2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım, önemli olan sağlıklı olması dediğin gibi. duruşu ters değilse ayakları ya da kollarıdır:))
birce cim eşine geçmiş osun allah şifa versin.

sağol canım. çok kötü bir zamanlama oldu, ikimiz de eğilemiyoruz çok komik halimiz, kim kime bakacak bakalım:)))

gecmıs olsun cnmmm esınmı hasta oldu benım esımde sabah kalktı bır grıple yaaa öyle gıttı garıbım ısee :2::2:

gule gule kullan fatmaaa ne guzel ıyı hazırlamısın ben bebısın esyalarını hazırladım da kendıme daha almadım pijama felannn alcam bu ara bır cıksam dısarııı :2:

benim bşka zamanım yok ya kars dan aldım resimlerini çeker koyarım

hadi ben izin aldım eve gidiyorum ii değilim pek ben..görüşürüz

son satım 4 eylül ve 11 haziranda doğurmam lazımda aslında ama geç döllenme benimkisi
31+5im
23 hazirana geliyo doğumum
bebek aşşağıda baya ama o kadar duracağını sanmıyorum

aaaa aramızda sadece 4 gün varmış. benim sat 31 ağustos. nasıl oluyor geç döllenme canım?
2 hafta fark var arada biraz anlatsana sıkılmazsan. öğreneyim ben de.

nıye kımse konusmuyor yaaaaaa bır kac sey duydum bazı arkadasların bebeklerı gerıden gelıyormus sanırımmm hangı arkadasların bunlar :44::44::44::44:

aaaa aramızda sadece 4 gün varmış. benim sat 31 ağustos. nasıl oluyor geç döllenme canım?
2 hafta fark var arada biraz anlatsana sıkılmazsan. öğreneyim ben de.

sıkılmak ne kelime canım olurmu hiç
en basit şekilde şöyle anlatayım
kadinlarin adet donemleri 21-35 gun arasi normal kabul edildigi icin, buna standart koymak amaci ile hesaplamalarin hepsi 28 gun uzerinden yapilir.

28 gunde bir regl olan bir kadin 14. gun yumurtlar 14 gun sonra da regl olur. 35 gunde adet olan kadin ise 21. gun yumurtla 35. gun adet olur. simdi son adet tarihleri bu iki kadinin ayni olsa bile, birinin yumurtasi 1 hafta gec gelistigi icin (21. gun catlamistir, digeri 14. gun) dollenme de digerinden 1 hafta sonra olur. yani aslinda bunda asla sorun edilecek bir sey yok, sadece ultrason cihazi 14. gun yumurtlamaya ayarli standart hesaplar yaptigi icin, gec dollenme sonucu olusan bebekler ultrasondan hep 1 hafta kucuk cikarlar. aslinda kucuk deillerdir. zaten haftalari kucuktur. SAT'a gore 14. gun yumurtlamadigi icin anne, bebek de olusumu ve gelisimi 1 hafta sonrasindan gelir.

işte benimki 1 hafta değilde 12 gün geç oluştu

kız o nasıl bir şey öyle müneccimmiyiz neresi . Ben anlamıyorum eğer başaşşağı duruyorsa kolu felandır herhelde..
:))) kız millet hissediyo kafasını kolunu, bende anlayamıyorum neresi nerde

iyiyim valla canım yemek hazırlıyorum, kızım acıkmış ta sen nerelerdesin ? neler yapıyosun?

en son geçen ay gittim kontrole, pozisyonunu hatırlamıyorum, şuan da nasıl hiçbi fikrim yok ama kendine yer açmak için çabaladığını hissediyorum, 28+3 te 1300 gr dı. önümüzdeki c.tesi gidicem bakalım büyümüş mü fıstığım

slmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrr ne zamandır yoktummmm yanı oglelerı gıremedım nasılsınızzzz
slm canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyiyiz sen nasılsın?

Son düzenleme:
nıye kımse konusmuyor yaaaaaa bır kac sey duydum bazı arkadasların bebeklerı gerıden gelıyormus sanırımmm hangı arkadasların bunlar :44::44::44::44:

ben konuşmaya çalıştımda kimse oralı olmadı canım juse un bebeği geriden geliyomuş o da doktoruna görünecekmiş daha bi onu biliyorum başka kim varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…