2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kız şaka değil gerçek.. İki düşükte erkek bebeklere idi.. Bünyem yabancı bir cisim olarak algılıyor bebekleri.. O sıralar bir kan değeri var ona bakıyorlardı, o bağışıklık sistemiyle alakalı bir değer, bebekleri farklı bir hücre gibi görüp bünye atıyor... ondan yani kız.. Yoksa erkek çocuk hastası değilim de kaybedince üzülüyor insan gene de.. Birde kendini suçluyor.. :44:

2 M süper bence de:)) bak kaç kayınvalideye nasip our damadının adını koymak. şanslısın öyküm:))

Valla dünür kaç kişiye nasip olur dimi.. Ay şimdi benimde içime çok sindi, sen koy artık Mete ismini de bizde ismiyle hitap edelim..

YA BEN program yükleyn dedi yükledimde analiz etmem için bi sayfa bulamadım nasıl yapcamki

o linki yazınca direk çıkıyor... harfleri yazıyorsun sadece..

canım sayfasına baktım da e – h – ö- r – t – ü – y bunlar olumsuz harflermiş. yanına olumlu harf gelirse nötr yapıyomuş olumsuzluğu.
ben var ya yanmışım demekki ismimin ilk 3 harfi de bunlardan

canım senin ne kabahatin var, Allah ömür verseydi gelirlerdi dünyaya.. cennette sana melek olsunlar inşallah :)

Son düzenleme:
ay kzlar mayıs annelerinden 10 kişi doğum yapmış daha nisanın 22 si yaa hey maşşalah
haziran annelerinin yarısı da mayısta doğuracak gibi görünüyor:))

evet o soyadı meselesi benim de ilgimi çekti. yetersiz kalan durumlarda 2. adınızı kullanın falan diyordu. kızının da adı tuğbaymış, tiyatroda yükselemiyordu bir türlü dedi. sanırım almina ismini eklemiş sonradan şu anda TRTde bir dizide oynuyormuş kızı. A harfi üzerindeduruyordu gerçekten.

ay kzlar mayıs annelerinden 10 kişi doğum yapmış daha nisanın 22 si yaa hey maşşalah

hadi canımm

ay canım beğendiğinize çok sevindim yaa, sanırım Mete olacak. artık karar versek de ben de adapte olsam diyorum, oğluma ismiyle sesleneyim artık dimi ama :))

beşik kertmesinin avantajları işte canım

aman bunuda unutmada canım:))))sana belli olmaz
evet bence mete çok güzel bi isim, hem türk ismi hemde uydurma yeni isimler gibi değil, bi ağırlığı var

ya illaki harflerin freanksının önemli olduğuna inanmıyorum ben,
isimden çok anlamı önemli, onu taşıyan anlamdınıda yaşatıyo gerçekten,
peygamberimiz bile demiş güzel isim koyun diye,
illede kuranda geçmeside gerekmiyo anlamı güzel olsun yeter....

bu arada sağolun kızlar valla harbiden bu moralle geceyi bitirmek istemezdim, moralimi düzelttiniz benim

Valla dünür kaç kişiye nasip olur dimi.. Ay şimdi benimde içime çok sindi, sen koy artık Mete ismini de bizde ismiyle hitap edelim..

o linki yazınca direk çıkıyor... harfleri yazıyorsun sadece..

adobe flash yüklemenz gerekli dedi yükledim ama harf yazacak bi alan çıkmadı yüklemeyi yapamadımmıki

hadi ya sen yandın bacım en iyisi senin ismini de değiştirelim şuracıkta, damadımın ismini koydum, dünürümünde ismini değiştirerek bir ilke imza atayım bari..

İnşallah canım.. Meleklerim onlar benim zaten, annelerini beklerlermiş, öbür tarafta..

aman bunuda unutmada canım:))))sana belli olmaz
evet bence mete çok güzel bi isim, hem türk ismi hemde uydurma yeni isimler gibi değil, bi ağırlığı var

unutmam tabi oykum unutulcak dünür mü ayol

ilk 3 harf düşün yaa, valla yanmışım demekki. adam beni görse abooww der ismimi söylemez bile heralde

ahireette şefahat ederlermiş annelerine cennete girsinler diye.benim de bir düşüğüm var. insan çok üzülüyo

A ve B diyor mesela ben kızımında adını özellikle A ile başlayan bir isim koydum... Eşimin adı da M ile başlıyor sezgileri güçlü olur diyor gerçektende adam ne dese çıkar.. Yani tutuyor gibi..

Ama zaten sadece harflerden bahsetmiyorlar akronofolojide, anlamları üzerinde de çok duruyor, o da onu savunuyor zaten, anlamı iyi olsun diyor..

adobe flash yüklemenz gerekli dedi yükledim ama harf yazacak bi alan çıkmadı yüklemeyi yapamadımmıki

Bence sen linki elinle yaz bakalım tekrardan belki çıkar..

ahireette şefahat ederlermiş annelerine cennete girsinler diye.benim de bir düşüğüm var. insan çok üzülüyo

tabi ya evlat acısı çok büyük bi acı. Rabbim mükafatını vermez mi hiç, bi de onlar hep çocuk olarak kalırmış cennette. büyümezlermiş. böylece anne babalarını hep sevindirirlermiş :)

unutmam tabi oykum unutulcak dünür mü ayol

ilk 3 harf düşün yaa, valla yanmışım demekki. adam beni görse abooww der ismimi söylemez bile heralde

Ya ama bak sana olumsuzluk getirmemiş bence, belkide bunlar saçma gerçekten, sayenizde bu konuya olan inancımı kaybettim..

Evet ya Allah kimseye yaşatmasın canım çok zor..

iyide o kadarcık bebeklerin cinsiyetini nerden biliyorlarmışki???
kendini neden suçluyorsun öykücüm, sen istermisinki bünyen bebeği atsın, oda bi kaderdi ve geçti..üzülme

tabikiiii

öyküm bugünde sen performansındasın maşallah
dün hiç konuşasın yoktu :82:
bugünde sen al sazı eline, sana bıraktım

valla ya "a" kurtarıyor ama demek ki. benim oğluşunki de "y" ile başlayacak ama 2 tane "a" harfi yeter herhalde bastırmaya:))

Ama Yaman ismi çok güzel.. ben bir çocuk tanıyorum adı Yaman var ya bayılırsın çocuğa görsen.. Çok güzel çok tatlı bişey zaten üstün zekalı çıktı.. Çok farklı bir çocuk.. Seninde Yaman öyle olur inşallah..

ben genelde sabahçı gruptaydım ya, aslında çokta konuşurum ama burda geceleri göstertememişim demek ki kendimi..

Bebek alındıktan sonra kromozom analizine yolluyorlar orda çıkıyor, XY mi, XX mi diye.. Bebek rahme düştüğü an zaten cinsiyeti bellidir de gözle görülmesi zaman alır..

ay inşallah canım... bazen korkuyorum gerçekten yaman olursa diye:)) ama sonra hayatı boyunca annesinin karnındaki gibi yaman olsun diyorum:)) ön adı da olacak gerçi bizimkinin. ahmet ya da mehmet olacak. babası eski isim istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…