2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ege patladım burda ne şaşı bakıcam be deli karı gözlüklerim çerçevesiz zaten fark edilmiyokine pek hahahahahaha..kı cumada en önde olucam yanımda saf tutsana

ben de çok sandıydım astiğmat lazerle olmuyor mu? benim göz de 6 no idi geçen sene lazer oldum kurtuldum çokşükür
aman ne biliyim öz dr hepsi gözlüklü dursun bakalım.. bu arada hilmi geldi kaçar ben yemeğe oda cumaya

aferin size aferin geçmişinize okudum zaten ben merve hanım senden beklemezdim.
Sürücem sizi

bu çatlak karının 3. çocuğuymuş ben de yeni öğrendim aaa dedim asıl aga senmişsin ya dedim o da EGEEEE bak senin agalık gidiyor diye bağırmya başladı , duymasın falan dedi bende duysun dedim nolcak o bana sidikli derken ben bişi diyormuyum dedim sonra işte ayyy duymasa iyi olur dedim yaaa saygılar EGE seni seviyorum bacım dedim en büyük sensin bakma bu karıya dedim o da EGE seni kabak gibi oyacak da şöyle böyle falan o an canım kabak istedi sonra öyle işte bacım , dedim o da beni sever sidikli naciyem diye sever dedim beni oymaz dedim dedim de dedim sonra laf aramızda sen de döktürmüşsün ama tecrübelisin dedim yine kıvırdım neyse ben daha fazla anlatmıyım

amaaaaaa seni gerçekten çok seviyorum AGAmmmmm

kızlar mrh

bodrumun bebeğine çok üzüldüm.allah acil şifalar versin.

dün dr gittim şeker yüklemesi yapldı çok şükür bişey çıkmadı.sevincimi paylaşayım dedim.çıksaydı diyetti felan uğraşmak çok zor olacaktı.

senin adına çok sevindim canım maşallah nasıl gidiyor? bebişlerin nasıl canım??

gözünaydın canımm maşallah

merhaba kızlar nasılsınız?
Bodruma noldu yaa merak ettim :18:

nbaer..
Bağırsaklarda büyüme devam ediyormuş anladığımız kadar kendisi gelmedi ama delimavi söyledi.. Ona üzüldük.. Sen nasılsın

nbaer..
Bağırsaklarda büyüme devam ediyormuş anladığımız kadar kendisi gelmedi ama delimavi söyledi.. Ona üzüldük.. Sen nasılsın

merhaba canım, yaa ben de üzüldüm Allah ım ne zor, Allah yardım etsin acil şifalar versin inşallah..
ben de iyiyim çalışıyorum bi yandan da buraya bakim dedim.
bişeyler okuyacak mısınız bodrum için kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…