şuan iyi gibiyim demin kötüydüm sağıma sağıma vuruyor velet artık ayaklarını görüyorum karnımdatutucam yakında
allah iyiliğini versin kısss
cicilerini giydindemi çektin,
ben dünki salaş kıyafetinle beklemiştim oysaki :))))
dün benim de sivri bir şey zıpladı karnımda. ayağıydı herhalde çok garip oldum... benimkinin kafası sağda, oraya da kafa atıyor ama soldaki hareketler çok tuhaf oluyor.
Estağfirullah arkadaşım ne kusuru.. Zaten geçti o günler çok şükür.. Ben üzüntümü dibine kadar yaşar sonrada kaldırırım zaten.. Bu arada eşimin adı B ile başlıyor yanlış yazmışım yukarda.. Mesajı okudum bak onu hiç bilmiyordum.. Öğrendiğim iyi oldu.. Evet adam bence de biraz ticari de ben başka kitaplardan falanda okumuştum zamanında da ondan.. Ama tabi her ismi aynı olanda aynı olamaz dimi zaten..
maşallah mervecim çok tatlı
dün eşimle beyin cerraha gitmiştik ya, tuhaf bir doktordu. bana diyor ki kaç aylık hamilesiniz 3 mü 4 mü. 7.5 dedim gözleri patladı adamındeli mi ne 3 aylıkken göbek bile çıkmaz diyecektim, hiç hamile görmemiş herhalde.
bu üstümdeki çok rahat bugun giydim hala daha üstümde çıkarmadım bugun çekil deseydin böyle çekilcektim zatenama dünküler çuval gibiydi
.
yuhhh tıp okumamışmı o adam
intörn olmamışmı???
hiçmi kadın doğumda çalışmamış
bugün çekil demiycektim ki...
moralmen çöktüm be kızım anca yazmaya başladım görmedinmi???
anladık 7-24 şıksın
off bi hapşurdum karnım kasıldı çok fena...:84: halbuki ben altıma işemeye adapte etmiştim kendimi hayretttt ilk def bi hapşurmam sorunsuz oldu :44::44:
ben de şaşırdım valla. üzerimde siyah bir badi vardı, önden bakınca normalden küçük görünüyor ama koca göbek yine de:))
bu kız beni öldürcek
o zaman o adama bi gözlük lazım hemde şöle şişe dibi
bu arada kızlar hepinizi öpüyorum, ben çıkmak zorundayım bugün erken yatiiim bari,
yarın kızımın 23 nisan gösterisi için erken kalkıp gidicez veeee
YAŞASINN TÜRKK MİLLETİİİİ
ÜLKEMİ BAYRAĞIMI ÇOOK SEVİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?