2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ıp cimiz geldi bilgisayarım virüs gönderiomuş kk dan başka da sitede değilim şuan sizin de bilginize ben çıkıyorum tırstım

iyi o da canım çok şükür bir yaramazlık yok.

he heeeeee.....

hahahahaaaayyyyyy siz bensiz yapamazsınız

ne yalan diyim kıskandım tabiiii:84::84::84: ama ne biliyim yüzünüze bakınca gülesim çok gelio

gül canım tutma kendini.

bölelerine bizim orda eli boş gönlü hoş deniliyor...

Hayret bişey yaaa....
Müsait değilim, bugün dktor kontrolüm var deseydin keşke....
Benim kaynanalar gibi, geçen gelip 15 gün kaldılar evi hallaç pamuğuna çevirip gittiler o geldi aklımaa...

Oooo seninkiler enteresandı zaten canım.. Hemde yatılı geldiler.. Ya 5 kez gelme dedim artık gelsinde çenesi kapansın napim.. Yoksa kurtuluş yok..

yapma kız git pastaneden bişeyler al kahve yap oturun beraberce yiyin manyak ya sinir oldum.. Sakın kalkma yerinden döverim heeeeeee

günaydın kıslarr

herkse iyidir umarım kuzu nasılsın canım

günaydın derken bizde öğlen yemeğine gidicektik maşallahhhhhhhh
kız buraya girene kadar suratsızım sonrasında neşeleniyorum bomba gibiyiz maşalla

kızlar boyacı boya rengi sordu kumbeji dedim iyimi..

günaydın kıslarr

herkse iyidir umarım kuzu nasılsın canım

İyiyim canım sen nasılsın.....
Suyun ne alemde, gidiyor musun doktoraaa...
Benim doktor sızıntı oluyor mu dedi ??? Sızıntı nasıl oluyor bilmiyom ki ben....
Suyun azalmıştı ya senin de, korkuyorum valla bu aralar doğuracam diyee..Korkunun dışında iyiyim ama..
İnşallah erken doğurmayız...
Bugün bodrumdan gelecek güzel haberleri bekliyoruz bakalım..İnşallah güzel haberlerle gelir de moral olur hepimize..

Yapmıycam valla, gelirken alsın bişeyler ben zaten alamam sitede oturuyom kız ben ekmek alcak bile yer yok burda ben haftalık alıyorum herşeyi.. zaten şekerden dolayı pastane ürünü de yiyemem ben.. Valla gelsin çay koyarım, yanında bişey yemek isterse kendi bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…