2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

he heeeee
ben geldim
hoşgeldin canım, naber?

yok canım yazmıyor benimkinde. 32 haftalık hamile, doğum öncesi yasal izni uygundur yazıyor sadece.
bu arada cuma oğluşumu gördüm. kendi çapında büyümüş, haftasıyla uyumlu ama sizinkilerin yanında hala küçük, 1672 gr olmuş. çok tatlıydı ya, parmaklarını yemeye çalışıyordu, uzun uzun parmakları:)) diğer doktorun küçük olur falan dediğini de söyledim, yok öyle bir şey ikizle ilgili hiçbir iz yok artık, kilo alımı bu şekilde giderse 3450 gr doğar dedi. 3 kilo doğsa yeter dedim. her şey yolunda, endişelenme dedi. rahatladım valla.

ya bendemi anormallik var bu kilo alma konusunda. ben 9 kg aldım :)

bende hepten anormallik var o zaman bende 5 kilo daha azım hamile kaldığım kilodan

bendede yok yahu nıye olsunkı ama sankı ıdrarımın rengı koyulastı benı

canım çok su tüket
az su içiyosan ondan olabilir
enfeksiyonların en çok olduğu dönemdeyiz şimdi
bununda en iyi ilacı su

hiç üzme kendini canım benim
ağlayıpta miniğinide üzme
bu ultrason ölçümlerine bakıp ne diye üzüyon ki kendini
her makinada ayrı sonuç çıkabilir
hem sağlığı yerindeymiş yavrunun çok şükür
gerisinin ne önemi var
3,500gr değilde 3,000gr doğması ağlanacak bebeğini karnında üzmeye yetecek bi konumu

artık ağırlaştık iyice egecim. kendimi taşıyamaz oldum.
benim ağırlığım kıza da yansıyor kesin. iyice azaldı hareketleri.
yavaşladı resmen kızım.

son bir hafta canikom idare et işte.
haftaya evdesin ohhh ne güzel,
işleri yavaş yavaş yaparsın aceleye getirme.

raporu okula verdikten sonra müdür yardımcım aradı, 10 haziranda bitiyor iznin, o tarihte doğum sonrası iznini getirmen lazım dedi. 10 hazirana kadar doğurmam lazım yani

egeeee nasıl geçti cumartesi.
Neler yaptınız anlatsana.

acayip yoğundu çok yoruldum. Eylül harikaydı hep ağladım ama süperdi konfetiler felan patladı gösterisinin sonunda çok duygulandım sonra boyacılar geldi annemde yemek felan yaptık gelen oldu yorgundum pazarda teyzzem fatihe çağırmasın mı elbise alcakmış düğün var allahhhhhhhhh mahvoldum

raporu okula verdikten sonra müdür yardımcım aradı, 10 haziranda bitiyor iznin, o tarihte doğum sonrası iznini getirmen lazım dedi. 10 hazirana kadar doğurmam lazım yani

e canım sen daha 31 haftalıksın bebegın dogum tarıhı daha ılerı cıkması gerekmıomu benımkı 10 hazıran cıkıo cunku

hoşbulduk canım.
nasıl gidiyor. dinleniyomusun güzelce.
oğluşa da maşallah annesi. şükürler olsun.
kilosu da gayet iyi daha ne olsun :)

ayy ne güzel canım benim.
resim çekmedin mi kız eklesene.

offf amma koşuşturmuşsun.
gitmeseydin fatihe keşke. nasıl dayanıyosun?
ben dolaşamıorum artık. cumartesi çıktım biraz hiç gezemedim. hep oturdum. hemen karnıma, kasıklarıma kramp giriyor. birde bacak arama. hiç halim yok. sıfırlandım.
istesem de gezemiyorum. ev işi de yapamıyorum.

maşallahh damadıma yakışıklımaaa pipilime...
3450 doğcakmış maşallah 3000 olsunda yeter sağlıklı olsun annesi.

