2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

göreceli demek ki, bana zor gelmişti:) benim de bebekten sonra tez yazmam gerekecek nasıl olacaksa

bebek memede yazarsın artık bacım

bacım neti açtımda gittim misafirlerm var en uygun zamanda muhabbete gelecem

küsme canım ya kaynatmaya gelmek için sabırsızlanıyorum

söyle misafirlerine çabuk gitsinler

selamlar annisler az daha erken dogum yapip nisan annesi olucaktim allah korudu

aaaaaa ne oldu kıssss

dua ette bebik uslu olsun o zaman diycek başka bişi yok
uzatırsın en fazla bırakmazsın canım

benım gobek aldı basını gıdıo sanırımmmmm doguma kadar catlamassam ıyı bugun hıc bıse yememıs halım aksam bı tabak ekmeksız yemek yedım dusunun Eki Görüntüle 184439

maşallahh kıs kendin hiç kilo almamışın sadece göbek şişmiş,
bugün kısa tişört neden giymedin

hihihi süper olurrrrrrrr, lohusa, dikişi üstünde, eleman arayan varmıymış bi el atıver

aramaya gerekmi var bacım, kuzunun salak patronları senide alıverirler işe
baksana kızı doğurana kadar çalıştırcaklarmış

benım gobek aldı basını gıdıo sanırımmmmm doguma kadar catlamassam ıyı bugun hıc bıse yememıs halım aksam bı tabak ekmeksız yemek yedım dusunun Eki Görüntüle 184439

esracım maşallah ben de senin gibiyim (tabi daha kiloluyumdur ama:)), dün yemek yiyemedim yarım porsiyon koyduğum halde
sevi, ben hiç izlemedim o diziyi ya, o yüzden baksam da anlamam..
bircecim avukatım ama fiilen yapmadım hiç, kamuda çalışıyorum...

maşallahhhhh, kız aynı karnına yastık koymuşsun gibiduruyo, bacaklar incecik
saol cnmm benımm
bebek cidden birden büyüdü senin göbüş. bacaklar ve kalça da hiç yok ne güzel
valla bırden sıstı aklımada takılmıyor degıll ıyıce paranoya oldum heralde yaaa

hehehehehe gıymedım bacımmmm kısa kollu gıydımmmm

göreceli demek ki, bana zor gelmişti:) benim de bebekten sonra tez yazmam gerekecek nasıl olacaksa

ben 23 haziranda doğum yapacam 9 temmuzda kpssye girecem ne diyonuz siz büyük ihtimal bu sene olmaz seneye bebekle kpss çalışıp kadroya geçecem bende nasıl olacaksa bebek memede ben ders çalışmaya çalışırken dşünemiyorum kendimi

uslu olur inş. bebikim teyzesi. şimdilik pek öyle görünmüyo ama
antalya da olsaydım başvuru yapardım kuzunun tükkana

bende tez hazırlıyacam
daha yazma kısmına bile gelemedim
ALLAH yardımcımız olsun..

28-29mayısta finallerim var, haziran ilk 10 gün içinde doğumum var naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

acaba cılek yemektenmı sıstım bu kadar kıloda almamısım anlamadım bır haftada yemın edıyorumm 5 kg cılek yedım heraldeee hele kocam gıdınce daha beter yıyorum anlamadımmm
ıcım dısım cılek oldu yaaaaaaaaa delı gıbı

kızlar erkenden mürekkep yalayacak sizin bebişler benimki de kaç ay ders dinledi karnımda, erkenden bıkacak yavrucuklar, geri tepmese bari:))

maşşallah ta
bu şişmiş halin mi
kaç kilo aldın tatlım
aynıyız ama ben 17 kilo aldım
hiç pişman değilim
aslında tam pişman oluyodum ki oğlum beni korkuttu takmıyorum artık

bende de çilek ve karpuz takıntısı başladı. dün minicik bi karpuza 17 tl verdim ama napiymmmm çok güjjjeeeellllllll, bi oturuşta 1 kilo çilek bende yiyorum...

bende de çilek ve karpuz takıntısı başladı. dün minicik bi karpuza 17 tl verdim ama napiymmmm çok güjjjeeeellllllll, bi oturuşta 1 kilo çilek bende yiyorum...

bende aynı markete gırınce nerde yaz meyvelerı dalıyorummm hepsıneeee esım dıokı su alısverısı tamamla sonra al bu ne acale dıo kesım karpuzu burda ye ıstıonmu dıooo sonra kendı gıdıo almaya reyonaa

bende tez hazırlıyacam
daha yazma kısmına bile gelemedim
ALLAH yardımcımız olsun..
amin şimdiden derslere bizimle başladı bizim minikler :))

28-29mayısta finallerim var, haziran ilk 10 gün içinde doğumum var naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıs sen nasıl ilk 10 gün içinde doğum yapıyosun ki aramızda 2 gün var :26:
karın burunda girecen finallere desene bende dikişlerden oturamaz haldeyken sınavda 3 saat nasıl oturcam onu düşünüyorum

çilekten şişsem ben şişerdim her gün 1 kilo yiyorum heralde geçen o kadar çok çilek ve erik yemişimki gece boyu midem bulandı kusamadımda 23 nisan gecesi bide sabaha çocukların gösterisi var haftalardır çalıştırıyorum gitmesemde olmaz Allahtan ertesi güne geçti pisboğazlığın sonu işte

tehlike hala var canim kortison yapildi cigerleri gelissin diye herhangi bi dogum olursa falan önlrm alindi bakalim istirahat etmeye calisiyorum

canım sıkma canını 29+3 de yapıldım
dinlen yorma kendini bişey olmaz
yanında biri var mı yalnızmısın???????
ben o zamandan beri evdeyimmm
çok sıkıldım ama dayanıyorum ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…