valla canım ben hazırlamayı bılmıom annem gelsınde o yapack bana delı karıya erken gel dıommm yok doguma yakın gelecekmısss kardesımm unıversıte sınavına gırcek yaaa dershanesı bıtsın dıooo sankı basıma 5 yasında böcuk olduuuu
iyiyim canım sağol, bilgisayara gıcık oldum sadece. sayfalar çok geç açılıyo. bişey olmuş bilgisayarımaaaaaaaaaaaaa:84::84: sende ne var ne yokhele sukur bırı daha yazddııııı bune beeeeeee herkesın agzından cımbızla laf alıommm iyiyim kuuzummmm sen nasılsınnn :2:
valla bende anlamadım ege hanımada yasdık oralı olmadııı bende gece gırecem artıkkk oyleyse
maşallah kuzucuğa annesi kocaman kız olmuşşşselam kızlar herkes iyidir umarım
sabah kontrole gittim kızım 1900 gr olmuş teyzeleri
herşey yolunda görünüyor çok şükür
nasıl geçti kontrolün? bebiş nasıl?iyi olmaya çalışıyorum son haftalara girdik ne de olsa bugn doktordaydım 2 hafta sonra tekrar gidicem ben iyice doğuma adapteyim yani :26:
eyvahhhhhhhhhhhh çok kötüüüüüüüü, en kötü ihtimal çıkarıp elinde sıkacaksın:84::84::84::84::84:kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çamaşır makınası bozuldu bebegın esyaları ıcınde kaldı ne yapıcam ben sımdııııııııııııııııııııııııııııııııııı sıkmıyo camasırlarıı :84::84::84:
boşaltma , yada sıkma tuşu yokmu? tekrar çalıştırsan
evet canım görüşemedik. ben de cuma gördüm çok tatlıydı, yolundaydı her şey.. 2 haftada bir gideceğim artık kontrole.
üff aksiliğe bak. hem de bebeğin çamaşırlarına denk gelmiş
fmg senin kontrol ne zaman benim çarşamba 2de ..
sıkılmak ne kelime canım olurmu hiç
en basit şekilde şöyle anlatayım
kadinlarin adet donemleri 21-35 gun arasi normal kabul edildigi icin, buna standart koymak amaci ile hesaplamalarin hepsi 28 gun uzerinden yapilir.
28 gunde bir regl olan bir kadin 14. gun yumurtlar 14 gun sonra da regl olur. 35 gunde adet olan kadin ise 21. gun yumurtla 35. gun adet olur. simdi son adet tarihleri bu iki kadinin ayni olsa bile, birinin yumurtasi 1 hafta gec gelistigi icin (21. gun catlamistir, digeri 14. gun) dollenme de digerinden 1 hafta sonra olur. yani aslinda bunda asla sorun edilecek bir sey yok, sadece ultrason cihazi 14. gun yumurtlamaya ayarli standart hesaplar yaptigi icin, gec dollenme sonucu olusan bebekler ultrasondan hep 1 hafta kucuk cikarlar. aslinda kucuk deillerdir. zaten haftalari kucuktur. SAT'a gore 14. gun yumurtlamadigi icin anne, bebek de olusumu ve gelisimi 1 hafta sonrasindan gelir.
işte benimki 1 hafta değilde 12 gün geç oluştu
en son geçen ay gittim kontrole, pozisyonunu hatırlamıyorum, şuan da nasıl hiçbi fikrim yok ama kendine yer açmak için çabaladığını hissediyorum, 28+3 te 1300 gr dı. önümüzdeki c.tesi gidicem bakalım büyümüş mü fıstığım
sağol canım. sabah akşam iğne yiyor şimdi, bu hafta fizik tedaviye başlayacak, inşallah iyi gelir. morali sıfır yazık..
selam kızlar herkes iyidir umarım
sabah kontrole gittim kızım 1900 gr olmuş teyzeleri
herşey yolunda görünüyor çok şükür
iyiyim canım sağol, bilgisayara gıcık oldum sadece. sayfalar çok geç açılıyo. bişey olmuş bilgisayarımaaaaaaaaaaaaa:84::84: sende ne var ne yok
maşallah kuzucuğa annesi kocaman kız olmuşşş
nasıl geçti kontrolün? bebiş nasıl?
eyvahhhhhhhhhhhh çok kötüüüüüüüü, en kötü ihtimal çıkarıp elinde sıkacaksın
aglıycam sımdııı kızlar aldım sıkmaya meltem 12 dakıka dondu durdu sıkmadı yıne bebegın esyaları olmasa umrum degıl yorganları yaaa bırce su damlıyo cıkardım sımdı su damlıyoo
aglıycam sımdııı kızlar aldım sıkmaya meltem 12 dakıka dondu durdu sıkmadı yıne bebegın esyaları olmasa umrum degıl yorganları yaaa bırce su damlıyo cıkardım sımdı su damlıyoo
ah ne güzel sıcağı özledim valla, bizim buralara bahar bile gelemedi dahaslm kızlar sabah çarşıya gitmiştim işlerim vardı biraz bide haftanın başı accayip kalabalık heryer. antalya bugün yanıyoooo çok sıcak.
eeeee sizler nasılsınız bakalım
offf o zaman makinada bekletme bari, tamirdi vs, kötü olurlar. banyoya tabure sandalye falan koy. yorganları üzerine koy, suları süzsün bari, süzülünce balkona çıkar kurur. çok ağırsa yardım edebilecek birilerine çağır, kendi başına kaldırmayorganları bacım nasıl sıkayım agırlasmıslar yaa
aksilik işte üzme canını.
servis mi çağırsan acaba?
canım hemen servis çağırsana, gelip bakarlar
preklampsi neymişki onu bilmiyorum.:18: yüksek tansiyon varmıydı normalde sende. benimki de hep düşük çıkıyo, en yüksek hali 9-6nolsun ezgi ya geçen hafta preklampsi den şüphelenmşti 1 hafta tansiyon takibi yap dediydi onun için gittim 13 lerde olması hoşuna gitmedi tabi ben balon gibiyim çok şişim devamlı 13 olursa hemen gidecekmişim ya inş öyle olmaz bebeğimi erken alırlarmış başakada idrar yolum enfksiyon kapmış fitil yazmış kullanan varmıki ben tereddüt ettim
ah ne güzel sıcağı özledim valla, bizim buralara bahar bile gelemedi daha(((((
offf o zaman makinada bekletme bari, tamirdi vs, kötü olurlar. banyoya tabure sandalye falan koy. yorganları üzerine koy, suları süzsün bari, süzülünce balkona çıkar kurur. çok ağırsa yardım edebilecek birilerine çağır, kendi başına kaldırma
bende çıkıyorum akşam girerim inş haşçakalıııııııııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?