hoşgeldin canım, naber?he heeeee
ben geldim
birce raporunda yazıyormu ne zman işe döneceğin ben merak ediyorum yazıyormu diye..
Sağol cnm başlandı mı gerisi gelirde işte bi düzene oturtsam. Sıkılıyorum temizlik işlerinden kendimde ilgilenemiyorum ya ne kadar annem de olsa olmuyor( yapacaz bi şekilde
ya bendemi anormallik var bu kilo alma konusunda. ben 9 kg aldım :)
bendede yok yahu nıye olsunkı ama sankı ıdrarımın rengı koyulastı benı
kızlar bi sıkıntım var daha önce yazdım ama ölü zamandı forumda pek arkadaşım okuyamadı.bi de sizden fikir alayım dedim:-(((
kızlar meraba.moralimçok bozuk.bana bi el atın hele:-((((
33+4 üm ben.32 haftada gittiğimde bebeğim yaklaşık 1900 gr.dı.doktorum herşeyin mormal olduğunu söyledi.zaten bu güne kadar da hiçbi sorun yoktu bebişimin ölçümlerinde.son 2 haftada hem ben kilo aldım hem de karnımın büyüdüğünü hissettim.hem de bebeğin hareketleriş daha sert geliyo bana.
dün bir an esti bizim burda bi poliklinik var 4 boyutlu çekim yapan gidiyimd e bi video çektireyim ayrıntılı organlarına da bi başka dr.daha bakıverir iyi olur dedim.demez olaydım.dr.uzman radyolog bu arada.kadın doğumcu değil.
neyse gittim çok güzel inceledi bebeği 20 dk.yok bebeğin kan akışı güzel.kalp atışı harika.kordonu süper suyu iyi böbreği şöyle dalağı böyle herşeyi çok iyi sağlıklı dedi.en son kilosu boyu dedim demez mi 1806 gr boyu 44 cm .
şok oldum dedim daha 2 hafta önce gittim kilosu bu kadardı bu çocuk 2 haftada hiç kilo almamış mı.bana dedi ki bebeğin yakaşık 10-12 gün geriden geliyor.2 hafta önce 1800 -1900 olması mümkün değil.tamam dedim çıktım dün akşamdan beri ağlıyorum.
ya benim anlamadığım bebeğin herşeyi süperse bu gerilik nerden çıktı.tamam hata ğayı olur ama bu kadar da fark olur mu acaba?pazartesiye kendi doktorumdan randevu aldım.bana bi fikir verin kızlar.çok kötüyüm
nbr kız bugun kimseyle konuşamadık he. Bende yeni geldim bi bakıp kaçacam işlerimi toparlamam lazım. Nasılsın ben iyideyilim gerginiö ev berbat çarşamba kadın gelecek bi bitse yerkeşse yımama işleri başlasa :)) off ki ne off
bide rahat değilim artık sıkılıyorum daralıyorum yani anlayacağın kızımda bugun pek nazlı
sezin nasıl annesi
birce raporunda yazıyormu ne zman işe döneceğin ben merak ediyorum yazıyormu diye..
Sağol cnm başlandı mı gerisi gelirde işte bi düzene oturtsam. Sıkılıyorum temizlik işlerinden kendimde ilgilenemiyorum ya ne kadar annem de olsa olmuyor( yapacaz bi şekilde
egeeee nasıl geçti cumartesi.
Neler yaptınız anlatsana.
raporu okula verdikten sonra müdür yardımcım aradı, 10 haziranda bitiyor iznin, o tarihte doğum sonrası iznini getirmen lazım dedi. 10 hazirana kadar doğurmam lazım yani
hoşgeldin canım, naber?
yok canım yazmıyor benimkinde. 32 haftalık hamile, doğum öncesi yasal izni uygundur yazıyor sadece.
bu arada cuma oğluşumu gördüm. kendi çapında büyümüş, haftasıyla uyumlu ama sizinkilerin yanında hala küçük, 1672 gr olmuş. çok tatlıydı ya, parmaklarını yemeye çalışıyordu, uzun uzun parmakları:)) diğer doktorun küçük olur falan dediğini de söyledim, yok öyle bir şey ikizle ilgili hiçbir iz yok artık, kilo alımı bu şekilde giderse 3450 gr doğar dedi. 3 kilo doğsa yeter dedim. her şey yolunda, endişelenme dedi. rahatladım valla.
acayip yoğundu çok yoruldum. Eylül harikaydı hep ağladım ama süperdi konfetiler felan patladı gösterisinin sonunda çok duygulandım sonra boyacılar geldi annemde yemek felan yaptık gelen oldu yorgundum pazarda teyzzem fatihe çağırmasın mı elbise alcakmış düğün var allahhhhhhhhh mahvoldum
maşallahh damadıma yakışıklımaaa pipilime...hoşgeldin canım, naber?
Yok canım yazmıyor benimkinde. 32 haftalık hamile, doğum öncesi yasal izni uygundur yazıyor sadece.
Bu arada cuma oğluşumu gördüm. Kendi çapında büyümüş, haftasıyla uyumlu ama sizinkilerin yanında hala küçük, 1672 gr olmuş. çok tatlıydı ya, parmaklarını yemeye çalışıyordu, uzun uzun parmakları:)) diğer doktorun küçük olur falan dediğini de söyledim, yok öyle bir şey ikizle ilgili hiçbir iz yok artık, kilo alımı bu şekilde giderse 3450 gr doğar dedi. 3 kilo doğsa yeter dedim. Her şey yolunda, endişelenme dedi. Rahatladım valla.
ay sorma ya benimkide azaldı yerleri dar ne yapsınlar sadece kayıyor onu anlıyorum o kadar tekmeler yok artıkartık ağırlaştık iyice egecim. Kendimi taşıyamaz oldum.