ay sorma ya benimkide azaldı yerleri dar ne yapsınlar sadece kayıyor onu anlıyorum o kadar tekmeler yok artık
haftaya evdeyim inşallah aksilik çıkmazsa.. Rahat olsam bari biraz ama korkuyorum bişey olmasında biraz kızımın tadını çıkarayım eylül sabırsız 4 günün kaldı diyr yavrum..
Işleri evde olunca yaaparım ..

hahahah kız hayırlısıyla gelsin..

ne yapayım kimseye yok diyemedim yorgunum uyuyamıyorumda.. Burda da işler birikmiş cumartesi yoktum ya.. Neyse az kaldı sabır..

Ben,mde ağrılarım oluyor annem diyor hoşaf gibi oldun bi kurtulsan..

rahat ol egecim senin elinde. yavaş yavaş yaparsın hepsini.
gün sayıyor demek eylül, kıyamaz teyzesi.

şubede 2 kişiyiz diğeri bu hafta izinde gelmem gerekiyrdu mecburen
ege bugün hiç ii değilim şuan resmn ölü gibiyim yaa
fatmacım geçmiş olsun. aynı halsizlik bende de var bugün. buraya bile yazarken zor yazıyorum diyebilirim. öğlen eve yürüyerek gittim açılırım diye. yemekten sonra bi 20 dk uyudum öyle geldim işe.
akşam 10buçukta yatıcam bi güzel dinlenicem.

canım güle güle kullanın. ben de parkyatak aldım çok da hoşuma gidiyor.
bu arada içine yan koruma alacaktım ama sonra okuduğuma göre doktorlar tavsiye etmiyorlar, hava akımını engelliyormuş. o yüzden yorganını kayınvalidem yaptıracak yün. uyku seti almıcam yani. elyaf sağlıksız.

oyy yerim onun parmaklarını ben yaa :)) gayet iyi canım niye zayıf olduğunu düşünüyorsun ki. ben de 29.haftada gittim 1415 grdı.

ay kızlar ya sizi okuyunca eyvah diyorum şuanda çok ağırlık hissetmiyorum ben maşallah 2-3 haftaya kadar değişiyor demekki. nasıl çalışcam 37.haftaya kadar bilmiyorum..

ne yapayım kimseye yok diyemedim yorgunum uyuyamıyorumda.. Burda da işler birikmiş cumartesi yoktum ya.. Neyse az kaldı sabır..

Ben,mde ağrılarım oluyor annem diyor hoşaf gibi oldun bi kurtulsan..

eskisi gibi olsak git tabi. ama bu durumda zor valla.
iyi dayanıyosun. ben dün hep yattım. eşim temizlik yaptı.

tam hoşaf hiç sorma.
kocakarılara taş çıkarırım bu halimle.
külçe gibi. oturduğum, yattığım yerden kalkamıyorum.

ufff geldim.......

düzeldi mi tansiyonun?
kız fatma niye aç gidiyosun aşkolsun yaaaa....

uuuuuuuuuuuuuf çok kötüyüm ben yaaa ense köküm berbat yaa uff. he birde dr magnezyum ve calsium verdi

naber blue, maşallah de kendine.
benim ağırlaşmalar 30. haftadan sonra başladı. 32 dolunca zaten iyice hissettirdi kendini yorgunluk.

maşallah bebişine birce. zayıf değil bence de merak etme. sağlıklı olsunlar yeter...

ya kızlar bu arada böyle sırtımı bi yere dayayıp oturduğum zaman, sağ göğsümün altındaki kaburgamın arasına bebeğin bi yeri dayanıyo ama neresi olduğunu anlayamıyorum. sürekli o kemiğime bişeyi değdirip değdirip çekiyo, oraya sıkıştırıyo, ayağımı kafasımı acaba yaa? :26:

kız ne biliyim bu kadr uzayacagını çabuk hallederim demiştim

benimde sol kaburgamın altında. nefesimi kesiyo resmen dayandığı zaman.
kafası diye tahmin ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…