dinliyorum kulaklarımın pasını sildi
kadın pamuk prenses edasındabulunmaz hin kumaşıyım bennn dicek az sonra, tacına neyine bak, manyak karı
neyse kaçtım ben şekerlerim
yok cnm yaa 33+3 de gittim 2000 di gayet normal dedi.
30 da 2500 olması abartı bence
sonunda mutfağı bitirdim bi kabası kaldı ama bende bitttimya ne zormuş hamileyken bahar temizliği bi daha tek yapmam yapamam ee kimse yokmu
bu çatlak karının 3. çocuğuymuş ben de yeni öğrendim aaa dedim asıl aga senmişsin ya dedim o da EGEEEE bak senin agalık gidiyor diye bağırmya başladı , duymasın falan dedi bende duysun dedim nolcak o bana sidikli derken ben bişi diyormuyum dedim sonra işte ayyy duymasa iyi olur dedim yaaasaygılar EGE seni seviyorum bacım dedim en büyük sensin bakma bu karıya dedim o da EGE seni kabak gibi oyacak da şöyle böyle falan o an canım kabak istedi sonra öyle işte bacım , dedim o da beni sever sidikli naciyem diye sever dedim beni oymaz dedim dedim de dedim sonra laf aramızda sen de döktürmüşsün ama tecrübelisin dedim yine kıvırdım neyse ben daha fazla anlatmıyım
amaaaaaa seni gerçekten çok seviyorum AGAmmmmm
kız valla ikimizde birbirimize uyduk galibao beni gaze getirdi ben toparladım, ne yazıştığımızı söylemem geçmişime okursun zaten diyo sevibade EGE geçmişi okursa geçmişine okur yok kızzz o da varya az değil heee dün baya coştuk ama şakacıktan
Günaydın kızlarr ben GELDİKKKKEGEEEE dün akşam hatta gece çok kulaklarını çınlattık geçmişi okudun mu sevibadeyle ikimiz
slmmmm kızlar 5 li setımızı degıstırdık geldıkkkk kocişimleee
aynen ole walla bende cok dikkat ettigmden bole heralde eşimde kızıo zaten ustune cok dusuon ondan bole oluo die haklı aslındabence bebek annenin yemesiyle değil annenin psikolojisiyle besleniyo... benim bebeğim hep 1 hafta geriden geldi ilk baştan beri... tüm ölçümleri geriden çıkıyodu. ama 28+3 te 1300 gr ölçüldü, haftasıyla uyumlu dedi dr. çayımı kahvemi de hiç eksik etmem... ama bildiğim kadarıyla çok pimpirikli annelerin bebekleri minik doğuyor... sayıyla ceviz, gr la süt içen ve 2000 gr bebek doğuranları tanıyorum. bedene sağlıklı gıda kadar sağlıklı ve pozitif mutlu beyinlerde gerekiyor diye düşünüyorum...
bodrum un bebeğine acil şifalar bodrum a sabır diliyorum, minikten gelen bebeklerimiz de inş. annelerini üzmez diyorum...
ben 4 kilo doğmuşum ama annem 80 kiloyla doğuma gitmiş... ben se şuan 63 kiloyum. her bünye her bebek aynı olmuyo, üzmeyin kendinizi canlarımmmmmmmsağlıkla gelsinlerrrrrr
selam poyraz, neden değiştirdinki 5 li seti???
yırtık cıktııı hemde bır ton para verdımhem bunlar daha cok içime sindi alırken Eki Görüntüle 183005 Eki Görüntüle 183006 Eki Görüntüle 183004 Eki Görüntüle 183003
oyy yerim onun herşeyini ben kurban olurum
yırtık cıktııı hemde bır ton para verdımhem bunlar daha cok içime sindi alırken Eki Görüntüle 183005 Eki Görüntüle 183006 Eki Görüntüle 183004 Eki Görüntüle 183003
utanıcağın yerde bide dilmi çıkarıyosun,
hakkımdaki güzel fikirlerin için teşekkür ederim,
keşke bide bunları yüzüme söylesen....
güle güle kullan arkadaşım çoook güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?