2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de ona yazacaktım şimdi. sessiz bu akşam, başında değil herhalde:)) merve nereye gitti, çıkıyorum demiş miydi???

aa öyle düşünmeyin kız ben varkende yazmadı 15-20 dk.kadar. bodruma üzüldü ondan sanırım...

Bence de Bodrumdan sonra yazmadı geçmişi okudu herhalde..

iyi geceler şekerler nasılsınız bakalım :)

İyi geceler sen nasılsın canım.. Damadım nasıl?

İyi geceler sen nasılsın canım.. Damadım nasıl?

ben de iyiyim canım geçmişi okudum gündüz neler yazmış kızlar ona bakiim dedim.
damadın da iyi çokşükür gelinim napıyo mira sultan
bugün kağan kocatepenin sayfasında okudum da 1 saatte 10 hareket hissetmelisiniz diye. toplantıda oturduğum yerde saydım neyse 10 oldu :) arada kafasını kaburgalarıma yaslıyo :) dimdik oturuyorum ozaman
ha bu arada biz hala isim düşünüyoruz. emre çok yaygın diye vazgeçtik. mert olabilir diyoduk mert de fransızcada b.k demekmiş çocuğum ilerde bunalıma girer fransızca konuşulan bi yere gidersek diye vazgeçtik ondan da. şuanda mete çok sıcak geliyor. Mete soylu saygın kişi demekmiş hem de hun devletinin kurucusu. nasıl güzel mi?

çıkmış sevibade, formunda değil bu akşam:)

Güzel Mete de çok güzel bence.. M harfi ticari geliri simgelermiş, yani ilerde ticaretle uğraşabilir.. Ozan nasıl blue.. hem z harfi zekayı belirtir... Hemde a harfi ismi yüceltir.. Birde Mete iyi de hep eeee olmaz soyadınızda A yoksa isminde A olsa iyi olur bence.. Tabi Mete de güzel isim..

Kız sevibade neden sustun sen.. Merve yok diye mi? Bizi beğenmiyor musun?

ben de ona yazacaktım şimdi. sessiz bu akşam, başında değil herhalde:)) merve nereye gitti, çıkıyorum demiş miydi???

Merve yi bekledi herhalde canımbizimle muhatap olmuyor.. Onlar geçmişe daldı herhalde dönemediler..

aa öyle düşünmeyin kız ben varkende yazmadı 15-20 dk.kadar. bodruma üzüldü ondan sanırım...

bu akşam tadım yok arkadaşlar, dedim ya konuşasım gülesim yok diye,
tabiii bodruma üzüldüm, neşem kaçtı,
bende hem dizi izledim hem badeyi yedirirken biraz da buraya baktım,
canım ya ne olacak bu kızın ve bebeğin hali???
bugüne kadar hiçbir duam reddolmadı çok şükür,
çooooooook dua edicem çokk..

ozan da güzelmiş. soyadımızda A var canım. mete nin anlamı da çok hoşuma gitti saygın soylu kişi anlamındaymış. ozan die kuzenim var benim. aras da kardeşi. ikisinin de ismini çok beğeniyorum

buraklar yaramas mı olur ki??

öyle derler ama erkekler zaten hep yaramaz boşver :)) benim kuzenim var Burak öyle çok yaramaz değil normal erkek çocuğu kadar :)

canım bolca dua etmekten başka yapacak bişey yok.bak çokşükür tedavisi var hiç değilse. küçükken zor ama aklı yettikten sonra olsa daha kötü. hiç değilse hatırlamıcak inş. hemencecik iyileşicek. hatta Allah izin verirse belki de hiç gerekmez..duaya devam edelim..

Ya ona bende kahroldum hatta akşamüdtü girdim okudum ve çıktım.. Yazıcak bişey bulamadım.. Bende çok dua ediyorum umarım herşey yoluna girer.. Elimizden de birşey gelmiyorki ne olcak bu kızın hali bilemedim.. Yani hassas mevzular bunlar fikirde yürütülmüyor.. Ne desen boş.. Allah sabır versin..

ozan da güzelmiş. soyadımızda A var canım. mete nin anlamı da çok hoşuma gitti saygın soylu kişi anlamındaymış. ozan die kuzenim var benim. aras da kardeşi. ikisinin de ismini çok beğeniyorum

Bak o isimlerde iyiymiş.. Aras ta güzel.. ne bilem ben Ozanı çok severim de ondan didim.. Oğlum olmadı belki Ozan damadım olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…