kola içmeyi özledim yaaaaaa
A ve B diyor mesela ben kızımında adını özellikle A ile başlayan bir isim koydum... Eşimin adı da M ile başlıyor sezgileri güçlü olur diyor gerçektende adam ne dese çıkar.. Yani tutuyor gibi..
Ama zaten sadece harflerden bahsetmiyorlar akronofolojide, anlamları üzerinde de çok duruyor, o da onu savunuyor zaten, anlamı iyi olsun diyor..
Bence sen linki elinle yaz bakalım tekrardan belki çıkar..
A ve B diyor mesela ben kızımında adını özellikle A ile başlayan bir isim koydum... Eşimin adı da M ile başlıyor sezgileri güçlü olur diyor gerçektende adam ne dese çıkar.. Yani tutuyor gibi..
Ama zaten sadece harflerden bahsetmiyorlar akronofolojide, anlamları üzerinde de çok duruyor, o da onu savunuyor zaten, anlamı iyi olsun diyor..
ya akronofoloji doğru bi bilimdir, onda hemfikiriz, ama anlatana bağlı doğru olup olmayacağı...
mesela kuranda:kuranın kalbi elhamdır, elhamın kalbi başındaki besmelenin B harfindedir denmektedir.....
yani harfler ve sırları doğru, hayatta herşeyin bi frekansı var çünkü..
neyse dalmiiiim çok derin mevzular bunlar....
Bence sen linki elinle yaz bakalım tekrardan belki çıkar..
Ya ama bak sana olumsuzluk getirmemiş bence, belkide bunlar saçma gerçekten, sayenizde bu konuya olan inancımı kaybettim..
Evet ya Allah kimseye yaşatmasın canım çok zor..
ay inşallah canım... bazen korkuyorum gerçekten yaman olursa diye:)) ama sonra hayatı boyunca annesinin karnındaki gibi yaman olsun diyorum:)) ön adı da olacak gerçi bizimkinin. ahmet ya da mehmet olacak. babası eski isim istiyor.
kola içmeyi özledim yaaaaaa
Ben bugün iki aydan sonra içtim biraz.. Dayanamadım..
ay inşallah canım... bazen korkuyorum gerçekten yaman olursa diye:)) ama sonra hayatı boyunca annesinin karnındaki gibi yaman olsun diyorum:)) ön adı da olacak gerçi bizimkinin. ahmet ya da mehmet olacak. babası eski isim istiyor.
yaptım canım oldu ama ben inanmadım gibi
yaman olsun kız bu hayatta yamanlar kazanıyor zaten :))) hakkını ezdirmesin, hem adil hem yaman olursa süper olur valla...
ahmet yaman da mehmet yaman da çok güzel oluyor bence
kızlar ben de yavaş yavaş yatayım artık. yarın sabah 7de kalkıp kardeşimi kamp yerine götürcem.
öpüyorum sizi, kendinize iyi bakın, muhabbeti bırakıp gitmek de zor ama gidiyorum mecbur..
hayırlı geceler yatarken herkes birbirine dua etsin haa :)))unutmayın :))
ben genelde sabahçı gruptaydım ya, aslında çokta konuşurum ama burda geceleri göstertememişim demek ki kendimi..
Bebek alındıktan sonra kromozom analizine yolluyorlar orda çıkıyor, XY mi, XX mi diye.. Bebek rahme düştüğü an zaten cinsiyeti bellidir de gözle görülmesi zaman alır..
yok inancını kaybetme de, başka araştırmacılardan da takip et
bu işi daha ciddi yapanlarda vardır belki..
offfffffffff kızlar nefes alamıyorummmmmm
biraz pencereyi açıp derin nefes al canım, iyi gelir belki...offfffffffff kızlar nefes alamıyorummmmmm
evet ya canım benim, ne kadar direndi. onları düşününce bu ad yakışıyor oğluma diyorum zaten.Valla bence Yaman olsun, senin karnında nasıl mücadele verdi yavrucak, hep öyle güçlü olsun inşallah.. Bende Ahmet ismini çok severim.. Mehmet de güzel.. Hiç askimiycek isimler...Allah ismiyle yaşatsın..
kızlar ben de yavaş yavaş yatayım artık. yarın sabah 7de kalkıp kardeşimi kamp yerine götürcem.
öpüyorum sizi, kendinize iyi bakın, muhabbeti bırakıp gitmek de zor ama gidiyorum mecbur..
hayırdır???dün ipek bugün sen
ne olcakkk halimizzzz :18::18::18::18:
biraz pencereyi açıp derin nefes al canım, iyi gelir belki...
yok inancını kaybetme de, başka araştırmacılardan da takip et
bu işi daha ciddi yapanlarda vardır belki..
evet akşamları alışık değiliz yada ben denk gelmemiştim canım,
kusura bakma, düşük ve kromozom konularına karşı yabancı olduğum için bilmiyorum, yoksa tabikii daha zigotken cinsiyeti bellidir..
canım ilk mesajın cevabı çerçenin içinde çıkmış,
farkettiysen okumuşundur
hayırdır???dün ipek bugün sen
ne olcakkk halimizzzz :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?