2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaptım canım oldu ama ben inanmadım gibi

Ya ama bak sana olumsuzluk getirmemiş bence, belkide bunlar saçma gerçekten, sayenizde bu konuya olan inancımı kaybettim..

Evet ya Allah kimseye yaşatmasın canım çok zor..

yok inancını kaybetme de, başka araştırmacılardan da takip et
bu işi daha ciddi yapanlarda vardır belki..

yaman olsun kız bu hayatta yamanlar kazanıyor zaten :))) hakkını ezdirmesin, hem adil hem yaman olursa süper olur valla...
ahmet yaman da mehmet yaman da çok güzel oluyor bence

Valla bence Yaman olsun, senin karnında nasıl mücadele verdi yavrucak, hep öyle güçlü olsun inşallah.. Bende Ahmet ismini çok severim.. Mehmet de güzel.. Hiç askimiycek isimler...Allah ismiyle yaşatsın..

yaptım canım oldu ama ben inanmadım gibi

Bende konuya olan ilgimi kaybettim burda konuşulanlardan sonra Birebir tutmuyordur herhalde ..

kızlar ben de yavaş yavaş yatayım artık. yarın sabah 7de kalkıp kardeşimi kamp yerine götürcem.
öpüyorum sizi, kendinize iyi bakın, muhabbeti bırakıp gitmek de zor ama gidiyorum mecbur..
hayırlı geceler yatarken herkes birbirine dua etsin haa :)))unutmayın :))

yaman olsun kız bu hayatta yamanlar kazanıyor zaten :))) hakkını ezdirmesin, hem adil hem yaman olursa süper olur valla...
ahmet yaman da mehmet yaman da çok güzel oluyor bence

bence de. ömer yaman olsa hem adil hem yaman olabilir aslında:)) bana kalsa ömer koyarım ön adını ama eşim ahmetle mehmet arasında gidiyor. ben de ısındım iki isme soyadımıza birleşince doktor adı gibi oluyor diyorum zaten şimdiden fazla idealist gıcık bir anne adayıyım. mesleği, yapacağı spor, çalacağı enstrüman her şeyi düşünüyorum. bir de kararsız kalıyorum şunu mu olsa bunu mu diye kendimi dizginlemezsem çocuk ilkokulu zor bitirecek benim yüzümden:)

evet akşamları alışık değiliz yada ben denk gelmemiştim canım,

kusura bakma, düşük ve kromozom konularına karşı yabancı olduğum için bilmiyorum, yoksa tabikii daha zigotken cinsiyeti bellidir..

canım ilk mesajın cevabı çerçenin içinde çıkmış,
farkettiysen okumuşundur

offfffffffff kızlar nefes alamıyorummmmmm

hayırdır???dün ipek bugün sen
ne olcakkk halimizzzz :18::18::18::18:

offfffffffff kızlar nefes alamıyorummmmmm
biraz pencereyi açıp derin nefes al canım, iyi gelir belki...
Valla bence Yaman olsun, senin karnında nasıl mücadele verdi yavrucak, hep öyle güçlü olsun inşallah.. Bende Ahmet ismini çok severim.. Mehmet de güzel.. Hiç askimiycek isimler...Allah ismiyle yaşatsın..
evet ya canım benim, ne kadar direndi. onları düşününce bu ad yakışıyor oğluma diyorum zaten.

iyi uykular canım...

Estağfirullah arkadaşım ne kusuru.. Zaten geçti o günler çok şükür.. Ben üzüntümü dibine kadar yaşar sonrada kaldırırım zaten.. Bu arada eşimin adı B ile başlıyor yanlış yazmışım yukarda.. Mesajı okudum bak onu hiç bilmiyordum.. Öğrendiğim iyi oldu.. Evet adam bence de biraz ticari de ben başka kitaplardan falanda okumuştum zamanında da ondan.. Ama tabi her ismi aynı olanda aynı olamaz dimi zaten..

unutmayız canımm:)))unutmayızz:)))
aman ha sakın sende unutma :)))

allah iyiliğini versin kısss
cicilerini giydindemi çektin,
ben dünki salaş kıyafetinle beklemiştim oysaki :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…