günaydın kızlar....tüm çocukların (bebişlerin) ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım...
bodruma çok üzüldüm.... ALLAH yardımcısı olsun.
dün bende kontrole gittim.suyum geldi diye yıkılmıım ordakileri görünce şükrettim.
kadının birinin suyu azalmış bebek gelişmememiş zihinsel ve fiziksel olarak.
ama 36 haftasına kadar hiç bişey dememişler. o ağladı ben zor tuttum kendimi.
ee doktor ne dedi peki
herkese slmm..kızlar ya kararsız kaldı şu fort bebe oluyo ya çanta gibi bebeği içinde taşıyosun ondan almaya gerek varmı acaba.
adanadayım ben hava çok sıcak yazın burda ya onu kullanınca sıcak olurmu sonrada büyüyor zaten
ya canım ben nst çekilirken kadın gitti. çok merak ettim ama dr lar hiç ii şeyler dememeişler....
dünden beri aklımdan çıkmıyo...
valla ben hiç almak istemiyodum ama annem almış çantasıyla beraber...
çok ağır oluyı ya bence...
Allah yardımıcısı olsun..çıktımı sende sancı filan
yok çok şükür sancım falan yok. ben idrar yolu enfek. var diye düşünüyodum ama oda yok...
iii yatınca sorun yok..benim 29 dan sonra suyum geldide.....
şimdi evdeyim mecburen aldım doğum öncesini aktaramadım.
hayırlısıyla gelsinde bebişler....
aa çok şükür bişeyin çıkmamış benimde perşembe akşamı oğluşum korkuttu dün kendi doktoruma gittim hiç bir sıkıntı yok dedi nst de sancı çıkmadı bi akşam önce çıkmıştı ama açılmada yok rahimimde korktuk tersti benim oğluş doğum pozisyonunu almış ondan kıpır kıpr hareket edip kasılınca dedeik geliyo korkuttu hastane çantamı bile hazırladım ama dün doktorum soğuk sular serpti içime bide arkadaşlar bişe sorcam ben nst çekilirken dün sağ tarafıma yatmak zorunda kaldım sonra kalkamadım sağ bacağım uyuştu sabaha kadar uyuyamadım sağ ayağımın üstüne basamadım ne acıdır oo sizlerdede oluyormu böle
ben varım:)
ben de uzman tv ye bakıyodum bi kaç video izledim. şu yatış pozisyonu ile ilgili..sola yatamıyorum sürekli.. ben sola yatamıyorum bu yüzden uyuyamıyorum deyince doktorum sağa da yatabilirsin demişti. uzman tv de onu destekliyo..
yok çok şükür sancım falan yok. ben idrar yolu enfek. var diye düşünüyodum ama oda yok...
iii yatınca sorun yok..benim 29 dan sonra suyum geldide.....
şimdi evdeyim mecburen aldım doğum öncesini aktaramadım.
hayırlısıyla gelsinde bebişler....
suyun geldikten sonra bebek için sorun olmuyomuymuş canım? azmı geldi suyun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?