2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben tam 5 sene bekledim...
Her ay test alır, saatlerce ağlardım..Testte çıkmadı diye bi de gider tahlil yaptırırdım..Hep aynı hayal kırıklığını yaşadım yıllarca...
O yüzden bu bebeğe çok güveniyorum, o benim mucizem...
Allah isteyen hiç kimsenin elini boşta bırakmasın...
ama tuvalet köşelerinde doğurup da, boğanlara da vermesin...

kızlar bilgisdi olan varmı.doğumdan sonra ücretsiz 6 ay izin alınca ssk devam edermi.geçen birisi dedi ssk yatıyor diyede doğrumu acaba

evet canım, Bodrumda girmicem falan dedi artık girmicekmiş siteye, aslında girse daha kendisini ii hissederdi... ne biliyim bizlerden moral alırdı iyi olurdu, şimdi kendisini yalnız hissetmesin... illa ki güzel haberleri mi paylaşıcaz burda tabii ki sıkıntılarımız olucak... tek yürek olmak buysa güzel arkdaşlık buysa bence geri gelmeli... iyi günde kötü günde hep beraber olmalyız, yanlış mıyım kızlar?? ben gitme yazdım ama çoktan çıkmıştı bile...

bence bebek annenin yemesiyle değil annenin psikolojisiyle besleniyo... benim bebeğim hep 1 hafta geriden geldi ilk baştan beri... tüm ölçümleri geriden çıkıyodu. ama 28+3 te 1300 gr ölçüldü, haftasıyla uyumlu dedi dr. çayımı kahvemi de hiç eksik etmem... ama bildiğim kadarıyla çok pimpirikli annelerin bebekleri minik doğuyor... sayıyla ceviz, gr la süt içen ve 2000 gr bebek doğuranları tanıyorum. bedene sağlıklı gıda kadar sağlıklı ve pozitif mutlu beyinlerde gerekiyor diye düşünüyorum...
bodrum un bebeğine acil şifalar bodrum a sabır diliyorum, minikten gelen bebeklerimiz de inş. annelerini üzmez diyorum...
ben 4 kilo doğmuşum ama annem 80 kiloyla doğuma gitmiş... ben se şuan 63 kiloyum. her bünye her bebek aynı olmuyo, üzmeyin kendinizi canlarımmmmmmm sağlıkla gelsinlerrrrrr

Son düzenleme:

amin cnmmm inşş.hele bi doğsunlar nisan mayı snnaleirne bakıyorumda göğsüümn ucu yara süt şöyle gaz sorunu.az kaldı bunları konuşmaya

"bence bebek annenin yemesiyle değil annenin psikolojisiyle besleniyo..."

işte bu lafına çok katılıyorum ezgicim...

Valla merve, biraz da dayanma gücü lazım...
Ben de çok zor dayanırdım, hem herkesi üzüyorum gibi gelirdi...Ama inşallah bebişi doğunca iyi haberlerle gelir bodrum, hep öyle olsun istiyorum ben...Efe çok güçlü bi bebek, direniyor..İnşallah iyi de olacak...

ya orası öyle de kuzum keşke burda olsaydı en azından moral olurdu... yoksa yaşadıkları kolay değil, onu anlamak için onun yerinde olmak lazım... (

"bence bebek annenin yemesiyle değil annenin psikolojisiyle besleniyo..."

işte bu lafına çok katılıyorum ezgicim...

benim bebişin 5 kilo doğması gerek kızlar.o kadar keyfim yerindeki çok şükür hiçbi sıkıntım yok sorunu yok.kuzununki geçti benimki ebru şallı kılıklı..
aynı annesi diyorum

benim bebişin 5 kilo doğması gerek kızlar.o kadar keyfim yerindeki çok şükür hiçbi sıkıntım yok sorunu yok.kuzununki geçti benimki ebru şallı kılıklı..
aynı annesi diyorum

Benimki de doktora göre 3.250 gr.doğacaktı...
Bu kontrolde 3.500 gibi falan doğar dedi doktorum...
Sağlıklı sıhhatli olsun da yavrum, kaç kilo doğarsa doğsun...
Kız olacak zaten, bi de kilo verecem diye uğraşmasın ilerde...

Ben de çıkıyorum kızlar...
Allaha emanet olun...Hafta sonu çalışmazsak pazartesi görüşürüz inşallah..
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…