kızlar merhaba..düne aldılar randevumuzu erken gittik..malesef güzel haberlerle dönmeyi cok istiyordum..bi mucize olsun cok istiyordum ama yokdüzelmedi düzelmiycek cocugum. böle devam edicek ve dogunca ne oldugu anlaşılcak..bagırsaklarda mekanik bi sorun varsa midesinden yer acıp ordan vericekler kakasını cok kötü yaa..yani doktorda dedi iyi düzelmiş dememi bekliyosun biliyorum dedi ama malesef dedi..hazırlık olman lazım dedi..yani benim oglum dogar dogmaz ameliyata alınıcak ve kaç ameliyat gecircek belli bile degil..moralim cok cok bozuk..o yüzden bidaha buraya giripde sizi de sıkmak istemiyorum gercekten..cünkü biliyorum benimle beraber üzülenler var aranızda..doguma gelince..34.haftadn önce almam dedi..cünkü ameliyata hazırlıklı olması lazım dedi..yani büyük ihitmal 34.haftada durumuna bakılacak kaldırabilcek durumdaysa alıcak, degilse biraz daha bekliycek..ki 34.hafta nekadar erken biliyosunuz oglumun gelişimi bile yavaşlamış görünüyor ki cok iyidi boyu posu hep cok iyidi yani kızlar cok cok üzgünüm..ve burdan depresyonum bunalımımla daha da kimseyi üzmek istemiyorum..allah hepinizden razı olsun..benim için dualar ettiniz hepiniz destek oldunuz..ama ben de burdan haberler verip sizi sıkmak istemiyorum artık..o yüzden siteden ayrılıyorum..güzel haberlerinizi almak için giricem bundan sonra..sizi cok seviyorum, inşlalhh kimse benim gibi yada daha kötü bi durumla karşılaşmaz tek dilegim bu..herkese saglıklı dogumlar ve bebekler diliyorum...hoşcakalın...
kızlar merhaba..düne aldılar randevumuzu erken gittik..malesef güzel haberlerle dönmeyi cok istiyordum..bi mucize olsun cok istiyordum ama yokdüzelmedi düzelmiycek cocugum. böle devam edicek ve dogunca ne oldugu anlaşılcak..bagırsaklarda mekanik bi sorun varsa midesinden yer acıp ordan vericekler kakasını cok kötü yaa..yani doktorda dedi iyi düzelmiş dememi bekliyosun biliyorum dedi ama malesef dedi..hazırlık olman lazım dedi..yani benim oglum dogar dogmaz ameliyata alınıcak ve kaç ameliyat gecircek belli bile degil..moralim cok cok bozuk..o yüzden bidaha buraya giripde sizi de sıkmak istemiyorum gercekten..cünkü biliyorum benimle beraber üzülenler var aranızda..doguma gelince..34.haftadn önce almam dedi..cünkü ameliyata hazırlıklı olması lazım dedi..yani büyük ihitmal 34.haftada durumuna bakılacak kaldırabilcek durumdaysa alıcak, degilse biraz daha bekliycek..ki 34.hafta nekadar erken biliyosunuz oglumun gelişimi bile yavaşlamış görünüyor ki cok iyidi boyu posu hep cok iyidi yani kızlar cok cok üzgünüm..ve burdan depresyonum bunalımımla daha da kimseyi üzmek istemiyorum..allah hepinizden razı olsun..benim için dualar ettiniz hepiniz destek oldunuz..ama ben de burdan haberler verip sizi sıkmak istemiyorum artık..o yüzden siteden ayrılıyorum..güzel haberlerinizi almak için giricem bundan sonra..sizi cok seviyorum, inşlalhh kimse benim gibi yada daha kötü bi durumla karşılaşmaz tek dilegim bu..herkese saglıklı dogumlar ve bebekler diliyorum...hoşcakalın...
cnm cok uzuldum..o beklediigmz mucize dogumdan sonra gercekleşir inş..allaha bol bol dua edelim yapabilcegimz en gusel sey bu..kızlar merhaba..düne aldılar randevumuzu erken gittik..malesef güzel haberlerle dönmeyi cok istiyordum..bi mucize olsun cok istiyordum ama yokdüzelmedi düzelmiycek cocugum. böle devam edicek ve dogunca ne oldugu anlaşılcak..bagırsaklarda mekanik bi sorun varsa midesinden yer acıp ordan vericekler kakasını cok kötü yaa..yani doktorda dedi iyi düzelmiş dememi bekliyosun biliyorum dedi ama malesef dedi..hazırlık olman lazım dedi..yani benim oglum dogar dogmaz ameliyata alınıcak ve kaç ameliyat gecircek belli bile degil..moralim cok cok bozuk..o yüzden bidaha buraya giripde sizi de sıkmak istemiyorum gercekten..cünkü biliyorum benimle beraber üzülenler var aranızda..doguma gelince..34.haftadn önce almam dedi..cünkü ameliyata hazırlıklı olması lazım dedi..yani büyük ihitmal 34.haftada durumuna bakılacak kaldırabilcek durumdaysa alıcak, degilse biraz daha bekliycek..ki 34.hafta nekadar erken biliyosunuz oglumun gelişimi bile yavaşlamış görünüyor ki cok iyidi boyu posu hep cok iyidi yani kızlar cok cok üzgünüm..ve burdan depresyonum bunalımımla daha da kimseyi üzmek istemiyorum..allah hepinizden razı olsun..benim için dualar ettiniz hepiniz destek oldunuz..ama ben de burdan haberler verip sizi sıkmak istemiyorum artık..o yüzden siteden ayrılıyorum..güzel haberlerinizi almak için giricem bundan sonra..sizi cok seviyorum, inşlalhh kimse benim gibi yada daha kötü bi durumla karşılaşmaz tek dilegim bu..herkese saglıklı dogumlar ve bebekler diliyorum...hoşcakalın...
