2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım önceki sayfada yazmıştım 800 gr bile farketmiş doğumla ultrason arasında. sen canını sıkma, gelişim konusunda da son aylarda ultrason gittikçe daha çok yanılıyormuş.

yavrucummm boşuna panik yapıosuuuun.. sıkma tatlı canını.. emin ol ki makıne farkından kaynaklanıo..

offffffff bu yüzden daha dr a gidesim gelmiyo.önceden heyecanla beklerdim.
dün dr gittim nst çekildim
nst yi çeken ay bu bebeğin atımları yavaş çok hareketsiz dedi dudrdu
ne hareketsizi bebişin hareketleri yüzünden pozisyon bulup yatamıyom
eşimde panik oldu
amaaaaaaaann boşver dedim çok nst çekildim hepsi aynı
dr bişe yok iii dedi
herkes ayrı telden...

kontrole gittikçe strese sokuyolar insanları yaa, eskiden bunlar mı vardı yok 10 gün geriden yok 5 gün ilerden, 500 gr eksik 300 gr fazla. bıktırıyolar insanı valla yaa. ağzımızın tadıyla bi hamilelik yaşatmıyorlar. eskilerin kafası rahatmış valla, stressiz sağlıklı bebekleri oluyomuş işte..

neyse fıstıklar bence canınızı sıkmayın. ortada olumsuz bişey yok çünkü. ben ders çalışayım azcık. kompozisyon yazmam gerek. kendinize iyi bakın, funda ararın yeni albümünü dinleyin çok güzel:)

oluyo tabiki de
benim az geldi
kontrol ediyolar şu anda ii
su gelince enfeksiyon riski artıyomuş
ayy kötüymüş bi daha tekrarlamaz inş. canım

evet çok güzellerdi bi sürü fotograf çektim hepsi cicilerini giymiş saçları yapılmış gelmişlerdi gitmemekle iyi etmişsin canım stadyum kalabalık bide ite kalka çıkarlar merivenlerden boşver bebiş doğunca beraber gidersiniz :) ben bile oturdum hep gösteride sandalye verdiler arkadaşlar bi fotograf çekmeye kalkıyodum arada bi sürü çocuk var etrafımda koşuşturan biri çarpsa ne olacagı belli değil bide çabuk yoruluyorum ayakta kalınca iyi oldu otudugum hurmada aldirim ben ozaman zaten tadını da çok severim hurmanın, madem faydasıda vermiş bahanem olmuş olur yemek için tarçın bize zararlı değilmiydi? rahim kasılması yapıyodu diye kullanmıyodum tatlılarda filan zararlı değilse onuda denerim sen paylaş böyle bildiklerini iyi oluyo

aptallık bende ne kurcalatıyn fıstkn gibi doktorun var güven doktoruna işte biraz rahatladım sağolun kızlAR.doktordum pazartesi normal der inş.

aptallık bende ne kurcalatıyn fıstkn gibi doktorun var güven doktoruna işte biraz rahatladım sağolun kızlAR.doktordum pazartesi normal der inş.

canını sıkma zaten ölçüm sonucunda + / - 300 ile 600 arasında yazıyor kiloda fark olabilir makineler tam sonuç vermiyor :)))

...........................................................

Son düzenleme:

hadi yaa, yazık allah yardımcısı olsun
ayyy iki gündür nedir bu hiç iyi haber almıyacakmıyız
bende kontrole gittiğimde iki tane kadın çatır çatır kürtaj oldu,
bende onlara çok üzülmüştüm...tabiii bebeklere..

sıcakta ne yapacaksın fort bebeyi,
zaten 2 ay kullanılıyo o 2 ayda yaz,
anakucağı çok iyi bi icat onu herzaman söylemişimdir..

kızlar bi müddet yokum hepiniz Allah'a emanetsiniz...

Beni özleyin anacımmm

seni özleriz anacım, sakın bebeği fırlatana kadar gelmemezlik yapma

duyguuuuuuuu ne haberrrr, sendemi evdesin bugün????
benim balkon çok güzel gell oturalım,
eşimde yok akşam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…