2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar....tüm çocukların (bebişlerin) ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım...
bodruma çok üzüldüm.... ALLAH yardımcısı olsun.
dün bende kontrole gittim.suyum geldi diye yıkılmıım ordakileri görünce şükrettim.
kadının birinin suyu azalmış bebek gelişmememiş zihinsel ve fiziksel olarak.
ama 36 haftasına kadar hiç bişey dememişler. o ağladı ben zor tuttum kendimi.

herkese slmm..kızlar ya kararsız kaldı şu fort bebe oluyo ya çanta gibi bebeği içinde taşıyosun ondan almaya gerek varmı acaba.
adanadayım ben hava çok sıcak yazın burda ya onu kullanınca sıcak olurmu sonrada büyüyor zaten

ee doktor ne dedi peki

valla ben hiç almak istemiyodum ama annem almış çantasıyla beraber...
çok ağır oluyı ya bence...

valla ben hiç almak istemiyodum ama annem almış çantasıyla beraber...
çok ağır oluyı ya bence...

haklısn cnm bide taşırken çanta gibi taşınmıyor zaten kopar bişey olur diye.yine kucakta olur mecbur.ki bide çok sıcak hava bende almayım sadece çantayı alayım yeterli

Allah yardımıcısı olsun..çıktımı sende sancı filan

yok çok şükür sancım falan yok. ben idrar yolu enfek. var diye düşünüyodum ama oda yok...
iii yatınca sorun yok..benim 29 dan sonra suyum geldide.....
şimdi evdeyim mecburen aldım doğum öncesini aktaramadım.
hayırlısıyla gelsinde bebişler....

aa çok şükür bişeyin çıkmamış benimde perşembe akşamı oğluşum korkuttu dün kendi doktoruma gittim hiç bir sıkıntı yok dedi nst de sancı çıkmadı bi akşam önce çıkmıştı ama açılmada yok rahimimde korktuk tersti benim oğluş doğum pozisyonunu almış ondan kıpır kıpr hareket edip kasılınca dedeik geliyo korkuttu hastane çantamı bile hazırladım ama dün doktorum soğuk sular serpti içime bide arkadaşlar bişe sorcam ben nst çekilirken dün sağ tarafıma yatmak zorunda kaldım sonra kalkamadım sağ bacağım uyuştu sabaha kadar uyuyamadım sağ ayağımın üstüne basamadım ne acıdır oo sizlerdede oluyormu böle

evet dolaşım arttığı için miş.
bende es kaza bacağımı kıvırıp otursam hemen uyuşuyom...
aman kramp olmasında çok şükür bende daha yok.heralde elevitin içindeki magnezyum yetiyo...

ben varım:)

ben de uzman tv ye bakıyodum bi kaç video izledim. şu yatış pozisyonu ile ilgili..sola yatamıyorum sürekli.. ben sola yatamıyorum bu yüzden uyuyamıyorum deyince doktorum sağa da yatabilirsin demişti. uzman tv de onu destekliyo..

bende uzman tv ye bakıyodum canım ya doğum şekilleri doğum sancısı falan nasıl hissedilir diye ya bi an önce doğurasım geldi

juse canım ya yanlış hatırlamıyosam senin kasılmalarn vardı bi ara araştırıyodunuz naptın nasıl hala varmı karnında o toplanma hissi

suyun geldikten sonra bebek için sorun olmuyomuymuş canım? azmı geldi suyun ?

suyun geldikten sonra bebek için sorun olmuyomuymuş canım? azmı geldi suyun ?

bir iki damladan bişey olmaz galiba tabi bebğin suyu yeterliyse benm kaynanam son iki ay sürekli damla damla gelmiş suyu ama zamanını beklemişler kuzeniminse 34. haftasında idrara çıkıyorum derken suyunu bitirmiş bebği erken almışlardı ama bebk yaşadı çok şükür 10 gün küvez de kaldı ama maşallah çok sağlıklı

kızlar meraba.moralimçok bozuk.bana bi el atın hele:-((((

33+4 üm ben.32 haftada gittiğimde bebeğim yaklaşık 1900 gr.dı.doktorum herşeyin mormal olduğunu söyledi.zaten bu güne kadar da hiçbi sorun yoktu bebişimin ölçümlerinde.son 2 haftada hem ben kilo aldım hem de karnımın büyüdüğünü hissettim.hem de bebeğin hareketleriş daha sert geliyo bana.

dün bir an esti bizim burda bi poliklinik var 4 boyutlu çekim yapan gidiyimd e bi video çektireyim ayrıntılı organlarına da bi başka dr.daha bakıverir iyi olur dedim.demez olaydım.dr.uzman radyolog bu arada.kadın doğumcu değil.

neyse gittim çok güzel inceledi bebeği 20 dk.yok bebeğin kan akışı güzel.kalp atışı harika.kordonu süper suyu iyi böbreği şöyle dalağı böyle herşeyi çok iyi sağlıklı dedi.en son kilosu boyu dedim demez mi 1806 gr boyu 44 cm .

şok oldum:18: dedim daha 2 hafta önce gittim kilosu bu kadardı bu çocuk 2 haftada hiç kilo almamış mı.bana dedi ki bebeğin yakaşık 10-12 gün geriden geliyor.2 hafta önce 1800 -1900 olması mümkün değil.tamam dedim çıktım dün akşamdan beri ağlıyorum.

ya benim anlamadığım bebeğin herşeyi süperse bu gerilik nerden çıktı.tamam hata ğayı olur ama bu kadar da fark olur mu acaba?pazartesiye kendi doktorumdan randevu aldım.bana bi fikir verin kızlar.çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…