özelden msj attım canımcım ama sonra aklıma geldi
bilg. olmayınca okuyamayacak ki özel msjıda :26:
canı pizza çeken benim ama bana da kisme gelmiyoo
ben de sizi özledim canımm. işlerden girebilsem bi izne çıkıyım da inşallah hep burda olcam. amin inşallah teyzesi ay minicikti bebiş yaa çok tatlıydı mevlüt okuttuk, inşallah darısı bizim bebişlerimize. ama kız kardeşimi tanıyamadım doğumdan sonra 4 kilo daha almış çok şaşırdım süt olsun diye habire yemek yiyo
erkin paşamız iyi çok şükür selin kuzucuk nasıl?
bak fatma bu zamana kadar aramıza girmeye çalıştın sen üzülme diye fmg de dediki bu kıza numara verelim yazık oda konuşsun zaten toplandığımızda gelemedi felan dedi bende acıdım tamam dedim. biz sana bunları söylemiycektik ama sen çatla diyince bende dayanamadım..
hahahahaaaayyyyyysiz bensiz yapamazsınız
ne yalan diyim kıskandım tabiiii:84::84::84: ama ne biliyim yüzünüze bakınca gülesim çok gelio
ee senınkınede az kalmıss hadı bakalım bebıkler yollara dustu gelıyolar :))
Ben onlar kadar yüzsüz değilim kız nasıl diyim.. Bu arkadaşlar zamanında hemileyken, 3 arkadaş aynı anda hamileydi, biz evden herkes 1 çeşit bişey yapar götürürdü onlar hazırlık yapmasın diye.. geçen ay bana geldiler hepsinin el kol boş.. Şaka gibi. İnsan bir simit alır.. Hadi o zaman riskli bir durum yoktu,şimdi istirahat ediyorum diyorum hala bana hazırlık diyor ya deli mi ne?
Hayret bişey yaaa....
Müsait değilim, bugün dktor kontrolüm var deseydin keşke....
Benim kaynanalar gibi, geçen gelip 15 gün kaldılar evi hallaç pamuğuna çevirip gittiler o geldi aklımaa...
dur kız heycan yaptım senin cümlene kalim pır pır oldu birden
yapma kız git pastaneden bişeyler al kahve yap oturun beraberce yiyin manyak ya sinir oldum.. Sakın kalkma yerinden döverim heeeeeeegüzelim bu saatte canın nasıl çekti pizza ya...
Kızlar benim şu anlayışsız arkadaşlardan biri aradı bana gelcekmiş, kızı en az 5 kere reddettim artık gel dedim napim.. Ne kadar anlayışsız ya bunlar.. Birde dalga geçer gibi diyor ki hazırlık yapma, bende dedim zaten yapamam evde malzemem yok.. şaka gibi ya doktor yat dedi diyorum millete hala hazırlık yapma diyor... Yapmıycam tabi...
günaydın kıslarr
herkse iyidir umarım kuzu nasılsın canım
günaydın kıslarr
herkse iyidir umarım kuzu nasılsın canım
google a bile bahar gelmiş bizim burada tık yok
birde sabah bi abla gelirken hastaneye ugrmış.. hastanenin bahçesinde biri yukarı bakıp bakıp helal olsun daha buraya yaz gelicek tövbe yarabbim yaaa
kızlar ıp cimiz geldi bilgisayarım virüs gönderiomuşkk dan başka da sitede değilim şuan sizin de bilginize ben çıkıyorum tırstım
fmg kızz yok mu yeni resmin koysana az bakayım:
yapma kız git pastaneden bişeyler al kahve yap oturun beraberce yiyin manyak ya sinir oldum.. Sakın kalkma yerinden döverim heeeeeee
günaydın derken bizde öğlen yemeğine gidicektik maşallahhhhhhhh
kız buraya girene kadar suratsızım sonrasında neşeleniyorum bomba gibiyiz maşalla
kızlar boyacı boya rengi sordu kumbeji dedim iyimi..
oy fatma süpersın google bıle bahar gelmıs super esprıı
yok yok duasını bugun yapıcaktı o merak etme
sen hangı memleketsın malatyaysa hemen sana getıreyım :))hızır servıss
yok yok duasını bugun yapıcaktı o merak etme
sen hangı memleketsın malatyaysa hemen sana getıreyım :))hızır servıss
bölelerine bizim orda eli boş gönlü hoş deniliyor...
koycam ben sana resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?