2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende geçen hafta yıkadım kıyafetlerini hepsini tek tek ütüledim. çok zevkli oluyor ütülemesi
benim ağrım var ya yarım saattir. kasıklarım ve belim ağrıyo. sizde de böyle bi problem varmı ?

bendede var tatlım galıba bu ara hepımız aynıyız dakıka tut 10 dakıka bır agrı geılyıosa doktorunu ara canım onundısında yalancı sancı bunlar bızı kandıyırolar :))))))))))9999

ahbe güzelim ben çalışıyorum nasıl uzanayım :) belimde yastığım var ama bi faydası yok şuan. gözlerimde yanıyo acaba ben hastamı olucam?
çamaşırları ben filesiz yıkadım ama bulursam bende alıcam file.

canım satımız aynı olabilir ama geç döllenme olduğu için benim kız küçük seninkinden
adetimin geçmesinin üzerinden 1 hafta geçtiği halde test negatif çıkmıştı bende
7 haftalıkken boş keseyken
8 haftalıkken ancak görülmüştü kesenin içinde bebek
9haftalıkkende ancak kalp atışı duyulmuştu

ne güzel anlatmışsın çok sağol. aydınlandım valla.

rica ederim canımmmm

benımkı ugur boceklı arılı felannn

bendede var tatlım galıba bu ara hepımız aynıyız dakıka tut 10 dakıka bır agrı geılyıosa doktorunu ara canım onundısında yalancı sancı bunlar bızı kandıyırolar :))))))))))9999

gelip giden bi ağrı değil sürekli ağrıyor. ben sürekli oturan bi insanım acaba ondan mı diycem ama birden bire girdi gitmiyo

hanımlar fıle askerı esya satılan yerlerde var eslerınıze deyın askerdeonlar cok kullanmısltır alır onlar

hangi deterjanı kullanıyorsunuz arkadaşlar bebiş kıyafetlerinde
dalin sıvı bebek deterjanı+ yumoş baby yumuşatıcı,,, hala misler gibi kokuyo
hımm ah canım benim oturmaktan oluyodur o zaman. seyahat için dr umla görüştüğümde uzun süre oturma saat başı mola ver bi kaç dk yürü demişti.

gelip giden bi ağrı değil sürekli ağrıyor. ben sürekli oturan bi insanım acaba ondan mı diycem ama birden bire girdi gitmiyo

hımm canım dıkkat et ayaklarını uzat bıraz ısyerındesın galıba masnın altından uzat bıraz sola dogru don gecer ınsallah

hacı şakir (lavanta) granül şeklinde toz olan deterjanını aldım. kokusu rahatsız edici değil. çok ta güzel yaptı bebişimin kıyafetlerini.

oda guzel oda olabılır

bende filesiz yıkadım. gayet güzel çıktılar . nereden alıcaz fileyi

askerı kıyafetler satılan yerlarde canım esın bılır ona soyle askerde kullandı onlar

evet canım haziranın sonunda benim. daha 30.haftama yeni girdim, o yüzden daha erken bence. alışveriş meselesi bitti zaten. bi kaç ufak tefek şey kaldı. temizlik için halıları yıkamaya göndericem bi de kadın alıcam. kendim sadece yıkama ütüleme işini yapıcam. şimdiden yapsam 10 haftada bi manası kalmaz gibi.
bende geçen hafta yıkadım kıyafetlerini hepsini tek tek ütüledim. çok zevkli oluyor ütülemesi
benim ağrım var ya yarım saattir. kasıklarım ve belim ağrıyo. sizde de böyle bi problem varmı ?
evet ben de hevesleniyorum işlerini yapmak için kuzucuğumun :) ama annesinin şuanda ders çalışması lazım. kendisiyle daha sonra daha iyi ilgilenebilmek için :))
hangi deterjanı kullanıyorsunuz arkadaşlar bebiş kıyafetlerinde

canım selam. uzun zamandır yoktun buralarda. nasılsın? ben bi eğitime gittim de orada sıvı deterjan önermediler, sabun tozu alın dediler. yumuşatıcıyı zaten hiç önermediler. ben kendi çamaşırlarımızda bile kullanmıyorum yumuşatıcı. çamaşırların üzerinde kimyasal kalıyor.

benım 34 haftaya gırdık bacım artık akıllı ol anne ayakta gezme dıyo oyuzden bende yıkadım kıyafetlerını halıları bende verıcem bugun yarım pazarda kadın gelıyo anca ıste son bı kac hafta yatıp dınleneyım dıyorum kadında gelse yıne onunde donuyorum bıseye ıhtıyacı olur dıye

Hanımlar hepinize merhaba çoktandır gelemiyordum nasılsınız? her şey yolundadır inşallah:79:
hoşgeldinnn... iyiyiz sen nasılsın?

benımkı ugur boceklı arılı felannn
:))) kız kaç ay önce almıştı annem unuttum valla,neyse gelince gösterririm :)))

Hepsiburada.com : Shipsbaby Çamaşır Yıkama Torbası | Anne / Bebek / Çocuk burda file var bakabilirsiniz bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrr

ben kaçıyorum akşam gelirim,, evibiraz toparlayım yemek yapıcam. kendinize ve bebişlere iyi bakınnnn

Ben de iyiyim artık İzmirdeyim doktora gittim bebiş günüyle uyumlu gidiyor ilerde ya da geride değil gününü bekler dedi. Benim de ağrılar oluyor ondan sormuştum erken doğum riski olur mu diye... kolay gelsin canım bu arada sana görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…