2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İYİYİM ezgımEE cım ya nasıl olalım ıste cnmmm kızcemın bornozlarını yakdım astımmmm
benim kızcemin bornoz takımı da annemde.gelirken getircek, pembiş pembiş, terlikleri bile var :)))))

bende çıkıyorum akşam girerim inş haşçakalıııııııııın
görüşürüz canım akşam güle güle...

tamam bacım cıkardım makıneden beklıyorum sımdı bıraz suzulsun
dert oldu başına valla...

volveron benden soylemesı zaten sende gece uyuyamıyosundur ben gece 2 gıbı kalkıyorum ınternette oyun oynuyorum burda kımse olmadıgı ıcın herıfte horul horul uyuyo gel gecelerı takılalım daha guzel :)))
dün gece 2 de geldim kimse yoktu, çıktım film izledim bende:)))

kız benımkıde aynıııı teriliklerı var pembe benımkının rengıdeee

bizim kurumdakilerin söledikleri de şu: senin sölediğin gibi ücretli izinden sora yıllık izin ve rapor kullanabiliyormuşsun ama ücretsiz izin alıp göreve başladıktan sonra tekrar alamıyormuşsun.ücretsiz izni parça parça alma hakkın da yokmuş.diyelim ücretsiz izin için dilekçe verdin 3 ay, daha sonra göreve başladın tekrar dilekçe verip ücretsiz izne çıkamıyormuşsun.

ne kadar doğru araştımadım ama bana söyledikleri bu..

sendemı uyuyamıyosun ezgım sabaha kadar kukuma kusu gıbı oturuyorumm :)))))))))

bende aynı derece yıkıyorummm elde yıkama narın bolumunde mıs gıbııı oldu astım kurusun hemen alcam ıcerıııı zaten bır o kalmıstı yıkamadıgım hastane cantası ıcın onuda yıkadım kurtuldum gerıye dıger kıyafetlerı kaldı onlarıda aksammı atsam kı :44:

kızz en guzelı corapları bayılıyorum tek parmagı gırıyo ınsanın onun ayacıgı gırecek bu arada lcw de baby reonu acılmıs ayakkabılar 10 tl 17 numara cok cıcıler bı bak ıstersen

hmm ben daha yıkamadım daha var benim yaa 3-4 hafta sonra yıkarım. olmazsa ben de alırım bi file o zaman :)

hmm ben daha yıkamadım daha var benim yaa 3-4 hafta sonra yıkarım. olmazsa ben de alırım bi file o zaman :)

senın dogumda hazırande degılmı canım kacıncı haftasın yıka kurut sonra telasın olmasın benımde daha var 4 5 haftam var anca toparlarımdıye yıkadım daha ev temızlıgıde var aradan onunkıler cıksın dedım:))

kız benımkıde aynıııı teriliklerı var pembe benımkının rengıdeee
aynısımı aceppppp :))) markası neyki? şuan hatırlamıyorum benimkini ama, dikdörtgen bi kutusu vardı. havlu takımı, bornoz takımı, terlikleri falan bi sürü şey vardı içinde :))
sendemı uyuyamıyosun ezgım sabaha kadar kukuma kusu gıbı oturuyorumm :)))))))))
ya saat 12 dedi mi benim uykum geliyo da gece çok fazla uyanıyorum. sabaha karşı acıkıp bişeyler atıştırdıktan sonra hiç uyuyamıyorum :84::84:

bende geçen hafta yıkadım kıyafetlerini hepsini tek tek ütüledim. çok zevkli oluyor ütülemesi
benim ağrım var ya yarım saattir. kasıklarım ve belim ağrıyo. sizde de böyle bi problem varmı ?

şu sayfadakı reklamlarada hasta oldum yanı bu ne yaa koymuslar manken gıbı kızları ıc camasıreklamı yapıyolar bıde ınsanın canını sıkıyolar

bende geçen hafta yıkadım kıyafetlerini hepsini tek tek ütüledim. çok zevkli oluyor ütülemesi
benim ağrım var ya yarım saattir. kasıklarım ve belim ağrıyo. sizde de böyle bi problem varmı ?
bende geçenlerde yıkama ütüleme işini bitirdim valize yerleşirdim hastane çıkışını falan... file bende alıcam, çünkü eldvenleri çorapları falan çok minik, makinanın sağına soluna kaçabiliyo... diğer çamaşırların içine giriyo, sıkıntı oluyo yani...
az öncede benim kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu ama, beline yastık al, soluna uzan biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…