- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
kızlar sağolun cevaplar için aslında bugün hemen randevu alayım kendi doktorumdan dedim 23 nisan çalışmıyorlarmış. sekreter dedi.neyse dedim pazartesi akşama verdi.dua edin kızlar.inş.bu radyolog farklı ölçmüştür oğluşumu:-((
yavrucummm boşuna panik yapıosuuuun.. sıkma tatlı canını.. emin ol ki makıne farkından kaynaklanıo..
ayy kötüymüşoluyo tabiki de
benim az geldi
kontrol ediyolar şu anda ii
su gelince enfeksiyon riski artıyomuş
oy ne tatlı ya ben küçükken bayılırdım 23 nisanlara hala da çok severim :) korkmasam gidip izlerdim stadyumda ama eşim işe gitti bugün tek gidemem bu göbekle
hurmayı bi doktor tavsiye etti son 2 ay bolca hurma dedi. bebeğin beslenmesi için sanırım canım. zaten o kadar çok vitamin var ki hurmada, sütün aromasını bile etkiliyormuş. son ay süte tarçın koyup öyle içince süt daha tatlı oluyormuş :)
aptallık bende ne kurcalatıyn fıstkn gibi doktorun var güven doktoruna iştebiraz rahatladım sağolun kızlAR.doktordum pazartesi normal der inş.
günaydın kızlar....tüm çocukların (bebişlerin) ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım...
bodruma çok üzüldüm.... ALLAH yardımcısı olsun.
dün bende kontrole gittim.suyum geldi diye yıkılmıım ordakileri görünce şükrettim.
kadının birinin suyu azalmış bebek gelişmememiş zihinsel ve fiziksel olarak.
ama 36 haftasına kadar hiç bişey dememişler. o ağladı ben zor tuttum kendimi.
herkese slmm..kızlar ya kararsız kaldı şu fort bebe oluyo ya çanta gibi bebeği içinde taşıyosun ondan almaya gerek varmı acaba.
adanadayım ben hava çok sıcak yazın burda ya onu kullanınca sıcak olurmu sonrada büyüyor zaten
kızlar bi müddet yokum hepiniz Allah'a emanetsiniz...
Beni özleyin anacımmm
heyyyy karachammmm ordamısınn.. snoopy li bodyler çok şekerrr nerden aldınnn o yumoşları??
duyguuuuuuuu ne haberrrr, sendemi evdesin bugün????
benim balkon çok güzel gell oturalım,
eşimde yok akşam....
kızlar bi müddet yokum hepiniz Allah'a emanetsiniz...
Beni özleyin anacımmm
poyraz niye konuşmuyon allasen???
yoksa bizi beğenmiyormusunn
yok bacım yaaa canımsınız sız ne bıcım laf öyle merve gıttımııı
benim kocacık konyaya gitti müsabakaya.. yanlızım bu haftasen gel burda oturalım ben bilmem oraları
gitmiş evet....
aa wallamı benimkide 16-24 de bizde yanlızız,
bende oraları bilmem :26:
egs nin tam karşısındamısın?
gitmiş evet....
aa wallamı benimkide 16-24 de bizde yanlızız,
bende oraları bilmem :26:
egs nin tam karşısındamısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?