bende geçen hafta yıkadım kıyafetlerini hepsini tek tek ütüledim. çok zevkli oluyor ütülemesi
benim ağrım var ya yarım saattir. kasıklarım ve belim ağrıyo. sizde de böyle bi problem varmı ?
bende geçenlerde yıkama ütüleme işini bitirdim valize yerleşirdim hastane çıkışını falan... file bende alıcam, çünkü eldvenleri çorapları falan çok minik, makinanın sağına soluna kaçabiliyo... diğer çamaşırların içine giriyo, sıkıntı oluyo yani...
az öncede benim kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu ama, beline yastık al, soluna uzan biraz...
hangi deterjanı kullanıyorsunuz arkadaşlar bebiş kıyafetlerinde
iyi olmaya çalışıyorum son haftalara girdik ne de olsa bugn doktordaydım 2 hafta sonra tekrar gidicem ben iyice doğuma adapteyim yani :26:
senle sata göre yakınız arada 3 gün var bebğin kaç gr bide ultrasona güvenme ben farklı ultrasonlara girdim fark 500 gr falan yani ben 4 hafta sonrasına hazırladım kendimi
ne güzel anlatmışsın çok sağol. aydınlandım valla.
aynısımı aceppppp :))) markası neyki? şuan hatırlamıyorum benimkini ama, dikdörtgen bi kutusu vardı. havlu takımı, bornoz takımı, terlikleri falan bi sürü şey vardı içinde :))
ya saat 12 dedi mi benim uykum geliyo da gece çok fazla uyanıyorum. sabaha karşı acıkıp bişeyler atıştırdıktan sonra hiç uyuyamıyorum :84::84:
bendede var tatlım galıba bu ara hepımız aynıyız dakıka tut 10 dakıka bır agrı geılyıosa doktorunu ara canım onundısında yalancı sancı bunlar bızı kandıyırolar :))))))))))9999
dalının sıvı deterjanı canım fıle al onunla at makıneye yazık kuzucanların kıyafetlerı yamulmasın ..
ahbe güzelim ben çalışıyorum nasıl uzanayım :) belimde yastığım var ama bi faydası yok şuan. gözlerimde yanıyo acaba ben hastamı olucam?
çamaşırları ben filesiz yıkadım ama bulursam bende alıcam file.
bende geçenlerde yıkama ütüleme işini bitirdim valize yerleşirdim hastane çıkışını falan... file bende alıcam, çünkü eldvenleri çorapları falan çok minik, makinanın sağına soluna kaçabiliyo... diğer çamaşırların içine giriyo, sıkıntı oluyo yani...
az öncede benim kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu ama, beline yastık al, soluna uzan biraz...
ahbe güzelim ben çalışıyorum nasıl uzanayım :) belimde yastığım var ama bi faydası yok şuan. gözlerimde yanıyo acaba ben hastamı olucam?
dalin sıvı bebek deterjanı+ yumoş baby yumuşatıcı,,, hala misler gibi kokuyohangi deterjanı kullanıyorsunuz arkadaşlar bebiş kıyafetlerinde
hımm ah canım benim oturmaktan oluyodur o zaman. seyahat için dr umla görüştüğümde uzun süre oturma saat başı mola ver bi kaç dk yürü demişti.ahbe güzelim ben çalışıyorum nasıl uzanayım :) belimde yastığım var ama bi faydası yok şuan. gözlerimde yanıyo acaba ben hastamı olucam?
gelip giden bi ağrı değil sürekli ağrıyor. ben sürekli oturan bi insanım acaba ondan mı diycem ama birden bire girdi gitmiyo
hacı şakir (lavanta) granül şeklinde toz olan deterjanını aldım. kokusu rahatsız edici değil. çok ta güzel yaptı bebişimin kıyafetlerini.
