2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol cnm tşk ederım bugun stede yoktuum ne oldu kız bırbırınızımı yedınız

aynen ole walla bende cok dikkat ettigmden bole heralde eşimde kızıo zaten ustune cok dusuon ondan bole oluo die haklı aslında
çok fazla irdelememk gerekiyo bence bazı şeyleri. tamam dikkat edilir, zararlı şeylerden uzak durulur falan ama fazlası da zarar bence...
yırtık cıktııı hemde bır ton para verdım hem bunlar daha cok içime sindi alırken Eki Görüntüle 183005 Eki Görüntüle 183006 Eki Görüntüle 183004 Eki Görüntüle 183003
güzelmiş, güle güle kullanın canım

akşam grubu toplanmış okuldan gelince girdim de siz yoktunuz bende fırsat bu fırsat geçmişe dalim dedim Bodruma üzüldüm ya inşallah iyileşir bebeği bi an önce sağlığına kavuşur inşallah herkes nasıl ?

saol cnm tşk ederım bugun stede yoktuum ne oldu kız bırbırınızımı yedınız

yok kız bende yoktumki sitede daha yeni geldim,
akşama kadar cam sildim, penleri cifledim, temizlik yaptım,
bide baktımki küçük hanım neler demiş egeye yukardaki alıntıları okumadınmı???

çatlak karının 3.çocuğu
ile başlayan

beni sevvvv
ayy gülesim geldi ne zaman kocamla tartışsak beni sev diye sırnaşırım sonra tepki vermezse miyavvv derim o da meeeyavvv diye karşılık verir

oğlumla araba oynu oynuyoruz sen gel teyzesi

neyse neyse gldim hadi öp

asıl sen öp bi özür dile
akşamda toparlamışın ya hadi yine toparla bakalım

kızzzzzz sahiiiiiiiiiiii
durumu iyiye gitmiyormuymuş canım benim yaa
tam olarak ne dedi??

canım sitede biraz sıkıntılıydık bugun bodrum olsun bebişi geriden seyreden gebedaşlarımz olsun inşallah düzelirler... onun haricinde iyiyz sen nasılsın?

asıl sen öp bi özür dile
akşamda toparlamışın ya hadi yine toparla bakalım

kızzzzzz sahiiiiiiiiiiii
durumu iyiye gitmiyormuymuş canım benim yaa
tam olarak ne dedi??

ösür dilerim

ya bodrumun bebişinin bağırsakları genişlemeye devam ediyormuş, eğer doktor uygun görürse 34.haftada alacakmış , ameliyat edecekmiş işte

evt canım bodruma çok üzüldük hepimiz, dua etmekten başka birşey gelmiyo elimizden... sen nasılsın?

sakladımmmm ama her an gelip de elimden alabilir

banane bana ne vermemmmm diye tepinirdim senin yerinde olsam

ösür dilerim

ya bodrumun bebişinin bağırsakları genişlemeye devam ediyormuş, eğer doktor uygun görürse 34.haftada alacakmış , ameliyat edecekmiş işte

canım benim yaa, nasıl bekledim iyi haberlerini oysaki,
aranızda bodrumun telefon numarasını bilen varmı???
muhtemelen benim burda, kentte olur onun ameliyatları,
yanına gitmek isterim,
canım benim ya moralim bozuldu

beni sevvvv
ayy gülesim geldi ne zaman kocamla tartışsak beni sev diye sırnaşırım sonra tepki vermezse miyavvv derim o da meeeyavvv diye karşılık verir

çatlak bu kız yaaaaa adam da diyodur, ben kız değil de kedi yavrusu almışım meğer diye
bende kocişle tartışınca onu ısrarla günlerce öpmem, çok zoruna gider, işten gelir yanağını uzatır öpmem bozulur kalır garibim,yaşasın kötülükkkkkkkk sonra dayanamam gece o uyuduktan sonra çaktırmadan öperim

canım benim yaa, nasıl bekledim iyi haberlerini oysaki,
aranızda bodrumun telefon numarasını bilen varmı???
muhtemelen benim burda, kentte olur onun ameliyatları,
yanına gitmek isterim,
canım benim ya moralim bozuldu

delimavi48 arkadaşımızla samimiler görüşüyrlar onda vardır sevicim çok üzüldük hepimiz... zaten girmeyeceğini söyledi ,sıkmak istemiyorum sizi artık güzel haberler vermek istiyorum bu nedenle düzelene kadar siteden ayrılıyorum dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…