korkma canımbişey olmaz inşallah sen bol bol su iç bakalım
su 1,5 2 litre içiyodum biraz daha fazlalaştırırm doktor dinlen bol bol dedi evdeyim zaten yormuyorum
kendimi allah sağlıkla hayırlısıyla doğurmak nasip etsin inşalllah hepimize
amin canım senin doğum normal mi gözüküyor
bizden başka imse yok heralde noldu herkese anlamadım:44:
sağol canım senn kontrol ne zaman
aşağıda isimler var ama kimse konuşmuyo
kusura bakma cnmm yazamadım pilavı yaptım yaaacmrtesi allahın ıznıylee
afiyet olsun ....inşallah kızının güzel haberlerini alıcaz
evet kimse konuşmuyoooooooo
arkadaşlar ben de çıkıyorum hoşçakalın :79::80:tşk ederım cnmmm sizede aksam yemegınız afıyet olsunn... ınsallah ıyı haberlerle gelırımm..
bılmıyorum bu aralar ne olduysa ama gece sohbetlerı cogaldı burdaaacok zevklı gecıooo
tşk ederım cnmmm sizede aksam yemegınız afıyet olsunn... ınsallah ıyı haberlerle gelırımm..
gule gule cnmmm ıyı aksamlar:
arkadaşlar ben de çıkıyorum hoşçakalın :79::80:
valla gelırsen beklerızzz cok komık gecıoooöyle mi gece hiç girmedim gerçi ben de uykusuz kalıyorum gece ama hiç girmedim daha da uykum kaçar alışırım diye
rica ederimmm cnmm..sağol canım.....
selam kızlar.şimdik doktordan geldim.bebişlerin biri 2200gr diğeri 2150gr olmuş.doktor süper çok iyiler dedi.iki hafta sonra tekrar gidicem.sezeryan için gün verecekmiş.şu an biri ters biri düz duruyomuş.ameliyatı biraz zor olurmuş.allahtan doktorum çok iyi.çok heyecanlıyım.biran önce kızlarımı kucağıma almak istiyorum.
selam kızlar.şimdik doktordan geldim.bebişlerin biri 2200gr diğeri 2150gr olmuş.doktor süper çok iyiler dedi.iki hafta sonra tekrar gidicem.sezeryan için gün verecekmiş.şu an biri ters biri düz duruyomuş.ameliyatı biraz zor olurmuş.allahtan doktorum çok iyi.çok heyecanlıyım.biran önce kızlarımı kucağıma almak istiyorum.
bende konyada okudum güzeldir konya :)) ne zaman mezun oldun canım selçuktan?konya...çok özledim valla.orda okudum.çok seviyorum konyayı:)
evet ablamlar orda benmde ünivi orda okudum yaza giderim belki ablamlara :)konyamız guzelıdr beklerız yıne.
benimde 23 haziran ama erken gelecek diye korkuyorum suyu azdı çünkü benim bebekin :26:son satım 4 eylül ve 11 haziranda doğurmam lazımda aslında ama geç döllenme benimkisi
31+5im
23 hazirana geliyo doğumum
bebek aşşağıda baya ama o kadar duracağını sanmıyorum
unut sen beni
heyecanmı basmıs :84::84::84::84::84:kımse bıse yasmadı bana bende gece gırecem nerde bu sevıbadeee MERVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NERDESINNN
bilmiyorum canım ben doktorun kararına bıraktım daha bi şey söylemedi
bende konyada okudum güzeldir konya :)) ne zaman mezun oldun canım selçuktan?
evet ablamlar orda benmde ünivi orda okudum yaza giderim belki ablamlara :)
benimde 23 haziran ama erken gelecek diye korkuyorum suyu azdı çünkü benim bebekin :26:
unut sen benigece sadece ssevibade merve mi var deli
canım senin 32 . haftan bitmiş 4 haftam kaldı diyodun doğuma 36 bitince sezeryenmi olacaksın nasıl olacak 4 hafta sonra doğumun ? bende 32. haftadayım ama daha 8 haftam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?