acaba tansiyon sorunun var da o mu bebeğe besin gitmesini engelliyor? gece yatarken sol tarafına yatmaya özen göster canım daha iyi besleniyormuş bebek öyle...
sen kendne dikkat etmeye dvm et inşallah herşey normale döner canım...bilmıorum ki cnm doktor dıkkat et yemene deyınce zaten en cok sunları sunları yıyorum dedım o da ondan sonra omega 3 werdi..walla hepde soluma yatıorum ama bakalım inş bişi cıkmaz..tansiyonla ilgilide hiç bişi demedi eger 15 gun sonmra gttigimzde allah korusun bi gelişme olmazsa baska seylerede bakar heralde..ama iinşşş ole bişi olmaz
sen kendne dikkat etmeye dvm et inşallah herşey normale döner canım...
kızlar merhaba..düne aldılar randevumuzu erken gittik..malesef güzel haberlerle dönmeyi cok istiyordum..bi mucize olsun cok istiyordum ama yokdüzelmedi düzelmiycek cocugum. böle devam edicek ve dogunca ne oldugu anlaşılcak..bagırsaklarda mekanik bi sorun varsa midesinden yer acıp ordan vericekler kakasını cok kötü yaa..yani doktorda dedi iyi düzelmiş dememi bekliyosun biliyorum dedi ama malesef dedi..hazırlık olman lazım dedi..yani benim oglum dogar dogmaz ameliyata alınıcak ve kaç ameliyat gecircek belli bile degil..moralim cok cok bozuk..o yüzden bidaha buraya giripde sizi de sıkmak istemiyorum gercekten..cünkü biliyorum benimle beraber üzülenler var aranızda..doguma gelince..34.haftadn önce almam dedi..cünkü ameliyata hazırlıklı olması lazım dedi..yani büyük ihitmal 34.haftada durumuna bakılacak kaldırabilcek durumdaysa alıcak, degilse biraz daha bekliycek..ki 34.hafta nekadar erken biliyosunuz oglumun gelişimi bile yavaşlamış görünüyor ki cok iyidi boyu posu hep cok iyidi yani kızlar cok cok üzgünüm..ve burdan depresyonum bunalımımla daha da kimseyi üzmek istemiyorum..allah hepinizden razı olsun..benim için dualar ettiniz hepiniz destek oldunuz..ama ben de burdan haberler verip sizi sıkmak istemiyorum artık..o yüzden siteden ayrılıyorum..güzel haberlerinizi almak için giricem bundan sonra..sizi cok seviyorum, inşlalhh kimse benim gibi yada daha kötü bi durumla karşılaşmaz tek dilegim bu..herkese saglıklı dogumlar ve bebekler diliyorum...hoşcakalın...
ben ne diycem bilmiyorum inan çok ağladım çok üzüldüm okurken allaha emanet olun inşallah..
sen bizi üzdüğünü düşünme ama bizi merakta bırakma arada gir. yada girmek istemezsen delimaviye bilgi ver. biz burda kocaman yürekli anneler olarak seni çokkkkk seviyoruz bodrum kenidne iyi bak....
ben ne diycem bilmiyorum inan çok ağladım çok üzüldüm okurken allaha emanet olun inşallah..
sen bizi üzdüğünü düşünme ama bizi merakta bırakma arada gir. yada girmek istemezsen delimaviye bilgi ver. biz burda kocaman yürekli anneler olarak seni çokkkkk seviyoruz bodrum kenidne iyi bak....
kızlar merhaba..düne aldılar randevumuzu erken gittik..malesef güzel haberlerle dönmeyi cok istiyordum..bi mucize olsun cok istiyordum ama yokdüzelmedi düzelmiycek cocugum. böle devam edicek ve dogunca ne oldugu anlaşılcak..bagırsaklarda mekanik bi sorun varsa midesinden yer acıp ordan vericekler kakasını cok kötü yaa..yani doktorda dedi iyi düzelmiş dememi bekliyosun biliyorum dedi ama malesef dedi..hazırlık olman lazım dedi..yani benim oglum dogar dogmaz ameliyata alınıcak ve kaç ameliyat gecircek belli bile degil..moralim cok cok bozuk..o yüzden bidaha buraya giripde sizi de sıkmak istemiyorum gercekten..cünkü biliyorum benimle beraber üzülenler var aranızda..doguma gelince..34.haftadn önce almam dedi..cünkü ameliyata hazırlıklı olması lazım dedi..yani büyük ihitmal 34.haftada durumuna bakılacak kaldırabilcek durumdaysa alıcak, degilse biraz daha bekliycek..ki 34.hafta nekadar erken biliyosunuz oglumun gelişimi bile yavaşlamış görünüyor ki cok iyidi boyu posu hep cok iyidi yani kızlar cok cok üzgünüm..ve burdan depresyonum bunalımımla daha da kimseyi üzmek istemiyorum..allah hepinizden razı olsun..benim için dualar ettiniz hepiniz destek oldunuz..ama ben de burdan haberler verip sizi sıkmak istemiyorum artık..o yüzden siteden ayrılıyorum..güzel haberlerinizi almak için giricem bundan sonra..sizi cok seviyorum, inşlalhh kimse benim gibi yada daha kötü bi durumla karşılaşmaz tek dilegim bu..herkese saglıklı dogumlar ve bebekler diliyorum...hoşcakalın...
