narin programı seçtiysen az sıkmış olabilir. bi kere bana olmuştu.
benim kızcemin bornoz takımı da annemde.gelirken getircek, pembiş pembiş, terlikleri bile var :)))))İYİYİM ezgımEE cım ya nasıl olalım ıste cnmmm kızcemın bornozlarını yakdım astımmmm
görüşürüz canım akşam güle güle...bende çıkıyorum akşam girerim inş haşçakalıııııııııın
dert oldu başına valla...tamam bacım cıkardım makıneden beklıyorum sımdı bıraz suzulsun
dün gece 2 de geldim kimse yoktu, çıktım film izledim bende:)))volveron benden soylemesı zaten sende gece uyuyamıyosundur ben gece 2 gıbı kalkıyorum ınternette oyun oynuyorum burda kımse olmadıgı ıcın herıfte horul horul uyuyo gel gecelerı takılalım daha guzel :)))
benim kızcemin bornoz takımı da annemde.gelirken getircek, pembiş pembiş, terlikleri bile var :)))))
görüşürüz canım akşam güle güle...
dert oldu başına valla...
dün gece 2 de geldim kimse yoktu, çıktım film izledim bende:)))
kızlar merhaba, geçen burda yıllık izinlerle ilgili bir arkadaş yazmıştı, yeni düzenlemeye göre izinlerinin yanacağını düşünüyordu.
personel dairesine gittim, sordum. önce normal doğum iznini, sonra yıllık izinlerini sonra da ücretsiz izinlerini kullanabilirsin dediler. hatta mesela ben 2 ay ücretsiz izin kullandım ve işe başladım diyelim. sonra da izne ihtiyacım oldu tekrar diyelim, 13 haftanın bitiminden itibaren başlayan 2 yıllık süre içerisinde eşimiz de biz de ücretsiz izin alabiliyormuşuz. yani parça parça bile kullanılabiliyormuş.
yani arkadaş yanlış anlamış kanundaki açıklamayı. yıllık izinlerimizi doğum izninin arkasından kullanabiliyoruz. sonrasında da ücretsiz izin alabiliyoruz.
bos olarak atmayın camasır fılelerıne doldurun oyle yıkayın
benim kızcemin bornoz takımı da annemde.gelirken getircek, pembiş pembiş, terlikleri bile var :)))))
görüşürüz canım akşam güle güle...
dert oldu başına valla...
dün gece 2 de geldim kimse yoktu, çıktım film izledim bende:)))
niye ki, sebep?
sendemı uyuyamıyosun ezgım sabaha kadar kukuma kusu gıbı oturuyorumm :)))))))))
bende aynı derece yıkıyorummm elde yıkama narın bolumunde mıs gıbııı oldu astım kurusun hemen alcam ıcerıııı zaten bır o kalmıstı yıkamadıgım hastane cantası ıcın onuda yıkadım kurtuldum gerıye dıger kıyafetlerı kaldı onlarıda aksammı atsam kı :44:
bendeeeeeeeee uyuyamıommmmmmher gece burdayımmmmm ama dun gece erken cıktım ...
valla bana öyle dedeıler televızyonda soylemısler hamıle arkadasım aradı soyledı dun gıttım fıle aldımbende onla yıkadım az ya esyaları annesı bıde kucuk kucuk herlade agzı gozu bır yana kaymasındıye kıyafetlerın:)))
hmm ben daha yıkamadım daha var benim yaa 3-4 hafta sonra yıkarım. olmazsa ben de alırım bi file o zaman :)
aynısımı aceppppp :))) markası neyki? şuan hatırlamıyorum benimkini ama, dikdörtgen bi kutusu vardı. havlu takımı, bornoz takımı, terlikleri falan bi sürü şey vardı içinde :))kız benımkıde aynıııı teriliklerı var pembe benımkının rengıdeee
ya saat 12 dedi mi benim uykum geliyo da gece çok fazla uyanıyorum. sabaha karşı acıkıp bişeyler atıştırdıktan sonra hiç uyuyamıyorum :84::84:sendemı uyuyamıyosun ezgım sabaha kadar kukuma kusu gıbı oturuyorumm :)))))))))
hmm ben daha yıkamadım daha var benim yaa 3-4 hafta sonra yıkarım. olmazsa ben de alırım bi file o zaman :)
bende geçenlerde yıkama ütüleme işini bitirdim valize yerleşirdim hastane çıkışını falan... file bende alıcam, çünkü eldvenleri çorapları falan çok minik, makinanın sağına soluna kaçabiliyo... diğer çamaşırların içine giriyo, sıkıntı oluyo yani...bende geçen hafta yıkadım kıyafetlerini hepsini tek tek ütüledim. çok zevkli oluyor ütülemesi
benim ağrım var ya yarım saattir. kasıklarım ve belim ağrıyo. sizde de böyle bi problem varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?