hoşgeldin bebek
iyi senden naber?
inşallah canım.
kaç haftalıktın sen?
Ben çıkıyorum bye
güle güle kullanın fatmacım. güzel günlerde.
sağol canım, önemli olan sağlıklı olması dediğin gibi. duruşu ters değilse ayakları ya da kollarıdır:))maşallah bebişine birce. zayıf değil bence de merak etme. sağlıklı olsunlar yeter...
ya kızlar bu arada böyle sırtımı bi yere dayayıp oturduğum zaman, sağ göğsümün altındaki kaburgamın arasına bebeğin bi yeri dayanıyo ama neresi olduğunu anlayamıyorum. sürekli o kemiğime bişeyi değdirip değdirip çekiyo, oraya sıkıştırıyo, ayağımı kafasımı acaba yaa? :26:
birce cim eşine geçmiş osun allah şifa versin.
sağolasın kuzum
sağol canım, önemli olan sağlıklı olması dediğin gibi. duruşu ters değilse ayakları ya da kollarıdır:))
sağol canım. çok kötü bir zamanlama oldu, ikimiz de eğilemiyoruz çok komik halimiz, kim kime bakacak bakalım:)))
sağol canım. çok kötü bir zamanlama oldu, ikimiz de eğilemiyoruz çok komik halimiz, kim kime bakacak bakalım:)))
gule gule kullan fatmaaa ne guzel ıyı hazırlamısın ben bebısın esyalarını hazırladım da kendıme daha almadım pijama felannn alcam bu ara bır cıksam dısarııı :2:
hadi ben izin aldım eve gidiyorum ii değilim pek ben..görüşürüz
hoşgeldin bebek
iyi senden naber?
inşallah canım.
kaç haftalıktın sen?
son satım 4 eylül ve 11 haziranda doğurmam lazımda aslında ama geç döllenme benimkisi
31+5im
23 hazirana geliyo doğumum
bebek aşşağıda baya ama o kadar duracağını sanmıyorum
son satım 4 eylül ve 11 haziranda doğurmam lazımda aslında ama geç döllenme benimkisi
31+5im
23 hazirana geliyo doğumum
bebek aşşağıda baya ama o kadar duracağını sanmıyorum
aaaa aramızda sadece 4 gün varmış. benim sat 31 ağustos. nasıl oluyor geç döllenme canım?
2 hafta fark var arada biraz anlatsana sıkılmazsan. öğreneyim ben de.
:))) kız millet hissediyo kafasını kolunu, bende anlayamıyorum neresi nerdekız o nasıl bir şey öyle müneccimmiyiz neresi . Ben anlamıyorum eğer başaşşağı duruyorsa kolu felandır herhelde..
iyiyim valla canım yemek hazırlıyorum, kızım acıkmış tabende de tam tersi canım bebeğim başaşağı ve çok aşağıda olduundan ayakları göbeğimin 3, 4 cm üstünde onun üstündede plesentam varmış o yüzden rahatım ee seni göremedim bayadır nasılsın iyimisin
en son geçen ay gittim kontrole, pozisyonunu hatırlamıyorum, şuan da nasıl hiçbi fikrim yok ama kendine yer açmak için çabaladığını hissediyorum, 28+3 te 1300 gr dı. önümüzdeki c.tesi gidicem bakalım büyümüş mü fıstığımbenimki dönmemişti ondan tahmin ediyorum.
zaten yusyuvarlak çıkarıyor. yani ya kafa ya popo diye tahmin ediyorum.,
birde plesenta aşağıda olunca bebek boşlukta kalıp daha çok hareket edermiş. bendeki durumun sebebi buymuş.
ben çok erken hissetmeye başlamıştım hareketlerini. aşırı hareketliydi bebişim. sebebi buymuş çözmüş oldum :))))))
slm canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyiyiz sen nasılsın?slmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrr ne zamandır yoktummmm yanı oglelerı gıremedım nasılsınızzzz
nıye kımse konusmuyor yaaaaaa bır kac sey duydum bazı arkadasların bebeklerı gerıden gelıyormus sanırımmm hangı arkadasların bunlar :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?