hee hastaneden çıkar çıkmazzdoğumdan sonramı iş bakcan????
havada bulut bebek olunca sen çalışmayı biraz unut
ay bende diyorum nasıl oluyo sezeryen için bile erken hani 36. haftayakamozzz ipekleri karıştırdın herhalde sen4 haftası kalan diğer ipekti:)
aman bol su iç canım ya
allaha emanet yavrularımız
sağ salim bi alsak kucağımıza kuzuları
bende erken gelir diye korkuyorum
oğlum çok yukarıdaydı kaburgam acıyodu resmen
kızım ise çok aşşağıda
alta baskı yapıyo bel ağrım çok oluyo
çıktı çıkacak gibi geliyo bazen altlarda oynadıkça
canım ağırlaşmazsın inşallah sen, bende de birden oluverdi. bu arada ben de kendim yapıyorum sayılır hazırlıkları, bi de çalışıorum, bikaç hafta daha idare edebilseydim doğum sonrası bebeğime daha çok iznim kalır inşallah...aman ne olur ağırlaşmiiiim
zira hazırlıklarımı kendim yürütüyorum vede evde 3 yaşında yaramaz bi velet var..
selammm hoşgeldinnn, bebiş atağa geçti sanırımmm :)))
küstümmmmmm,kendimi yırttım bi saat, kimse selam bile almadı bu ne yaaaaaaaa:84:
:)) bakıcam artık, bu sertifikayı aldım ama muhasebe konusunda kesin kararlı değilim. öncelik benim okulun bitiminde...( açık-kamu yön.3. sınıf)
atağa mı geçti bilmiyorum ama akşamları eve geldiğimde artık hiç enerjim kalmıyorgündüzleri daha iyiyim ama akşamları çıkıyor acısı... kamuyönetiminde hukuk dersi falan boldur, kolay gelsin canım...
atağa mı geçti bilmiyorum ama akşamları eve geldiğimde artık hiç enerjim kalmıyorgündüzleri daha iyiyim ama akşamları çıkıyor acısı... kamuyönetiminde hukuk dersi falan boldur, kolay gelsin canım...
feda olsun bebikime kitaplarımmmmmmmmmmmmm kurban olsun annesi onun minik ellerineeeeeeeeo sırada kimseler :)))bi geçmişe bakıyodu,
haberler nasıl diye...
kamu yönetimi demek, işin ucu muhasebe demek :))
bebekten sonra nası ders çalışcaaan
emeklemeye başlayınca kitabını defterini yırtmaya başlar zaten
bacım neti açtımda gittim misafirlerm var en uygun zamanda muhabbete gelecemkuzu ne haber???nasıl gidiyo??
volveron illaa laf atmamızmı lazım bacım yazman içünnnn????
selammm hoşgeldinnn, bebiş atağa geçti sanırımmm :)))
küstümmmmmm,kendimi yırttım bi saat, kimse selam bile almadı bu ne yaaaaaaaa:84:
:)) bakıcam artık, bu sertifikayı aldım ama muhasebe konusunda kesin kararlı değilim. öncelik benim okulun bitiminde...( açık-kamu yön.3. sınıf)
slmmmmmmmmmmmm
göreceli demek ki, bana zor gelmişti:) benim de bebekten sonra tez yazmam gerekecek nasıl olacaksao sırada kimseler :)))bi geçmişe bakıyodu,
haberler nasıl diye...
kamu yönetimi demek, işin ucu muhasebe demek :))
bebekten sonra nası ders çalışcaaan
emeklemeye başlayınca kitabını defterini yırtmaya başlar zaten
her dert akşamları atağa geçer zaten, hoş gerçi ben tek dışarı çıkmaya bile artık kendime güvenemiyorum, sırtım belim tutuluyo aniden
hukuk dersi iyidir yahu zor değildir ki
selamlar annisler az daha erken dogum yapip nisan annesi olucaktim allah korudu
hee hastaneden çıkar çıkmazzdoğumdan sonra dediysem hemen değil kızzz 1 yaşını beklerim heralde
canım ağırlaşmazsın inşallah sen, bende de birden oluverdi. bu arada ben de kendim yapıyorum sayılır hazırlıkları, bi de çalışıorum, bikaç hafta daha idare edebilseydim doğum sonrası bebeğime daha çok iznim kalır inşallah...
selamlar annisler az daha erken dogum yapip nisan annesi olucaktim allah korudu
geçmiş olsun hoşgeldinn hayırdır ne oldu?selamlar annisler az daha erken dogum yapip nisan annesi olucaktim allah korudu
göreceli demek ki, bana zor gelmişti:) benim de bebekten sonra tez yazmam gerekecek nasıl olacaksa
hihihi süper olurrrrrrrr, lohusa, dikişi üstünde, eleman arayan varmıymış bi el atıverdur ben sana hemen iş ilanlarına bakiiim o zaman
saçında kurdelenle gidersin işe:
hayırdır noldu ki????selamlar annisler az daha erken dogum yapip nisan annesi olucaktim allah korudu
göreceli demek ki, bana zor gelmişti:) benim de bebekten sonra tez yazmam gerekecek nasıl olacaksa
benım gobek aldı basını gıdıo sanırımmmmm doguma kadar catlamassam ıyı bugun hıc bıse yememıs halım aksam bı tabak ekmeksız yemek yedım dusununEki Görüntüle 184439
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?