2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yakamozzz ipekleri karıştırdın herhalde sen 4 haftası kalan diğer ipekti:)
ay bende diyorum nasıl oluyo sezeryen için bile erken hani 36. hafta krıştırmışım yaw

amin canım tek isteğim 38 den önce gelmemesi içebildiğim kadar su içiyorum bu ara zaten daha ilk aylarda rüyamda görmüştüm 37 artı 1 de doğuyodu inşallah öyle olmaz :)) ay zamanında doğsun ya zaten nasıl doğum yapacam endişesi ve doğum korkusu var bide erken gelecek korkusu yaşamiyim

aman ne olur ağırlaşmiiiim
zira hazırlıklarımı kendim yürütüyorum vede evde 3 yaşında yaramaz bi velet var..
canım ağırlaşmazsın inşallah sen, bende de birden oluverdi. bu arada ben de kendim yapıyorum sayılır hazırlıkları, bi de çalışıorum, bikaç hafta daha idare edebilseydim doğum sonrası bebeğime daha çok iznim kalır inşallah...

o sırada kimseler :)))bi geçmişe bakıyodu,
haberler nasıl diye...
kamu yönetimi demek, işin ucu muhasebe demek :))
bebekten sonra nası ders çalışcaaan
emeklemeye başlayınca kitabını defterini yırtmaya başlar zaten

her dert akşamları atağa geçer zaten, hoş gerçi ben tek dışarı çıkmaya bile artık kendime güvenemiyorum, sırtım belim tutuluyo aniden
hukuk dersi iyidir yahu zor değildir ki

:))) ben iyi hissediyorum ya kendimi çok şükür. belki hep evdeyim çok yorulmuyorum ondandır.
evet hukuklarımız bol bol :)) 2. sınıfta muhasebe bitiyo bizde, işletme iktisatta okul bitene kadar devam... bizde hukuk, vergi, devlet, siyaset vs. alakalı dersler artıyo... sağolasın

feda olsun bebikime kitaplarımmmmmmmmmmmmm kurban olsun annesi onun minik ellerineeeeeeee
babasının başına atarımders çalışacağım sıralar. 3 e kadar okudum, bırakmam artık, kaç senemi verdim , ne harçlar yatırdım valla

kuzu ne haber???nasıl gidiyo??

volveron illaa laf atmamızmı lazım bacım yazman içünnnn????

bacım neti açtımda gittim misafirlerm var en uygun zamanda muhabbete gelecem

küsme canım ya kaynatmaya gelmek için sabırsızlanıyorum

göreceli demek ki, bana zor gelmişti:) benim de bebekten sonra tez yazmam gerekecek nasıl olacaksa

hee hastaneden çıkar çıkmazz doğumdan sonra dediysem hemen değil kızzz 1 yaşını beklerim heralde

dur ben sana hemen iş ilanlarına bakiiim o zaman
saçında kurdelenle gidersin işe

zaten rahatsızlandımmı aklıma hep çalışanlar geliyo, senin işinde zor allah hepimizin yardımcısı olsun...

zinkerbell geçmiş olsun arkadaşım, neyseki doğumun başlamamış,

ooooooo esra hanımlarda gelmişler

kızlar bu akşam yergök aşk yokmuydu şu ürgüpte çekilen dizi benim bade tv de kanal değiştirtmiyo bi bakın size zahmet :80:

selamlar annisler az daha erken dogum yapip nisan annesi olucaktim allah korudu
geçmiş olsun hoşgeldinn hayırdır ne oldu?
göreceli demek ki, bana zor gelmişti:) benim de bebekten sonra tez yazmam gerekecek nasıl olacaksa

hukukkkk zordurrrrrrr, detaylıdır, inceliklidir veee sıkıcıdır.ben sayısalcıydım belki ondan bana öyle geiyo

Arkadaşlar sizden acil yardım istiyorum ssk lı biri doğum iznine nasıl ayrılır bilgisi olan var mı ? Ne tür işlemler gerçekleşiyor ilkbaşta vizite kağıdımı alınıyor neler yapılıyor bilen arkadaşlar cvplarsanız çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…