esger seninki kaç haftalık kaç kilo
bodruma çok üzüldük ya.böyle görünce zayıf olsun boşverin sağlıklı olsunda herşeye değer o
yaren cnm ben anlamadım ki zaten surekli gittigm doktorumda ole dıodu ben hep soruodum iştahım yokken o da senle alakası yk o alcanı alıo zaten senden dıodu..ama dun baska doktora gtmiştim o da beslenmenden bebekde etkılenıo dedi yemene dıkkat et dedi anlamadım walla:18:
ay kızlar ya bi geldim okudukça moralim bozuldu hakkaten noldu bizim topiğe yaa(
ay niye geride kalıyo bu çocuklar, bak yareninki minyon diyormuş. Tabiki genetik faktörler var. Ben 160 eşim 170, çocuğumuzun 190 olma ihtimali yüzde kaç olabilir ki. Demek ki onun gibi bişey. Lütfen canınızı sıkmayın. Ben de kordon meselesinden korkumdan hep soluma yatıyorum. Bolca su içiyorum. Hurma çok yiyorum şu medine hurması denilenden, daha sulu ve büyük oluyor. Bal yiyin.
Kızlar bi de 1 tane nara 40 yasin okuyup yemek lazımmış. çok iyiymiş. Aklınızda bulunsun. Onlar daha melek, hala tertemizler. Bence şu 40 yasini yapın, okuyamıyorsanız bilgisayardan 40 kere dinletin. Yanına su falan da koyun için onu. şifa olur..
doktorlarda bi acaiyp valla.ben başından beri aynı doktora gidiypodum.42 kilo hamile kaldım ben şu anda52 kiloyum.iştah desen hala yok zorlaa yiyorum.bana hiç bi zaman kilomla alakalı bişey demedi.hamilelikle ilgili bi kağıt verdi işte orda standart şeyler 1 barak süt yumurta.hatta gereksiz kilo alımı old.için pekmezi bile yemeyin yazıyor.kahvaltı haricinde..
bak 16 hafta 6 günlükkken 163 grdı..
üçlü testin soucu yanımda değiş şu an o zamanda 21 hafta6 gümlükkken 20 hafta ile uyumlu yazıyordu.
25 hafta 6 günlükkende 685 grdı.minyon tipli dedi.babaya benzemiyor anneden almış dedi.
yapacağım bişey varmı dedim hayır dedi.25 yaşında bayansın ve bu kilodasın.bebeğide öyle düşün dedi.
işte pzt.başka doktora gittim 3 hafta geride dedi bu seferde.
haftaya eski doktoruma gideceğim tekrar 2500 ü geçsinde yeter çok şükür sağlığı yerinde hiç bi problem yok.her zamanda güvenme ultrasoun ölçmülerine
esger ben 30 hafta 2 günlükken gititm doktora 1067 gr küçük dedi.geçen aylrdada 1 hafta 10 gün küçük çıkıyodu hep doktor minoyn tipli diyodu.bende zayıfım çünkü.bu sefer başka doktora gittim 30 hafta geride görünüyor dedi.beslenmeyle kesinlike alaksı yok dedi.
süt için yumurta yiiyn diyosak sizin depolardan gitmesin diye dedi.
yinede dikkat etmek gerekiyor işte bakalım benimki bak seninkindende küçük
ya 30 haftalıkken 2500 olmasımı gerekiyo yani anlamadım. Bende cumartesi gittim doktora 33+4 haftadaydım, bebek 2200 gr ve 40 cm di . Doktor bişey demedi. Yani gelişimi iyi dedi. Ay benim iyice kafam karıştı şimdi
yok cnm yaa 33+3 de gittim 2000 di gayet normal dedi.
30 da 2500 olması abartı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?