bende konyada okudum güzeldir konya :)) ne zaman mezun oldun canım selçuktan?
evet ablamlar orda benmde ünivi orda okudum yaza giderim belki ablamlara :)
benimde 23 haziran ama erken gelecek diye korkuyorum suyu azdı çünkü benim bebekin :26:
unut sen benigece sadece ssevibade merve mi var deli
canım senin 32 . haftan bitmiş 4 haftam kaldı diyodun doğuma 36 bitince sezeryenmi olacaksın nasıl olacak 4 hafta sonra doğumun ? bende 32. haftadayım ama daha 8 haftam var
bılmıyorum bu aralar ne olduysa ama gece sohbetlerı cogaldı burdaaacok zevklı gecıooo
öyle mi gece hiç girmedim gerçi ben de uykusuz kalıyorum gece ama hiç girmedim daha da uykum kaçar alışırım diye
selam kızlar.şimdik doktordan geldim.bebişlerin biri 2200gr diğeri 2150gr olmuş.doktor süper çok iyiler dedi.iki hafta sonra tekrar gidicem.sezeryan için gün verecekmiş.şu an biri ters biri düz duruyomuş.ameliyatı biraz zor olurmuş.allahtan doktorum çok iyi.çok heyecanlıyım.biran önce kızlarımı kucağıma almak istiyorum.
ben cıkıyorum kızlarr kociş gelıyormuss herkese ıyı aksamlar aksam gelırım belkı..
yakamozzz ipekleri karıştırdın herhalde sen4 haftası kalan diğer ipekti:)
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kimse yazmıyoooooooooooooo
gündüzcülerin sesi çıkmıyo artık,
gece biz sazı bi alıyoz elimize
Şu saat oldu, hala ofisteyim..
Gece 12 ye kadar da burda olacağımız kesin...
Kızım garanti muhasebeci olacak, yavrum şimdiden beyannameleri öğreniyor...
Gündüzcülerin biri şu saat oldu hala işte çalışıyoooooo...
kuzu ne haber???nasıl gidiyo??
volveron illaa laf atmamızmı lazım bacım yazman içünnnn????
yazmiiiicimmmm yazmiciiiim işte
bugün yer gök aşk yokmuydu kızlarrrrrr
şu kahya kadına bayılıyorum, o olmasa dizinin tadı olmaz
offf yorulmadınmı be kuzu. bn de bilgisayarlı muhasebe sertifikamı aldım doğumdan sonra alakalı iş bakayım diyodum:26:Şu saat oldu, hala ofisteyim..
Gece 12 ye kadar da burda olacağımız kesin...
Kızım garanti muhasebeci olacak, yavrum şimdiden beyannameleri öğreniyor...
ayyy canım yaa kıyamamm,
nası dayanıyosun kızz ben biraz fazla otursam pc nin başında kaburgam sırtım ağrıyo,
ne zaman izne ayıracaklar seni???
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kimse yazmıyoooooooooooooo
offf yorulmadınmı be kuzu. bn de bilgisayarlı muhasebe sertifikamı aldım doğumdan sonra alakalı iş bakayım diyodum:26:
Aferinnnn.....
Ben kızıma diş buğdayında, kalemmiş, hesap makinesiymiş kesinlikle koymayacağım önüne...
Bilezik koyacağım, para koyacağım, ben gibi rezillik çekmesin yavru kuş....
Aklın varsa, muhasebe sektörüne kesinlikle girme..Gireceksen de ön muhasebe elemanı ol, tek firmaya bak, biz gibi ofis elemanı olursan yanarsın...
selammm hoşgeldinnn, bebiş atağa geçti sanırımmm :)))selam kızlar nasılsınız? ya dün ilginç bi şekilde birden ağırlaştığımı hissettim, nefes alırken falan zorlanıyorum, şimdiye kadar iyiydim halbuki
küstümmmmmm,kendimi yırttım bi saat, kimse selam bile almadı bu ne yaaaaaaaa:84:ezgimmmm niye yazmıyonnnnn
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
:)) bakıcam artık, bu sertifikayı aldım ama muhasebe konusunda kesin kararlı değilim. öncelik benim okulun bitiminde...( açık-kamu yön.3. sınıf)Aferinnnn.....
Ben kızıma diş buğdayında, kalemmiş, hesap makinesiymiş kesinlikle koymayacağım önüne...
Aklın varsa, muhasebe sektörüne kesinlikle girme..Gireceksen de ön muhasebe elemanı ol, tek firmaya bak, biz gibi ofis elemanı olursan yanarsın...
İyi değilim canım yaa, çalışıyorum hala...
Bi bakayım kızlar ne yapıyor dedim....Çıkacağım yine, beyanları yetiştiremedik...
Sen nasılsın, iyi misin...Akşamcıların keyfi iyi gerçi, sabahları okuyorum bazen müsait olunca, iyi kaynatıyorsunuz...
offf yorulmadınmı be kuzu. bn de bilgisayarlı muhasebe sertifikamı aldım doğumdan sonra alakalı iş bakayım diyodum:26:
selam kızlar nasılsınız? ya dün ilginç bi şekilde birden ağırlaştığımı hissettim, nefes alırken falan zorlanıyorum, şimdiye kadar iyiydim halbuki
Doğumdaaaa......
İznim çıktı raporluyum ama, takan kim....Doğuma kadar çalış evde ne yapacaksın diyorlar...
Bi gün suyum gelecek bağrış çağrış panikleyecekler akılları başlarına gelecek..Zaten kesem incelmiş...
Son 33 günüm kaldı zaten..Buralarda doğuracamm..
Aferinnnn.....
selammm hoşgeldinnn, bebiş atağa geçti sanırımmm :)))
küstümmmmmm,kendimi yırttım bi saat, kimse selam bile almadı bu ne yaaaaaaaa:84:
:)) bakıcam artık, bu sertifikayı aldım ama muhasebe konusunda kesin kararlı değilim. öncelik benim okulun bitiminde...( açık-kamu yön.3. sınıf)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?