cnm yıyodum ama bundan sonra daha vok yicem demekki..ewet bende anlamıorum onu tanıdıgım biri gunde 1 abrdak filan içerm dıodu midesi bulanırmıs hamıleyken sudan we suyu filnda hiç azalmamiş..bende içiorum bolcana ama olca warsa oluo demkkicanım benim senin bebiş yakalar bol bol ceviz ve varsa hurma yee gerçekten faydalı bize kilo yapmıyoo bebeişe yarıyoo gelişimi açısndanda çok faydalı suyun azlığına ben anlam veremiyorum bi arkadaşımda çok su içer hatta benden çok ama onunda suyu azmış benimkide gölde yüzüyor dua et ve dediğim gibi ceviz incir ve muhakkak hurma yee
kızlar size çok acil bi sorum olacak!!31. haftaya girdik ve ben dün ve bugün çamaşırımda 2 damla kan gördüm..bu akşam doktora gidiyorum 5 ten sonra randevum...başına böle bişey gelen oldu mu acaba?
bebişin hareketlerinde bi azalma yok şükür ama psikolojik mi bilmiyorum hafif bi batma var gibi hissediyorum..dün bi de üzüldüm ve yoruldum biraz..şu anda da iş yerindeyim...kafam çok kötü dağıldı...korkuyorum ama kanamam çok çok az dediğim gibi 2 damla bi şey...bana moral verin lütfen..
kızlar size çok acil bi sorum olacak!!31. haftaya girdik ve ben dün ve bugün çamaşırımda 2 damla kan gördüm..bu akşam doktora gidiyorum 5 ten sonra randevum...başına böle bişey gelen oldu mu acaba?
bebişin hareketlerinde bi azalma yok şükür ama psikolojik mi bilmiyorum hafif bi batma var gibi hissediyorum..dün bi de üzüldüm ve yoruldum biraz..şu anda da iş yerindeyim...kafam çok kötü dağıldı...korkuyorum ama kanamam çok çok az dediğim gibi 2 damla bi şey...bana moral verin lütfen..
Allah'ım bu ne kötü haberler üstüstekızlar bozmayın morallerinizi yaa
esqer senin neyin var canım okumadım ben geçmişi
cnm cok uzuldum..o beklediigmz mucize dogumdan sonra gercekleşir inş..allaha bol bol dua edelim yapabilcegimz en gusel sey bu..
cnm yıyodum ama bundan sonra daha vok yicem demekki..ewet bende anlamıorum onu tanıdıgım biri gunde 1 abrdak filan içerm dıodu midesi bulanırmıs hamıleyken sudan we suyu filnda hiç azalmamiş..bende içiorum bolcana ama olca warsa oluo demkki
esqer gecmıs olsunsanada canım bol bol su ıc ınsallah senınkıde duzelır allah yardımcımız olsun
cnm bebegimin AC si 2 hafta geriden gelıomussuyum azalmiş..doktor omega 3 werdi bol su iç dedi..aslında hep 1 hafta geriydi usg ye gore ama doktr olabilir demişti sorun olmaz demişti dunde 2 hafta deyınce ben cok usuldum 10 gunden fazlası normal deil die biliorum cunku..15 gun sonra tekrar gel takibe alcaz dedi inş ii seyler duyarım
kızlar ne oluyor bize böyle yaaaaa. nazarmı olduk toptan ne? Allah hepimizi korusun inşallah. kendinizi de bol bol okuyun bu arada.
suyun azsa bolll su içeceksin canım geriden gelmesini takibe laırsa doktor bişe olmaz , benim de arkadaşımın 12 gün geriden gidiyor bebeği doktor bişey olmaz yemene dikkat edeceksn demiş... bebeğe yarayan şeyler ye, bol süt iç, fıındık badem ceviz falan ye muz ye bunları ye eminim dzelir..
cnm işte benmde anlamadıgım o sutum meyvem hiç eksik olmuo zaten en cok bnları yıyorum ama anlam weremedm..inş dedginz gibi yakalarız haftamızı bi sorun olmaz saglıklı dogsunda kiloyu yine alır zaten dogumdan sonra
ya arkadaşlar ben de sağ yanıma hiç yatamıyorum, çok kötü midem yakıyor. Sol yanıma yatınca problem yok, gayet rahat bir şekilde yatabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?