Eki Görüntüle 184270 bızımkı buuu
Eki Görüntüle 184270 bızımkı buuu
kızlar merhaba herkes iyidir umarım forumu okumaya vaktim yok benim internet yok giremiyorum herkese selamlar[/QUOTE
Merhaba canım hoşgeldin
merhaba kızlar ben geldim kontrolden :79:
yaptı mı çatı muayenesi?
yok canım çatı muayenesi yapmadı. nst ye bağlandım 15.dk.
34.hafamdayım tatlım. bundan sonra 15 günde bir gidecekmişim ve sonra her kontrolde alttan muayene edicem bakıcaz hazırla kendini dedi koykuyoyum:26::26:kaç haftalıksın canım?
34.hafamdayım tatlım. bundan sonra 15 günde bir gidecekmişim ve sonra her kontrolde alttan muayene edicem bakıcaz hazırla kendini dedi koykuyoyum:26::26:
34.hafamdayım tatlım. bundan sonra 15 günde bir gidecekmişim ve sonra her kontrolde alttan muayene edicem bakıcaz hazırla kendini dedi koykuyoyum:26::26:
hımm bende 32 deyim. kaykma koykma. ben 5,5 aylıkkenn düşük tehlikesi geçirdim o zaman alttan muayene yaptı dr um hiç bir acı heissetedim. zaten ultrasonla bakarken sürdüğü jelden sürüyo kayganolsun canın acımasın diye. hiç korkma yani. jel sürnmese bile zaten sürekli gelen bir akıntın var içersi yeteri kadar kaygandır
alttan muayenemi:18::18:
en çok ondan korkuyorum...niye alttan muayene yapıcak ki..normal baksın göbüşten????
sağol canım ama ben ilk defa alttam muayene olacağım için bilmiyorum işte acı olur mu olmaz mı birde utangacım
tşkk ederız cnmmmmmmmmaşallah güle güle gıysınkızın tatlım
evet terlıgımızde varAy terlikleri de var:90:
alttan muayenemi:18::18:
en çok ondan korkuyorum...niye alttan muayene yapıcak ki..normal baksın göbüşten????
dr un bayan mı erkek mi? benimki bayan her ne kadar bayan olsada insan çekiniyo ama benim dr um melek gibi o kadar rahatlatıyo ki seni anlatamam.
nts ye neye göre bağlıyolar. ya da ne zaman bağlanılması gerekiyo? hiç bi fikrim yok da:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?