2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah mervecim çok tatlı

dün eşimle beyin cerraha gitmiştik ya, tuhaf bir doktordu. bana diyor ki kaç aylık hamilesiniz 3 mü 4 mü. 7.5 dedim gözleri patladı adamın deli mi ne 3 aylıkken göbek bile çıkmaz diyecektim, hiç hamile görmemiş herhalde.

şuan iyi gibiyim demin kötüydüm sağıma sağıma vuruyor velet artık ayaklarını görüyorum karnımda tutucam yakında

dün benim de sivri bir şey zıpladı karnımda. ayağıydı herhalde çok garip oldum... benimkinin kafası sağda, oraya da kafa atıyor ama soldaki hareketler çok tuhaf oluyor.

allah iyiliğini versin kısss
cicilerini giydindemi çektin,
ben dünki salaş kıyafetinle beklemiştim oysaki :))))

bu üstümdeki çok rahat bugun giydim hala daha üstümde çıkarmadım bugun çekil deseydin böyle çekilcektim zaten ama dünküler çuval gibiydi

dün benim de sivri bir şey zıpladı karnımda. ayağıydı herhalde çok garip oldum... benimkinin kafası sağda, oraya da kafa atıyor ama soldaki hareketler çok tuhaf oluyor.

anamm benimki çok kuduruk napcam bilmiyorum valla... midem kaburgalarım aşındı resmen

sende ben gibisin:)))
tabiii aynı olanda aynı olamaz, çünkü 12 burç gerçek ve kişi doğarken, o saniyede ölen kişinin karakterinden de alıyo biraz...ruh-enerji işleri işte...

yuhhh tıp okumamışmı o adam
intörn olmamışmı???
hiçmi kadın doğumda çalışmamış

off bi hapşurdum karnım kasıldı çok fena...:84: halbuki ben altıma işemeye adapte etmiştim kendimi hayretttt ilk def bi hapşurmam sorunsuz oldu :44::44:

bu üstümdeki çok rahat bugun giydim hala daha üstümde çıkarmadım bugun çekil deseydin böyle çekilcektim zaten ama dünküler çuval gibiydi

bugün çekil demiycektim ki...
moralmen çöktüm be kızım anca yazmaya başladım görmedinmi???
anladık 7-24 şıksın

bugün çekil demiycektim ki...
moralmen çöktüm be kızım anca yazmaya başladım görmedinmi???
anladık 7-24 şıksın

biliyorum bugun çekil demiceğini ama ben her ihtimale karşı çektim bugun kendimi dedim sevi ister akşama benden istese de istemese de ekliim ben herkesin morali bozuktu bugun bizde öğlen öyleydik hiç yazamadık.. 7/24 şık ne yaa offf ilk defa böyle giyindim rahat ettim çıkarmadım yoksa çuval gibiyim evde poyraz gibi kısa kısa tişörtler giyiyorum

off bi hapşurdum karnım kasıldı çok fena...:84: halbuki ben altıma işemeye adapte etmiştim kendimi hayretttt ilk def bi hapşurmam sorunsuz oldu :44::44:

bu kız beni öldürcek

ben de şaşırdım valla. üzerimde siyah bir badi vardı, önden bakınca normalden küçük görünüyor ama koca göbek yine de:))

o zaman o adama bi gözlük lazım hemde şöle şişe dibi

bu arada kızlar hepinizi öpüyorum, ben çıkmak zorundayım bugün erken yatiiim bari,
yarın kızımın 23 nisan gösterisi için erken kalkıp gidicez veeee

YAŞASINN TÜRKK MİLLETİİİİ
ÜLKEMİ BAYRAĞIMI ÇOOK SEVİYORUM

Yarın 23 Nisan bende yatayım bari sabah erken kalkıp törene gitçez bizde.. Kızımla birlikte... Hadi size iyi geceler arkadaşlar..

ben mi öldürcemmm yok kız dur daha 3. çocuğu fırtlatıcan, büyütücenn okutucann, mürvetlerini görücen bunları doya doya bi yaşa sonra bakarız

hakkaten yaa 23 Nisan kutlu olsunnnn, sevinin çocuklar övünün büyüklerr 23 nisan kutlu olsunnn

haydeee iyi geceler herkese bende kaçarım birasdan...

ne güzel ya hem bebek heyecanı, hem de diğerlerinin gösterisinin heyecanı. şanslısınız valla...

iyi geceler...

Yine cumartesi
ve yine kimseler yokkkkk

herkesin ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım

iyi haftasonları

kızlar gunaydın nasılsınız

kafama bişe takıldı benim doğüum 27 haziran gibi ama ben 10 gibi sezeryanı düşünüyorum bende belki biliyosunuzdur ama safra taşı varr baya sıkıntı yapıyo doktorumda dayanamazsan alırız haziran başında demişti ama dun böle 37 haftalık doğan bebeği gördüm gözüm korktu böle erken alınan bebeklerde bağırsak sorunu oluyomuş bebeği görseniz nası gazlı ablamında 2 hafta önce alınmıştı kızı ondada vardı bu sorun siz böle bişe duydunuzmu biliyorum elbette ne kadar cok durursa okadar iyi ama işte dayanamıyorum özelliklede geceleriii

38+0 dan sonra almaya başlıolar sezeryanda.. ama 39+ duymadım ben pek... iki tarih arası gelio bebişler.. inşallah hiçbi bebeğimizde gaz sıkıntısı olmazzz.. huzurlu,mutlu,güzel uyuyan bebişler olurlar..

Günaydınn herkese kaç gündür giremiyorum eşimin babannesi vefat etti çok üzgün kaç gündür çokta yoruldum bu arada 23 nisanınız kutlu olsun ben geçmişe bi göz atıp geliyorum

günaydın arkadaşlar sakinlik ve sessizlik hakim içim buruk 11 yıldır ilk defa 23 nisan gösterisi hazırlamadım ve oo gösterilerde değilim bugün içim sızladı minik öğrencilerimi özledim oğluşum büyüsün tekrar görevime geri dönücem 23 NİSAN ULUSAL EĞEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN yarının büyüklerinin anne karnındaki ilk bayramları
NE MUTLUTÜRKÜMDİYENE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…