normalde 22 haziran tahmini doğum tarihim, ben sezaryana göre aldım raporumu, o yüzden:))e canım sen daha 31 haftalıksın bebegın dogum tarıhı daha ılerı cıkması gerekmıomu benımkı 10 hazıran cıkıo cunku
sağol canım. eşimde bel fıtığı çıktı, raporlu, geçen hafta hastanelerde geçti pek dinlemedim ama hafta sonundan beri iyiyim.hoşbulduk canım.
nasıl gidiyor. dinleniyomusun güzelce.
oğluşa da maşallah annesi. şükürler olsun.
kilosu da gayet iyi daha ne olsun :)
oyy yerim onun parmaklarını ben yaa :)) gayet iyi canım niye zayıf olduğunu düşünüyorsun ki. ben de 29.haftada gittim 1415 grdı.
kız ne biliyim bu kadr uzayacagını çabuk hallederim demiştim
naber blue, maşallah de kendine.
benim ağırlaşmalar 30. haftadan sonra başladı. 32 dolunca zaten iyice hissettirdi kendini yorgunluk.
valla gün sayıyor. Oda haklı ne yapsın ..rahat ol egecim senin elinde. Yavaş yavaş yaparsın hepsini.
Gün sayıyor demek eylül, kıyamaz teyzesi.
maşallah bebişine birce. Zayıf değil bence de merak etme. Sağlıklı olsunlar yeter...
ya kızlar bu arada böyle sırtımı bi yere dayayıp oturduğum zaman, sağ göğsümün altındaki kaburgamın arasına bebeğin bi yeri dayanıyo ama neresi olduğunu anlayamıyorum. Sürekli o kemiğime bişeyi değdirip değdirip çekiyo, oraya sıkıştırıyo, ayağımı kafasımı acaba yaa? :26:
maşallah diyim hakkaten umarım böyle devam eder de rahat çalışırım daha 7 haftam var benim milletin kırkı çıkacak ben hala buralarda olucamipek mesela 4 haftası kaldı sadece :))
maşallah bebişine birce. zayıf değil bence de merak etme. sağlıklı olsunlar yeter...
ya kızlar bu arada böyle sırtımı bi yere dayayıp oturduğum zaman, sağ göğsümün altındaki kaburgamın arasına bebeğin bi yeri dayanıyo ama neresi olduğunu anlayamıyorum. sürekli o kemiğime bişeyi değdirip değdirip çekiyo, oraya sıkıştırıyo, ayağımı kafasımı acaba yaa? :26:
benimde sol kaburgamın altında. nefesimi kesiyo resmen dayandığı zaman.
kafası diye tahmin ediyorum :)
kızlar karnınızda göbeğinizi ikiye bölen koyu renk bi çizgi çıktımı?
bu zamana kadar çıkmayınca sevindim çıkmayacak herhalde dedim ama yine çıktı işte((((
öffff daha yeni geçmişti yaaaa
birce cim eşine geçmiş osun allah şifa versin.normalde 22 haziran tahmini doğum tarihim, ben sezaryana göre aldım raporumu, o yüzden:))
sağol canım. Eşimde bel fıtığı çıktı, raporlu, geçen hafta hastanelerde geçti pek dinlemedim ama hafta sonundan beri iyiyim.
Sağol canım. Burda başka bir doktora gitmiştim rapor için, o küçük doğar falan dedi canımı sıktı. Bir de burda hep 2 kilo üzeri olunca küçük göründü gözüme. Yoksa haftasıyla uyumlu çıkıyor çok şükür.
benimde 4 haftam var:)))))))))))))))maşallah diyim hakkaten umarım böyle devam eder de rahat çalışırım daha 7 haftam var benim milletin kırkı çıkacak ben hala buralarda olucamIpek mesela 4 haftası kaldı sadece :))
:)))) öne doğru hafifi eğik oturduğum zaman heralde rahatsız oluyo ki daha çok yapıyo, belime küçük bi yastık alıp geriye doğru yatık oturduğum zaman çok rahatlıyo. dediğin gibi kafası mı acaba? kafasıysa daha dönmemiştir, ayaksa dönmüştür diye düşünüyorum. ama felaket gıdıklanıyorum onu yaptığı zaman
çıktı tabi. uzun zamandır var. ama çok belirgin değil.
kızlar pzar günü bebek ve kendim için alışveriş yaptık aldıklarımı yazayım dur..
bebk için:
1 hasane çıkışı
3 tane tek alt ayaklı ne denir ona ya pijama gibi
2 tane yelek
3 tane üst zıbın kısa kollu
2 tane farklı incelikte battaniye
1 tane banyo havlusu
3 tane çorap
2 tane patik
5-6 tane eldiven
1 tane zıbın takımı ( gemili)
7-8 tane agız silme bezi
1 tane atlet kilot
ayy aklıma gelmiyo başka şuan
kendim için
1 boydan gecelik rengi mor
1 tane pijma rengi gri
2 atlet
2 kilot
1 sütyen
1 tane terlik
2 çorap
aklıma gelen bunklar
sağol canım. burda başka bir doktora gitmiştim rapor için, o küçük doğar falan dedi canımı sıktı. bir de burda hep 2 kilo üzeri olunca küçük göründü gözüme. yoksa haftasıyla uyumlu çıkıyor çok şükür.
:)))) öne doğru hafifi eğik oturduğum zaman heralde rahatsız oluyo ki daha çok yapıyo, belime küçük bi yastık alıp geriye doğru yatık oturduğum zaman çok rahatlıyo. dediğin gibi kafası mı acaba? kafasıysa daha dönmemiştir, ayaksa dönmüştür diye düşünüyorum. ama felaket gıdıklanıyorum onu yaptığı zaman
benimde 4 haftam var:)))))))))))))))
slmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrr ne zamandır yoktummmm yanı oglelerı gıremedım nasılsınızzzz
esmerlerde daha belirgin oluyo sanırım :95:
doğumdan sonra uzun sürede geçmiyo meret
ayyy ne güzel 4-5 hafta kalmış çoğunuzun
benim daha 8 haftam var
en son doğuracaklardanım herhalde
tabi orası belli olmaz belki beklemez kızım o kadar
sağlıcakla gününde gelsin inşallah miniklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?