bende aynı markete gırınce nerde yaz meyvelerı dalıyorummm hepsıneeee esım dıokı su alısverısı tamamla sonra al bu ne acale dıo kesım karpuzu burda ye ıstıonmu dıooo sonra kendı gıdıo almaya reyonaa
amin şimdiden derslere bizimle başladı bizim minikler :))
kıs sen nasıl ilk 10 gün içinde doğum yapıyosun ki aramızda 2 gün var :26:
karın burunda girecen finallere desenebende dikişlerden oturamaz haldeyken sınavda 3 saat nasıl oturcam onu düşünüyorum
çilekten şişsem ben şişerdim her gün 1 kilo yiyorum heralde geçen o kadar çok çilek ve erik yemişimki gece boyu midem bulandı kusamadımda23 nisan gecesi bide sabaha çocukların gösterisi var haftalardır çalıştırıyorum gitmesemde olmaz Allahtan ertesi güne geçti pisboğazlığın sonu işte
aşermek çok acaip bişeymiş yaaaaaaaaaaaaa,hiçbu kadar canım çeke çeke şapur şupur bişeyler yediğimi bilmezdim
iyi akşamlar...
bol sohbetler kızlar....keyifler iyidir inşallahhh.....
canım sıkma canını 29+3 de yapıldım
dinlen yorma kendini bişey olmaz
yanında biri var mı yalnızmısın???????
ben o zamandan beri evdeyimmm
çok sıkıldım ama dayanıyorum ne yapayım
a b c vıtamını ve demırle fosfor doluymus cılekte neyse yedıysekte bosa gıtmessss
ben 23 haziranda doğum yapacam 9 temmuzda kpssye girecem ne diyonuz sizbüyük ihtimal bu sene olmaz seneye bebekle kpss çalışıp kadroya geçecem bende nasıl olacaksa bebek memede ben ders çalışmaya çalışırken dşünemiyorum kendimi
uslu olur inş. bebikim teyzesi. şimdilik pek öyle görünmüyo ama
antalya da olsaydım başvuru yapardım kuzunun tükkana
28-29mayısta finallerim var, haziran ilk 10 gün içinde doğumum var naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar erkenden mürekkep yalayacak sizin bebişlerbenimki de kaç ay ders dinledi karnımda, erkenden bıkacak yavrucuklar, geri tepmese bari:))
tehlike hala var canim kortison yapildi cigerleri gelissin diye herhangi bi dogum olursa falan önlrm alindi bakalim istirahat etmeye calisiyorum
esracım maşallahben de senin gibiyim (tabi daha kiloluyumdur ama:)), dün yemek yiyemedim yarım porsiyon koyduğum halde
sevi, ben hiç izlemedim o diziyi ya, o yüzden baksam da anlamam..
bircecim avukatım ama fiilen yapmadım hiç, kamuda çalışıyorum...
bende aynı markete gırınce nerde yaz meyvelerı dalıyorummm hepsıneeee esım dıokı su alısverısı tamamla sonra al bu ne acale dıo kesım karpuzu burda ye ıstıonmu dıooo sonra kendı gıdıo almaya reyonaa
ben sezeryan istiyorum. 38. hafta haziranın ilkhaftalarına denk geliyo kısmetse..kıs sen nasıl ilk 10 gün içinde doğum yapıyosun ki aramızda 2 gün var :26:
karın burunda girecen finallere desenebende dikişlerden oturamaz haldeyken sınavda 3 saat nasıl oturcam onu düşünüyorum
çilekten şişsem ben şişerdim her gün 1 kilo yiyorum heralde geçen o kadar çok çilek ve erik yemişimki gece boyu midem bulandı kusamadımda23 nisan gecesi bide sabaha çocukların gösterisi var haftalardır çalıştırıyorum gitmesemde olmaz Allahtan ertesi güne geçti pisboğazlığın sonu işte
iyi akşamlarrrrrrr sende hoşgeldinnn...iyi akşamlar...
bol sohbetler kızlar....keyifler iyidir inşallahhh.....
a b c vıtamını ve demırle fosfor doluymus cılekte neyse yedıysekte bosa gıtmessss
ben de acayip yedim bu sene çileği. eşim folik asit de var çilekte diyor hep. hormonla birlikte epey vitamin almışız:))
yarasın kızlarımıza :)) daha bugün diyordum eşime çilek yiye yiye çilek gibi bi kız olacak diye gülüyo odadoğsalarda fotolarınıda eklesek herkesin bebeğini çok merak ediyorum vallahi ben
ben sezeryan istiyorum. 38. hafta haziranın ilkhaftalarına denk geliyo kısmetse..
iyi akşamlarrrrrrr sende hoşgeldinnn...
gel gel muhabbete gellllllllllll
valla evde tek degilim esimin hem kiz kardesi hem erkek kardesi var mecbur hergun yemek yapiyorum
korkudanmı :)) ay ben her ikisinden de korkuyorum ya napcem hiç bilmiyorum baştan beri normal diyodum doğum yaklaştıkça iyice tırsmaya başladım vazgeçip duruyorum korkudan
yok doğurmam inş. :))))sınavda doğurma sakınnnnn kızzzzzzz
evet yaaa, böle mini mini burunları olan,kimi kel kimi saçlıyarasın kızlarımıza :)) daha bugün diyordum eşime çilek yiye yiye çilek gibi bi kız olacak diye gülüyo odadoğsalarda fotolarınıda eklesek herkesin bebeğini çok merak ediyorum vallahi ben
benimkide kaç kitap yuttu yazık, elimdeki de bugün yarın biter
arkidişlerrrrrrrrrrrrrr
arkidişlerrrrrrrrrrrr akşam akşam karpuzu çileği nerden bulalım?????
yalayın kızlar avuçlarınızı
valla evde tek degilim esimin hem kiz kardesi hem erkek kardesi var mecbur hergun yemek yapiyorum
evet ya hele ben en büyüklerini seçiyodum çok iştah açıcı görünüyolardı, en çok hormonu benim kız aldı galiba :))ben de acayip yedim bu sene çileği. eşim folik asit de var çilekte diyor hep. hormonla birlikte epey vitamin almışız:))
düşünsen iyiii olur canım
acı ama gerçekk
ben bebek memede ne işler yapıyodum,
çünki tam bi memekolikti
he yaw manyak herifler senide hemencecik işe alırlardı
ofiste gebeş kadın furyası başlardı
sınavda doğurma sakınnnnn kızzzzzzz
benimkide kaç kitap yuttu yazık, elimdeki de bugün yarın biter
o iğneden bende olmuştum,
nidilat falanda verdimi dr un??
aaa çok güzel dizi kısss bende sonradan müptelası oldum
arkidişlerrrrrrrrrrrrrr
arkidişlerrrrrrrrrrrr akşam akşam karpuzu çileği nerden bulalım?????
yalayın kızlar avuçlarınızı
korkudanmı :)) ay ben her ikisinden de korkuyorum ya napcem hiç bilmiyorum baştan beri normal diyodum doğum yaklaştıkça iyice tırsmaya başladım vazgeçip duruyorum korkudan
ben taa bekarken sezeryanla doğurcam derdim, yıllar geçti fikrim değişmedi, kafama yerleşmiş bi kere. çevre baskısı falan hiç etki etmedi bana. kimse karışmıyo artık... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?