2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.şimdik doktordan geldim.bebişlerin biri 2200gr diğeri 2150gr olmuş.doktor süper çok iyiler dedi.iki hafta sonra tekrar gidicem.sezeryan için gün verecekmiş.şu an biri ters biri düz duruyomuş.ameliyatı biraz zor olurmuş.allahtan doktorum çok iyi.çok heyecanlıyım.biran önce kızlarımı kucağıma almak istiyorum.

:
arkadaşlar ben de çıkıyorum hoşçakalın :79::80:
gule gule cnmmm ıyı aksamlar
öyle mi gece hiç girmedim gerçi ben de uykusuz kalıyorum gece ama hiç girmedim daha da uykum kaçar alışırım diye
valla gelırsen beklerızzz cok komık gecıooo
sağol canım.....
rica ederimmm cnmm..

hay masallah sızeeeeeeeeeeee ayyyy ne guzel yaaaa ıkızler gelıoo masallah masallahhhhh darısı bana yaaaaaaa

maşallah bebelere bugün bende kontroldeydim

kızlar iki hafta sonra bebek sesleri gelmeye başlar topikte.allah hepimizi hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursu inşallah.:121:

konya...çok özledim valla.orda okudum.çok seviyorum konyayı:)
bende konyada okudum güzeldir konya :)) ne zaman mezun oldun canım selçuktan?
konyamız guzelıdr beklerız yıne.
evet ablamlar orda benmde ünivi orda okudum yaza giderim belki ablamlara :)

son satım 4 eylül ve 11 haziranda doğurmam lazımda aslında ama geç döllenme benimkisi
31+5im
23 hazirana geliyo doğumum
bebek aşşağıda baya ama o kadar duracağını sanmıyorum
benimde 23 haziran ama erken gelecek diye korkuyorum suyu azdı çünkü benim bebekin :26:

heyecanmı basmıs :84::84::84::84::84: kımse bıse yasmadı bana bende gece gırecem nerde bu sevıbadeee MERVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NERDESINNN
unut sen beni gece sadece ssevibade merve mi var deli
bilmiyorum canım ben doktorun kararına bıraktım daha bi şey söylemedi

canım senin 32 . haftan bitmiş 4 haftam kaldı diyodun doğuma 36 bitince sezeryenmi olacaksın nasıl olacak 4 hafta sonra doğumun ? bende 32. haftadayım ama daha 8 haftam var

bacım sen gece gelıon ben oglen sordum onlarııı bırazdan gelıommm kocıs devrıyeye cıkıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…