2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

balık etı en son yedıgımdeee haberın vardır belkı ege anlatmıstım alahım öldum ya ozaman ama ızgara yıyorum suan o bıse yapmıooo adam saolsun dısarda yaptıryo valla oyle olunca evde kokuda olmuyorr ama yınede fazla yuzum yok yesıllık o kadar yedımkı helede yesıl salatalar benım dr um durmadan onerdı ılk zamanlar maydonozdan kactım ama suan yıyorum valla :26:

Son düzenleme:
calısan arkadaslar allah kolaylık versın hadı gozunuz aydınnn bıttı bu son haftanızzzz okullarda 24 une karneler dolacak dıe duydum 12 hazıranda secım var dıeee 1 hazıranda okullar kapanacak dıe duymus annem benımde ıznım ozaman baslıooo annem gelecek dıeee

ege başta sana sorıyım senin 2.bebeğin diye bilirsin. biz ateşölçer alcazda hangisinden alalım marka ismi verebilirmisin ve biberon aventin yenidoğan seti var onu alcaz sence biberonu set mi alalım yoksa şimdilik 1 tanemi alsak bilenler varsa cevap istiyorum

ben biberon almayı düşünmüyorum. emmezse alırım. inşallah emer bebişim.

valla ben setını aldım yaaaa onlarıda kaynatcam daha da annem hemen gerek yok dıooo umarım emer guzel kuzummm ates ölcerınde bambıno marka aldımmm bıde almanyadan amcam getırmıstııı bayaaaa annemde bıtane ondan getırecek

Son düzenleme:

canım ben bi tane aldım şimdilik, ihtiyaç olmazsa bile (inşallah biberona ihtiyacımız olmaz) suyunu falan veririm dedim, küçük aldım. Dr. Browns aldığım biberon, cam değil ama BPA free...

ya çok soru soruyoru ama silikon mu ucu yoksa plastik mi ve setin içinde kaç tane var?

canım bır bıberon bır suluk var emzıgı var hepsı aynı desen ama ayrı aldımset gıbı ıc temızleme fırcası felan var ucu sılıkon degıl ama ayrı sılıkon ucu su damaklı mı dıolar ondan da aldımm

Son düzenleme:
canım ben bi tane aldım şimdilik, ihtiyaç olmazsa bile (inşallah biberona ihtiyacımız olmaz) suyunu falan veririm dedim, küçük aldım. Dr. Browns aldığım biberon, cam değil ama BPA free...

seninkinin ucu nasıl silikon iyi diyorlar. bir de göğüs çatlamasın diye göğs ucu varmış onu şimdi mi alsak yoksa sonra mı alıcaz biliyomusun?

selam kızlar biz bugün doktora gittik bebiş 2050 gr olmuş nst ye bağlandık
hiç birinde sorun yoktu bebek iyi dedi iri kıyım bir şey olucak dedi tedbirli olmak için birde
tokluk şekerine bakalım dedi yarın tokluk şekerimi ölçtürücem suyumuzun bu hafta en üst seviyede olması gerekirmiş benim az değilmiş ama en üst seviyede de değilmiş takip etsek iyi olur her hafta gel dedi azalma olursa bebek için sorun olur erken almak gerekir dedi bizde haberler böyle sizler nasılsınız

masallah cnmm bebıseeeee darısı bana ınsallah

bende bağlandım canım buün herşey normal. benimkide iri kıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…