kızlar ya benimde gece bi sancı giriyor karnıma böyle bıça saplanıyor gibi.dönmeyemi çalışıyor anlamadım fatma seninki gibi.başı sağ tarafta demişti doktor hep orası böyle taş gibi oluyr.gece ödüm koptu abo dedim demekki sancı başlayınca panik olacam ben ne olacka diye.dur kızım daha çananı hazırlayım haftasonu:18:
ALLAH yardımcısı olsun ya çok zor bir imtihan dua edicem inş arkadaşlara gelince ben de inanmıyorum geriden geldiine öyle olsa doktorlar hemen söylüyorki hem son haftalarda n etleşiyomuş diye biliyorum
o bende de oluyor canım dönemeyince canımı yakıyor, büyüdüler artık yer kalmadı...
birmax dan malzemeleri sipariş verdik çokda kolay oldu hazır almakdansa evde yapmak daha hesaplı daha kolay
evt ya bide hep sağ tarafımda aşndırdı resmne aynı yeri sıpa
teşekkürler canım çok saol.internetten süpariş ediliyo galiba.siteye girdim ama tam anlamadım.aksesuarları ordan alıyoruz da şekerleri nerden alıyoruz?
ben çok yorgunum ya bahar temizliği yapıcam diye mutfağı nerden sardım başıma uffffffffffffff
canım malzemeleri sen seçiyosun tül tüy mıknatıs falan ürün koduyla sipariş formuna giriş yapıyosun şekeride biz şekercilerden aldık istersen lavanta da sipariş edersin keyfine göre anlamadıın biyer olursa söyle canm
bencede abartı,banada 30 haftaya 1500 gr ve normal dediyok cnm yaa 33+3 de gittim 2000 di gayet normal dedi.
30 da 2500 olması abartı bence
off mutfakta ıncık cıncık çoktur hiç sevmemmm mutfak temizliğini
bencede abartı,banada 30 haftaya 1500 gr ve normal dedi
Offf kızlar yaa..
Ben biraz düzelmiştir topik diye girdim, daha beter olmuş...
Bodrumu duyunca zaten çıkmıştım kafam dağılsın diye..
Bi de bikaç arkadaşın bebeği geriden geliyrmuş gelişimleri..Ne olur üzülmeyin...
Benim kızıma % 90 düşecek dedi doktoru, herkes progesteron kullanırken ben içmiyordum, doktor vermeye bile gerek duymadı...Sonra hep 2 hafta geriden geldi kızım...Hep bi terslik vardı, ama 2 lisi falan iyi çıkıyordu...Büyümüyordu...O kadar stres çektim ki...Kaç kere kanamam oldu, ceviz gibi parçalı kanama geçirdim..Şimdi de kesem incelmiş...Hep güvendim kızıma..O dedim Ebru şallı kılıklı, minnoş olacak ama sağlıklı olacak....Hep inandım..
Doktorum sen tıp tarihine geçecek ender bi vakasın der hep..Çocuğu iyi düşünerek iyi ettin der..Kızım tam gününde gidiyor artık, hatta bi kaç gün geçmiş bile gününü...
Bebişi geriden gelenler, inanın bebişlerinize sakın üzülmeyin lütfen...
Sağlıklı sıhhatli olsun da, zayıf doğsunlar...Biz sevgimizle yine büyütürüz onları...Yeter ki moraliniz bozmayın...
mutfak başlı başına bi dert zaten hergün topal genede böyle büyük temizlikte akşama kadar uğraştııryorben çok yorgunum ya bahar temizliği yapıcam diye mutfağı nerden sardım başıma uffffffffffffff
ne güzel anlatmışsın canım ya pozitif insan olmak böyle bişey galiba
kızlar yanlış anladınız heralde.30 haftalıkne 2500 demedim ben doduğu zaman 2500ü geçsi yeter dedimbencede abartı,banada 30 haftaya 1500 gr ve normal dedi
Aslında çok da yıprandım...Saçımda hiç beyaz yoku, 4 tane beyazım var..
O kadar üzülüyordum ki, ama umut etmeyi hiç kesmedim...
Zaten yapabilecek başka da bişey yok ki....
Bodrum için de dua ediyorum hep, inşallah efemiz de iyi olacak...
aman beyazı mı kafana takıyorsun bende ne kadar çoğaldı evlendiğimde stresten (biliyosun durumları) onlar önemli değil de, pozitif olmak lazım , bizim herşeyimizden etkileniyor bebekler... dua etmek tedbiri alıp takdiri Allah'a bırakmak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?