2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bayanlar aslında tünaydın dün akşam bi kabus başladı sabaha kadar sürdü dün akşam üstü çarşıdaydım 17 00 gibi karnım bir kasıldı bankamatik önündeydim kıpırdayamadım bile eşim geldi hastaneye gittik meğer benim oluş doğum pozisyonunu almış 2 defa nst ye bağlandım sancılarım çıktı birazda iri benim bebiş 31 hafta olması gerekirken 34 haftalık falan çıktı 2300 gr olmuş gece boyunca hiç uyumadım şimdi kalktım hala sancım devam ediyo kendi doktoruma gidicem inşallah erken doğum olmaz

ayyy canım geçmiş olsun açılman falan avrmıymış acaba
...............................................................................................................................
Hindistan'da karıncalar, bir bankada çelik kasa içindeki 10 milyon rupiyi yedi.Polis yetkilisi Navnit Rana, Lucknow kentinin Barabanki kasabasındaki banka yetkililerinin, kasayı açtıklarında kağıt paraların karıncalar tarafından tahrip edilmiş olduğunu gördüklerini söyledi.

Karıncaların geçmişte bankadaki mobilyalara ve kağıt belgelere hasar verdiklerini belirten

Rana, ancak Ocak ayında çelik kasaya konan para destelerini karıncaların nasıl kemirdiklerini araştıracaklarını söyledi.

Banka yetkilileri hakkında ihmal soruşturması açıldığı belirtildi

Amerikalı Mühendis

1950'li yıllarda Amerikalı mühendisler gelmiş Türkiye'ye.. Kay......seri'de bir kısım imar çalışmalarına rehberlik edeceklermiş.. Türkiye'de o zamanlarda yol güzergâhını belirleyecek alet ve eleman yokmuş..
Türk mühendisler eşeği yokuşa sürüyor, arkasından elemanlar şeritmetre çekiyor ve eşeğin ayak izlerine kazık çakıp istikamet belirliyorlarmış.. Bunu gören Amerikalı mühendis pratiği kavrayamamış ve sormuş,
- Ne yapıyorlar böyle?
Türk mühendis cevap vermiş,
- Rampada yolun güzergâhını belirliyorlar.
- Anlayamadım?
- Eşek rampayı en uygun yoldan çıkar, biz de eşeğin izinde kazık çakıp rampada yol güzergâhı belirliyoruz..
Amerikalı katılarak gülmeye başlamış.. Yatışınca da sormuş,
- Peki eşek bulamayınca ne yapıyorsunuz?
Türk mühendis bozuntuya vermeden cevap vermiş,
- Amerika'dan mühendis getirtiyoruz..;D;

selam kızlar doktora gittik bugün prensesim 1850 gr 45 cm olmuş 30+5iz ellerimde uyuşmalar ve unutkanlık vardı b vitamini verdi doktor.3 kilo almışım bu ay fazla gitmişiz toplamda 9 kilo oldu

masallah bebegine cnm..inş zamanında saglıcakla gelir bebegin..dun benm içn de kotu bi gundu kontrole gtmiştim ebbegimn AC si 2 hafta geri cıktı doktor omega 3 werdi beslenmene dıkkat et dedi..suyum azalmıs su iç dedi bol bol..2 litre su içiorum gunde azmıs 3 yap dedi..sutum meyvem eksik olmuo hiç ama nie bole geriden gelıo anlamadım vitamnde kullanıorum kafayı yicem dusun dusunhamileligmn basından beri eksik olmadı zaten sıkıntılarım bide bu cıktı napalım artık allaha dua etmekten baska bişi gelmez elmden inş 15 gun gun sonra gttigimde gusel seyler soler doktorum da bosuna okadar uzulmusum derim..

geçmiş olsun canım. Allah hayırlısını versin.

selam kızlar doktora gittik bugün prensesim 1850 gr 45 cm olmuş 30+5iz ellerimde uyuşmalar ve unutkanlık vardı b vitamini verdi doktor.3 kilo almışım bu ay fazla gitmişiz toplamda 9 kilo oldu
oy maşallah kuzuyaa...

sen böle kafaya taakar üzülürsen oda etkilenir kendinede bebikede dikkat ediceksin canım üzülme hadii toparla kendini

masallah bebegıne cnmaman boswer bebegımz ii olsunda kac kilo alırsak alalım :)bende 8 kilo almısım :)

sen böle kafaya taakar üzülürsen oda etkilenir kendinede bebikede dikkat ediceksin canım üzülme hadii toparla kendini

dunden beri ruh gibiyim walla toparlamaya calişıorum cnm oda uzuluo farkındayım etkılenıo kıyamam hep dıkkat edıodum ama daha cok dıkkat etcem demkki su 15 gunu bi atlatalım bakalım..

dunden beri ruh gibiyim walla toparlamaya calişıorum cnm oda uzuluo farkındayım etkılenıo kıyamam hep dıkkat edıodum ama daha cok dıkkat etcem demkki su 15 gunu bi atlatalım bakalım..

