çok ilginç ya çok fark ediyo o zaman ama bence güvenme geç döllenme olayına
sağol canım. maçta belini incitmişti, doktora gittik ağrı geçmeyince bel fıtığı varmış maalesefgecmıs olsun cnmmm esınmı hasta oldu benım esımde sabah kalktı bır grıple yaaa öyle gıttı garıbım ısee :2::2:
ayyy yazık size.
eşine acil şifalar dilerim.
biran önce iyileşip sana iyi baksın
hele sukur bırı daha yazddııııı bune beeeeeee herkesın agzından cımbızla laf alıommm iyiyim kuuzummmm sen nasılsınnn :2::))) kız millet hissediyo kafasını kolunu, bende anlayamıyorum neresi nerde
iyiyim valla canım yemek hazırlıyorum, kızım acıkmış tasen nerelerdesin ? neler yapıyosun?
en son geçen ay gittim kontrole, pozisyonunu hatırlamıyorum, şuan da nasıl hiçbi fikrim yok ama kendine yer açmak için çabaladığını hissediyorum, 28+3 te 1300 gr dı. önümüzdeki c.tesi gidicem bakalım büyümüş mü fıstığım
slm canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyiyiz sen nasılsın?
ben konuşmaya çalıştımda kimse oralı olmadı canımjuse un bebeği geriden geliyomuş o da doktoruna görünecekmiş daha bi onu biliyorum başka kim varki
iyi olmaya çalışıyorum son haftalara girdik ne de olsa bugn doktordaydım 2 hafta sonra tekrar gidicem ben iyice doğuma adapteyim yani :26::))) kız millet hissediyo kafasını kolunu, bende anlayamıyorum neresi nerde
iyiyim valla canım yemek hazırlıyorum, kızım acıkmış tasen nerelerdesin ? neler yapıyosun?
en son geçen ay gittim kontrole, pozisyonunu hatırlamıyorum, şuan da nasıl hiçbi fikrim yok ama kendine yer açmak için çabaladığını hissediyorum, 28+3 te 1300 gr dı. önümüzdeki c.tesi gidicem bakalım büyümüş mü fıstığım
slm canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyiyiz sen nasılsın?
bende çok güvenemediğim için zaten hep erken geleceğini düşünüyorum kızımın
bu yüzden hazirana girdiğimde her an olabilir gibi geliyo
nıye kımse konusmuyor yaaaaaa bır kac sey duydum bazı arkadasların bebeklerı gerıden gelıyormus sanırımmm hangı arkadasların bunlar :44::44::44::44:
slm canım bende bı kac sefer gırdım kımse yoktu herkesı heyecan sardı galıba yaklastıkca ee hazırlıklarda basladı
selam kızlar herkes iyidir umarım
sabah kontrole gittim kızım 1900 gr olmuş teyzeleri
herşey yolunda görünüyor çok şükür
heyecanmı basmıs :84::84::84::84::84:kımse bıse yasmadı bana bende gece gırecem nerde bu sevıbadeee MERVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NERDESINNN
heyecanmı basmıs :84::84::84::84::84:kımse bıse yasmadı bana bende gece gırecem nerde bu sevıbadeee MERVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NERDESINNN
maşallah canım kızına...
tatlımm mervenın bılgısayarı gıtmıstı ondan galıba yok valla ben gece buralardayım sabaha kadar uyumuyorum gece daha eglencelı sohbet benden soylemesı
evet daha eglencelııı yaaaaaaaatatlımm mervenın bılgısayarı gıtmıstı ondan galıba yok valla ben gece buralardayım sabaha kadar uyumuyorum gece daha eglencelı sohbet benden soylemesı
aşkolsun ya ben yazdım neyse konuşmak istemessen sen bilirsn
sağol canım
hepsi iyi olsunlar da sağlıkla doğsunlar başka bişey istemiyorum
senin oğluş nasıl görüşemedk epeydir
kızlarrr sıze guzel bı haberım var arkadasım dogum yaptı bebgı gormeye gıttım cok tatlı potuk potuk bı bebektı epudural sezeryan olmustu durumu gayet ıyıydı herkes sıra sende deyıp durdu bu arada lohusa serbetını aldım ben doguma kendımı hazırladım daha 5 haftam var ama artık agırlasıyoruz gıtr gıde hareket etmek zorlasıyo
:84::84::84::84::84:kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çamaşır makınası bozuldu bebegın esyaları ıcınde kaldı ne yapıcam ben sımdııııııııııııııııııııııııııııııııııı sıkmıyo camasırlarıı :84::84::84:
evet canım görüşemedik. ben de cuma gördüm çok tatlıydı, yolundaydı her şey.. 2 haftada bir gideceğim artık kontrole.sağol canım
hepsi iyi olsunlar da sağlıkla doğsunlar başka bişey istemiyorum
senin oğluş nasıl görüşemedk epeydir
:84::84::84::84::84:kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çamaşır makınası bozuldu bebegın esyaları ıcınde kaldı ne yapıcam ben sımdııııııııııııııııııııııııııııııııııı sıkmıyo camasırlarıı :84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?