2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aşermek çok acaip bişeymiş yaaaaaaaaaaaaa,hiçbu kadar canım çeke çeke şapur şupur bişeyler yediğimi bilmezdim

iyi akşamlar...
bol sohbetler kızlar....keyifler iyidir inşallahhh.....

a b c vıtamını ve demırle fosfor doluymus cılekte neyse yedıysekte bosa gıtmessss

canım sıkma canını 29+3 de yapıldım
dinlen yorma kendini bişey olmaz
yanında biri var mı yalnızmısın???????
ben o zamandan beri evdeyimmm
çok sıkıldım ama dayanıyorum ne yapayım

valla evde tek degilim esimin hem kiz kardesi hem erkek kardesi var mecbur hergun yemek yapiyorum

düşünsen iyiii olur canım
acı ama gerçekk
ben bebek memede ne işler yapıyodum,
çünki tam bi memekolikti

uslu olur inş. bebikim teyzesi. şimdilik pek öyle görünmüyo ama
antalya da olsaydım başvuru yapardım kuzunun tükkana

he yaw manyak herifler senide hemencecik işe alırlardı
ofiste gebeş kadın furyası başlardı

28-29mayısta finallerim var, haziran ilk 10 gün içinde doğumum var naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sınavda doğurma sakınnnnn kızzzzzzz

kızlar erkenden mürekkep yalayacak sizin bebişler benimki de kaç ay ders dinledi karnımda, erkenden bıkacak yavrucuklar, geri tepmese bari:))

benimkide kaç kitap yuttu yazık, elimdeki de bugün yarın biter

tehlike hala var canim kortison yapildi cigerleri gelissin diye herhangi bi dogum olursa falan önlrm alindi bakalim istirahat etmeye calisiyorum

o iğneden bende olmuştum,
nidilat falanda verdimi dr un??

aaa çok güzel dizi kısss bende sonradan müptelası oldum

arkidişlerrrrrrrrrrrrrr
arkidişlerrrrrrrrrrrr akşam akşam karpuzu çileği nerden bulalım?????
yalayın kızlar avuçlarınızı

ben sezeryan istiyorum. 38. hafta haziranın ilkhaftalarına denk geliyo kısmetse..

iyi akşamlar...
bol sohbetler kızlar....keyifler iyidir inşallahhh.....
iyi akşamlarrrrrrr sende hoşgeldinnn...
gel gel muhabbete gellllllllllll

a b c vıtamını ve demırle fosfor doluymus cılekte neyse yedıysekte bosa gıtmessss

yarasın kızlarımıza :)) daha bugün diyordum eşime çilek yiye yiye çilek gibi bi kız olacak diye gülüyo oda doğsalarda fotolarınıda eklesek herkesin bebeğini çok merak ediyorum vallahi ben

ben sezeryan istiyorum. 38. hafta haziranın ilkhaftalarına denk geliyo kısmetse..

iyi akşamlarrrrrrr sende hoşgeldinnn...
gel gel muhabbete gellllllllllll

korkudanmı :)) ay ben her ikisinden de korkuyorum ya napcem hiç bilmiyorum baştan beri normal diyodum doğum yaklaştıkça iyice tırsmaya başladım vazgeçip duruyorum korkudan

sınavda doğurma sakınnnnn kızzzzzzz
yok doğurmam inş. :))))

yarasın kızlarımıza :)) daha bugün diyordum eşime çilek yiye yiye çilek gibi bi kız olacak diye gülüyo oda doğsalarda fotolarınıda eklesek herkesin bebeğini çok merak ediyorum vallahi ben
evet yaaa, böle mini mini burunları olan,kimi kel kimi saçlı, yumoş yumoş gözlerrrrrrrrrrr oyyyyyyyyyyyyne güzel olcaklarr

benimkide kaç kitap yuttu yazık, elimdeki de bugün yarın biter

arkidişlerrrrrrrrrrrrrr
arkidişlerrrrrrrrrrrr akşam akşam karpuzu çileği nerden bulalım?????
yalayın kızlar avuçlarınızı

bakalım ya prof olacak bizimkiler ya da okula gitmek istemeyecekler ne okuyorsun??

aklımda hiç yokken dolaptan karpuz alıp yemeye başladım ben de burda okuyunca:)) zaten kim ne yedim yazsa kalkıp ben de yiyorum. topik yüzünden aldım kilolarımın yarısını

ben de acayip yedim bu sene çileği. eşim folik asit de var çilekte diyor hep. hormonla birlikte epey vitamin almışız:))
evet ya hele ben en büyüklerini seçiyodum çok iştah açıcı görünüyolardı, en çok hormonu benim kız aldı galiba :))

bende öyle tahmin ediyorum ya memedeyken ders çalışacam yada onu uyutmaya çalışırken gözüm kitapta olacak başka yolu yok gibi

korkudanmı :)) ay ben her ikisinden de korkuyorum ya napcem hiç bilmiyorum baştan beri normal diyodum doğum yaklaştıkça iyice tırsmaya başladım vazgeçip duruyorum korkudan

ben taa bekarken sezeryanla doğurcam derdim, yıllar geçti fikrim değişmedi, kafama yerleşmiş bi kere. çevre baskısı falan hiç etki etmedi bana. kimse karışmıyo artık... :))

ben taa bekarken sezeryanla doğurcam derdim, yıllar geçti fikrim değişmedi, kafama yerleşmiş bi kere. çevre baskısı falan hiç etki etmedi bana. kimse karışmıyo artık... :))

:13: aynen:)) geçen arkadaşla yazışıyorduk, normal doğumun faydalarını anlattı epey, ikna etmeye çalıştı en son neyse serpil bence sen sezaryanla doğur dedi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…