2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim senin kadar kimse üzülemez ama inan çok üzüldüm.şimdi biz ne söylesek sana bir faydası olmayacak , inanmayacaksın biliyorum. çok zor bir durum ama Allahtan umut kesilmez diyeceğim ben sana. dualarımda olacaksın buna inan.burdaki herkesinde dualarındasın zaten biliyorsun. ama sende bizi arada da olsa haberdar et.tamamen bırakma bizi. her şey çok iyi olacaak inşallah.öyle umut ediyorum

ya canım ne diyeceğimi bilemiyorum... inan gözlerim doldu yazını okuduğum zaman... siteden ayrılma sen bizimle moral buluyorsan gelmeye devam et, tek başına belki daha çok bunalıma gireceksin... lütfen yapma bunu... yeni doğan bebekler sorunlı olduklarında ameliyat olabiliyorlarcanım ve çoğuınun sonucu güzel oluyor... sen dua et, inan biz senin için 2 kere dua edicez... moralini bozma , bebepğinin sana ihtiyacı var, sen ne kadar moralli olursan o kadar rahat girersin doğuma... eğer o zamana kadar gelişimini tamamlammışsa doğmasnda bi sakınca yok zaten doktor 34.haftada eğer müsaitse bebek, alıcak değil mi? tüm dualarımız seninle... biliyorum seni anlamak için senin yerinde olmak lazım ama inan anlamaya çalışıyorz seni... Allah'tan ümit kesilmez bakarsın hastaneye kötü girer iyi çıkarsın... Rabbim yâr ve yardımcınz olsn canım...

Allah'ım bu ne kötü haberler üstüste kızlar bozmayın morallerinizi yaa

esqer senin neyin var canım okumadım ben geçmişi

Son düzenleme:
kızlar size çok acil bi sorum olacak!!31. haftaya girdik ve ben dün ve bugün çamaşırımda 2 damla kan gördüm..bu akşam doktora gidiyorum 5 ten sonra randevum...başına böle bişey gelen oldu mu acaba?
bebişin hareketlerinde bi azalma yok şükür ama psikolojik mi bilmiyorum hafif bi batma var gibi hissediyorum..dün bi de üzüldüm ve yoruldum biraz..şu anda da iş yerindeyim...kafam çok kötü dağıldı...korkuyorum ama kanamam çok çok az dediğim gibi 2 damla bi şey...bana moral verin lütfen..

bodrumcumm çok ama çok üzüldüm allah acıl dıfalar versın dualarımız hep senınle ve oglunla ınsallah duzelır ve saglıgına kavusur allahtan umut kesılmez canım bakarsın bıren duzelır rahatsılıgı bız herzaman yanındayız ıyce kendını kapatma ayrılma sıteden senın oglun bızımde yavrumuzz
adualarımız hep senınle allaha emanet olun....

cnm cok uzuldum..o beklediigmz mucize dogumdan sonra gercekleşir inş..allaha bol bol dua edelim yapabilcegimz en gusel sey bu..
cnm yıyodum ama bundan sonra daha vok yicem demekki..ewet bende anlamıorum onu tanıdıgım biri gunde 1 abrdak filan içerm dıodu midesi bulanırmıs hamıleyken sudan we suyu filnda hiç azalmamiş..bende içiorum bolcana ama olca warsa oluo demkki

canım o tarz şeyler hepimizin başına geldi hemen hemen, eğer bebişinde sorun yoksa, moral bozukluğundan kendini yormandan ve ilişki sonrasından olabilir... bol bol dinleneceksin... doktora da git tabi ihmal etme ama korkulcak bişi yok bana göre...

canım oluyormus boyle seyler uzulme doktoruna bı sor yınede ben cok duydum bıraz fazla ayakta durma olur bu haftalarda allah yardımcın olsun

Allah'ım bu ne kötü haberler üstüste kızlar bozmayın morallerinizi yaa

esqer senin neyin var canım okumadım ben geçmişi

cnm bebegimin AC si 2 hafta geriden gelıomus suyum azalmiş..doktor omega 3 werdi bol su iç dedi..aslında hep 1 hafta geriydi usg ye gore ama doktr olabilir demişti sorun olmaz demişti dunde 2 hafta deyınce ben cok usuldum 10 gunden fazlası normal deil die biliorum cunku..15 gun sonra tekrar gel takibe alcaz dedi inş ii seyler duyarım

esqer gecmıs olsunsanada canım bol bol su ıc ınsallah senınkıde duzelır allah yardımcımız olsun

suyun azsa bolll su içeceksin canım geriden gelmesini takibe laırsa doktor bişe olmaz , benim de arkadaşımın 12 gün geriden gidiyor bebeği doktor bişey olmaz yemene dikkat edeceksn demiş... bebeğe yarayan şeyler ye, bol süt iç, fıındık badem ceviz falan ye muz ye bunları ye eminim dzelir..

cnm işte benmde anlamadıgım o sutum meyvem hiç eksik olmuo zaten en cok bnları yıyorum ama anlam weremedm..inş dedginz gibi yakalarız haftamızı bi sorun olmaz saglıklı dogsunda kiloyu yine alır zaten dogumdan sonra

acaba tansiyon sorunun var da o mu bebeğe besin gitmesini engelliyor? gece yatarken sol tarafına yatmaya özen göster canım daha iyi besleniyormuş bebek öyle...

bodrum inan çok üzüldüm, ama hiçbir zaman moralini bozma. doktorlar neler söylüyor ama sonrasında sorunsuz bebekler doğabiliyor, inan bana bunu yakınlarımdan o kadar çok duydum ki, inanıyorum senin bebeğin de öyle olacak, problemsiz bir şekilde kucağına alacaksın inşallah...

kızlar içimi rahatlattınız umarım ciddi bişey yoktur...hemen arayıp randevumu aldım bu akşam doktora da bi göstereyim de sonrasında üzülmeyelim...teşekkür ederim cevaplarınız için..
hakkaten yorgunluktan sanırım dünden beri ayaktayım..şimdi de işyerinde koşturuyorm..ayyy hayırlısıyla kurtulalım inşallah..
bodrum arkadaşımızın da Allah yardımcısı olsun tıp çok ilerledi artık inşallah ameliyatla hallolur bebişinin hastalığı da tekrar döner aramıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…