bayan ama çekiniyorum işte.ne diyorda rahatlatıyo seni benimki bişey demiyo hazırla kendini dedi nası hazırlıcaksam hipnoz mu olup gitse acep
ege hanıma da ne olmussaaa artıkkkkkkk
masaya yatınca çok tedirgin olduğumu anladı ki korkma acıymıycak dedi. ne yapacağını anlattı acırsa söyle falan dedi. benim ki öyle hazırla kendini falan demiyo valla. seninki katı bir bayannn galibaa. kimi dr yat masata diyomuş cart diye açtırıyomuş ayaklarını falan. ben hiç öyle bişey yaşamadım ve dr uma gidenlerden de öyle bir şikayet duymadım.
kızım manyakmısın bee görsem yazarım 1
2. Işteym son haftam deli gibi iş var
3. Seni seviyorum
ha bu arada kimse sormadı bebeğin kaç kilo diye ama ben uzun bir aradan sonra öğrendiğim için söyliyicem 34.haftada 2600 olmuş
maşallah diyorum. benim ki de en son 28. haftada gittiğimde 1200 gr dı. bakalım ctsi kontrolüm var kaç kg olmuş
maşallah diyorum. benim ki de en son 28. haftada gittiğimde 1200 gr dı. bakalım ctsi kontrolüm var kaç kg olmuş
valla çok yorulduk yazık bebişime ama 4 günümüz kaldı:))))))))) ayrılıcam artıkbende senı sevıyorum delı karıııııı yorma yıgenımııı
valla çok yorulduk yazık bebişime ama 4 günümüz kaldı:))))))))) ayrılıcam artık
selinu maşallah canm harika gelişmiş ne yiyosun kızzz benimki yazık 33 haftada 2000 felandı..
valla çok yorulduk yazık bebişime ama 4 günümüz kaldı:))))))))) ayrılıcam artık
selinu maşallah canm harika gelişmiş ne yiyosun kızzz benimki yazık 33 haftada 2000 felandı..
ohhh azkaldı bacımmmm kurtulyon cok sukurrrrr
_selınsu masallah canım bebısıne cmrtsı ben gıtcem darısı bana 2 küsür gelmese 2200 hıcte fena olmasss
sağol bitanem darısı sana olsun da benim nrmal doğum gib böyle giderse ben nası doğurcam bu bebeği zorlıcak ama
bugün hemşireyi yakalamışken sordum hastabezi getirmelimiyiz diye. hastane veriyor sadece hastnden çıkarken takmak için normal ped getirirsiniz dedi siz de sorun bence ben alcaktım sormadan nerdeyse
egeciğim ben sürekli yeme halindeyim zaten evdeyim ağzım boş durmuyoBilinen şeyler canım ama balık haftada 2 gün mutlaka yedim kırmızı eti fazla yiyemiyorum ama bol yeşillik yemeğin yanında ceviz kuruyemiş süt hergün 2 bardak bilinen şeyler yani . Bünyeyle alakalı heralde ben de balık etliyim
ege seninki kızdı heralde demi bence normal kilosu kız bebişe göre. Benimki baştan beri bir hafta önden gidiyordu ani 35 haftalık gibi ama çok da önemli değil kilo. Bebeğimiz sağlıklı olsunda dimi
cnm evet kızdı benim ama zaten 3-3,25 olsa yeter fazlasına gerek yok yok sağlıklı olsunda inşallah.
100-200 gr önemi yok:) ben büyütürüm onu dışarda:)
Bende yiyorum ama balık yemek tiksindirdi . çalışınca evdekiler gibi beslenip dinlenemiyorsun:))
az kaldı son ay doping yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?