utanıcağın yerde bide dilmi çıkarıyosun,
hakkımdaki güzel fikirlerin için teşekkür ederim,
keşke bide bunları yüzüme söylesen....
güle güle kullan arkadaşım çoook güzelmiş
çok fazla irdelememk gerekiyo bence bazı şeyleri. tamam dikkat edilir, zararlı şeylerden uzak durulur falan ama fazlası da zarar bence...aynen ole walla bende cok dikkat ettigmden bole heralde eşimde kızıo zaten ustune cok dusuon ondan bole oluo die haklı aslında
güzelmiş, güle güle kullanın canımyırtık cıktııı hemde bır ton para verdımhem bunlar daha cok içime sindi alırken Eki Görüntüle 183005 Eki Görüntüle 183006 Eki Görüntüle 183004 Eki Görüntüle 183003
neyse.....neyse....gel severim seni
hiçde dayanamam allah kahretsin :82:
saol cnm tşk ederım bugun stede yoktuum ne oldu kız bırbırınızımı yedınız
merveeee hakkaten kız nooldu laptop işi,kaptırmamışsın herife
yok kız bende yoktumki sitede daha yeni geldim,
akşama kadar cam sildim, penleri cifledim, temizlik yaptım,
bide baktımki küçük hanım neler demiş egeye yukardaki alıntıları okumadınmı???
çatlak karının 3.çocuğu
ile başlayan
oğlumla araba oynu oynuyoruz sen gel teyzesi
neyse neyse gldimhadi öp
akşam grubu toplanmışokuldan gelince girdim de siz yoktunuz bende fırsat bu fırsat geçmişe dalim dedim Bodruma üzüldüm ya inşallah iyileşir bebeği bi an önce sağlığına kavuşur inşallah herkes nasıl ?
akşam grubu toplanmışokuldan gelince girdim de siz yoktunuz bende fırsat bu fırsat geçmişe dalim dedim Bodruma üzüldüm ya inşallah iyileşir bebeği bi an önce sağlığına kavuşur inşallah herkes nasıl ?
asıl sen öp bi özür dile
akşamda toparlamışın yahadi yine toparla bakalım
kızzzzzz sahiiiiiiiiiiii
durumu iyiye gitmiyormuymuş canım benim yaa
tam olarak ne dedi??
beni sevvvv
ayy gülesim geldi ne zaman kocamla tartışsak beni sev diye sırnaşırımsonra tepki vermezse miyavvv derim o da meeeyavvv diye karşılık verir
evt canım bodruma çok üzüldük hepimiz, dua etmekten başka birşey gelmiyo elimizden... sen nasılsın?akşam grubu toplanmışokuldan gelince girdim de siz yoktunuz bende fırsat bu fırsat geçmişe dalim dedim Bodruma üzüldüm ya inşallah iyileşir bebeği bi an önce sağlığına kavuşur inşallah herkes nasıl ?
sakladımmmmama her an gelip de elimden alabilir
poyraazzzz bu sebebi bacım...ösür dilerim
ya bodrumun bebişinin bağırsakları genişlemeye devam ediyormuş, eğer doktor uygun görürse 34.haftada alacakmış , ameliyat edecekmiş işte
hey allahımmm yaaa
bana çatlak diyene bakkk:98:
ösür dilerim
ya bodrumun bebişinin bağırsakları genişlemeye devam ediyormuş, eğer doktor uygun görürse 34.haftada alacakmış , ameliyat edecekmiş işte
banane bana ne vermemmmm diye tepinirdim senin yerinde olsam
beni sevvvv
ayy gülesim geldi ne zaman kocamla tartışsak beni sev diye sırnaşırımsonra tepki vermezse miyavvv derim o da meeeyavvv diye karşılık verir
canım benim yaa, nasıl bekledim iyi haberlerini oysaki,
aranızda bodrumun telefon numarasını bilen varmı???
muhtemelen benim burda, kentte olur onun ameliyatları,
yanına gitmek isterim,
canım benim ya moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?