2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

o bende de oluyor canım dönemeyince canımı yakıyor, büyüdüler artık yer kalmadı...

ALLAH yardımcısı olsun ya çok zor bir imtihan dua edicem inş arkadaşlara gelince ben de inanmıyorum geriden geldiine öyle olsa doktorlar hemen söylüyorki hem son haftalarda n etleşiyomuş diye biliyorum

tabiki cnm burda bakıyorum bebişler maşallah kiloları.çok seiviniyorum ama kıyaslama yapamamki.herkesin genetik yapısı farklı.yani 7 aylık hamilieym düşünün 51 kilo bebeklerde böyle demekki.en önemliisi sağlık.bende çok küçük doğmuşum annem der maşallah 1 kere bile hastaneye gmtürmedim

teşekkürler canım çok saol.internetten süpariş ediliyo galiba.siteye girdim ama tam anlamadım.aksesuarları ordan alıyoruz da şekerleri nerden alıyoruz?

canım malzemeleri sen seçiyosun tül tüy mıknatıs falan ürün koduyla sipariş formuna giriş yapıyosun şekeride biz şekercilerden aldık istersen lavanta da sipariş edersin keyfine göre anlamadıın biyer olursa söyle canm

Offf kızlar yaa..
Ben biraz düzelmiştir topik diye girdim, daha beter olmuş...
Bodrumu duyunca zaten çıkmıştım kafam dağılsın diye..
Bi de bikaç arkadaşın bebeği geriden geliyrmuş gelişimleri..Ne olur üzülmeyin...
Benim kızıma % 90 düşecek dedi doktoru, herkes progesteron kullanırken ben içmiyordum, doktor vermeye bile gerek duymadı...Sonra hep 2 hafta geriden geldi kızım...Hep bi terslik vardı, ama 2 lisi falan iyi çıkıyordu...Büyümüyordu...O kadar stres çektim ki...Kaç kere kanamam oldu, ceviz gibi parçalı kanama geçirdim..Şimdi de kesem incelmiş...Hep güvendim kızıma..O dedim Ebru şallı kılıklı, minnoş olacak ama sağlıklı olacak....Hep inandım..
Doktorum sen tıp tarihine geçecek ender bi vakasın der hep..Çocuğu iyi düşünerek iyi ettin der..Kızım tam gününde gidiyor artık, hatta bi kaç gün geçmiş bile gününü...
Bebişi geriden gelenler, inanın bebişlerinize sakın üzülmeyin lütfen...
Sağlıklı sıhhatli olsun da, zayıf doğsunlar...Biz sevgimizle yine büyütürüz onları...Yeter ki moraliniz bozmayın...

ne güzel anlatmışsın canım ya pozitif insan olmak böyle bişey galiba

ne güzel anlatmışsın canım ya pozitif insan olmak böyle bişey galiba

Aslında çok da yıprandım...Saçımda hiç beyaz yoku, 4 tane beyazım var..
O kadar üzülüyordum ki, ama umut etmeyi hiç kesmedim...
Zaten yapabilecek başka da bişey yok ki....
Bodrum için de dua ediyorum hep, inşallah efemiz de iyi olacak...

aman beyazı mı kafana takıyorsun bende ne kadar çoğaldı evlendiğimde stresten (biliyosun durumları) onlar önemli değil de, pozitif olmak lazım , bizim herşeyimizden etkileniyor bebekler... dua etmek tedbiri alıp takdiri Allah'a bırakmak lazım...

korunmayı bırakıtktan 3-4 ay sonra oldu biizm bebiş.o zaman bile nasıl strse girmiştim olmaycak diye.o hareket ettikçe şükrediyorum evlat hasretiyle yanan o kadar çok kişi varkii..
işte insan elide olunca kıymetiin bilmiyo şükretmke yerine hep daha fazlsını istiyoruz.niye az oynuyor niye çok oynuyor niye zayıf niye kilolu

Biliyorum canım ya, zaten Allah hep insana dayanabileceği kadar yük yükler derler..
Sende peygamber sabrı varmış...İyi dayanmışsın...
Evet, şu an yapabileceğimiz bebişlerimize iyi bakmak iyi beslenmek ve dua etmek..Başka da bişey elimizden gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…