bende filesiz yıkadım. gayet güzel çıktılar . nereden alıcaz fileyi
evet canım haziranın sonunda benim. daha 30.haftama yeni girdim, o yüzden daha erken bence. alışveriş meselesi bitti zaten. bi kaç ufak tefek şey kaldı. temizlik için halıları yıkamaya göndericem bi de kadın alıcam. kendim sadece yıkama ütüleme işini yapıcam. şimdiden yapsam 10 haftada bi manası kalmaz gibi.senın dogumda hazırande degılmı canım kacıncı haftasın yıka kurut sonra telasın olmasın benımde daha var 4 5 haftam var anca toparlarımdıye yıkadım daha ev temızlıgıde var aradan onunkıler cıksın dedım:))
evet ben de hevesleniyorum işlerini yapmak için kuzucuğumun :) ama annesinin şuanda ders çalışması lazım. kendisiyle daha sonra daha iyi ilgilenebilmek için :))bende geçen hafta yıkadım kıyafetlerini hepsini tek tek ütüledim. çok zevkli oluyor ütülemesi
benim ağrım var ya yarım saattir. kasıklarım ve belim ağrıyo. sizde de böyle bi problem varmı ?
hangi deterjanı kullanıyorsunuz arkadaşlar bebiş kıyafetlerinde
hımm canım dıkkat et ayaklarını uzat bıraz ısyerındesın galıba masnın altından uzat bıraz sola dogru don gecer ınsallah
deniyim. kalktım bahçede dolaştım ama banamısın demiyo. bide bunu deniyeyim geçmezse dr a gidicem.
evet canım haziranın sonunda benim. daha 30.haftama yeni girdim, o yüzden daha erken bence. alışveriş meselesi bitti zaten. bi kaç ufak tefek şey kaldı. temizlik için halıları yıkamaya göndericem bi de kadın alıcam. kendim sadece yıkama ütüleme işini yapıcam. şimdiden yapsam 10 haftada bi manası kalmaz gibi.
evet ben de hevesleniyorum işlerini yapmak için kuzucuğumun :) ama annesinin şuanda ders çalışması lazım. kendisiyle daha sonra daha iyi ilgilenebilmek için :))
canım selam. uzun zamandır yoktun buralarda. nasılsın? ben bi eğitime gittim de orada sıvı deterjan önermediler, sabun tozu alın dediler. yumuşatıcıyı zaten hiç önermediler. ben kendi çamaşırlarımızda bile kullanmıyorum yumuşatıcı. çamaşırların üzerinde kimyasal kalıyor.
hımm canım dıkkat et ayaklarını uzat bıraz ısyerındesın galıba masnın altından uzat bıraz sola dogru don gecer ınsallah
deniyim. kalktım bahçede dolaştım ama banamısın demiyo. bide bunu deniyeyim geçmezse dr a gidicem.
allah sıfa versın canım
hoşgeldinnn... iyiyiz sen nasılsın?Hanımlar hepinize merhaba çoktandır gelemiyordum nasılsınız? her şey yolundadır inşallah:79:
:))) kız kaç ay önce almıştı annem unuttum valla,neyse gelince gösterririm :)))benımkı ugur boceklı arılı felannn
hoşgeldinnn... iyiyiz sen nasılsın?
:))) kız kaç ay önce almıştı annem unuttum valla,neyse gelince gösterririm :)))
Hepsiburada.com : Shipsbaby Çamaşır Yıkama Torbası | Anne / Bebek / Çocuk burda file var bakabilirsiniz bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ben kaçıyorum akşam gelirim,, evibiraz toparlayım yemek yapıcam. kendinize ve bebişlere iyi bakınnnn
hoşgeldinnn... iyiyiz sen nasılsın?
:))) kız kaç ay önce almıştı annem unuttum valla,neyse gelince gösterririm :)))
Hepsiburada.com : Shipsbaby Çamaşır Yıkama Torbası | Anne / Bebek / Çocuk burda file var bakabilirsiniz bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ben kaçıyorum akşam gelirim,, evibiraz toparlayım yemek yapıcam. kendinize ve bebişlere iyi bakınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?