2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gecmıs olsun cnmmm esınmı hasta oldu benım esımde sabah kalktı bır grıple yaaa öyle gıttı garıbım ısee :2::2:
sağol canım. maçta belini incitmişti, doktora gittik ağrı geçmeyince bel fıtığı varmış maalesef( senin eşine de geçmiş olsun.
ayyy yazık size.
eşine acil şifalar dilerim.
biran önce iyileşip sana iyi baksın

sağol canım. sabah akşam iğne yiyor şimdi, bu hafta fizik tedaviye başlayacak, inşallah iyi gelir. morali sıfır yazık..

hele sukur bırı daha yazddııııı bune beeeeeee herkesın agzından cımbızla laf alıommm iyiyim kuuzummmm sen nasılsınnn :2:
ben konuşmaya çalıştımda kimse oralı olmadı canım juse un bebeği geriden geliyomuş o da doktoruna görünecekmiş daha bi onu biliyorum başka kim varki

valla bende anlamadım ege hanımada yasdık oralı olmadııı bende gece gırecem artıkkk oyleyse

selam kızlar herkes iyidir umarım
sabah kontrole gittim kızım 1900 gr olmuş teyzeleri
herşey yolunda görünüyor çok şükür

iyi olmaya çalışıyorum son haftalara girdik ne de olsa bugn doktordaydım 2 hafta sonra tekrar gidicem ben iyice doğuma adapteyim yani :26:
bende çok güvenemediğim için zaten hep erken geleceğini düşünüyorum kızımın
bu yüzden hazirana girdiğimde her an olabilir gibi geliyo

senle sata göre yakınız arada 3 gün var bebğin kaç gr bide ultrasona güvenme ben farklı ultrasonlara girdim fark 500 gr falan yani ben 4 hafta sonrasına hazırladım kendimi

juse nın bebegınde bır anormallık yok bence once 1900 sonra 1806 mı oyle bısey gelen arkadas degılmı bır yanlıslık var o ısın ıcınde

nıye kımse konusmuyor yaaaaaa bır kac sey duydum bazı arkadasların bebeklerı gerıden gelıyormus sanırımmm hangı arkadasların bunlar :44::44::44::44:

slm canım bende bı kac sefer gırdım kımse yoktu herkesı heyecan sardı galıba yaklastıkca ee hazırlıklarda basladı

slm canım bende bı kac sefer gırdım kımse yoktu herkesı heyecan sardı galıba yaklastıkca ee hazırlıklarda basladı

heyecanmı basmıs :84::84::84::84::84: kımse bıse yasmadı bana bende gece gırecem nerde bu sevıbadeee MERVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NERDESINNN

kızlarrr sıze guzel bı haberım var arkadasım dogum yaptı bebgı gormeye gıttım cok tatlı potuk potuk bı bebektı epudural sezeryan olmustu durumu gayet ıyıydı herkes sıra sende deyıp durdu bu arada lohusa serbetını aldım ben doguma kendımı hazırladım daha 5 haftam var ama artık agırlasıyoruz gıtr gıde hareket etmek zorlasıyo

heyecanmı basmıs :84::84::84::84::84: kımse bıse yasmadı bana bende gece gırecem nerde bu sevıbadeee MERVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NERDESINNN

tatlımm mervenın bılgısayarı gıtmıstı ondan galıba yok valla ben gece buralardayım sabaha kadar uyumuyorum gece daha eglencelı sohbet benden soylemesı

tatlımm mervenın bılgısayarı gıtmıstı ondan galıba yok valla ben gece buralardayım sabaha kadar uyumuyorum gece daha eglencelı sohbet benden soylemesı
evet daha eglencelııı yaaaaaaaa
aşkolsun ya ben yazdım neyse konuşmak istemessen sen bilirsn

yok bacım bana yazanlara sordum zatennnn konusmak ıstememmı catlıyorum zaten evdeee

:84::84::84::84::84:kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çamaşır makınası bozuldu bebegın esyaları ıcınde kaldı ne yapıcam ben sımdııııııııııııııııııııııııııııııııııı sıkmıyo camasırlarıı :84::84::84:

valla canım ben hazırlamayı bılmıom annem gelsınde o yapack bana delı karıya erken gel dıommm yok doguma yakın gelecekmısss kardesımm unıversıte sınavına gırcek yaaa dershanesı bıtsın dıooo sankı basıma 5 yasında böcuk olduuuu

boşaltma , yada sıkma tuşu yokmu? tekrar çalıştırsan

sağol canım
hepsi iyi olsunlar da sağlıkla doğsunlar başka bişey istemiyorum
senin oğluş nasıl görüşemedk epeydir
evet canım görüşemedik. ben de cuma gördüm çok tatlıydı, yolundaydı her şey.. 2 haftada bir gideceğim artık kontrole.

üff aksiliğe bak. hem de bebeğin çamaşırlarına denk gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…