe yarabbim yaaa

ara tatlımm kız canım pızza cektı ben cıkamıyorum gelırken bana kucuk bıtane alsana de gelıyosa barı bısey getırsınn

yok onu da diyemez heralde baksana reddedememiş bile

Hayatta diyemem aynen Selin in dediği gibi.. Eşimde dediki al battaniyeni, yastığını geldiğinde yattığını görsün.. Çay bile yapma kafanı kırarım diyor.. Ya kaç kez anlatmak lazım bunlara anlamadım ki, beni biri bir bahaneyle reddetse ben tekrar davet edene kadar beklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…