işde üzülme 2 hafta bişi değilki yakalar nolcek ki..takma kafaya bebişide üzme

şükürki açılmam falan yoktuuu inşallah ben pek yatan biri değilim evde iş güç derim hep bide hastaneden geldim eyvah doğurursam bu evin bu hali ne olucak diye yavaş yavaş iş bile yaptım şimdi çamaşır asıp tekrar gidicem bakalım doktora doktor amcamız ne diyecek oğluşum hakkında bu arada dün nstyi benim gittiğim hastanede doğum hanede çektiler bir gebe vardı allahım o nasıl bağırmak o nasıl vesvese diğer sırasını bekleyen gebelerin tansiyonları çıktı onun yüzünden her ne kadar bebeğim için endişelensemde hastanede soğuk kanlılığımı koruyorum çünkü fayda yerine zarar oluyor

selamlar arkadaşlar hepinize hayırlı cumalarrr.
bugün kontrolümüz vardı, kızımız maalesef plesentasındaki bi yetmezlik durumu nedeniyle olması gerekenden birzcık kçükmüş...yni 2000 gr civarı olması gerekirken şu an 1.850...doktorcum sağolsun çok rahatlattı benii kesinlikle benimle veya beslenmemle alakalı bi durum değilmiş, tamamen bebişin plesentasıyla alakalı...
şimdiki hedefimiz bebişi maksimum düzeyde içerde tutmak, eğer gelişme sorunu devam ederse 35 veya 36 hftada sezaryen olacam eğer idare edebilrse bebem normal de doğurabilirmişim...bi de tm 40 dk nst de kaldım, bebişte kalp ritmi çok hızlyıdı...bi daha pzt kontrol olacam bundan sonra da sanırım sık sık giderim doktora...
Allah beterinden saklasın cümlemizi, ne hikayeler var çok şükür halime...sizler de dualarıızı eksik etmeyi ltfen ki bebişim en azında 38 haftayı görsün...hepinizi de Allahım korusun...

canım benim senin bebiş yakalar bol bol ceviz ve varsa hurma yee gerçekten faydalı bize kilo yapmıyoo bebeişe yarıyoo gelişimi açısndanda çok faydalı suyun azlığına ben anlam veremiyorum bi arkadaşımda çok su içer hatta benden çok ama onunda suyu azmış benimkide gölde yüzüyor dua et ve dediğim gibi ceviz incir ve muhakkak hurma yee

hımmm gelince haber edersin değilmi???
iyi haberlerle gelirsin inş.

oyy canım merak etme 2000 kilo dogan bebişler var herşey normalken bişcik olmaz Allahın izniyle

kızlar merhaba..düne aldılar randevumuzu erken gittik..malesef güzel haberlerle dönmeyi cok istiyordum..bi mucize olsun cok istiyordum ama yok düzelmedi düzelmiycek cocugum. böle devam edicek ve dogunca ne oldugu anlaşılcak..bagırsaklarda mekanik bi sorun varsa midesinden yer acıp ordan vericekler kakasını cok kötü yaa..yani doktorda dedi iyi düzelmiş dememi bekliyosun biliyorum dedi ama malesef dedi..hazırlık olman lazım dedi..yani benim oglum dogar dogmaz ameliyata alınıcak ve kaç ameliyat gecircek belli bile degil..moralim cok cok bozuk..o yüzden bidaha buraya giripde sizi de sıkmak istemiyorum gercekten..cünkü biliyorum benimle beraber üzülenler var aranızda..doguma gelince..34.haftadn önce almam dedi..cünkü ameliyata hazırlıklı olması lazım dedi..yani büyük ihitmal 34.haftada durumuna bakılacak kaldırabilcek durumdaysa alıcak, degilse biraz daha bekliycek..ki 34.hafta nekadar erken biliyosunuzoglumun gelişimi bile yavaşlamış görünüyor ki cok iyidi boyu posu hep cok iyidi yani kızlar cok cok üzgünüm..ve burdan depresyonum bunalımımla daha da kimseyi üzmek istemiyorum..allah hepinizden razı olsun..benim için dualar ettiniz hepiniz destek oldunuz..ama ben de burdan haberler verip sizi sıkmak istemiyorum artık..o yüzden siteden ayrılıyorum..güzel haberlerinizi almak için giricem bundan sonra..sizi cok seviyorum, inşlalhh kimse benim gibi yada daha kötü bi durumla karşılaşmaz tek dilegim bu..herkese saglıklı dogumlar ve bebekler diliyorum...hoşcakalın...

bence de azıcık moralini yüksek tutmalısın. tabii insan üzgünken bu çok zor söylemekle olmaz ama en azından dene. iyi düşün iyi olsun. zatengayet sağlıklı bebeğine kavuşacaksın inşallah

işde üzülme 2 hafta bişi değilki yakalar nolcek ki..takma kafaya bebişide üzme
inş dedigin gibi yakalar cnm..3 lu tarama enfeksiyon erken dogum riski filan derken şimdi bide bu hayırlısı bakalım..allahm hepimiizn bebişlerini saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş
inş zamanında gelir bebegın cnm..bnm doktorumda bundan sonra takibe alcaz dedi arık sık sık hastanedeyız yani

bodrumcum ne olur üzülme ama böle demem senin için etkili olmuyor tabii dualarımız hala seninle mucizeler bizim için emin ol sen içinde umud büyüt ve oğluşunda oo umutla daha güçlü olsun ben engelli çocuklarla 6 yıl öğretmenlik yaptım doktorların olmaz dediğini annenin ilgisi ve ümidi değiştiriyor bu arada belki yanılmışlardır dua et rabbine oğluşun güçlü olucak ben buna inanaıyorum ve eğer ameliyat bile gerekse onu bekleyen annesini hiç üzmiyecek burda hepimizin sevgi ve enerjisi seninle ve oğluşunla seni seviyoruzzz ne olur kalbindeki iyileşme inancını yitirme başarmanın yarısı inanç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…