Benim ağırlığım kıza da yansıyor kesin. Iyice azaldı hareketleri.
Yavaşladı resmen kızım.
Son bir hafta canikom idare et işte.
Haftaya evdesin ohhh ne güzel,
işleri yavaş yavaş yaparsın aceleye getirme.
raporu okula verdikten sonra müdür yardımcım aradı, 10 haziranda bitiyor iznin, o tarihte doğum sonrası iznini getirmen lazım dedi. 10 hazirana kadar doğurmam lazım yani
ayy ne güzel canım benim.
Resim çekmedin mi kız eklesene.
Offf amma koşuşturmuşsun.
Gitmeseydin fatihe keşke. Nasıl dayanıyosun?
Ben dolaşamıorum artık. Cumartesi çıktım biraz hiç gezemedim. Hep oturdum. Hemen karnıma, kasıklarıma kramp giriyor. Birde bacak arama. Hiç halim yok. Sıfırlandım.
Istesem de gezemiyorum. Ev işi de yapamıyorum.
ay sorma ya benimkide azaldı yerleri dar ne yapsınlar sadece kayıyor onu anlıyorum o kadar tekmeler yok artık
haftaya evdeyim inşallah aksilik çıkmazsa.. Rahat olsam bari biraz ama korkuyorum bişey olmasında biraz kızımın tadını çıkarayım eylül sabırsız 4 günün kaldı diyr yavrum..
Işleri evde olunca yaaparım ..
fatmacım geçmiş olsun. aynı halsizlik bende de var bugün. buraya bile yazarken zor yazıyorum diyebilirim. öğlen eve yürüyerek gittim açılırım diye. yemekten sonra bi 20 dk uyudum öyle geldim işe.şubede 2 kişiyiz diğeri bu hafta izinde gelmem gerekiyrdu mecburen
ege bugün hiç ii değilim şuan resmn ölü gibiyim yaa
canım güle güle kullanın. ben de parkyatak aldım çok da hoşuma gidiyor.kızlar bu park yatagı dun odamıza koymak ıcın aldık zar zor kucuk park yatak bulabıldım hem odada koycak yer yok hem ben park yataktan vazgecemıodumda bunu bulduk en sonunda odasıda 1 haftaya kadar gelcek ınsallah begenıcekmısınız bakalım
Eki Görüntüle 184152
hoşgeldin canım, naber?
yok canım yazmıyor benimkinde. 32 haftalık hamile, doğum öncesi yasal izni uygundur yazıyor sadece.
bu arada cuma oğluşumu gördüm. kendi çapında büyümüş, haftasıyla uyumlu ama sizinkilerin yanında hala küçük, 1672 gr olmuş. çok tatlıydı ya, parmaklarını yemeye çalışıyordu, uzun uzun parmakları:)) diğer doktorun küçük olur falan dediğini de söyledim, yok öyle bir şey ikizle ilgili hiçbir iz yok artık, kilo alımı bu şekilde giderse 3450 gr doğar dedi. 3 kilo doğsa yeter dedim. her şey yolunda, endişelenme dedi. rahatladım valla.
ne yapayım kimseye yok diyemedim yorgunum uyuyamıyorumda.. Burda da işler birikmiş cumartesi yoktum ya.. Neyse az kaldı sabır..
Ben,mde ağrılarım oluyor annem diyor hoşaf gibi oldun bi kurtulsan..
ufff geldim.......
fatmacım geçmiş olsun. aynı halsizlik bende de var bugün. buraya bile yazarken zor yazıyorum diyebilirim. öğlen eve yürüyerek gittim açılırım diye. yemekten sonra bi 20 dk uyudum öyle geldim işe.
akşam 10buçukta yatıcam bi güzel dinlenicem.
canım güle güle kullanın. ben de parkyatak aldım çok da hoşuma gidiyor.
bu arada içine yan koruma alacaktım ama sonra okuduğuma göre doktorlar tavsiye etmiyorlar, hava akımını engelliyormuş. o yüzden yorganını kayınvalidem yaptıracak yün. uyku seti almıcam yani. elyaf sağlıksız.
oyy yerim onun parmaklarını ben yaa :)) gayet iyi canım niye zayıf olduğunu düşünüyorsun ki. ben de 29.haftada gittim 1415 grdı.
ay kızlar ya sizi okuyunca eyvah diyorum şuanda çok ağırlık hissetmiyorum ben maşallah2-3 haftaya kadar değişiyor demekki. nasıl çalışcam 37.haftaya kadar bilmiyorum..
kız ne biliyim bu kadr uzayacagını çabuk hallederim demiştimeskisi gibi olsak git tabi. ama bu durumda zor valla.
iyi dayanıyosun. ben dün hep yattım. eşim temizlik yaptı.
tam hoşaf hiç sorma.
kocakarılara taş çıkarırım bu halimle.
külçe gibi. oturduğum, yattığım yerden kalkamıyorum.
düzeldi mi tansiyonun?
kız fatma niye aç gidiyosun aşkolsun yaaaa....
maşallah bebişine birce. zayıf değil bence de merak etme. sağlıklı olsunlar yeter...
ya kızlar bu arada böyle sırtımı bi yere dayayıp oturduğum zaman, sağ göğsümün altındaki kaburgamın arasına bebeğin bi yeri dayanıyo ama neresi olduğunu anlayamıyorum. sürekli o kemiğime bişeyi değdirip değdirip çekiyo, oraya sıkıştırıyo, ayağımı kafasımı acaba yaa? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?