2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızzz valla her gece doguruyorum dıye goruyorum bı pırtlatsam oda rahatlayacak bende sıkıldı 8 aydır ıcerde kaldı 1 ayımız hadı bakalımm gelıyo bebıklerrrrrrrrrrrrrrr

iyiyim canım sağol, bilgisayara gıcık oldum sadece. sayfalar çok geç açılıyo. bişey olmuş bilgisayarımaaaaaaaaaaaaa:84::84: sende ne var ne yok

selam kızlar herkes iyidir umarım
sabah kontrole gittim kızım 1900 gr olmuş teyzeleri
herşey yolunda görünüyor çok şükür
maşallah kuzucuğa annesi kocaman kız olmuşşş

iyi olmaya çalışıyorum son haftalara girdik ne de olsa bugn doktordaydım 2 hafta sonra tekrar gidicem ben iyice doğuma adapteyim yani :26:
nasıl geçti kontrolün? bebiş nasıl?

eyvahhhhhhhhhhhh çok kötüüüüüüüü, en kötü ihtimal çıkarıp elinde sıkacaksın

boşaltma , yada sıkma tuşu yokmu? tekrar çalıştırsan

evet canım görüşemedik. ben de cuma gördüm çok tatlıydı, yolundaydı her şey.. 2 haftada bir gideceğim artık kontrole.

üff aksiliğe bak. hem de bebeğin çamaşırlarına denk gelmiş

aglıycam sımdııı kızlar aldım sıkmaya meltem 12 dakıka dondu durdu sıkmadı yıne bebegın esyaları olmasa umrum degıl yorganları yaaa bırce su damlıyo cıkardım sımdı su damlıyoo

annemle yarım saat konuştuk telefonda geldim kızlar.
doktora gitmiş onu anlattı.

fmg senin kontrol ne zaman benim çarşamba 2de ..

cuma gidiyorum tatlım :)

ne güzel anlatmışsın çok sağol. aydınlandım valla.

büyümüştür annesi. çok hızlı büyüyorlar artık.

sağol canım. sabah akşam iğne yiyor şimdi, bu hafta fizik tedaviye başlayacak, inşallah iyi gelir. morali sıfır yazık..

çok geçmiş olsun. zor valla bel ağrısı.
inşallah biran önce toparlar.

selam kızlar herkes iyidir umarım
sabah kontrole gittim kızım 1900 gr olmuş teyzeleri
herşey yolunda görünüyor çok şükür

hoşgeldin maşşallah kızına :)

slm kızlar sabah çarşıya gitmiştim işlerim vardı biraz bide haftanın başı accayip kalabalık heryer. antalya bugün yanıyoooo çok sıcak.
eeeee sizler nasılsınız bakalım

yorganları bacım nasıl sıkayım agırlasmıslar yaa

aglıycam sımdııı kızlar aldım sıkmaya meltem 12 dakıka dondu durdu sıkmadı yıne bebegın esyaları olmasa umrum degıl yorganları yaaa bırce su damlıyo cıkardım sımdı su damlıyoo

canım hemen servis çağırsana, gelip bakarlar

nolsun ezgi ya geçen hafta preklampsi den şüphelenmşti 1 hafta tansiyon takibi yap dediydi onun için gittim 13 lerde olması hoşuna gitmedi tabi ben balon gibiyim çok şişim devamlı 13 olursa hemen gidecekmişim ya inş öyle olmaz bebeğimi erken alırlarmış başakada idrar yolum enfksiyon kapmış fitil yazmış kullanan varmıki ben tereddüt ettim

neyse kızlar ben çıkıyorum yemek falan yapiyim şöyle bi bakiyim demiştim yarın görüşürüz kendinize iyi bakın görüşürüüüüzzz

slm kızlar sabah çarşıya gitmiştim işlerim vardı biraz bide haftanın başı accayip kalabalık heryer. antalya bugün yanıyoooo çok sıcak.
eeeee sizler nasılsınız bakalım
ah ne güzel sıcağı özledim valla, bizim buralara bahar bile gelemedi daha (((((
yorganları bacım nasıl sıkayım agırlasmıslar yaa
offf o zaman makinada bekletme bari, tamirdi vs, kötü olurlar. banyoya tabure sandalye falan koy. yorganları üzerine koy, suları süzsün bari, süzülünce balkona çıkar kurur. çok ağırsa yardım edebilecek birilerine çağır, kendi başına kaldırma

Son düzenleme:
kızlar merhaba, geçen burda yıllık izinlerle ilgili bir arkadaş yazmıştı, yeni düzenlemeye göre izinlerinin yanacağını düşünüyordu.

personel dairesine gittim, sordum. önce normal doğum iznini, sonra yıllık izinlerini sonra da ücretsiz izinlerini kullanabilirsin dediler. hatta mesela ben 2 ay ücretsiz izin kullandım ve işe başladım diyelim. sonra da izne ihtiyacım oldu tekrar diyelim, 13 haftanın bitiminden itibaren başlayan 2 yıllık süre içerisinde eşimiz de biz de ücretsiz izin alabiliyormuşuz. yani parça parça bile kullanılabiliyormuş.

yani arkadaş yanlış anlamış kanundaki açıklamayı. yıllık izinlerimizi doğum izninin arkasından kullanabiliyoruz. sonrasında da ücretsiz izin alabiliyoruz.

preklampsi neymişki onu bilmiyorum.:18: yüksek tansiyon varmıydı normalde sende. benimki de hep düşük çıkıyo, en yüksek hali 9-6 ( yüksek tansiyon vücutta şişlik yapıyo demekki. bu arada ben hamileliğin ilk 6 ayı çok kaşıntı yaşadım, günlük ped falan kullanmıştım, enfeksiyon çıktı geçen ay, ama kaşıntıdan ölüyodum. idrarda bakteri çıktı... bi sürü şey... sonra tek kullanımlık toz bi ilaç verdi, onu kullandım. sonra tekrar tahlil verdim temiz çıktı. kaşıntım da kesildi.hamilelikte çok sık olan bişeymiş...:26:
fitil konusunda bi fikrim yok ama

tamam bacım cıkardım makıneden beklıyorum sımdı bıraz suzulsun

bende çıkıyorum akşam girerim inş haşçakalıııııııııın

volveron benden soylemesı zaten sende gece uyuyamıyosundur ben gece 2 gıbı kalkıyorum ınternette oyun oynuyorum burda kımse olmadıgı ıcın herıfte horul horul uyuyo gel gecelerı takılalım daha guzel :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…