2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım ya rahatlattın beni rabbim hayırlısıyla şu 6 haftayıda bir geçirsek..

Az kaldı geçer canım, bak ben rejime başladım başlayalı, ne midem yanıyor, ne şişkinlik oluyor aslında dikkat edilse çok sağlıklı.. 2 aydır kilo da almadım.. Her işte bir hayor vardır derler ya ondan.. Benim 3-4 haftam kaldı canım.. Doktor 37,5 haftalıkta alcak.. Bende tansiyonda çıktı da.. Almam lazım diyor. Tansşyon ilaçları pekte masum değilmiş bebek için.. Sana da Allah kolaylık versin canım..

yani kesin çokta kiloludur.. Yoksa nasıl olsun .. Ama bence kesinlikle şeker vardır annede.. Benim kardeşimde 5,5 kilo doğdu çok tatlıydı ama hatırlıyorum.. Ondan iki tane düşünemiyorum..

bence de vardır. normal bir şey değil. doğar doğmaz 5.5 kilo olması da garip çocuğun. az önce arkadaşımla konuştum, kızı 6 aylık, 6 küsur kiloymuş. doğar doğmaz 5-6 aylık çocuk kadarlar:))

Ama o çocuk için çok sağlıksız , bana doktor onun için diyet verdi işte, hayatı boyunca kilo problemi yaşayan bir çocuğun olsun ister misin dedi, öyle kilolu olunca hayatları boyunca çekerlermiş ki kardeşimden biliyorum inanlımaz kilo problemleri olan, kompleksli bir çocukluk geçirdi ve hala da çok iri , kilolu.. Bizde kiloya meyilli olunca ben hep korkarım.. Büyük kızıma da hiç alıştırmadım.. Bebekken bile doktor muhallebi ver gece derdi ben kilo yapar dşye vermezdim.. Çocuklarım öyle olsun istemem.. Bende kilodan çok çektim..

bence de. ben de 3-3.5 arası olsun yeter diyorum hep. benim ablam da ergenlik döneminde falan iriydi hep. hep rejimle uğraştığı için kızına hiç baskı yapmıyor ye diye. yeğenim de bebekliğinden beri zayıftır ama annesinden dolayı herhalde hiç istemiyor kilo almayı. daha 3-4 yaşlarındaydı ben kilolu olmak istemiyooom, kilo güzel bir şey değil diye bağrınırdı zırto

ay o kadar gereksizki çocuğa zorla yemek yedirmek.. Hiç sevmem öyle şeyleri.. Bende kızımı hiç zorlamam, çokta güzel yiyen bir çocuk oldu.. Abur cuburu da hiç yasaklamadım ama evde bir dolabı vardı hepsini koydum..Her türlü abur cubur.. Görsün gözü doysun diye hakkattende öyllle oldu.. Benim kızım şeker çikolata sevmez.. Çok iyi beslenir..

bence de baskı yapmamak lazım. gerçi benim yeğenim aslı gibi değil. son zamanlarda daha iyi de eskiden 3 gün yemese açım demezdi:)) boyu yaşıtlarına göre uzun ama sıska:) ama halinden pek memnun yine de, kilo almak istemiyor:) şimdiden bilinçli velet.

Almasın ya ben sevmiyorum şişko çocuk, benim kızımın kilosu yaşıtlarına göre iyi genelde ama boyu çok uzun olduğundan zayıf duruyor ama öyle kemikleri falan gözüken cinsten değil.. Birde yüzüyor baskete gidiyor falan omuzlar geniş tam sporcu vücudu var..

oh ne güzel.... ben de sevmiyorum, üzülüyorum şişman çocuk görünce hayatı boyunca rejim yapacak diye.

Bakın size erken doğum haberleri.. Moral olsun diye buldum..

kızlar lütfen korkmayın ve ümitsiz olmayın bende üçülerimi 33+3 te dünyaya getirdim kızım solunuma bile girmedi 1500 gr doğdu ve dr kızlar daha güçlü oluyor dedi oğullarımda 2 kg doğdu biri 22 diğeri 36 gün kaldı küvözde ve şükür hiçbir problemimiz yok merak etmeyin onlar güçlü savaşçılar yeterki siz inanın ve bol bol dua edin

selam bende 32+5de yüksek tansiyondan hastaneye yattım 33+2de bebişimin biri nefes alamayınca acil doğum yaptım.. bebişler 1500-1550 doğdular..15 gün küvözde kaldılar ben ciğer geliştirici iğnede olmamıştım çok şükür hem küvözde normal seyrinde geliştiler hemde dışarıya çabuk uyum sağladılar 1700 ile hastaneden çıktık.. şimdi 6 kilo tosuncuk oldular.. normal doğanlardan bir farkları yok çok şükür..

bende 30+2 doğum yatım oğlum1900 kg doğdu 15 gün küvezde kaldı şimdi 1 yaşında ve sağlıklı çok şükür hayırlı doğumlar sanada canım

Son düzenleme:
çok var ya böyle erkenden doğan. başta sıkıntılı olur da sonra biter sorunlar. doğsa bile yaşatılacak olması biraz olsun rahatlatıyor beni. ama yine de vaktinde gelsin tabii hepsi:))

bişiler yedim de ilaçlarımı içtim kızlar... geldim de çıkabilirim her an kasılıyorum bugun nedense... ben geldim sevi gitti galiba bu sefer de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…