2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

blue bak bu siteye isim koyarken, isim anlamarı var ben çok inanıyorum buna..

Haluk Kemal Cebe | İsim doktoru, Bioenerji Uzmanı, Yazar

bu adamı tv.de izledim ben. baştan etkiledi söyledikleri ama sonradan çelişiyormuş gibi geldi:)) bir de kendi kızlarının isimleri söyledikleriyle çok tutarlı değildi. hatta küçük kızına bir isim daha eklemiş sonradan ismi yetersiz kalıyor, içindeki sanat ruhunu ortaya çıkarmıyor diye:)

canım inan elimde değilki, kimi üzülür kimi çoooooooook üzülür
bebeğini kucağına aldığında çok daha farklı bi blue olduğunu anlayacaksın,
anne olmak insan olmaktan inan çok daha farklı....

evet haklısın canım anne olmak çok farklı bişeydir eminim. daha şimdiden hep onları düşünüyoruz. ben şimdiden bakıcıya bırakıp giderken ağlarsa diye düşünüyorum gözlerim doluyor.Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin...

Bana mantıklı geldi ama olabilir o kadar detaylı araştırmadım ama eskiler der ya hayırlı isimler koyun diye.. Birde aynı isimli insanlara bakıyorum sanki kaderleri benziyır gibi.. Tabi her dediği de doğru olmayabilir..

ya ben en çokta neye üzülüyorum biliyor musunuz sonuş olumlu bile olsa kızın hamileliği zehir oldu.. Ömürnden ömür gitti.. Ben iki kayıp yaşadım ama 10-12 haftalarda falan onda bile öldüm, kahroldum.. Bu gebeliğim onun için stres içinde geçti.. O kızın halini düşünemiyorum.. Çok zor Allah kimseye yaşatmasın.

gülben ergende izledim ben bir kere. çok etkili şeyler de vardı söylediklerinde.tam hatırlamıyrum da ismi "t" harfi başlayanlara çok olumlu şeyler söylemiyordu ama 2 kızının da ismi "t" ile başlıyordu:))

hadi yaa benim de adım t ile başlıyo :)))

evet Aras da çok güzel. seni mi kırcam dünürüm yaa, koyarım sen istersen :))

Olur mu aynı ailede aynı isim.Çok sağol canım benim.. Mete güzel bence koy bacım.. Allah ismiylr yaşatsın hem bak Mira- Mete süper olur.. Holding sahibi bilem olurlar iki M ile.

Benim bünye erkek çocuk yaşatmıyor ya ondan yani bir an dedim oğlum olamadı damadım olsun bari..

hakkaten ha ne varsa ticarette var
sen de sağol canım dünürüm :)) damadın da oğlun sayılır zaten hiç farketmez :))

hadi yaa benim de adım t ile başlıyo :)))

allah iyiliğinizi versin yine güldürdünüz beni

bünyen niye erkek yaşatmıyo öyküm??? hadi ben desem neyse

blue mete benim dr umun adı ve dünyada tanıdığım en mükemmel insanlardan biri,
eğer oğlum olsaydı bu ismi verebilirdim...

2 M süper bence de:)) bak kaç kayınvalideye nasip our damadının adını koymak. şanslısın öyküm:))

ay canım beğendiğinize çok sevindim yaa, sanırım Mete olacak. artık karar versek de ben de adapte olsam diyorum, oğluma ismiyle sesleneyim artık dimi ama :))

2 M süper bence de:)) bak kaç kayınvalideye nasip our damadının adını koymak. şanslısın öyküm:))

beşik kertmesinin avantajları işte canım

Hadi ya kendiyle çelişiyor demek ki.. Ama sadece o değil akronofoloji ile ilgili sitelere falan bakınca harflerle ilgili söylenenler hemen hemen aynı gibi. Yani bu sadece bu adamın fikri değil gibi geliyor.. Tabi onunda zırvalıkları vardır belki.. Mesela insanın soyadı değişince bile değişir demişti, gerçekten ben evlenince çok değiştim, yeni soyadımda A harfi çok onun olumlu etkisi olduğuna inanıyorum ama tabi bilemiyorum, dediğinde doğru o niye T koymuş..

biz kızımızın adını neşe koymak istiyoruz çok güzel anlamlar çıktı harflerden sanırım

Neşe güzelisim canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…