verdikleri şeyler hastanesine göre değişiyor, ne olur ne olmaz yanında bulundurmak gerek.
cnm evet kızdı benim ama zaten 3-3,25 olsa yeter fazlasına gerek yok yok sağlıklı olsunda inşallah.
100-200 gr önemi yok:) ben büyütürüm onu dışarda:)
Bende yiyorum ama balık yemek tiksindirdi . çalışınca evdekiler gibi beslenip dinlenemiyorsun:))
az kaldı son ay doping yaparım
ege başta sana sorıyım senin 2.bebeğin diye bilirsin. biz ateşölçer alcazda hangisinden alalım marka ismi verebilirmisin ve biberon aventin yenidoğan seti var onu alcaz sence biberonu set mi alalım yoksa şimdilik 1 tanemi alsak bilenler varsa cevap istiyorum
ege başta sana sorıyım senin 2.bebeğin diye bilirsin. biz ateşölçer alcazda hangisinden alalım marka ismi verebilirmisin ve biberon aventin yenidoğan seti var onu alcaz sence biberonu set mi alalım yoksa şimdilik 1 tanemi alsak bilenler varsa cevap istiyorum
valla ben setını aldım yaaaa onlarıda kaynatcam daha da annem hemen gerek yok dıooo umarım emer guzel kuzummm ates ölcerınde bambıno aldımmm bıde almanyadan amcam getırmıstııı bayaaaa annemde bıtane ondan getırecek
aventin setini mi aldın? ve ateşölçer alından ölçer mi?
yok cnmm ben bebedorun kını aldımmm ya ates olcerde normal koltuk altı için su ötenler varyaa annemın getırecegı oyle ıstee alına konan dereceden
evet cenım cam daha saglıklı dedıler
ya çok soru soruyoru ama silikon mu ucu yoksa plastik mi ve setin içinde kaç tane var?
canım ben bi tane aldım şimdilik, ihtiyaç olmazsa bile (inşallah biberona ihtiyacımız olmaz) suyunu falan veririm dedim, küçük aldım. Dr. Browns aldığım biberon, cam değil ama BPA free...
selam kızlar biz bugün doktora gittik bebiş 2050 gr olmuş nst ye bağlandık
hiç birinde sorun yoktu bebek iyi dedi iri kıyım bir şey olucak deditedbirli olmak için birde
tokluk şekerine bakalım dedi yarın tokluk şekerimi ölçtürücem suyumuzun bu hafta en üst seviyede olması gerekirmiş benim az değilmiş ama en üst seviyede de değilmiş takip etsek iyi olur her hafta gel dedi azalma olursa bebek için sorun olur erken almak gerekir dedi bizde haberler böyle sizler nasılsınız
masallah cnmm bebıseeeee darısı bana ınsallah
selam kızlar biz bugün doktora gittik bebiş 2050 gr olmuş nst ye bağlandık
hiç birinde sorun yoktu bebek iyi dedi iri kıyım bir şey olucak deditedbirli olmak için birde
tokluk şekerine bakalım dedi yarın tokluk şekerimi ölçtürücem suyumuzun bu hafta en üst seviyede olması gerekirmiş benim az değilmiş ama en üst seviyede de değilmiş takip etsek iyi olur her hafta gel dedi azalma olursa bebek için sorun olur erken almak gerekir dedi bizde haberler böyle sizler nasılsınız
bende bağlandım canım buün herşey normal. benimkide iri kıyım
maşallah bebişlerimizesu meselesi biraz beni korkuttu inşallah herhangi bir sorun yaşamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?